Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 16861 - 16880 Napsat příspěvek
reaguje na: AndyKaufman
Zvlášť, když zase vyráží do společnosti s Dádou!
816689
Zvlášť, když zase vyráží do společnosti s Dádou!
816687
3 0
reagovat
až to potká Felixe tak to je na státní smutek
816687
až to potká Felixe tak to je na státní smutek
4 -1
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: Cinefil
Bojim bojim.
816685
Bojim bojim.
816679
5 -1
reagovat
Panebože! Dnes je to jeden za druhým! :o:o:(
816679
Panebože! Dnes je to jeden za druhým! *:o**:o**:(*
3 0
reagují: Milosh
reagovat

Diskova kronika

A umřel i Jiří Plachý. Český hlas Spocka, Palpatina a stovek dalších slavných postav a herců.
816666
A umřel i [url=https://dabingforum.cz/viewtopic.php?f=34&t=383]Jiří [/url]Plachý. Český hlas Spocka, Palpatina a stovek dalších slavných postav a herců.
Diskova kronika
7 0
reagovat

Diskova kronika

Zemřel i Louie Anderson. Komik, o kterém na Supermaxu běžel animovaný seriál "Život s Louiem" a hrál menší roličku v Cestě do Ameriky s Murphym. 
816664
Zemřel i Louie Anderson. Komik, o kterém na Supermaxu běžel animovaný seriál "Život s Louiem" a hrál menší roličku v Cestě do Ameriky s Murphym. 
Diskova kronika
6 0
reagují: The Joker
reagovat
:'(
816629
2 0
reagovat
Měl jsem ho hodně rád, jeho hudba je nestárnoucí a zmíněné filmové vystoupení legendární. 
816628
:'( Měl jsem ho hodně rád, jeho hudba je nestárnoucí a zmíněné filmové vystoupení legendární. 
816625
7 0
reagovat

nebo tady

816627
https://www.youtube.com/watch?v=hvvjiE4AdUI
nebo tady
816625
8 0
reagovat

Diskova kronika

Zemřel MeatLoaf, 2 jeho desky jsem měl opravdu rád. Na jeho videoklipech začínal Michael Bay a ve filmu asi nejvíc zahvezdil v Rocky Horror Picture Show a Klubu Rváčů
816625
Zemřel MeatLoaf, 2 jeho desky jsem měl opravdu rád. Na jeho videoklipech začínal Michael Bay a ve filmu asi nejvíc zahvezdil v Rocky Horror Picture Show a Klubu Rváčů
Diskova kronika
7 0
reagují: HAL, speta.jr
reagovat
McKay bude produkovat film o útocích na Kapitol.

Je to fér, aby si po posledním filmu rýpnul i do republikánů. :D Jen - pokud to nebude komedie - nevím, co z toho tématu chtějí vymáčknout.
816590
McKay bude produkovat film o útocích na Kapitol. Je to fér, aby si po posledním filmu rýpnul i do republikánů. *:D* Jen - pokud to nebude komedie - nevím, co z toho tématu chtějí vymáčknout.
5 -1
reagovat
reaguje na: Gorecki
Jako bys mne znal od včera :D
816584
Jako bys mne znal od včera *:D*
816583
1 0
reagovat
Neriesim teraz, kto z vas dvoch tam mal pravdu, ale kamo, you totally lost your cool down there.8)
816583
Neriesim teraz, kto z vas dvoch tam mal pravdu, ale kamo, you totally lost your cool down there.*8)*
816448
1 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
Nechci být na nového Batmana zlý, ani na Hádankáře, protože Paula Dana mám rad už od Malé Miss Sunshine....ALE! Ten jeho vzhled je prostě jak když vezmete milovníka sado masa na ryby...8)
816577
Nechci být na nového Batmana zlý, ani na Hádankáře, protože Paula Dana mám rad už od Malé Miss Sunshine....ALE! Ten jeho vzhled je prostě jak když vezmete milovníka sado masa na ryby...*8)*
3 -3
reagovat
reaguje na: JAGODA
Spíš než reklama na Pepsi je to reklama na GTA Online. Tam se taky celá parta (virtuálně) sejde. Snad jen s výjimkou Lamara, kterého vlastně vynahrazuje jiný Lamar. :D
816541
Spíš než reklama na Pepsi je to reklama na GTA Online. Tam se taky celá parta (virtuálně) sejde. Snad jen s výjimkou Lamara, kterého vlastně vynahrazuje jiný Lamar. *:D*
816529
3 0
reagovat
reaguje na: JAGODA
Tyvole! TY KRÁVO! To je lineup snů. Při prvních notách HUMBLE a intru k The Next Episode nastoupila husina a už neslezla.
Geniální.
816534
Tyvole! TY KRÁVO! To je lineup snů. Při prvních notách HUMBLE a intru k The Next Episode nastoupila husina a už neslezla. Geniální.
816529
1 -3
reagovat
Toto musí být pro fanoušky rapu trailer roku 2022, alespoň pro mě tomu tak je:

link

Totální husina! :o
816529
Toto musí být pro fanoušky rapu trailer roku 2022, alespoň pro mě tomu tak je: https://www.youtube.com/watch?v=h3NhX6-5mO0 Totální husina! *:o*
10 -2
reagují: Cinefil, verbst
reagovat
reaguje na: SteKi
Koně už tam byly pod číslem 50, ale nepamatuju se kvůli jaké diskuzi.... 
816505
Koně už tam byly pod číslem 50, ale nepamatuju se kvůli jaké diskuzi.... 
816488
3 -2
reagovat
reaguje na: SteKi
Samozřejmě, ale nestíhám sledovat tuto živou diskuzi, tzn. jedná se o zvíře nebo výrobce výtahů. :D
816504
Samozřejmě, ale nestíhám sledovat tuto živou diskuzi, tzn. jedná se o zvíře nebo výrobce výtahů. *:D*
816488
7 0
reagovat
Kdysi jsem videl na twitteru a ted jsem si na to vzpomnel :D link
816498
Kdysi jsem videl na twitteru a ted jsem si na to vzpomnel *:D* https://ibb.co/7jSp5Yn
6 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se