Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 17881 - 17900 Napsat příspěvek
reaguje na: HAL
Ale já přece netvrdím, že jim celý starlink má platit stát, nedělej tu ze sebe AndyKaufmana. Já tvrdím, že Muskovy firmy se ucházejí o spolufinancování svých projektů z veřejných zdrojů (což je normální a přirozené) a tudíž argument "je to soukromá firma, tak ať si klidně pálí své peníze" není správný. Jako by nebyl správný v případě jakékoliv jiné soukromé firmy. Dokonce i kdyby byla čistě soukromá, protože ty peníze pořád představují nějakou společensky vytvořenou hodnotu a i když jsi soukromník a investuješ peníze do něčeho neužitečného, tak máš sice právo to udělat, ale neděláš správně. A někdo jiný má právo  o tobě říct, že se chováš nezodpovědně a hloupě. Víš? Tržní princip, morální princip, práva soukromých prolečností a nejlepší zájmy společnosti jako celku, to jsou různé věci a jejich zaměňování není dobrý argument.
805112
Ale já přece netvrdím, že jim celý starlink má platit stát, nedělej tu ze sebe AndyKaufmana. Já tvrdím, že Muskovy firmy se ucházejí o spolufinancování svých projektů z veřejných zdrojů (což je normální a přirozené) a tudíž argument "je to soukromá firma, tak ať si klidně pálí své peníze" není správný. Jako by nebyl správný v případě jakékoliv jiné soukromé firmy. Dokonce i kdyby byla čistě soukromá, protože ty peníze pořád představují nějakou společensky vytvořenou hodnotu a i když jsi soukromník a investuješ peníze do něčeho neužitečného, tak máš sice právo to udělat, ale neděláš správně. A někdo jiný má právo  o tobě říct, že se chováš nezodpovědně a hloupě. Víš? Tržní princip, morální princip, práva soukromých prolečností a nejlepší zájmy společnosti jako celku, to jsou různé věci a jejich zaměňování není dobrý argument.
805111
4 -2
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: MarvinP
Hned druhý odstavec:
  • SpaceX won about a tenth of the $9.2 billion in funds awarded to 180 companies in the FCC’s “Phase I auction,” with the subsidies designed
    to be an incentive for broadband providers to bring service to the
    “unserved” and hard-to-reach areas of the United States
Takže co těch zbylých 90%, ty jsou v pohodě? I v tomhle je SpaceX v normálním konkurenčním prostředí kde úplně stejně operují úplně všichni, není nijak výjmečná. Ale rozhodně to není tak že by jim celý Starlink měl platit stát, takže jak říkám, vytržené z kontextu :D

O tom jak vhodné jsou dotace obecně se klidně bavit můžeme, tam by můj názor byl asi vyhraněnější - i když mi tohle od tebe připadá zvláštní, já myslel že ty budeš spíš pro dotování na podporu chudých než proti.
805111
Hned druhý odstavec: [list][*]SpaceX won about a tenth of the $9.2 billion in funds awarded to 180 companies in the FCC’s “Phase I auction,” with the subsidies designed to be an incentive for broadband providers to bring service to the “unserved” and hard-to-reach areas of the United States[/*][/list]Takže co těch zbylých 90%, ty jsou v pohodě? I v tomhle je SpaceX v normálním konkurenčním prostředí kde úplně stejně operují úplně všichni, není nijak výjmečná. Ale rozhodně to není tak že by jim celý Starlink měl platit stát, takže jak říkám, vytržené z kontextu *:D* O tom jak vhodné jsou dotace obecně se klidně bavit můžeme, tam by můj názor byl asi vyhraněnější - i když mi tohle od tebe připadá zvláštní, já myslel že ty budeš spíš pro dotování na podporu chudých než proti.
805110
4 -5
reagují: MarvinP
reagovat
napsal jsem do googlu "starlink supported from grants" (ano, tak moc línej jsem byl vymýšlet googlovací frázi) a vypadlo na mě tohle jako první odkaz:

