Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 17821 - 17840 Napsat příspěvek
reaguje na: Gonzi
Vsak ta koalice byl napad Piratu, ne? Aby meli vic procent nez Ano a zaroven v PS udrzeli Starosty. A po nich az prislo Spolu. Chapu ze kazdy chce pocitit uspech a uznani, ale nekdy je lepsi se divat jen na sebe a nespekulovat. Takhle se mohou schovavat za vyhru opozice, ale faktem je ze nebudou mit ani klub... Tohle je opravdu priklad do ucebnic.
805243
Vsak ta koalice byl napad Piratu, ne? Aby meli vic procent nez Ano a zaroven v PS udrzeli Starosty. A po nich az prislo Spolu. Chapu ze kazdy chce pocitit uspech a uznani, ale nekdy je lepsi se divat jen na sebe a nespekulovat. Takhle se mohou schovavat za vyhru opozice, ale faktem je ze nebudou mit ani klub... Tohle je opravdu priklad do ucebnic.
805240
6 -3
reagovat
No, to se Piratum fakt vyplatilo... Jen prispevek na mandat poslance cini rocne 900K a oni jich ztratili 18. Za ctyri roky je to pres 60 micu. Docela dost za naivitu a lidi typu Dostal. :o
805242
No, to se Piratum fakt vyplatilo... Jen prispevek na mandat poslance cini rocne 900K a oni jich ztratili 18. Za ctyri roky je to pres 60 micu. Docela dost za naivitu a lidi typu Dostal. *:o*
7 -3
reagovat
Z voleb mám radost, popravdě taky jsem kroužkoval na pražské kandidátce především Starosty, i když mi Piráti nijak zvlášť nevadí, tak mě ve volební kampani (hlavně ke konci) dost odrazovaly, ta jejich stoprocentní transparentnost, kde všichni vidí nad čím diskutují, jaké názory někdo předhazuje a potom se to vyvrací, protože to, že někdo vznesl něco do diskuze, neznamená, že je to postoj celé strany, ale jen debata, to jim hodně ublížilo, a mně to také vadilo. Takže jsem dal kroužky Starostům, i když před Bartošem respekt a nebude mi vůbec vadit, když obhájí svůj post lídra, vlastně mu to přeji a doufám, že celá pirátská strana se z výsledků voleb poučí. 
805241
Z voleb mám radost, popravdě taky jsem kroužkoval na pražské kandidátce především Starosty, i když mi Piráti nijak zvlášť nevadí, tak mě ve volební kampani (hlavně ke konci) dost odrazovaly, ta jejich stoprocentní transparentnost, kde všichni vidí nad čím diskutují, jaké názory někdo předhazuje a potom se to vyvrací, protože to, že někdo vznesl něco do diskuze, neznamená, že je to postoj celé strany, ale jen debata, to jim hodně ublížilo, a mně to také vadilo. Takže jsem dal kroužky Starostům, i když před Bartošem respekt a nebude mi vůbec vadit, když obhájí svůj post lídra, vlastně mu to přeji a doufám, že celá pirátská strana se z výsledků voleb poučí. 
10 -4
reagovat
reaguje na: HAL
Upřímně mi přijde hloupé, že takhle vůbec lze volit. Není tam žádná garance ničeho - Piráti jsou vykroužkovaní pryč a zároveň neexistuje nástroj, který by tu koalici nutil fungovat. Nějak mi uniká v čem je to lepší, než volit samostatně...
805240
Upřímně mi přijde hloupé, že takhle vůbec lze volit. Není tam žádná garance ničeho - Piráti jsou vykroužkovaní pryč a zároveň neexistuje nástroj, který by tu koalici nutil fungovat. Nějak mi uniká v čem je to lepší, než volit samostatně...
805233
2 -7
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: Barv666
Mě to docela překvapilo, není to tak dávno co je průzkumy stavěly hodně vysoko.

