Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 16981 - 17000 Napsat příspěvek
reaguje na: Disketa1
Tohle se mi od devadesátek stalo asi třikrát. :) A to jsem to ještě dvakrát odvrátil psíma očima nebo nákupem více lístků. 
815805
Tohle se mi od devadesátek stalo asi třikrát. *:)* A to jsem to ještě dvakrát odvrátil psíma očima nebo nákupem více lístků. 
815789
2 -2
reagovat
reaguje na: Milosh
Je to kino dotované z městského rozpočtu.
815803
Je to kino dotované z městského rozpočtu.
815791
2 -3
reagovat
Vždycky to tak bylo... Pamatuju, jak jsem si musel ve staré Lípě v Liberci koupit tři lístky, aby se promítání vůbec konalo... :D:-
815799
Vždycky to tak bylo... Pamatuju, jak jsem si musel ve staré Lípě v Liberci koupit tři lístky, aby se promítání vůbec konalo... *:D**:-*
815789
8 0
reagovat
"abych tohle nemusel znovu zažít." 

Snowflake alert :D
815797
"abych tohle nemusel znovu zažít."  Snowflake alert *:D*
815789
13 -4
reagovat
Co s tim má společnýho, že je rok 2022 a že je to horor? Prostě to tak maj nastavený a nechtěj dělat ztrátový projekce. V malejch kinech je to myslim standard. 
815791
Co s tim má společnýho, že je rok 2022 a že je to horor? Prostě to tak maj nastavený a nechtěj dělat ztrátový projekce. V malejch kinech je to myslim standard. 
815789
10 -1
reagují: Disketa1
reagovat
Nevím, jestli se to někomu v poslední době stalo, ale v našem městě dnes zrušili projekci Vřískotu, že nedorazil minimální počet diváků, tedy šest. Jsem z toho doteď naštvaný a přemýšlím, že raději budu dojíždět do jiného města, abych tohle nemusel znovu zažít. Fakt by mě nenapadlo, že se v roce 2022 tohle bude ještě dít. Radši ani nechci vědět, jestli to bylo kvůli tomu, že se měl promítat horor.
815789
Nevím, jestli se to někomu v poslední době stalo, ale v našem městě dnes zrušili projekci Vřískotu, že nedorazil minimální počet diváků, tedy šest. Jsem z toho doteď naštvaný a přemýšlím, že raději budu dojíždět do jiného města, abych tohle nemusel znovu zažít. Fakt by mě nenapadlo, že se v roce 2022 tohle bude ještě dít. Radši ani nechci vědět, jestli to bylo kvůli tomu, že se měl promítat horor.
2 -10
reagovat
Na to, že to dělají jen dva lidi, tak velký respekt. 

Fanfictasie 1. díl

Fanfictasie 2.díl

PS: Než se do toho pustíte je dobré vidět Aréna superhrdinů a Aréna superpadouchů
815779
Na to, že to dělají jen dva lidi, tak velký respekt.  [url=https://videacesky.cz/video/fanfictasie-1-epizoda-prizracna-hrozba]Fanfictasie 1. díl [/url][url=https://videacesky.cz/video/fanfictasie-2-epizoda-trezor-prozrazenych-tajemstvi]Fanfictasie 2.díl[/url] PS: Než se do toho pustíte je dobré vidět [url=https://videacesky.cz/video/arena-superhrdinu]Aréna superhrdinů[/url] a [url=https://videacesky.cz/video/arena-superpadouchu]Aréna superpadouchů[/url]
4 0
reagovat
duruv FB je naprosto TOP, to jak se pouští do antivax a dezolátů nemá obdobu v SK ani CZ
815764
duruv FB je naprosto TOP, to jak se pouští do antivax a dezolátů nemá obdobu v SK ani CZ
7 -5
reagovat
reaguje na: studo
Slovenština a její nadávky .. to je tak krásně zvukomalebné, že se člověk snad ani nemůže urazit :D;)
815763
Slovenština a její nadávky .. to je tak krásně zvukomalebné, že se člověk snad ani nemůže urazit *:D**;)*
815753
5 -1
reagovat
To je tak krásnej jazyk! :D:D
815758
To je tak krásnej jazyk! *:D**:D*
815753
2 -2
reagovat
:D:D:D:+
815757
*:D**:D**:D**:+*
815753
3 0
reagovat
duro sa zase raz v dobrom opustil na FB :D
815753
[url=https://www.facebook.com/stojatavoda4life/photos/a.382179148954611/1270325276806656/]duro[/url] sa zase raz v dobrom opustil na FB *:D*
25 -2
reagují: Sigi, verbst, pepo
reagovat
reaguje na: Gonzi
Chvalim te, super tip, ses dobrej.

Vic ale nedostanes :D
815705
Chvalim te, super tip, ses dobrej. Vic ale nedostanes *:D*
815703
6 -1
reagovat
reaguje na: TedGeorge
A co ti looseři co si tipli právě 12. ledna, ale pozdě? 8) (mám jen radost že jsem se trefil)
815703
A co ti looseři co si tipli právě 12. ledna, ale pozdě? *8)* (mám jen radost že jsem se trefil)
815687
6 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: TedGeorge
No tak super, díky moc - a nakonec i za ten adrenalin včera, když jsi nedlouho před vaší půlnocí, do které jsem potřeboval přežít, vytáhl kalibr z nejtěžších (zdravím tímto též naši milou tabulkářku! :))...
815701
No tak super, díky moc - a nakonec i za ten adrenalin včera, když jsi nedlouho před vaší půlnocí, do které jsem potřeboval přežít, vytáhl kalibr z nejtěžších (zdravím tímto též naši milou tabulkářku! *:)*)...
815687
7 -1
reagovat
Tu chci taky. Ale dřív bych chtěl Rimsyho Encyklopedii filmových s.aček aneb na co jsem byl nucen jít.
Tu by mi mohl podepsat:D
815699
Tu chci taky. Ale dřív bych chtěl Rimsyho Encyklopedii filmových s.aček aneb na co jsem byl nucen jít. Tu by mi mohl podepsat*:D*
13 -1
reagovat
Bude encyklopedie hororu? Tu bych si mozna i zakoupil.
815696
Bude encyklopedie hororu? Tu bych si mozna i zakoupil.
7 0
reagovat
reaguje na: Milosh
*gratulki 
815695
*gratulki 
815693
4 0
reagovat
reaguje na: Snipsley
Tak mi taky posli PM a domluvime se :D
815694
Tak mi taky posli PM a domluvime se :D
815691
1 -1
reagovat
Blahopreji vitezum. Mate stesti, ze fantasy nesnasim.
815693
Blahopreji vitezum. Mate stesti, ze fantasy nesnasim.
4 -1
reagují: verbst
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se