Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 17541 - 17560 Napsat příspěvek
Neuděláme si tady novou skupinu? "Alkohol," kam budeme chodit napití? Končím teď v praci a hodne piju, chodim sem a rano brečím:D
807978
Neuděláme si tady novou skupinu? "Alkohol," kam budeme chodit napití? Končím teď v praci a hodne piju, chodim sem a rano brečím*:D*
4 -2
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
:D nene!
807977
*:D* nene!
807976
3 -2
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Titanic...
807976
Titanic...
807968
5 -2
reagují: Barv666, mkubalikova
reagovat
reaguje na: Kostěj
807974
https://pbs.twimg.com/media/FDcVVcwXoAgJY88?format=jpg&name=900x900
807970
1 -1
reagovat
807973
https://pbs.twimg.com/media/FDcUf2cWUAUJPrv?format=jpg&name=medium
807968
0 -1
reagovat
reaguje na: MarvinP
Jdi do hajzlu.

pepo taky :D
807972
Jdi do hajzlu. pepo taky *:D*
807971
6 -1
reagovat
Já bych navrhoval, že necháme Teda marinovat se v jeho ostudě a nikdo se nepřidáme :D
807971
Já bych navrhoval, že necháme Teda marinovat se v jeho ostudě a nikdo se nepřidáme *:D*
807968
14 -1
reagují: TedGeorge
reagovat
Pulp Fiction

Přisámbůh, ten film se mi aktivně vyhýbá. Dokonce už jsem měl jednou koupenej lístek a téměř vcházel do kina, když mi zazvonil telefon, na kterým jsem držel pohotovost, což se jinak stávalo tak jednou za dva měsíce...
807970
Pulp Fiction Přisámbůh, ten film se mi aktivně vyhýbá. Dokonce už jsem měl jednou koupenej lístek a téměř vcházel do kina, když mi zazvonil telefon, na kterým jsem držel pohotovost, což se jinak stávalo tak jednou za dva měsíce...
807968
4 -1
reagují: Milosh
reagovat
to už neprekonáme :) ale. keď tak Greed od Stroheima 
807969
to už neprekonáme :) ale. keď tak Greed od Stroheima 
807968
2 -1
reagovat
Pojdme zase jednou rozjet ty nejvetsi filmovy resty, za ktery se fakt stydime.

Ja jich mam vic, ale nejaktualnejsi asi bude priznani, ze sem v zivote nevidel ani jedny Krotitele duchu.

Your turn...
807968
Pojdme zase jednou rozjet ty nejvetsi filmovy resty, za ktery se fakt stydime. Ja jich mam vic, ale nejaktualnejsi asi bude priznani, ze sem v zivote nevidel ani jedny Krotitele duchu. Your turn...
14 -3
reagovat
reaguje na: dreamy
Skvělý :+ a díky za prokrastinační materiál na zhlídnutí...:D
807964
Skvělý *:+* a díky za prokrastinační materiál na zhlídnutí...*:D*
807954
3 -1
reagovat
  Jak sem na ČT dělal tu nejvíc epic znělku
807954
  [url=https://youtu.be/lkfcFm23QFo]Jak[/url] sem na ČT dělal tu nejvíc epic znělku
14 -1
reagují: yeniczek
reagovat
Jeden můj nejmenovaný kamarád, říkejme mu třeba Marcel, si chtěl při cestě vlakem osvěžit film Tísňové volání než si pustí remake od Netflixu a místo toho si omylem stáhnul stejnojmenný český film z roku 1985. A zjistil, že tam hraje v úvodu moje máma, chci říct jeho máma. :))))
807939
Jeden můj nejmenovaný kamarád, říkejme mu třeba Marcel, si chtěl při cestě vlakem osvěžit film Tísňové volání než si pustí remake od Netflixu a místo toho si omylem stáhnul stejnojmenný český film z roku 1985. A zjistil, že tam hraje v úvodu moje máma, chci říct jeho máma. :))))
5 -1
reagovat
reaguje na: JAGODA
Ne nadarmo se říká, že vy**** se je jako 10 doktorů. :D
807905
Ne nadarmo se říká, že vy**** se je jako 10 doktorů. *:D*
807899
6 0
reagovat
Zdravím vespolek,

děkuju všem za odezvu, jak se tak dívám, tak můj komentář zde způsobil značný flame, to jsem nechtěl, omlouvám se.