link

opět, když si představím, co by se s těmi penězi dalo pro ty oblasti udělat, kdyby je neschramstl tenhle sociopat... škoda mluvit.
805110
napsal jsem do googlu "starlink supported from grants" (ano, tak moc línej jsem byl vymýšlet googlovací frázi) a vypadlo na mě tohle jako první odkaz: https://www.cnbc.com/2020/12/07/spacex-starlink-wins-nearly-900-million-in-fcc-subsidies-auction.html opět, když si představím, co by se s těmi penězi dalo pro ty oblasti udělat, kdyby je neschramstl tenhle sociopat... škoda mluvit.
6 -2
reagovat
Ten tunel už postavili. Najdi si, jak to vypadá. Tesly s řidiči tam jezdí rychlostí 30 mil za hodinu tunely bez únikových koridorů.  Kdyby tytéž peníze město investovalo do normální hromadky tak by za to pořídilo něco funkčního, co obslouží za rozumnou cenu rozumný počet lidí a nebude to časovaná bomba. To je taky odpověď na otázku co lepšího bychom měli dělat než investovat do Muskových projektů.
805109
Ten tunel už postavili. Najdi si, jak to vypadá. Tesly s řidiči tam jezdí rychlostí 30 mil za hodinu tunely bez únikových koridorů.  Kdyby tytéž peníze město investovalo do normální hromadky tak by za to pořídilo něco funkčního, co obslouží za rozumnou cenu rozumný počet lidí a nebude to časovaná bomba. To je taky odpověď na otázku co lepšího bychom měli dělat než investovat do Muskových projektů.
805108
7 -3
reagovat
Tou trapárnou ve Vegas myslíš ten tunel co staví? No samozřejmě že to platilo město, myslíš že když Metrostav staví tunely v Praze tak to dělá zadarmo?
A NASA je státní úřad taky který normálně kontraktuje soukromé dodavatele, to je právě ten krásný posun oproti minulosti kdy si všechno pokoušeli dělat in-house a bylo to brutálně předražené (původně plánovaná cena Constellation byla 230 miliard, a i tu dalece přestřelovali než Obama program zrušil - celé SpaceX má současnou valuaci 74 miliard).

K tomu dotování ala dobročinnost máš nějaký link? To by mě docela zajímalo (a takhle jak to píšeš mi to zní jako nějaké vytržení z kontextu)
805108
Tou trapárnou ve Vegas myslíš ten tunel co staví? No samozřejmě že to platilo město, myslíš že když Metrostav staví tunely v Praze tak to dělá zadarmo? A NASA je státní úřad taky který normálně kontraktuje soukromé dodavatele, to je právě ten krásný posun oproti minulosti kdy si všechno pokoušeli dělat in-house a bylo to brutálně předražené (původně plánovaná cena Constellation byla 230 miliard, a i tu dalece přestřelovali než Obama program zrušil - celé SpaceX má současnou valuaci 74 miliard). K tomu dotování ala dobročinnost máš nějaký link? To by mě docela zajímalo (a takhle jak to píšeš mi to zní jako nějaké vytržení z kontextu)
805104
4 -5
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Jee, ty už zase fact checkuješ nějaký neexistující výrok?  Inu každý má své koníčky, někdo si pálí bradavky svíčkou, někdo vyvrací výroky, které nikdo neřekl. Každému dle jeho libosti.
805107
Jee, ty už zase fact checkuješ nějaký neexistující výrok?  Inu každý má své koníčky, někdo si pálí bradavky svíčkou, někdo vyvrací výroky, které nikdo neřekl. Každému dle jeho libosti.
805106
7 -2
reagovat
Já se moc omlouvám, že tě fact checkuji, ale SpaceX má daleko víc od soukromých investorů než ze státu :)

link
link

A ty peníze rozhodně nepálí jak píšeš, za tu dobu raketově roste a vydělává všem okolo. 