Pořád docela respekt k Bartošovi protože ze všech Pirátských stran v Evropě si ti u nás vedou nejlíp, dostali se v očích občanů z kuriozity na okraji do mainstreamu. Jen ten přechod imho oni sami tak úplně nezvládají, no uvidí se jak si povedou ve vládě.
805238
Mě to docela překvapilo, není to tak dávno co je průzkumy stavěly hodně vysoko. Pořád docela respekt k Bartošovi protože ze všech Pirátských stran v Evropě si ti u nás vedou nejlíp, dostali se v očích občanů z kuriozity na okraji do mainstreamu. Jen ten přechod imho oni sami tak úplně nezvládají, no uvidí se jak si povedou ve vládě.
805237
10 -5
reagovat
reaguje na: HAL
Je to pro ně tvrdá lekce, a tu potřebují. Protože jo, i když mají moje sympatie, dělali někdy hrozné chyby. Teď jsou na rozcestí, ještě mají šanci, poučí se - anebo skončí jako Zelení.
805237
Je to pro ně tvrdá lekce, a tu potřebují. Protože jo, i když mají moje sympatie, dělali někdy hrozné chyby. Teď jsou na rozcestí, ještě mají šanci, poučí se - anebo skončí jako Zelení.
805233
2 -4
reagují: HAL
reagovat
Pro mě je největší výhra to, že se Babiš za někým plazi a doufá, že jeho stranu vezmou mezi sebe...
805235
Pro mě je největší výhra to, že se Babiš za někým plazi a doufá, že jeho stranu vezmou mezi sebe...
14 -4
reagovat
Co tak čtu statusy svých Pirátských přátel na fb, oni často ani nepochopili že kroužkovat by měli, i když Piráti jsou na kandidátce jako leadeři.
Nemohu říct že bych z toho byl smutný, Starostové mi byli sympatičtější.
805233
Co tak čtu statusy svých Pirátských přátel na fb, oni často ani nepochopili že kroužkovat by měli, i když Piráti jsou na kandidátce jako leadeři. Nemohu říct že bych z toho byl smutný, Starostové mi byli sympatičtější.
805231
12 -4
reagují: Gonzi, Barv666
reagovat
Jit tam s 4/200 z no.1 a premiera jeste nekdy behem Q1... To je dost nedustojne, ale hlavne do budoucna by se to melo nejak osetrit. Kdyz budes vykrouzkovan pod 10/200, tak by mela prijit stopka imo.
805232
Jit tam s 4/200 z no.1 a premiera jeste nekdy behem Q1... To je dost nedustojne, ale hlavne do budoucna by se to melo nejak osetrit. Kdyz budes vykrouzkovan pod 10/200, tak by mela prijit stopka imo.
2 -5
reagovat
reaguje na: studo
Piráti vlastně skoro ne, mají jen čtyři mandáty, STAN má 33 - kroužkování se ukázalo v plné síle a pro ně tedy naprosto katastrofálně.
805231
Piráti vlastně skoro ne, mají jen čtyři mandáty, STAN má 33 - kroužkování se ukázalo v plné síle a pro ně tedy naprosto katastrofálně.
805230
7 -2
reagují: HAL
reagovat
to ze vam spolu a pirati-stan vyhrali je jedna vec, ale to ze tam nemate komancov a iny pleb a v podstate len 4 subjekty (ano, su to koalicie) tak to gucci. Hadam to teraz neposeru mocenske tlacenice na skladanie vlady. :+
805230
to ze vam spolu a pirati-stan vyhrali je jedna vec, ale to ze tam nemate komancov a iny pleb a v podstate len 4 subjekty (ano, su to koalicie) tak to gucci. Hadam to teraz neposeru mocenske tlacenice na skladanie vlady. *:+*
6 -4
reagují: Barv666
reagovat
No asi takhle... link
805228
No asi takhle... https://www.youtube.com/watch?v=IUZEtVbJT5c&t=13s
805224
5 -4
reagovat
reaguje na: studo
Možná už bukuje let do Argentiny. No a Zeman, to je těžký - my ani jistě nevíme, jestli žije :D
805227
Možná už bukuje let do Argentiny. No a Zeman, to je těžký - my ani jistě nevíme, jestli žije *:D*
805225
7 -4
reagovat
Babisa nam naspat neposielajte 8) inak congratz. Dufam, ze pan Zeman vam to neokoreni este...
805225
Babisa nam naspat neposielajte *8)* inak congratz. Dufam, ze pan Zeman vam to neokoreni este...
805224
14 -5
reagují: Barv666
reagovat
Ciwe o Muskovi se tu hádáte jak o život, a pak takové krásné volby a ani slovo?
805224
Ciwe o Muskovi se tu hádáte jak o život, a pak takové krásné volby a ani slovo?
13 -9
reagují: Memphis, studo
reagovat
reaguje na: MarvinP
To právě není pravda. Starlink bude mít pro různé země různou cenovou politiku. Čeští zájemci k tomu dostali dotazník. Princip masového rozšíření je aby to bylo levné a dostupné. 

