Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 17641 - 17660 Napsat příspěvek
link Nejlepší lightsaber duel ever, zbytek videa (od začátku myslím) je jak to udělali, každopádně WOW :+:+:+:+:+.
806837
https://youtu.be/hp-D-488Yxk?t=958 Nejlepší lightsaber duel ever, zbytek videa (od začátku myslím) je jak to udělali, každopádně WOW *:+**:+**:+**:+**:+*.
6 -4
reagují: speta.jr
reagovat
U Duny bude hodne zalezet na druhym tydnu. Villeneuve ma silny prvni vikendy viz. Blade runner, kdy to slo silene dolu. Nicmene si myslim, ze dvojka bude kdyz v US preleze kilo a to by nemel byt problem. 

Ten film ma relativne dost synergii aby se naklady dostaly niz (kostymy, kulisy, merch uz jsou done z jednicky). Navic mu hraje do karet nedostatek eventu na hbo max
806816
U Duny bude hodne zalezet na druhym tydnu. Villeneuve ma silny prvni vikendy viz. Blade runner, kdy to slo silene dolu. Nicmene si myslim, ze dvojka bude kdyz v US preleze kilo a to by nemel byt problem.  Ten film ma relativne dost synergii aby se naklady dostaly niz (kostymy, kulisy, merch uz jsou done z jednicky). Navic mu hraje do karet nedostatek eventu na hbo max
3 -1
reagovat
Skoro 12 rokov dozadu som sa chcel pokúsiť zostrihať trailer na film. Aby som vedel aké to je a čo to obnáša. Nakoniec z toho vzniklo niečo ako krátky fanúšikovský zostrih a strašne ma to bavilo robiť aj keď mi to trvalo asi dva mesiace. Z nejakého dôvodu som to robil z filmu, ktorý sa mi moc nepáčil. Asi som ho chcel urobiť lepší alebo čo :D Robil som to na nejakom programe zadarmo čo sa dával ku kamerám alebo k fotákom, už si nepamätám ako sa volal, ale keď tam budete vidieť smiešne čiernobiele efekty a spomalovačky, tak povedzme, že ma obmedzoval software, ktorý nedokázal zhmotniť moje umelecké predstavy :D Roky som to nevidel a teraz som si na to spomenul, tak nech sa páči link
806765
Skoro 12 rokov dozadu som sa chcel pokúsiť zostrihať trailer na film. Aby som vedel aké to je a čo to obnáša. Nakoniec z toho vzniklo niečo ako krátky fanúšikovský zostrih a strašne ma to bavilo robiť aj keď mi to trvalo asi dva mesiace. Z nejakého dôvodu som to robil z filmu, ktorý sa mi moc nepáčil. Asi som ho chcel urobiť lepší alebo čo *:D* Robil som to na nejakom programe zadarmo čo sa dával ku kamerám alebo k fotákom, už si nepamätám ako sa volal, ale keď tam budete vidieť smiešne čiernobiele efekty a spomalovačky, tak povedzme, že ma obmedzoval software, ktorý nedokázal zhmotniť moje umelecké predstavy *:D* Roky som to nevidel a teraz som si na to spomenul, tak nech sa páči https://www.youtube.com/watch?v=DBJphUkIYW8
5 0
reagovat
reaguje na: dreamy
JJ - DUNE BOX OFFICE MOJO.
Jestlipak si kravaťáci v EA alespoň trochu nevyčítají, že již před lety zařízli WESTWOOD. Jak by mohla dnes DUNA III, postavená třeba na Unreal Engine 5 vypadat?
806748
JJ - [url=https://www.boxofficemojo.com/release/rl3162015233/?ref_=bo_tt_gr_1]DUNE BOX OFFICE MOJO[/url]. [i]Jestlipak si kravaťáci v EA alespoň trochu nevyčítají, že již před lety zařízli WESTWOOD. Jak by mohla dnes DUNA III, postavená třeba na Unreal Engine 5 vypadat? [/i]
806738
3 -3
reagovat
reaguje na: Gorecki
ako niekto komu sa ako malemu velmi casto snivalo, ze som na luke a ako fuka vietor a trocha ma 'podfukne' tak som lietal je to booooozie :+
806744
ako niekto komu sa ako malemu velmi casto snivalo, ze som na luke a ako fuka vietor a trocha ma 'podfukne' tak som lietal je to booooozie *:+*
806733
4 -4
reagovat
reaguje na: DanteAlighieri
tak kdyz dvojku dostane prodelecna sracka jungle cruise, proc ne.. duna za patek skoro 18 micu tak konec někde kolem 250? 
806738
tak kdyz dvojku dostane prodelecna sracka jungle cruise, proc ne.. duna za patek skoro 18 micu tak konec někde kolem 250? 
806705
5 -3
reagují: DanteAlighieri
reagovat
806733
[url=https://youtu.be/iCbfq_-cd-g]Krasne[/url]
6 -5
reagují: studo
reagovat
A taky bude Ken Ryan Gosling...
806712
A taky bude Ken Ryan Gosling...
3 -1
reagovat
bude
806707
bude
806705
12 -2
reagovat
reaguje na: TedGeorge
a bude druhý díl? :D
806705
a bude druhý díl? :D
806704
2 -1
reagují: dreamy, TedGeorge
reagovat
JJ, tuší
806704
JJ, tuší
806702
2 0
reagují: DanteAlighieri
reagovat
Tuší se jaká je návštěvnost DUNY v USA?
806702
Tuší se jaká je návštěvnost DUNY v USA?
2 -2
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Clavius
Thomasin McKenzie je na tom malém prostoru půvabnější. :+
806585
Thomasin McKenzie je na tom malém prostoru půvabnější. *:+*
806567
6 -2
reagovat
Tomu říkám propagační materiál :+
806583
Tomu říkám propagační materiál *:+*
806567
1 -2
reagovat
reaguje na: verbst
Přesně tak. Nádherná ženská se smyslným pohledem.
806579
Přesně tak. Nádherná ženská se smyslným pohledem.
806571
1 -2
reagovat
Tyvole, ten pohled v těch prvních vteřinách. Uff 
806571
Tyvole, ten pohled v těch prvních vteřinách. Uff 
806567
3 -2
reagují: hroubek
reagovat

Anya Taylor-Joy - Downtown

Downtown  v podání Taylorky z Last Night in Soho.
806567
[url=https://youtu.be/k6E6zZy0B5M]Downtown[/url]  v podání Taylorky z Last Night in Soho.
Anya Taylor-Joy - Downtown
9 -4
reagují: Ne__Ty, Cinefil, verbst
reagovat
reaguje na: SteKi
Na to jsem počátkem roku udělal meme :) 

link

(Odkaz vede na FB)
806543
Na to jsem počátkem roku udělal meme :)  https://www.facebook.com/iniciativasmich/photos/106256281495938 (Odkaz vede na FB)
806537
5 -2
reagovat
Mne najviac vyráža poistky otázka, že a kam zmizla chrípka... ?)
806537
Mne najviac vyráža poistky otázka, že a kam zmizla chrípka... *?)*
4 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Vault_13
Tak dezolati maju v tych svojich teoriach a navaznosti vacsi bordel ako DC
806534
Tak dezolati maju v tych svojich teoriach a navaznosti vacsi bordel ako DC
806530
5 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se