PS: Než začneš mekotat něco o bublině, tak tě upozorním, že SpaceX není veřejně obchodovaná na burze, nemusí být. 
805106
Já se moc omlouvám, že tě fact checkuji, ale SpaceX má daleko víc od soukromých investorů než ze státu *:)* https://spacenews.com/spacex-adds-to-latest-funding-round/ https://newrepublic.com/article/160500/elon-musks-big-government-grift A ty peníze rozhodně nepálí jak píšeš, za tu dobu raketově roste a vydělává všem okolo.  PS: Než začneš mekotat něco o bublině, tak tě upozorním, že SpaceX není veřejně obchodovaná na burze, nemusí být. 
805104
3 -3
reagovat
"No já myslím že je rozdíl v tom, že Gorecki vždycky obhajoval Apple jako nejlepší mobily v Galaxii"
No tak to si mily Tony opat ucelovo mimo. Ale ak tu niekde vysnoris nejaky podobny moj koment, kupim ti miestenku na SpaceX.8)
Ja som len reagoval na kritiku, ktora z osobnych preferencii alebo nazorov robila vseobecne platne fakty a ak to niekto videl inak, uz bol fanboy a ovca.
Nenechaj sa v tomto vsak vyrusovat, mna ta ironia toho, co tu predvadzas takto spatne nesmierne bavi a ze si to neuvedomujes je jej neoddelitelnou sucastou.:+
805105
"No já myslím že je rozdíl v tom, že Gorecki vždycky obhajoval Apple jako nejlepší mobily v Galaxii" No tak to si mily Tony opat ucelovo mimo. Ale ak tu niekde vysnoris nejaky podobny moj koment, kupim ti miestenku na SpaceX.*8)* Ja som len reagoval na kritiku, ktora z osobnych preferencii alebo nazorov robila vseobecne platne fakty a ak to niekto videl inak, uz bol fanboy a ovca. Nenechaj sa v tomto vsak vyrusovat, mna ta ironia toho, co tu predvadzas takto spatne nesmierne bavi a ze si to neuvedomujes je jej neoddelitelnou sucastou.*:+*
805101
6 -2
reagovat
Jasně, ať si pálí svoje prachy jak chce... jenomže tu trapárnu ve Vegas cálovalo město. Starlink chce Musk dotovat jako dobročinnost v rámci rozvoje těch offline oblastí a Nasa je taky financovaná z daní. Takže pokud pálí peníze, nepálí jen svoje. A kdyby pálil svoje, pořád to neznamená, že nemám důvod, nebo nárok ho kritizovat.
805104
Jasně, ať si pálí svoje prachy jak chce... jenomže tu trapárnu ve Vegas cálovalo město. Starlink chce Musk dotovat jako dobročinnost v rámci rozvoje těch offline oblastí a Nasa je taky financovaná z daní. Takže pokud pálí peníze, nepálí jen svoje. A kdyby pálil svoje, pořád to neznamená, že nemám důvod, nebo nárok ho kritizovat.
805103
3 -3
reagují: HAL, AndyKaufman
reagovat
Tyhle bubliny se Muskovi vyčítají už nejmíň od založení SpaceX, což je skoro dvacet let. A pořád ne a ne prasknout :)
Btw jestli na těch letech (nebo internetu) prodělává, tak pálí hlavně svoje prachy. Pořád je to soukromá společnost.
805103
Tyhle bubliny se Muskovi vyčítají už nejmíň od založení SpaceX, což je skoro dvacet let. A pořád ne a ne prasknout *:)* Btw jestli na těch letech (nebo internetu) prodělává, tak pálí hlavně svoje prachy. Pořád je to soukromá společnost.
805100
5 -3
reagovat
reaguje na: Cinefil
No já myslím že je rozdíl v tom, že Gorecki vždycky obhajoval Apple jako nejlepší mobily v Galaxii a já tvrdím, že Tesla není nejhorší nebo špatná jak píšeš. ;)

Já do Xka přesedal z X5 a to auto je plně srovnatelné výbavou i komfortem. V USA to dokonce staví na úroveň X7 ale to už je myslím jiná třída. A to je X v podstatě 3 roky staré auto, menší Y by na tom mělo být možná lépe. 