Nabídka, poptávka... To udělá tu cenu, první semestr VS možná ani to ne.
805207
To právě není pravda. Starlink bude mít pro různé země různou cenovou politiku. Čeští zájemci k tomu dostali dotazník. Princip masového rozšíření je aby to bylo levné a dostupné.  Nabídka, poptávka... To udělá tu cenu, první semestr VS možná ani to ne.
805201
2 -2
reagovat
Tak jistě, můžeme se hádat, jestli Starling v prvé řadě zlepšuje žalostné podmínky předsudečně opomíjené profigamerské komunity ve střední africe, nebo jestli je to hlavně trénink pro Muskův let na Mars. Ať tak či tak, důležité  je, že ty biliardy vyresi nějaký podstatný světový problém a nejpudou na nějakou blbost. 
805206
Tak jistě, můžeme se hádat, jestli Starling v prvé řadě zlepšuje žalostné podmínky předsudečně opomíjené profigamerské komunity ve střední africe, nebo jestli je to hlavně trénink pro Muskův let na Mars. Ať tak či tak, důležité  je, že ty biliardy vyresi nějaký podstatný světový problém a nejpudou na nějakou blbost. 
3 -1
reagovat
Řeší to problém nedostupnosti internetu... :D

Když poptávka po celém světě nebude dostatečná, Starlink zkrachuje a satelity shoří v atmosféře. A nebo bude z nějaké části dotován z veřejných peněz a tudíž je k tomu politická vůle, tedy ho vlády z nějakého důvody potřebují.

Minimálně je to pro SpaceX neocenitelný zdroj zkušeností a znalostí, díky kterému posílají do vesmíru jednu raketu za druhou a pomůže to při konstrukci případného internetu na Marsu, což, si myslím, je opravdu Muskův skutečný cíl. Ne být jen zlý korupční kapitalista. Ale to už je jen pocit z toho člověka jako takového, který je u tebe opačný, fair enough.
805203
Řeší to problém nedostupnosti internetu... *:D* Když poptávka po celém světě nebude dostatečná, Starlink zkrachuje a satelity shoří v atmosféře. A nebo bude z nějaké části dotován z veřejných peněz a tudíž je k tomu politická vůle, tedy ho vlády z nějakého důvody potřebují. Minimálně je to pro SpaceX neocenitelný zdroj zkušeností a znalostí, díky kterému posílají do vesmíru jednu raketu za druhou a pomůže to při konstrukci případného internetu na Marsu, což, si myslím, je opravdu Muskův skutečný cíl. Ne být jen zlý korupční kapitalista. Ale to už je jen pocit z toho člověka jako takového, který je u tebe opačný, fair enough.
805201
4 -2
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Ano, v Africe jsou bohatí. A ti jsou taky jediní potenciální zákazníci Muska. Jestli jich je tam dost aby zaplatili   jeho kosmickej internet nevím, ale jedno vím. Problém afrických ruralnich oblasti to moc neřeší.
805201
Ano, v Africe jsou bohatí. A ti jsou taky jediní potenciální zákazníci Muska. Jestli jich je tam dost aby zaplatili   jeho kosmickej internet nevím, ale jedno vím. Problém afrických ruralnich oblasti to moc neřeší.
805200
4 -1
reagují: AndyKaufman, Snipsley
reagovat
Guerrilla, gorilla, výborný vtip z filmu Kapitán Ron. link

;)

Logicky miliony aktivních gamerů cílovka nejsou jelikož net mají, ale pod 35 let jsou tam stovky milionů lidí. K těm kabelkám ve Střední Africe jsem chtěl napsat že jsi solidní rasista, ale ty jsi jenom debil. Protože kde je chudoba, tam jsou i bohatí. Luanda v Angole je jedno z nejdražších měst na světě a luxusní trh je v 200 milionové Nigérii na raketovém vzestupu. 
805200
Guerrilla, gorilla, výborný vtip z filmu Kapitán Ron. https://getyarn.io/yarn-clip/c1ca6856-5a07-4530-98cf-036fb80250d6 *;)* Logicky miliony aktivních gamerů cílovka nejsou jelikož net mají, ale pod 35 let jsou tam stovky milionů lidí. K těm kabelkám ve Střední Africe jsem chtěl napsat že jsi solidní rasista, ale ty jsi jenom debil. Protože kde je chudoba, tam jsou i bohatí. Luanda v Angole je jedno z nejdražších měst na světě a luxusní trh je v 200 milionové Nigérii na raketovém vzestupu. 
805199
1 -7
reagují: MarvinP
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se