Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 18301 - 18320 Napsat příspěvek
Díky. Zkusil jsem to F1 TV, zatím mě to nezruinovalo a uvidím jak mě to bude bavit :+
802485
Díky. Zkusil jsem to F1 TV, zatím mě to nezruinovalo a uvidím jak mě to bude bavit *:+*
4 -1
reagují: earthworm
reagovat
Já to říkám pořád... Kdyby byli Horkýže slíže z Česka, tak by nebyli tak vtipní8)
802484
Já to říkám pořád... Kdyby byli Horkýže slíže z Česka, tak by nebyli tak vtipní*8)*
5 0
reagovat
reaguje na: studo
Slovenština je na tohle strašně krásnej jazyk :D:D
802473
Slovenština je na tohle strašně krásnej jazyk *:D**:D*
802464
2 -1
reagovat
Duro robi boziu sluzbu :D chvala mu
802464
Duro robi [url=https://www.facebook.com/Dailymale.sk/photos/a.439360702757111/5380066585353140/]boziu sluzbu[/url] *:D* chvala mu
18 -5
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: do_Od
F1 TV má vždycky před sezónou slevu cca 20% nebo za kolik jsem to kupoval.
802459
F1 TV má vždycky před sezónou slevu cca 20% nebo za kolik jsem to kupoval.
802453
1 -1
reagovat
Jak píše Vardant, je tam záznam, je to online (na televizi nemám appku, takže musím bohužel koukat jen na kompu/telefonu) a je tam kromě Sport 2 ještě kupa dalších programů, včetně např. NatGeo. Akorát to prostě nevyužívám, takže poměr cena/výkon je v tomhle pro mě tragickej. Bohužel jsem jinou variantu nenašel (jestli bude F1 TV levnější tak to prubnu příští rok).
802453
Jak píše Vardant, je tam záznam, je to online (na televizi nemám appku, takže musím bohužel koukat jen na kompu/telefonu) a je tam kromě Sport 2 ještě kupa dalších programů, včetně např. NatGeo. Akorát to prostě nevyužívám, takže poměr cena/výkon je v tomhle pro mě tragickej. Bohužel jsem jinou variantu nenašel (jestli bude F1 TV levnější tak to prubnu příští rok).
2 -1
reagují: Vardant
reagovat
reaguje na: Gonzi
Skylink má i záznam. Ale já si platím F1 TV, daleko lepší kvalita.
802444
Skylink má i záznam. Ale já si platím F1 TV, daleko lepší kvalita.
802427
1 -1
reagovat
.... Ja som ta zle pochopil. Myslel som, že to myslíš tak, že aj by si to pozeral ale nebaví ta pozerať celé závody a ani tie zostrihy, tak som myslel, že sa snažíš pozerať len závody a preto ta to nebaví. :D pardon 
802428
.... Ja som ta zle pochopil. Myslel som, že to myslíš tak, že aj by si to pozeral ale nebaví ta pozerať celé závody a ani tie zostrihy, tak som myslel, že sa snažíš pozerať len závody a preto ta to nebaví. *:D* pardon 
802427
1 -1
reagovat
reaguje na: SteKi
Ale však jo, to je ta pointa, bych se chtěl dívat (aka ne číst) na celé to dění a moc nevím jak. Ideální formát by byla tak hoďka, dvě na závod (kdy do závodu počítám i kvalifikaci apod).
do_Od: Když už ten Skylink platíš, má to i nějakou online verzi, možnost přehrávání zpětně apod? Nebo je to "jen televize"?
802427
Ale však jo, to je ta pointa, bych se chtěl dívat (aka ne číst) na celé to dění a moc nevím jak. Ideální formát by byla tak hoďka, dvě na závod (kdy do závodu počítám i kvalifikaci apod). [b]do_Od:[/b] Když už ten Skylink platíš, má to i nějakou online verzi, možnost přehrávání zpětně apod? Nebo je to "jen televize"?
802419
1 -1
reagují: Vardant, SteKi
reagovat
Nejlepší pódium ever. Až mi málem slza ukápla :D Nevěřil jsem, že se ještě letos dočkáme takovýho výsledku
802420
Nejlepší pódium ever. Až mi málem slza ukápla *:D* Nevěřil jsem, že se ještě letos dočkáme takovýho výsledku
802411
2 -1
reagovat
Ono aby ťa to bavilo, musíš to sledovať celé a zaujímať sa o všetko aj mimo závodenia samotného. Napr. tréningy, tam sa dozvieš od komentátorov zaujímavosti z diania za oponou, proste kto kde s kým prečo a za koľko. Ale väčšinou mi tam nepovedia nič nové, lebo f1online.sk to podstatné vždy pokryje v článkoch. V momente ako sa do toho dostaneš, tak na to začneš úplne inak pozerať a tak nejak automaticky si vyberieš tím/jazdca, ktorému budeš fandiť. Ja si neviem predstaviť, že niekto si len v nedeľu zapne závod a o iné sa nezaujíma. To by ma absolútne nebavilo, lebo doslova by som nevedel kam mám pozerať. Ja takto sledujem časomieru, odstupy, kto má aké pneumatiky, kedy pôjdu do boxov a podvedome viem ako sú na tom technicky a na čo v závode majú a čo je treba aby zajazdili dobrý výsledok. Ale ten závod je ako keby už len taká čerešnička na torte. Fakt by si neveril, čo všetko sa deje okolo. Mňa to po Drive to Survive chytilo strašne a to som bol človek čo nechápal ako môže niekto formule pozerať. Ale poslednú sériu nenávidím, lebo to som tomu už rozumel a podstatné veci tam ani nedali a vymysleli si kauzy a zdramatizovali na miestach ktoré doslova neexistovali :D
802419
Ono aby ťa to bavilo, musíš to sledovať celé a zaujímať sa o všetko aj mimo závodenia samotného. Napr. tréningy, tam sa dozvieš od komentátorov zaujímavosti z diania za oponou, proste kto kde s kým prečo a za koľko. Ale väčšinou mi tam nepovedia nič nové, lebo f1online.sk to podstatné vždy pokryje v článkoch. V momente ako sa do toho dostaneš, tak na to začneš úplne inak pozerať a tak nejak automaticky si vyberieš tím/jazdca, ktorému budeš fandiť. Ja si neviem predstaviť, že niekto si len v nedeľu zapne závod a o iné sa nezaujíma. To by ma absolútne nebavilo, lebo doslova by som nevedel kam mám pozerať. Ja takto sledujem časomieru, odstupy, kto má aké pneumatiky, kedy pôjdu do boxov a podvedome viem ako sú na tom technicky a na čo v závode majú a čo je treba aby zajazdili dobrý výsledok. Ale ten závod je ako keby už len taká čerešnička na torte. Fakt by si neveril, čo všetko sa deje okolo. Mňa to po Drive to Survive chytilo strašne a to som bol človek čo nechápal ako môže niekto formule pozerať. Ale poslednú sériu nenávidím, lebo to som tomu už rozumel a podstatné veci tam ani nedali a vymysleli si kauzy a zdramatizovali na miestach ktoré doslova neexistovali :D
802415
3 -1
reagují: Gonzi
reagovat
Já si kvůli tomu letos zaplatil Skylink. Přišlo mi to jako nejlevnější možnost, byť na tom jinak vůbec nic nesleduju a po sezóně to zas zruším.
802417
Já si kvůli tomu letos zaplatil Skylink. Přišlo mi to jako nejlevnější možnost, byť na tom jinak vůbec nic nesleduju a po sezóně to zas zruším.
802415
1 -1
reagovat
Já sjel Drive to Survive a bavilo mě to, ale nevím jak se dívat na ty normální závody a ten 5min sestřih mě moc nebaví .
802415
Já sjel Drive to Survive a bavilo mě to, ale nevím jak se dívat na ty normální závody a ten 5min sestřih mě moc nebaví .
802411
2 -1
reagují: SteKi, do_Od
reagovat
Samotný závod bol veľmi dobrý, aj pre nezaujateho diváka. Plus fandím Ricciardovi, takže za mňa spokojnosť. :+
802414
Samotný závod bol veľmi dobrý, aj pre nezaujateho diváka. Plus fandím Ricciardovi, takže za mňa spokojnosť. *:+*
802411
1 -1
reagovat

