Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 18421 - 18440 Napsat příspěvek
reaguje na: Svaťoš
Bylo mi tak 12, ale jestli se to pamatuju správně, tak to byl ještě ten z mikrovlnky. :D
791720
Bylo mi tak 12, ale jestli se to pamatuju správně, tak to byl ještě ten z mikrovlnky. *:D*
791719
2 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Donaska popcornu je teda uplne jinej level. :D
791719
Donaska popcornu je teda uplne jinej level. *:D*
791717
3 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Svaťoš
V Galaxii myslím promítali prvního Harryho Pottera s pauzama nebo mi to připomíná kino v Říčanech, kde šel objednat popcorn s donaskou v průběhu. :D

Já jsem strašnej barbar a sráč, ale do kina si prostě beru vlastní jídlo a pití, což je zpravidla plechovkove pivo a nějaký sendvič z domova v ubrousku co udělá minimum hluku. Když nestíhám, tak mi přijde ok i KFC, to je v té krabičce také minimum hluku. 

Rekord jsem měl na Apokalypse v Hollywoodu na ČSFD projekci, tam jsem dal 8 piv. V batůžku jsem jich měl 10, ale 2 random kluci okolo vypadali hladově, tak jsem se rozdělil. Asi nejlíp vzpomínám na Entourage film v Lucerně, tam jsem dal 1,5l výborného muskatu v petce z vinotéky. 
791717
V Galaxii myslím promítali prvního Harryho Pottera s pauzama nebo mi to připomíná kino v Říčanech, kde šel objednat popcorn s donaskou v průběhu. *:D* Já jsem strašnej barbar a sráč, ale do kina si prostě beru vlastní jídlo a pití, což je zpravidla plechovkove pivo a nějaký sendvič z domova v ubrousku co udělá minimum hluku. Když nestíhám, tak mi přijde ok i KFC, to je v té krabičce také minimum hluku.  Rekord jsem měl na Apokalypse v Hollywoodu na ČSFD projekci, tam jsem dal 8 piv. V batůžku jsem jich měl 10, ale 2 random kluci okolo vypadali hladově, tak jsem se rozdělil. Asi nejlíp vzpomínám na Entourage film v Lucerně, tam jsem dal 1,5l výborného muskatu v petce z vinotéky. 
791712
3 -4
reagují: Jardus, Svaťoš
reagovat
Takze problem neni popcorn a cola, ale jako obvykle jsou to lidi. Na tom se asi muzeme shodnout. :))

Jinak mi to pripomina prihodu z Islandu z pred par let, kde jsem byl v kine na GotG. Kino plne, rekl bych, ze vsichni navstevnici meli u sebe popcorn a colu. V pulce filmu byla 15 minutova pauza na refill popcornu a coly. 
Ponauceni - vzdycky muze byt hur.
791712
Takze problem neni popcorn a cola, ale jako obvykle jsou to lidi. Na tom se asi muzeme shodnout. *:))* Jinak mi to pripomina prihodu z Islandu z pred par let, kde jsem byl v kine na GotG. Kino plne, rekl bych, ze vsichni navstevnici meli u sebe popcorn a colu. V pulce filmu byla 15 minutova pauza na refill popcornu a coly.  Ponauceni - vzdycky muze byt hur.
4 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Muf
Tak to je funny, protože právě toto bych si užil spíš víc (jakože právě jít na popcorn a "s celým sálem" prožívat, že cap zvedne kladivo apod). :D Vlastně mi ani tak nevadí "výkřik do tmy", jako ta emocionální nerovnost. Když někdo u smrti Trinity bude vzlykat, tak mi to nebude vadit, zatímco "tak už chcípni" jo :D.

Jinak pokud chodíš ve 14:40 do prázdných sálů (jako já) tak to kino z tebe zrovna nežije (jako ze mě) :D.
791709
Tak to je funny, protože právě toto bych si užil spíš víc (jakože právě jít na popcorn a "s celým sálem" prožívat, že cap zvedne kladivo apod). *:D* Vlastně mi ani tak nevadí "výkřik do tmy", jako ta emocionální nerovnost. Když někdo u smrti Trinity bude vzlykat, tak mi to nebude vadit, zatímco "tak už chcípni" jo *:D*. Jinak pokud chodíš ve 14:40 do prázdných sálů (jako já) tak to kino z tebe zrovna nežije (jako ze mě) *:D*.