Přesně proto jsem psal ať se v tom projedete. Protože fakt chci vidět člověka, která si sedne do Tesly X z z BMW X5, Q7, GLE a řekne že je Tesla shit.  Dokonce si pamatuju nějaký test, kde to porazila X7, ale bylo to před GLS
805101
No já myslím že je rozdíl v tom, že Gorecki vždycky obhajoval Apple jako nejlepší mobily v Galaxii a já tvrdím, že Tesla není nejhorší nebo špatná jak píšeš. *;)* Já do Xka přesedal z X5 a to auto je plně srovnatelné výbavou i komfortem. V USA to dokonce staví na úroveň X7 ale to už je myslím jiná třída. A to je X v podstatě 3 roky staré auto, menší Y by na tom mělo být možná lépe.  Přesně proto jsem psal ať se v tom projedete. Protože fakt chci vidět člověka, která si sedne do Tesly X z z BMW X5, Q7, GLE a řekne že je Tesla shit.  Dokonce si pamatuju nějaký test, kde to porazila X7, ale bylo to před GLS
805098
2 -7
reagují: Gorecki
reagovat
O Hyperloop se bavíme, protože si to Elon přál.

O raketové dopravě mezi městy tvrdí vedení SpaceX že se to rozhodně stane. Stojí si za tím a je to očividný nesmysl. Dokládám tím, že Muskovy firmy se nebojí slibovat nesplnitelné kraviny.

Tesla náklaďák byl koncept při jehož prezentaci Musk přijel v prototypu, ukazoval video jak ty auta drandí za sebou bez řidiče a tvrdil že toto je state of art, že tohle dneska takhle dokážou. A pak nic. Podobný scénář jako se solárníma taškama, kde ale vybírali peníze předem od koncových uživatelů, takže to byl ještě o něco větší průšvih.

Starlink - když si spočteš kolik stojí jeden satelit, jakou má životnost, kolik je pořeba satelitů aby to dobře fungovalo, pak vezmeš nějakou příčetnou cenu toho internetu a vydělíš to, vyjde Ti počet lidí kteří si na tom moři musí ten internet platit. Nemyslím si, že Elon rád vyhazuje peníze. Myslím si ale, že je vydělává trošku jinak, než si představuješ ty. Hlavně tím, že vytváří ta nadšená očekávání do budoucna, která jsou reálně hlavním zdrojem jeho bohatství. Myslím si, že tam pustil pár vláčků satelitů, nadchnul spoustu lidí, nafoukl tím nějakou bublinku a tím to taky zhasne. Uvidíme za pár let.

SpaceX má zakázky protože ve výběrku navrhlo nižší cenu. Zda je skutečně o tolik levnější, tím si jistý nejsem.
805100
O Hyperloop se bavíme, protože si to Elon přál. O raketové dopravě mezi městy tvrdí vedení SpaceX že se to rozhodně stane. Stojí si za tím a je to očividný nesmysl. Dokládám tím, že Muskovy firmy se nebojí slibovat nesplnitelné kraviny. Tesla náklaďák byl koncept při jehož prezentaci Musk přijel v prototypu, ukazoval video jak ty auta drandí za sebou bez řidiče a tvrdil že toto je state of art, že tohle dneska takhle dokážou. A pak nic. Podobný scénář jako se solárníma taškama, kde ale vybírali peníze předem od koncových uživatelů, takže to byl ještě o něco větší průšvih. Starlink - když si spočteš kolik stojí jeden satelit, jakou má životnost, kolik je pořeba satelitů aby to dobře fungovalo, pak vezmeš nějakou příčetnou cenu toho internetu a vydělíš to, vyjde Ti počet lidí kteří si na tom moři musí ten internet platit. Nemyslím si, že Elon rád vyhazuje peníze. Myslím si ale, že je vydělává trošku jinak, než si představuješ ty. Hlavně tím, že vytváří ta nadšená očekávání do budoucna, která jsou reálně hlavním zdrojem jeho bohatství. Myslím si, že tam pustil pár vláčků satelitů, nadchnul spoustu lidí, nafoukl tím nějakou bublinku a tím to taky zhasne. Uvidíme za pár let. SpaceX má zakázky protože ve výběrku navrhlo nižší cenu. Zda je skutečně o tolik levnější, tím si jistý nejsem.
805097
2 -2
reagovat
reaguje na: Gorecki
"Uz vidim, ako som pri obhajovani Applu musel byt otravny a chcem sa tu verejne vsetkym za to ospravedlnit." :D:+

Jak říkám: Tesla je pozlátko, ale kdo od ní čeká víc ve srovnání s konvenčním autem, ten bude dost zklamaný. Kdo čeká luxus za 2 mega na úrovni Mercedesu, bude dost zklamaný. Kdo očekává splněný deklarovaný dojezd, ten bude v reálu zklamaný. A takle bych mohl ze zkušenosti pokračovat.