Jinak co se týče mého zdravotního stavu, tak už je to lepší, vážně to asi byl starý dobrý průjem.
807899
Zdravím vespolek, děkuju všem za odezvu, jak se tak dívám, tak můj komentář zde způsobil značný flame, to jsem nechtěl, omlouvám se. Jinak co se týče mého zdravotního stavu, tak už je to lepší, vážně to asi byl starý dobrý průjem.
11 -2
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: Milosh
:D:D tak nějak na půl od obojího; každej ví, že když jde o manželky a člověk se k tomu nepostaví zodpovědně, tak pak to bolí fest.
807892
*:D**:D* tak nějak na půl od obojího; každej ví, že když jde o manželky a člověk se k tomu nepostaví zodpovědně, tak pak to bolí fest.
807878
4 -1
reagovat
reaguje na: Milosh
Tiez som sa nad tym pozastavil, ale uprimne mne sa to vcelku paci. Bohuzial keby to skusim doma tak mi uz ostane akurat ta domina (keby som si teda nejaku zohnal).
807891
Tiez som sa nad tym pozastavil, ale uprimne mne sa to vcelku paci. Bohuzial keby to skusim doma tak mi uz ostane akurat ta domina (keby som si teda nejaku zohnal).
807878
2 -1
reagovat
reaguje na: Kostěj
OT, ale kdo pod 50 rika svy zene "moje pani"?  To si tak starej nebo mas na mysli svou dominu? :D
807878
OT, ale kdo pod 50 rika svy zene "moje pani"?  To si tak starej nebo mas na mysli svou dominu? *:D*
807863
7 0
reagují: Kostěj, trimm
reagovat
reaguje na: Svaťoš
Mezi dětmi je bohužel i covid. :( 
Aktuálně jsou školáci na vyšší úrovni než kdy byli a to i vloni v zimě nebo letos na jaře. 
807872
Mezi dětmi je bohužel i covid. :(  Aktuálně jsou školáci na vyšší úrovni než kdy byli a to i vloni v zimě nebo letos na jaře. 
807870
1 -4
reagovat
Ohledne imunity je potreba rozlisovat deti a dospele. U deti se imunita tusim kompletizuje tak do 10 roku zivota a deti vlastne i potrebuji trochu impulzy z okolniho sveta k budovani teto imunity, ktera je ale dana jejich "stylem zivota" (na vsechno sahaji, zerou pisek, bahno apod.). Nesmime zapominat i fakt, ze deti take rostou, tudiz jejich tela spotrebovavaji energii, kterou by mohli vyuzit k boji s nemoci.
Deti ve skolkach a skolach jsou vicemene takove male Petriho misky, kterou mohou byt plne ruznych drobnych nemoci pro dospeleho cloveka neskodne, ale kdyz je tento clovek s temito miskami v kontaktu 6 hodin denne a 5 krat tydne, tak je tu pomerne velka pravdepodobnost, ze i imunita dospeleho cloveka takovemu prostredi podlehne.
Momentalne je situace takova, ze mezi detmi je pomerne dost respiracnich onemocneni (ne covid), takze to, ze dospely clovek onemocni v takovem prostredi, je normalni. 
807870
Ohledne imunity je potreba rozlisovat deti a dospele. U deti se imunita tusim kompletizuje tak do 10 roku zivota a deti vlastne i potrebuji trochu impulzy z okolniho sveta k budovani teto imunity, ktera je ale dana jejich "stylem zivota" (na vsechno sahaji, zerou pisek, bahno apod.). Nesmime zapominat i fakt, ze deti take rostou, tudiz jejich tela spotrebovavaji energii, kterou by mohli vyuzit k boji s nemoci. Deti ve skolkach a skolach jsou vicemene takove male Petriho misky, kterou mohou byt plne ruznych drobnych nemoci pro dospeleho cloveka neskodne, ale kdyz je tento clovek s temito miskami v kontaktu 6 hodin denne a 5 krat tydne, tak je tu pomerne velka pravdepodobnost, ze i imunita dospeleho cloveka takovemu prostredi podlehne. Momentalne je situace takova, ze mezi detmi je pomerne dost respiracnich onemocneni (ne covid), takze to, ze dospely clovek onemocni v takovem prostredi, je normalni. 
2 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se