reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 18541 - 18560
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 927
- 928
- 929
- .
- 6670
- 6671
reaguje na:
Godlike
Nemyslím, že by se báli cenzury, spíš vyjádření talking heads na úrovni clickbaitu dělá řádově větší reach než nudná fakta usedlého vědce. Bohužel....
My můžeme být tady na popkulturním webu rádi, že i tady, kde je spousta článků spíše zábavná mají autoři větší integritu a jedou +- ověřené věci.
My můžeme být tady na popkulturním webu rádi, že i tady, kde je spousta článků spíše zábavná mají autoři větší integritu a jedou +- ověřené věci.
reagovat
|
reaguje na:
AndyKaufman
Já myslím, že to spousta novinářů ví. Jenže když těmhle lidem nedáš prostor, rázem to schytáš za cenzuru, návrat ke komunismu a další hovadiny. Možná jsem radikální, ale i jako vystudovaný novinář myslím, že tihle idioti by v době takové krize, kdy je nutné zachovat, co největší soudržnost diskurzu, neměli dostávat místo vůbec. Ale bohužel to skoro jinak nejde. Protikladu máš spoustu taky, ale ten se lidem hůř poslouchá.
edit: a Sean Lock byl strašnej borec.
edit: a Sean Lock byl strašnej borec.
reagují:
AndyKaufman
|
reagovat
|
reaguje na:
okkac
Vybral jsem schválně asi to nejznámější video. Pravda je ale ta, že kdykoliv se v nějakém pořadu objevil, tak to v podstatě vždy byla záruka kvality.
Taskmastera se Seanem jsem strašně moc chtěl vidět.
Taskmastera se Seanem jsem strašně moc chtěl vidět.
reagovat
|
reaguje na:
Memphis
Já ho znám jen právě jako Carrot in the box a "That's a challenging wank!" chlápka. Kouknu na nějaké další videa.
reagovat
|
Panebože vy to tu riešite ako keby to bojkotovalo pol národa. Keby to nerozmazávalo zomri a prečo ľuďom hrabe, nikto si týchto dezolátov, ktorých najväčší životný úspech je, že sa samostatne dokázali zaregistrovať na facebook ani nevšimne
reagovat
|
reaguje na:
AndyKaufman
Nezapomeň, že pan profesor má tituly především čestné....
Mrzí mě, když ho někdo kvůli tomu bere vážně. Vím, že ty to neděláš...
Mrzí mě, když ho někdo kvůli tomu bere vážně. Vím, že ty to neděláš...
reagovat
|
IMHO v tomhle strašlivě selhali novináři a média, jejich úkolem by mimo jiné mělo být relevantní informace filtrovat a přinášet širší veřejnosti, která si je sama nenajde a ne že tu média už rok a půl plní lháři jako Peková, Šmucler, Pollert, Žaloudík a Klaus, kteří říkají nebezpečné nesmysly. A čest výjimkám, které dají do rozhovoru z Pollertem fact checkingový boxík aspoň...
Klaus plácnul ptákovinu, že jízda po dálnici D1 je nebezpečnější než covid. Ten výrok se samozřejmě rozletěl, ale asi žádného novináře nenapadlo dát si to do excelu nebo kalkulačky a spočítat, že to nevychází zhruba 12 tisíc krát!!! A to tohle plácnul prof vědy založené na číslech.
Klaus plácnul ptákovinu, že jízda po dálnici D1 je nebezpečnější než covid. Ten výrok se samozřejmě rozletěl, ale asi žádného novináře nenapadlo dát si to do excelu nebo kalkulačky a spočítat, že to nevychází zhruba 12 tisíc krát!!! A to tohle plácnul prof vědy založené na číslech.
reagovat
|
reaguje na:
AndyKaufman
Všechny názory mají stejnou váhu a řekl bych, že toto je vyloženě problém doby.
Když nebyl twitter, tak jsi viděl, že "End is near" má na ceduli bezďák v New Yorku.
Dnes by sis totéž přečetl na twitteru od John Smith, 34 years old, lives in NY
... a automaticky bys to vnímal diametrálně odlišně.
U běžných hospodských názorů člověk prostě věděl, jestli to říká místní hloupý Honza, nebo starosta vesnice a adekvátně k nim přistupoval. Tohle se s internetem vytratilo a bohužel i "tradiční média" tomu jdou na ruku... je tak pořád těžší a těžší zjistit co jsou reálné informace (řekněme peer reviewed závěry vědců) a co ne.
Když nebyl twitter, tak jsi viděl, že "End is near" má na ceduli bezďák v New Yorku.
Dnes by sis totéž přečetl na twitteru od John Smith, 34 years old, lives in NY
... a automaticky bys to vnímal diametrálně odlišně.
U běžných hospodských názorů člověk prostě věděl, jestli to říká místní hloupý Honza, nebo starosta vesnice a adekvátně k nim přistupoval. Tohle se s internetem vytratilo a bohužel i "tradiční média" tomu jdou na ruku... je tak pořád těžší a těžší zjistit co jsou reálné informace (řekněme peer reviewed závěry vědců) a co ne.
reagovat
|
reaguje na:
Disketa1
Tam je největší bizár firemní komunikace po tom výroku, která se snaží tvrdit, že každý má právo na názor a respektují všechny zákazníky, fakt nasrat před tlakem antivax mobu. Ano každý má právo na názor, ale všechny názory nemají stejnou váhu, některé jsou prostě nebezpečná píčovina.
reagují:
Gonzi
|
reagovat
|
Jako každopádně ty výzvy k bojkotu Tatranek a Horalek na Slovensku je ještě větší bizár.
reagovat
|
reaguje na:
xnewstedx
Zomri samozřejmě sleduju a vždycky se u toho bavím. Nemyslím si, že by to byly fejky, protože lidi vždycky napadaly rzné kraviny.
reagovat
|
reaguje na:
Clavius
Ja som sa neočkoval preto aby som dostal zaplatené, ale preto aby som chránil seba a všetkých okolo mňa a urobil som tak dávno pred tým ako vôbec nejakú loteriu ohlásili. Moje svedomie je čisté.
reagovat
|
TOP Diskuze
29Čarodějka přeprala Gladiátora, nejenom zámořská kina konečně praskají ve švech 26Víkendový výplach #795 o Arcane a Star Wars 18Návrat do budoucnosti 3: V.I.M. 115Gladiátor 2: Recenze 12VIDEO: Lovec Kraven slibuje fyzický eRkový akční nářez 11Zemřel tvůrce Bláznivých střel a Žhavých výstřelů Jim Abrahams 11Parthenope: Trailer 131Casting na Bonda začal, producenti hledají třicátníky 13Minecraft film: Trailer 9Téma: Co přinese Pán prstenů: Válka Rohirů