reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 19101 - 19120
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 955
- 956
- 957
- .
- 6670
- 6671
5G
Tak jsem 36h po implantatu a krome vecerni nemoznosti salutovat a lehkych stervnich potizi, nic. Mobil rika, ze abych prijimal 5G musim vypnout druhou SIMku
reagovat
|
Tak neni to jen hokej, fotbal strasne dlouho to same, do dvou, tri let i tennis...
reagovat
|
reaguje na:
Memphis
Jo federace by byla dobrá. Dát dohromady nejlepší české a slovenské hráče do jednoho týmu by mohlo vyjít.
Finové jen bránili a k ničemu nás nepustili. Je hrozné jak nám to nešlo.
Finové jen bránili a k ničemu nás nepustili. Je hrozné jak nám to nešlo.
reagovat
|
MS v hokeji - čtvrtfinále
Prohra Slováků mě sice mrzí, ale nebyla překvapivá. Naopak zápas mezi námi a Finy je zatím vyrovnaný, ale je vidět, že se nám v útoku nedaří. Uvidíme jak dopadne třetí třetina.
reagovat
|
reaguje na:
Godlike
Tak další úprava: takovou noc jsem dlouho nezažil. Jít normálně spát, zřejmě bych to zaspal. Ve večerních hodinách mě "konečně" začala bolet ruka, ale měl jsem ještě dost práce u PC, tak jsem cca do 1 ráno dělal. Šel jsem si lehnout, během cca 10 minut ruka rozbolela ještě víc, nastoupila teplota a postupně se rozbolely snad všechny věci v těle, včetně zubů. Usnul jsem snad ve 4, v 6 zase vzhůru, páč mě strašně tahaly nohy. Od té doby jsem ještě jednou usnul a je to zase lepší, jen bolí ruka.
Hádám, že pan Gates včera četl ty první napsané komentáře, kde jsem to možná trošku podceňoval a rozhodl se mi to celé trošku zpříjemnit. Tak Bille: nasrat.
Hádám, že pan Gates včera četl ty první napsané komentáře, kde jsem to možná trošku podceňoval a rozhodl se mi to celé trošku zpříjemnit. Tak Bille: nasrat.
reagovat
|
reaguje na:
AndyKaufman
btw za tu dobu (od 27.5.) co jsem psal příspěvek o akcicích AMC na který tímto reaguji je aktuálně dle pre-salesu cena TROJNÁSOBNÁ tj nárůst o 200 %. Just WOW!
Jenom pro srovnání, to pečlivě vybrané crypto portfolio od té doby stouplo o 2 %, což je tedy pořád dobrý nárůst na týden.
Jenom pro srovnání, to pečlivě vybrané crypto portfolio od té doby stouplo o 2 %, což je tedy pořád dobrý nárůst na týden.
reagovat
|
Po vpichu stavy jak 2 piva na lačno, ráno jsem neslyšel budík...tak tvrdě jsem dlouho nespal. Jinak gut.
reagovat
|
Ruka nebolí vůbec, ale mírná teplota, lehké motání hlavy a únava. Jo a koupil jsem si patery Windowsy. Ale jinak nic strašného, jen jsem hajavej.
reagují:
Godlike
|
reagovat
|
Otevření kin
Na cinema city mají Tiché místo 2 od 10.6.
Máte někdo zákulisní informace jak to bude?
Máte někdo zákulisní informace jak to bude?
reagují:
speedy.mail
|
reagovat
|
Moderna v piatok. Do nedele ma pobolievalo trocha rameno pri pohybe nahor. Od pondelka gucci a aj v posilke. Ziadne dalsie priznaky. Uvidime po druhej davke
reagovat
|
reaguje na:
SteKi
Na 37,6 Theraflu nedávat. Dokud člověk nemá horečky 38+, tak je to úplně zbytečný až kontraproduktivní.
reagovat
|
Tak dneska haluzí někde u obvoďáka cizího měly nějaký dávky, dostalo se mi info a mám první Modernu. Zatim dobrý.
reagují:
SteKi
|
reagovat
|
TOP Diskuze
29Čarodějka přeprala Gladiátora, nejenom zámořská kina konečně praskají ve švech 26Víkendový výplach #795 o Arcane a Star Wars 18Návrat do budoucnosti 3: V.I.M. 115Gladiátor 2: Recenze 12VIDEO: Lovec Kraven slibuje fyzický eRkový akční nářez 12Téma: Nejlepší filmy roku 1984 aneb pecky i po čtyřech dekádách 11Gladiátor zůstává v českých kinech jedničkou, levná neděle nahnala davy 11Zemřel tvůrce Bláznivých střel a Žhavých výstřelů Jim Abrahams 11Parthenope: Trailer 131Casting na Bonda začal, producenti hledají třicátníky