791707
1 -1
reagovat
Já se budu opakovat, ale tohle není o popcornovem kinu, ale o lidech, když je člověk kretén projeví se to všude. 
791708
Já se budu opakovat, ale tohle není o popcornovem kinu, ale o lidech, když je člověk kretén projeví se to všude. 
6 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Všechny věci co jsi vyjmenoval, mě taky neskutečně serou. proto chodím na poloprázdné představení, sedám si co nejdál od lidí a když to nezabere tak se ozvu, nenechám si zkazit film dementama. btw. byl tu někdo (asi určitě) někde v kině v americe kde při každé druhé scéně obecenstvo vřeští, jak v pavilonu opic? link To by mě sralo víc, než kombinace všech těch rušivých elemtů, co jsi vyjmenoval zároveň.
791707
Všechny věci co jsi vyjmenoval, mě taky neskutečně serou. proto chodím na poloprázdné představení, sedám si co nejdál od lidí a když to nezabere tak se ozvu, nenechám si zkazit film dementama. btw. byl tu někdo (asi určitě) někde v kině v americe kde při každé druhé scéně obecenstvo vřeští, jak v pavilonu opic? https://www.youtube.com/watch?v=FgIjDI8thKM To by mě sralo víc, než kombinace všech těch rušivých elemtů, co jsi vyjmenoval zároveň.
791702
2 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: Muf
Presne ako píše Gonzi. Mne cola a  popcorn ako taký nevadí, dokonca mi voní a mám ho rád. Mne vadí iba ten jeden idiot v sále, ktorý záhadne sedí vždy za mnou alebo blízko mňa :D
791706
Presne ako píše Gonzi. Mne cola a  popcorn ako taký nevadí, dokonca mi voní a mám ho rád. Mne vadí iba ten jeden idiot v sále, ktorý záhadne sedí vždy za mnou alebo blízko mňa *:D*
791699
4 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Tak očividně to několikateré předávkování fetem na psychice nepřidá ale proč ne, každý dne může být bezpohlavní ONO, vždyť je z toho už skoro modní trend :+
791705
Tak očividně to několikateré předávkování fetem na psychice nepřidá ale proč ne, každý dne může být bezpohlavní ONO, vždyť je z toho už skoro modní trend *:+*
791700
2 0
reagovat
Jak píše Gonzi. Stačí jedna návštěva multiplexu, kdy vedle/poblíž chytnete někoho, kdo to prostě přehání a už v tom začnete vidět problém.
Když si vzpomenu, kdy jsem v narvaném IMAXu vedle sebe nafasoval statného může max 170 cm, hmotnost 160-180 kg, který s sebou měl 2 velké sýrové popcorny a celou dobu filmu jsem to měl pod nosem, tak ano, tohle můj postoj vůči konzumaci jídla v multiplexech ovlivní na dlouhou dobu dopředu.

Nicméně ten postoj je prima vědět. Ještě jsem občas do plexu zašel, ale v Praze je tolik alternativ, že si pročistím ty aplikace na rádoby slevy a ať si cílí na svoji popcorn must-have cílovku 8)
791704
Jak píše Gonzi. Stačí jedna návštěva multiplexu, kdy vedle/poblíž chytnete někoho, kdo to prostě přehání a už v tom začnete vidět problém. Když si vzpomenu, kdy jsem v narvaném IMAXu vedle sebe nafasoval statného může max 170 cm, hmotnost 160-180 kg, který s sebou měl 2 velké sýrové popcorny a celou dobu filmu jsem to měl pod nosem, tak ano, tohle můj postoj vůči konzumaci jídla v multiplexech ovlivní na dlouhou dobu dopředu. Nicméně ten postoj je prima vědět. Ještě jsem občas do plexu zašel, ale v Praze je tolik alternativ, že si pročistím ty aplikace na rádoby slevy a ať si cílí na svoji popcorn must-have cílovku *8)*
4 -1
reagovat
reaguje na: Muf
To souhlas. Imho (a snad :D) ani SteKi neútočí na tebe.
