Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 17621 - 17640 Napsat příspěvek
reaguje na: (=LIFTY=)
Fešák, ale asi bych se ho trochu bála :D 
807023
Fešák, ale asi bych se ho trochu bála *:D* 
807017
1 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: mkubalikova
Vyřídím :D
Ještě mě teda teďka napad mladej Polívka. Chodil jsem s ním na základku a žije v Praze, takže je cca stejně starej :D (30+) akorát nevím jak s Instagramem. 
807020
Vyřídím *:D* Ještě mě teda teďka napad mladej Polívka. Chodil jsem s ním na základku a žije v Praze, takže je cca stejně starej *:D* (30+) akorát nevím jak s Instagramem. 
807015
2 -3
reagují: mkubalikova
reagovat
Napadl mě Aleš Lamka, ale ten už je možná moc.
Jinak známý dělá pro Redbull, točil a stříhal tu Formuli na Karlově mostě a zahrál si v reklamě na Čekankovy sirup:D Neni moc slavný, ale ostatním požadavkům (včetně Prahy) odpovídá.
Odkaz na insta zde
Edit: Má ještě bráchu, Jana. Ten má adrenalinové stránky zabil.cz Je o něco slavnější a vypadá přesně, jak on:D
807017
Napadl mě Aleš Lamka, ale ten už je možná moc. Jinak známý dělá pro Redbull, točil a stříhal tu Formuli na Karlově mostě a zahrál si v reklamě na Čekankovy sirup*:D* Neni moc slavný, ale ostatním požadavkům (včetně Prahy) odpovídá. Odkaz na insta [url=https://instagram.com/mkanurek?utm_medium=copy_link]zde[/url] Edit: Má ještě bráchu, Jana. Ten má adrenalinové stránky zabil.cz Je o něco slavnější a vypadá přesně, jak on*:D*
807000
2 -1
reagovat
reaguje na: earthworm
Ooo, tak ten mě vůbec nenapadl a už posílám kolegyni, ať ho osloví. Díky!!
807016
Ooo, tak ten mě vůbec nenapadl a už posílám kolegyni, ať ho osloví. Díky!!
807013
3 -1
reagovat
reaguje na: verbst
Manželku zdravím, má dobrý vkus. :D Jenže Marek bohužel bydlí mimo Prahu a spolupráce na Prahu nedává smysl.
807015
Manželku zdravím, má dobrý vkus. *:D* Jenže Marek bohužel bydlí mimo Prahu a spolupráce na Prahu nedává smysl.
807011
2 -1
reagují: verbst
reagovat
Lukáš Hejlík je teď trendy kvůli gastromapě
807013
Lukáš Hejlík je teď trendy kvůli gastromapě
3 -1
reagovat
...Kamil Fila? Ted bude mit po premiere buzz.... zadny... :D
807012
...Kamil Fila? Ted bude mit po premiere buzz.... zadny... *:D*
7 -1
reagovat
Manželka vzkazuje Marek Ztracený?
807011
Manželka vzkazuje Marek Ztracený?
807000
2 -5
reagovat
reaguje na: SeldomSeen
:D:D:D:+:+ Kdyby měl instagram, tak už ho bombardujeme. Nám by se líbil. 

@SteKi, jop Adamovi už píšeme, díky!!
807009
*:D**:D**:D**:+**:+* Kdyby měl instagram, tak už ho bombardujeme. Nám by se líbil.  @SteKi, jop Adamovi už píšeme, díky!!
807007
5 -1
reagovat
Ještě před pár lety bych byl řekl zcela jednoznačně Ondřej Vetchý - sympaťák každým coulem, kterého všichni znají a mají rádi, na svůj věk evidentně (ale celkem neokázale) fit - jen tedy nevím, jestli to už teď není přece jen příliš 30+...