Mít 2 mega na auto, Tesla není aktuálně to, co bych si chtěl pořídit. Muset si vybrat jen elektromobil, klidně bych se spokojil s Eniaqem, eGolfem a podobnýma a ještě bych ušetřil.
805098
[i]"Uz vidim, ako som pri obhajovani Applu musel byt otravny a chcem sa tu verejne vsetkym za to ospravedlnit." *:D**:+* [/i]Jak říkám: Tesla je pozlátko, ale kdo od ní čeká víc ve srovnání s konvenčním autem, ten bude dost zklamaný. Kdo čeká luxus za 2 mega na úrovni Mercedesu, bude dost zklamaný. Kdo očekává splněný deklarovaný dojezd, ten bude v reálu zklamaný. A takle bych mohl ze zkušenosti pokračovat. Mít 2 mega na auto, Tesla není aktuálně to, co bych si chtěl pořídit. Muset si vybrat jen elektromobil, klidně bych se spokojil s Eniaqem, eGolfem a podobnýma a ještě bych ušetřil.
805094
6 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat
Ty na něj máš teda krutou pifku, normálně nemáš ve zvyku takhle blábolit, chybí ti tam už jen že kvůli neuralinku všichni skončíme jako baterky zotročení Matrixem. A to všechno jen proto že je kapitalista což z levičáckých pozic bude vždycky špatně ?)

- Hyperloop není Muskův, je to nápad který rozvíjí hlavně jiné firmy, tak proč se o něm pořád bavíme? (btw to tvé "trošku rychlejš" má být ve skutečnosti 3-4x rychlejš)
- Raketová doprava mezi městama je nápad který se projevil asi tak jednou prezentací pro veřejnost, jinak to nikdy ani nezkoušeli, tak proč děláš z komára velblouda?
- Teslanáklaďák byl taky jenom koncept, to vážně kritizuješ že před pěti lety to auto bylo špatně, když ho ani teď ještě nezačali vyrábět? Když už, tak kritizuj auta které reálně prodává (výtky Gonziho beru, sám osobní zkušenost nemám - ani ty nic nemění na tom že se Model 3 prodává jak rohlíky, ale třeba je to vážně hlavně značkou jako s výrobky Apple)
- Starlink má sloužit přesně k tomu aby si lidé nemuseli vybírat mezi vodou a internetem, protože internet bude neporovnatelně levnější než současné satelitní připojení. Což je dané principem technologie. No a taky to bude fungovat i všude jinde, a konkurence je vždycky zdravá, na UPC u nás nadává kde kdo. Každopádně jestli myslíš že Musk je blázen který rád vyhazuje peníze oknem, protože mu to nebude fungovat, bude to drahé, a ty tisíce satelitů tam posílá vědomě zbytečně... tak si to třeba mysli dál, ale zjevně jsi nepochopil že kapitalismus takhle fakt nefunguje :D
- A SpaceX má zakázky proto že je levnější a spolehlivější než konkurence, i když s ní dřív NASA spolupracovala desítky let. Že ve všem není tak daleko jako by chtěl (ještě nižší cena, větší reusabilita komponent) - no samozřejmě, pořád se vše vyvíjí. A ano, jeho optimistickým termínům se nedá věřit. Ale každopádně je už teď dál než kdokoli jiný. NASA tak má možnost přenechat ten "běžný transport" na starosti jemu a sama se konečně může zase soustředit na posouvání hranic dál, což je jen dobře.
805097
Ty na něj máš teda krutou pifku, normálně nemáš ve zvyku takhle blábolit, chybí ti tam už jen že kvůli neuralinku všichni skončíme jako baterky zotročení Matrixem. A to všechno jen proto že je kapitalista což z levičáckých pozic bude vždycky špatně *?)* - Hyperloop není Muskův, je to nápad který rozvíjí hlavně jiné firmy, tak proč se o něm pořád bavíme? (btw to tvé "trošku rychlejš" má být ve skutečnosti 3-4x rychlejš) - Raketová doprava mezi městama je nápad který se projevil asi tak jednou prezentací pro veřejnost, jinak to nikdy ani nezkoušeli, tak proč děláš z komára velblouda? - Teslanáklaďák byl taky jenom koncept, to vážně kritizuješ že před pěti lety to auto bylo špatně, když ho ani teď ještě nezačali vyrábět? Když už, tak kritizuj auta které reálně prodává (výtky Gonziho beru, sám osobní zkušenost nemám - ani ty nic nemění na tom že se Model 3 prodává jak rohlíky, ale třeba je to vážně hlavně značkou jako s výrobky Apple) - Starlink má sloužit přesně k tomu aby si lidé nemuseli vybírat mezi vodou a internetem, protože internet bude neporovnatelně levnější než současné satelitní připojení. Což je dané principem technologie. No a taky to bude fungovat i všude jinde, a konkurence je vždycky zdravá, na UPC u nás nadává kde kdo. Každopádně jestli myslíš že Musk je blázen který rád vyhazuje peníze oknem, protože mu to nebude fungovat, bude to drahé, a ty tisíce satelitů tam posílá vědomě zbytečně... tak si to třeba mysli dál, ale zjevně jsi nepochopil že kapitalismus takhle fakt nefunguje *:D* - A SpaceX má zakázky proto že je levnější a spolehlivější než konkurence, i když s ní dřív NASA spolupracovala desítky let. Že ve všem není tak daleko jako by chtěl (ještě nižší cena, větší reusabilita komponent) - no samozřejmě, pořád se vše vyvíjí. A ano, jeho optimistickým termínům se nedá věřit. Ale každopádně je už teď dál než kdokoli jiný. NASA tak má možnost přenechat ten "běžný transport" na starosti jemu a sama se konečně může zase soustředit na posouvání hranic dál, což je jen dobře.
805056
7 -3
reagovat
"Nebylo to náhodou tak, že jsi o tom věděl kulový a myslel sis, že je Hyperloop jeho firma a ne brand technologie? :)"