Já taky nenadávám na někoho, kdo jí popcorn. Nadávám na někoho, kdo ho musí chroupkat u prostřed "tiché napínavé scény".
Nenadávám na někoho, kdo někomu něco občas špitne do ucha. Nadávám na někoho, kdo u dramatického momentu zařve "tak už chcípni".
Nenadávám na někoho, kdo sedí pohodlně. Nadávám na někoho, kdo mi co 5 minut kopne do sedadla.
Nenadávám na někoho, kdo si 2x za film checkne čas na mobilu, nadávám na někoho, kdo půl filmu svítí sociálníma sítěma.
Ostatně tys taky evidentně neútočil vyloženě na mě, ale já jsem na to reagoval :D
791702
To souhlas. Imho (a snad *:D*) ani SteKi neútočí na tebe. Já taky nenadávám na někoho, kdo jí popcorn. Nadávám na někoho, kdo ho musí chroupkat u prostřed "tiché napínavé scény". Nenadávám na někoho, kdo někomu něco občas špitne do ucha. Nadávám na někoho, kdo u dramatického momentu zařve "tak už chcípni". Nenadávám na někoho, kdo sedí pohodlně. Nadávám na někoho, kdo mi co 5 minut kopne do sedadla. Nenadávám na někoho, kdo si 2x za film checkne čas na mobilu, nadávám na někoho, kdo půl filmu svítí sociálníma sítěma. Ostatně tys taky evidentně neútočil vyloženě na mě, ale já jsem na to reagoval *:D*
791699
4 0
reagují: Muf
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Demi Lovato je attention whore, aspon takto to pisali na reddite :D . 
791701
Demi Lovato je attention whore, aspon takto to pisali na reddite *:D* . 
791700
8 0
reagovat
To je den... Do toho Demi Lovato prohlásila, že je bezpohlavní a lidi ji maji oslovovat Oni...
791700
To je den... Do toho Demi Lovato prohlásila, že je bezpohlavní a lidi ji maji oslovovat [url=https://www.csfd.cz/film/230542-oni/prehled/]Oni...[/url]
2 0
reagují: Cinefil, Muf, xnewstedx
reagovat
reaguje na: Gonzi
Byla mířená na toho, kdo mi tady defakto říká, že jsem nekulturní prase, když si koupím občerstvení v multiplexu přitom já mu kino dotuju. SteKi: Když ti volaký idiot "pri uchu sŕka kolu" tak mu řekni ať pije jako člověk, nebo se přesaď. Já popcorn i colu dokážu zkonzumovat potichu, že si toho vedlesedící ani nevšimne. Ale stejně si sedám v sále co nejdál od lidí = 99% rušení vyřešeno.
791699
Byla mířená na toho, kdo mi tady defakto říká, že jsem nekulturní prase, když si koupím občerstvení v multiplexu přitom já mu kino dotuju. SteKi: Když ti volaký idiot "pri uchu sŕka kolu" tak mu řekni ať pije jako člověk, nebo se přesaď. Já popcorn i colu dokážu zkonzumovat potichu, že si toho vedlesedící ani nevšimne. Ale stejně si sedám v sále co nejdál od lidí = 99% rušení vyřešeno.
791696
3 0
reagují: SteKi, Gonzi
reagovat
reaguje na: Muf
Hele já ti to otočím. Mi je svým způsobem jedno, co se děje v kinech, protože v mém ideálním světě bych tam chodil jen na popcornové blockbustery a všecho ostatní bych viděl doma. Hned. Naopak se tady do mě ale lidi spíše naváží za to, že si dovoluju touto preferencí nepodporovat kina a nepřímo se tak podílím na jejich úpadku (ne že by to nebyla pravda).
Ale abych se k tomu vyjádřil i (možná) konstruktivně. Kino je něco jako restaurace. Restaurace taky nežijou z gurmánů, ale z lidí, co tam chodí za zábavou. Pokud máš rád perfektně udělaný steak, tak máš větší šanci to mít doma, než v PRŮMĚRNÉ restauraci. Kino je obdobné v tom, že cílí na masy, co se chtějí bavit, ne na zažraného diváka. Mno a tady jsme na "gurmánském webu", takže se tady schází ti lidi, co kritizují restaurace za to, že jim jejich romantickou večeri kazí stůl 10ti lidí slavících narozeniny.
