Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 16741 - 16760 Napsat příspěvek
reaguje na: RainMakeR
Ten úsměv na konci je nádherně creepy :D
810799
Ten úsměv na konci je nádherně creepy *:D*
810797
3 0
reagovat

Fake or Real?

link
Realnej roboti xicht s mimikou? To snad neee.... 
810797
https://youtu.be/IPukuYb9xWw Realnej roboti xicht s mimikou? To snad neee.... 
Fake or Real?
3 0
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: okkac
Jako, je mi to jasné no, ale ten art nikdo v black verzi nedodal a jen nějaký invert by nebyl zrovna ideální.
810795
Jako, je mi to jasné no, ale ten art nikdo v black verzi nedodal a jen nějaký invert by nebyl zrovna ideální.
810742
2 0
reagovat
Clooney odmítnul 35 mega za natočení reklamy pro aerolinky ze země kde jsou problém lidská práva, tipuju Emirates, borec to odmítnul, wow. link
810786
Clooney odmítnul 35 mega za natočení reklamy pro aerolinky ze země kde jsou problém lidská práva, tipuju Emirates, borec to odmítnul, wow. https://deadline.com/2021/12/george-clooney-turned-down-35m-for-one-day-work-1234884168/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook
9 -1
reagovat
reaguje na: speta.jr
Hej, přesně. Teď je to fakt tyvole všude.
Známej náš teď padl v Německu na JIPku. Už to vypadalo dobře, ale má spánkovou apneu a noci ho museli převézt.
Dvě těhule z našeho okolí taky ležej doma s celou rodinou.
No,... mazec.

Naštěstí jsou všichni tihle očkovaní, ale i tak... Moc mi to teda klidu na duši nepřidává...
810771
Hej, přesně. Teď je to fakt tyvole všude. Známej náš teď padl v Německu na JIPku. Už to vypadalo dobře, ale má spánkovou apneu a noci ho museli převézt. Dvě těhule z našeho okolí taky ležej doma s celou rodinou. No,... mazec. Naštěstí jsou všichni tihle očkovaní, ale i tak... Moc mi to teda klidu na duši nepřidává...
810361
2 0
reagovat
reaguje na: okkac
No já si to nechal omylem otevřený, když jsem spustil nějakou prezentaci pro Poláky a vpravo byla vidět ta bradavka... Su kokot :D:D
810747
No já si to nechal omylem otevřený, když jsem spustil nějakou prezentaci pro Poláky a vpravo byla vidět ta bradavka... Su kokot *:D**:D*
810742
12 0
reagovat
Jen k tomu bílému banneru Benedetta kolem stránky. Tím, že používám dark mode všude, kde to jde, tak otevřít MZ v noci je na oslepnutí :D Bohužel jsem musel explicitně zablokovat.
810742
Jen k tomu bílému banneru Benedetta kolem stránky. Tím, že používám dark mode všude, kde to jde, tak otevřít MZ v noci je na oslepnutí *:D* Bohužel jsem musel explicitně zablokovat.
8 -1
reagují: Gonzi, verbst
reagovat

Diskova kronika

Zemřel Miroslav Zikmund, bylo mu požehnaných 102 let. :o Už jsou oba cestovatelé zase spolu.
810656
Zemřel Miroslav Zikmund, bylo mu požehnaných 102 let. *:o* Už jsou oba cestovatelé zase spolu.
Diskova kronika
9 -3
reagovat

phou.raelly

Sorry, tohle fakt ne, mažu tě. 
810613
Sorry, tohle fakt ne, mažu tě. 
phou.raelly
10 0
reagovat
Občas mlčeti zlato
810611
Občas mlčeti zlato
4 0
reagovat
Tak nám právě umřela rodinná známá na Covid. 
Neočkovaná. 
A srdce mi to láme stejně. 
Achjo. 
810600
Tak nám právě umřela rodinná známá na Covid.  Neočkovaná.  A srdce mi to láme stejně.  Achjo. 
7 0
reagovat
RIP Tor Eckhoff AKA Apetor, jedinej youtuber co mi každým videem zlepšil náladu a sledoval jsem ho od začátku... fuck :-
810580
RIP Tor Eckhoff AKA Apetor, jedinej youtuber co mi každým videem zlepšil náladu a sledoval jsem ho od začátku... fuck *:-*
3 -2
reagovat
reaguje na: Gonzi
Congrats, at se dari :+
810575
Congrats, at se dari *:+*
810574
2 -2
reagovat
Tak jsem nastoupil do Bohemia Interactive 8)
810574
Tak jsem nastoupil do Bohemia Interactive *8)*
23 -3
reagují: TedGeorge
reagovat

mám po dvou letech rýmu

a je to docela prdel :D8)
810562
a je to docela prdel *:D**8)*
mám po dvou letech rýmu
1 -11
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Absolútne bez debaty vyhráva toto miesto v central parku. 
link
810522
Absolútne bez debaty vyhráva toto miesto v central parku.  https://images.app.goo.gl/Hfif56iroHfGZsBg6
810458
5 -1
reagovat
Bílý dům8)
810496
Bílý dům*8)*
810458
2 0
reagovat
reaguje na: Memphis
No když Praha, tak rozhodně Pražský hrad. Jedu jako každoročně vánoční nadílku od Hallmarku (nikomu s chromozomem Y bych to nedoporučila :D) a velká část má opět královské rodiny z neexistujících evropských monarchií usídlené na Pražském hradě. Dokonce používají jeden a ten samý záběr.
No a teď vážně: Paříž se neobejde bez Eifelovky, Řím bez Kolosea, New York bez Brooklyn Bridge, Moskva bez Kremlu, Londýn bez Big Bena atd.
810469
No když Praha, tak rozhodně Pražský hrad. Jedu jako každoročně vánoční nadílku od Hallmarku (nikomu s chromozomem Y bych to nedoporučila *:D*) a velká část má opět královské rodiny z neexistujících evropských monarchií usídlené na Pražském hradě. Dokonce používají jeden a ten samý záběr. No a teď vážně: Paříž se neobejde bez Eifelovky, Řím bez Kolosea, New York bez Brooklyn Bridge, Moskva bez Kremlu, Londýn bez Big Bena atd.
810464
5 0
reagovat
Kanadské lesy v okolí Vancouveru 8)
810468
Kanadské lesy v okolí Vancouveru *8)*
810458
9 0
reagovat
Pražské Kongresové centrum občas supluje např. historické letištní haly. :D (Napadá mě teď Borg/McEnroe, ale určitě jsem to nedávno viděl i jinde.)
810464
Pražské Kongresové centrum občas supluje např. historické letištní haly. *:D* (Napadá mě teď Borg/McEnroe, ale určitě jsem to nedávno viděl i jinde.)
810458
2 0
reagují: mkubalikova
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se