P.S. Instagram netuším (nepoužívám) 
807007
Ještě před pár lety bych byl řekl zcela jednoznačně Ondřej Vetchý - sympaťák každým coulem, kterého všichni znají a mají rádi, na svůj věk evidentně (ale celkem neokázale) fit - jen tedy nevím, jestli to už teď není přece jen příliš 30+... P.S. Instagram netuším (nepoužívám) 
807000
3 -1
reagovat
Fitko je úžasné, pro mne je to vždy nejlepší část dne, ale pochybuji že by kdo nechce někdo jiný přesvědčit. Mohu se zeptat Martina Skuhra, nebo jej kontaktuj sama.
807006
Fitko je úžasné, pro mne je to vždy nejlepší část dne, ale pochybuji že by kdo nechce někdo jiný přesvědčit. Mohu se zeptat [url=https://www.fitness-maximus.com/osobni-trener-praha]Martina Skuhra[/url], nebo jej kontaktuj sama.
807000
1 -4
reagovat
reaguje na: DanteAlighieri
807005
https://www.youtube.com/watch?v=zWO36L4W2Eg
807004
5 -3
reagovat
Právě mne telefonoval kamarád, že jeho mamince necelé tři týdny po první várce vakcíny Pfizer, se objevila trombóza. Nikdy před tím ji neměla. Nyní leží v nemocnici. Není to prvně co toto slyším, před tím jsem to ale považoval za hoax. Jemu věřím.
807004
Právě mne telefonoval kamarád, že jeho mamince necelé tři týdny po první várce vakcíny Pfizer, se objevila trombóza. Nikdy před tím ji neměla. Nyní leží v nemocnici. Není to prvně co toto slyším, před tím jsem to ale považoval za hoax. Jemu věřím.
6 -14
reagují: TedGeorge
reagovat
Petr Cifka, jenom pocet sledujicich na instagramu neni tak vysoky podle pozadavku.
807002
Petr Cifka, jenom pocet sledujicich na instagramu neni tak vysoky podle pozadavku.
807000
12 0
reagovat
Adam Ondra? :D link
Doslova číslo jedna na svete v lezení. 
807001
Adam Ondra? *:D* https://instagram.com/adam.ondra?utm_medium=copy_link Doslova číslo jedna na svete v lezení. 
807000
5 -1
reagovat

Prosba

Prosím, poraďte mi. Hledáme VIP tvář pro jednoho našeho klienta, který otvírá nové fitko v Praze. Dámy už máme vyřešené, teď hledáme muže. Ideálně 30+, nemusí být nutně echt vysportovaný, protože koncept fitka bude stavět na stabilizaci střední části těla, ne na obrovských svalech. Napadá vás nějaký muž (herec, sportovec, osobnost / krom politiků :D), který by vás přiměl jít fitko vyzkoušet? Ideálně, kdyby měl insta účet a aspoň pár desítek tisíc sledujících. Dík
807000
Prosím, poraďte mi. Hledáme VIP tvář pro jednoho našeho klienta, který otvírá nové fitko v Praze. Dámy už máme vyřešené, teď hledáme muže. Ideálně 30+, nemusí být nutně echt vysportovaný, protože koncept fitka bude stavět na stabilizaci střední části těla, ne na obrovských svalech. Napadá vás nějaký muž (herec, sportovec, osobnost / krom politiků *:D*), který by vás přiměl jít fitko vyzkoušet? Ideálně, kdyby měl insta účet a aspoň pár desítek tisíc sledujících. Dík
Prosba
5 -4
reagovat
reaguje na: speta.jr
806877
[url=https://www.youtube.com/watch?v=5hlIUrd7d1Q]Le combat en armure au XVe siècle[/url] [url=https://www.youtube.com/watch?v=c0n2JaRXIF0] Real sword fighting techniques NOT SEEN in the movies[/url]
806857
2 -1
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Rakovina je svině.
806874
Rakovina je svině.
806861
4 0
reagovat

Diskova kronika

Gunter z Přátel
806861
Gunter z Přátel
Diskova kronika
6 0
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: Gonzi
Ani omylem, spousta amaterských videí za posledních... 20 let má choreografii i kameru lepší. Tady se týpek na začátku dušuje, jaká je kravina, když ve filmech vší silou máchaj světlem, které nemá váhu... a pak je nechá bojovat obouruč. Navíc, je to klasický Corridor, takže se to nebere vážně i když to che vážné být... něco jako MCU. Ale ve výsledku, je to jen reklama na Ronin 4D - což ze všeho co jsem viděl, je fakt game changer. Počkám si na příští verzi až odchytaj mouchy. Kupodivu to není tak drahé-
806857
Ani omylem, spousta amaterských videí za posledních... 20 let má choreografii i kameru lepší. Tady se týpek na začátku dušuje, jaká je kravina, když ve filmech vší silou máchaj světlem, které nemá váhu... a pak je nechá bojovat obouruč. Navíc, je to klasický Corridor, takže se to nebere vážně i když to che vážné být... něco jako MCU. Ale ve výsledku, je to jen reklama na Ronin 4D - což ze všeho co jsem viděl, je fakt game changer. Počkám si na příští verzi až odchytaj mouchy. Kupodivu to není tak drahé-
806837
6 -1
reagují: DanteAlighieri
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se