Ne.
805096
"Nebylo to náhodou tak, že jsi o tom věděl kulový a myslel sis, že je Hyperloop jeho firma a ne brand technologie? :)" Ne.
805095
6 -1
reagovat
"tyjo, ty taky zacházíš s faktama jak Musk. Možná proto je ti tak sympatickej:

Musk v roce 2015 tvrdil, že je to snadná a dostupná technologie." 

Literally doslova pod tyhle věty jsi postnul to video a teď se vykrucuješ že jsi věděl jak to s ním nesouvisí? :) 

Nebylo to náhodou tak, že jsi o tom věděl kulový a myslel sis, že je Hyperloop jeho firma a ne brand technologie? :) 

Hlavně Virgin a Musk tam teď mají separátní výzkum, tak vyčítat jednomu video druhého je ehm pitomost. 
805095
"tyjo, ty taky zacházíš s faktama jak Musk. Možná proto je ti tak sympatickej: Musk v roce 2015 tvrdil, že je to snadná a dostupná technologie."  Literally doslova pod tyhle věty jsi postnul to video a teď se vykrucuješ že jsi věděl jak to s ním nesouvisí? :)  Nebylo to náhodou tak, že jsi o tom věděl kulový a myslel sis, že je Hyperloop jeho firma a ne brand technologie? :)  Hlavně Virgin a Musk tam teď mají separátní výzkum, tak vyčítat jednomu video druhého je ehm pitomost. 
805093
2 -6
reagovat
Tesla je super auto, ktore vas v Ludicrous mode zatlaci do sedacky, ano, je to super zazitok, pohrate sa s tym parkrat, nechate zvlhnut frajerku, pochvalite sa pred kamosmi, pripadne si nechate zvacsit pipika na cervenej vedla nejakeho teenagera na vytunenom Golfe. Ked som isiel na sialenej horskej drahe v zabavnom parku, tiez to bol zazitok. Ked som na nej isiel po 10krat za sebou, lebo ved preco to nevyuzit ked je to tam prazdne, uz som na nej zaspaval. S obycajnym predpotopnym spalovakom sice nemate take zrychlenie, ale nemusite po niekolkych predbiehacich manevroch na plny plyn prepocitavat dojazd k najblizsej rychlonabijacke.
Ale zase Xko vie vydavat prdicace zvuky a mavat dverami. Urcite to ma medzi tym „šíleným množstvím patentů“. Je to auto buducnosti. 