791697
Hele já ti to otočím. Mi je svým způsobem jedno, co se děje v kinech, protože v mém ideálním světě bych tam chodil jen na popcornové blockbustery a všecho ostatní bych viděl doma. Hned. Naopak se tady do mě ale lidi spíše naváží za to, že si dovoluju touto preferencí nepodporovat kina a nepřímo se tak podílím na jejich úpadku (ne že by to nebyla pravda). Ale abych se k tomu vyjádřil i (možná) konstruktivně. Kino je něco jako restaurace. Restaurace taky nežijou z gurmánů, ale z lidí, co tam chodí za zábavou. Pokud máš rád perfektně udělaný steak, tak máš větší šanci to mít doma, než v PRŮMĚRNÉ restauraci. Kino je obdobné v tom, že cílí na masy, co se chtějí bavit, ne na zažraného diváka. Mno a tady jsme na "gurmánském webu", takže se tady schází ti lidi, co kritizují restaurace za to, že jim jejich romantickou večeri kazí stůl 10ti lidí slavících narozeniny.
791694
5 -1
reagovat
reaguje na: Muf
Takže ta část, kde nepopcornisty posíláš do artových kin a zakazuješ multiplexy byla mířená na koho :D:D:D? A opakuju, že význam toho popcornu tady pokud vím nikdo nezpochybňoval.
791696
Takže ta část, kde nepopcornisty posíláš do artových kin a zakazuješ multiplexy byla mířená na koho *:D**:D**:D*? A opakuju, že význam toho popcornu tady pokud vím nikdo nezpochybňoval.
791692
2 -1
reagují: Muf
reagovat
reaguje na: Muf
No a to niekde niekto vôbec spochybňoval? Keby nebolo občerstvenia tak lístky do kina sú tak 3 krát drahšie. Je všeobecne známe, že žiadne kino by bez občerstvenia neprežilo. To ale neznamená, že mi nemôže liezť na nervy idiot čo mi pri uchu sŕka kolu. 
791695
No a to niekde niekto vôbec spochybňoval? Keby nebolo občerstvenia tak lístky do kina sú tak 3 krát drahšie. Je všeobecne známe, že žiadne kino by bez občerstvenia neprežilo. To ale neznamená, že mi nemôže liezť na nervy idiot čo mi pri uchu sŕka kolu. 
791692
6 0
reagovat
No tak pardon, že jsem si dovolil tak zaůtočit, snad se to někoho nedotklo. Až tu zas bude někdo nazývat lidi co si do kina koupí občerstvení prasaty lůzou a podobně, tak se na něj doufám taky spravedlivě rozhořčíš :+
791694
No tak pardon, že jsem si dovolil tak zaůtočit, snad se to někoho nedotklo. Až tu zas bude někdo nazývat lidi co si do kina koupí občerstvení prasaty lůzou a podobně, tak se na něj doufám taky spravedlivě rozhořčíš *:+*
1 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: Gonzi
"Dávat "mi" ale za vinu, že ti kino neotevře... " Co to je za kec? Kde přesně to v tom příspěvku vidíš? Chtěl jsem poukázat na to, jak jsou pro velká kina důležití "popkornožrouti a prasata co musí srkat colu" jak jsou tu tito diváci často nazýváni a ty příspěvky mají tunu plusů. 
791692
"Dávat "mi" ale za vinu, že ti kino neotevře... " Co to je za kec? Kde přesně to v tom příspěvku vidíš? Chtěl jsem poukázat na to, jak jsou pro velká kina důležití "popkornožrouti a prasata co musí srkat colu" jak jsou tu tito diváci často nazýváni a ty příspěvky mají tunu plusů. 
791689
1 -4
reagují: Gonzi, SteKi
reagovat
reaguje na: Muf
Ten fakt nikdo nezpochybňuje. Ty tady útočíš na lidi, kterým se ta kombinace líbí míň, než lepší TV doma. ;)
791691
Ten fakt nikdo nezpochybňuje. Ty tady útočíš na lidi, kterým se ta kombinace líbí míň, než lepší TV doma. *;)*
791690
1 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se