reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 18161 - 18180
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 908
- 909
- 910
- .
- 6669
- 6670
Dobra je aj scenka o pani ucitelke, doprdele ves, chcípla jak tvůj pes Je tam toho hodne.
link
link
reagovat
|
reagovat
|
reagovat
|
reaguje na:
Disketa1
Scary Movie - That's right Sidney. I'm gay, and so is Ray (I'm not gay)
reagovat
|
Neviděl jsem ani jedno Scary Movie. Myslím, že je to naprosto v pořádku.
reagovat
|
reaguje na:
SeldomSeen
Tak to já byl na trojku zjevně mladý příliš, když mě poprvé strašily ty scény s mimozemšťany kvůli traumatu z Shyamalanova Znamení, jež ho vykrádá.
reagovat
|
reaguje na:
TedGeorge
Musíš si k tomu těch vínek otevřít hodně. Ty filmy asi nebudou lepší, ale aspoň budeš mít dost vína
reagovat
|
dal som ti minusko Ted. Prosim ta Scary Movie (1,2,3) dozen, pokial si mlady, na stare kolena uz to nemusi mat tie spravne grady :D odporucam aj vinko si k tomu, alebo predtym, otvorit.
reagovat
|
doc. Ing. Ilona Švihlíková, Ph.D. se v úvodu podcastu č. A38 v úvodu zmínila i o traileru na Matrix 4. V minulosti i uvedla, že je fanoušek Bonda a StarTreku.
reagují:
AndyKaufman
|
reagovat
|
TOP Diskuze
29Čarodějka přeprala Gladiátora, nejenom zámořská kina konečně praskají ve švech 26Víkendový výplach #795 o Arcane a Star Wars 131Casting na Bonda začal, producenti hledají třicátníky 115Gladiátor 2: Recenze 18Návrat do budoucnosti 3: V.I.M. 28Jak vycvičit draka: Teaser 17První reakce: Čarodějka je magickou podívanou, hlásí naprosto nadšené recenze 13Minecraft film: Trailer 12VIDEO: Lovec Kraven slibuje fyzický eRkový akční nářez 11Parthenope: Trailer