F1

Ja viem, že to tu skoro nikoho nezaujíma, ale nebolo to včera nádherné? Nech už fandí človek komukoľvek, týmto dvom sa to nedá nepriať. O to viac keď som fanúšik Mclarenu. Prvé a druhé miesto, po toľkých rokoch a zaslúžene vybojovane. Škoda len, že prvý nebol Lando po tom ako sa bránil v podstate celé dva dni v kuse :D
802411
Ja viem, že to tu skoro nikoho nezaujíma, ale nebolo to včera nádherné? Nech už fandí človek komukoľvek, týmto dvom sa to nedá nepriať. O to viac keď som fanúšik Mclarenu. Prvé a druhé miesto, po toľkých rokoch a zaslúžene vybojovane. Škoda len, že prvý nebol Lando po tom ako sa bránil v podstate celé dva dni v kuse *:D*
F1
13 -1
reagovat
reaguje na: Milosh
Moje reakce na tvuj prispevek je ciste nahodna
802359
Moje reakce na tvuj prispevek je ciste nahodna
802355
4 -1
reagovat
reaguje na: Fixer
Snad se nám to vyhne. Toho Bohdá nebude, aby oplzlí promiskuitní muži středního věku slintali ve skvělých českých filmech místo nad Pauhofovou a Kerekeš nad nějakou čekuládou.
802355
Snad se nám to vyhne. Toho Bohdá nebude, aby oplzlí promiskuitní muži středního věku slintali ve skvělých českých filmech místo nad Pauhofovou a Kerekeš nad nějakou čekuládou.
802350
9 -1
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Fixer
Třeba se tím pokouší naznačit že černoši také nemají duši.
802353
Třeba se tím pokouší naznačit že černoši také nemají duši.
802350
10 -1
reagovat

Zrzavým vstup zakázán?

Toho, že na Západě rádi nahrazují zrzky černochy jsem si všiml, ale tahle grafika to posunula na trochu jiný level. link
802350
Toho, že na Západě rádi nahrazují zrzky černochy jsem si všiml, ale tahle grafika to posunula na trochu jiný level. https://s2.desu-usergeneratedcontent.xyz/co/image/1568/22/1568228896126.jpg
Zrzavým vstup zakázán?
8 -1
reagují: Milosh, HAL
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
:+Zapomněls tam ale dát to s Tykwerem, jak se nechtěl přejmenovat na Bukwera.
802329
*:+*Zapomněls tam ale dát to s Tykwerem, jak se nechtěl přejmenovat na Bukwera.
802322
10 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se