Aby som len nekritizoval, ten jeho plamenomet, pardon, striekacia pistolka na toluen za liter bol cool. 

Uz vidim, ako som pri obhajovani Applu musel byt otravny a chcem sa tu verejne vsetkym za to ospravedlnit.
805094
Tesla je super auto, ktore vas v Ludicrous mode zatlaci do sedacky, ano, je to super zazitok, pohrate sa s tym parkrat, nechate zvlhnut frajerku, pochvalite sa pred kamosmi, pripadne si nechate zvacsit pipika na cervenej vedla nejakeho teenagera na vytunenom Golfe. Ked som isiel na sialenej horskej drahe v zabavnom parku, tiez to bol zazitok. Ked som na nej isiel po 10krat za sebou, lebo ved preco to nevyuzit ked je to tam prazdne, uz som na nej zaspaval. S obycajnym predpotopnym spalovakom sice nemate take zrychlenie, ale nemusite po niekolkych predbiehacich manevroch na plny plyn prepocitavat dojazd k najblizsej rychlonabijacke. Ale zase Xko vie vydavat prdicace zvuky a mavat dverami. Urcite to ma medzi tym „šíleným množstvím patentů“. Je to auto buducnosti.  Aby som len nekritizoval, ten jeho plamenomet, pardon, striekacia pistolka na toluen za liter bol cool.  Uz vidim, ako som pri obhajovani Applu musel byt otravny a chcem sa tu verejne vsetkym za to ospravedlnit.
11 -4
reagují: Vincent, Cinefil
reagovat
HEHE
"kde jsem uváděl, že to má s Muskem něco společného? "
"Hyperloop a další nesmysly, na které díky tomuhle nebezpečnému idiotovi "

Jak můžeš existovat v běžné realitě, když s ní nakládáš takhle, je mi záhadou. Že má Hyperloop něco společného s Muskem to je fakt, který jsem samozřejmě tvrdil, stejně jako ho potvrzuješ ty v tom samém postu na jehož konci jsi napsal tohle. Co jsem netvrdil je, že s ním má něco společného to konkrétní video. Ale podle mě je ti to buď jasné a trollíš schválně a nebo to fakt nechápeš a pak je asi marný ti něco vysvětlovat.
805093
HEHE "kde jsem uváděl, že to má s Muskem něco společného? " "Hyperloop a další nesmysly, na které díky tomuhle nebezpečnému idiotovi " Jak můžeš existovat v běžné realitě, když s ní nakládáš takhle, je mi záhadou. Že má Hyperloop něco společného s Muskem to je fakt, který jsem samozřejmě tvrdil, stejně jako ho potvrzuješ ty v tom samém postu na jehož konci jsi napsal tohle. Co jsem netvrdil je, že s ním má něco společného to konkrétní video. Ale podle mě je ti to buď jasné a trollíš schválně a nebo to fakt nechápeš a pak je asi marný ti něco vysvětlovat.
805088
7 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Gonzi
Tak já u očkování i čehokoliv jiného prosazuji evidence based přístup a kdybych tu shrnul hlavní claimy, tak není moc důkazů na základě kterých by se dalo tvrdit, že je Musk podvodník, Tesla je špatné auto a všechny jeho projekty skončí blbě a nemají smysl. 
805092
Tak já u očkování i čehokoliv jiného prosazuji evidence based přístup a kdybych tu shrnul hlavní claimy, tak není moc důkazů na základě kterých by se dalo tvrdit, že je Musk podvodník, Tesla je špatné auto a všechny jeho projekty skončí blbě a nemají smysl. 
805090
2 -5
reagovat
Proste u aut poslednich 30 let plati jedna jedina vec: Lexus & chill. ;) Zvlast kdyz Mazda a moto divize Subi beztak drive nebo pozdeji skonci pod Toyotou...
805091
Proste u aut poslednich 30 let plati jedna jedina vec: Lexus & chill. ;) Zvlast kdyz Mazda a moto divize Subi beztak drive nebo pozdeji skonci pod Toyotou...
3 -3
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se