Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 16681 - 16700 Napsat příspěvek

Daredevil

v MCU s Charlie Coxem :o potvrzeno (takze i ten leak ze Spideyho je pravy)
811058
[spoiler]v MCU s Charlie Coxem *:o* potvrzeno (takze i ten leak ze Spideyho je pravy)[/spoiler]
Daredevil
7 0
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: CAPS_LOCK
Krásna predstava, najmä s Duchom budúcich Vianoc by to bola poctivá creepy jazda. :+
811043
Krásna predstava, najmä s [i]Duchom budúcich Vianoc[/i] by to bola poctivá creepy jazda. *:+*
811029
2 0
reagovat
reaguje na: Sub-Zero
Já bych si klidně dal Vánoční koledu zasazenou do moderní současnosti, ovšem zásadní podmínkou by bylo, že to musí mít na starosti nějaký tvůrce, jež disponoju veledůležitým citem pro daný žánr a jež taktéž daný žánr chápe v mnohem větších intencích, rozměrech a nejednoznačnostech než v osidlech křesťanství zajatý Wan. Toto by splňoval Flanagan a to i přes to, že mne jeho filmové pokusy či Haunting série v ničem nenadchly, proto ještě kacířsky nadhodím jméno Scotta Derricksona a ono by to nějak šlo :+
811029
Já bych si klidně dal Vánoční koledu zasazenou do moderní současnosti, ovšem zásadní podmínkou by bylo, že to musí mít na starosti nějaký tvůrce, jež disponoju veledůležitým citem pro daný žánr a jež taktéž daný žánr chápe v mnohem větších intencích, rozměrech a nejednoznačnostech než v osidlech křesťanství zajatý Wan. Toto by splňoval Flanagan a to i přes to, že mne jeho filmové pokusy či Haunting série v ničem nenadchly, proto ještě kacířsky nadhodím jméno Scotta Derricksona a ono by to nějak šlo *:+*
810991
2 -6
reagují: Sub-Zero
reagovat
reaguje na: earthworm
Z Maxe udělají takového záporáka, že ho bude chtít koupit Disney do Marvel univerza :))
811020
Z Maxe udělají takového záporáka, že ho bude chtít koupit Disney do Marvel univerza *:))*
811019
4 0
reagují: Vincent
reagovat
reaguje na: Vardant
Tak na Netflix jsem úplně zapomněl :D tahle série DtS bude nekoukatelná
811019
Tak na Netflix jsem úplně zapomněl *:D* tahle série DtS bude nekoukatelná
811015
2 0
reagují: Vardant
reagovat
reaguje na: earthworm
Na začátku to bylo vtipné, ale čím déle to trvalo, tím to bylo horší. Ke konci už to byla fraška. Při posledním kole jsem to přesně kvůli tomu ignorování Ocon vs Bottas vypnul.

Ta práce s kamerou je někdy naprosto šílená. Stejný případ byl Sainz vs Leclerc, kdy se tam nic nedělo, ale Hamilton vs Verstappen vypadal podle časových rozdílů v tu chvíli daleko zajímavější.

O ukazování replaye hned po restartu nebo někdy i po startu je škoda mluvit.

Ani snad nechci vidět co z toho vytvoří Netflix :D
811015
Na začátku to bylo vtipné, ale čím déle to trvalo, tím to bylo horší. Ke konci už to byla fraška. Při posledním kole jsem to přesně kvůli tomu ignorování Ocon vs Bottas vypnul. Ta práce s kamerou je někdy naprosto šílená. Stejný případ byl Sainz vs Leclerc, kdy se tam nic nedělo, ale Hamilton vs Verstappen vypadal podle časových rozdílů v tu chvíli daleko zajímavější. O ukazování replaye hned po restartu nebo někdy i po startu je škoda mluvit. Ani snad nechci vidět co z toho vytvoří Netflix *:D*
810997
2 -2
reagují: earthworm
reagovat
reaguje na: do_Od
Možná by se Ti líbila i Anna Rudolf. ;)
811006
Možná by se Ti líbila i Anna Rudolf. *;)*
811004
0 -2
reagovat
reaguje na: Ne__Ty
Sleduju jen Annu Cramling
811004
Sleduju jen Annu Cramling
810999
1 -3
reagují: Ne__Ty
reagovat

Šachy

Sleduje tady někdo Nepo vs Carlsen? 
810999
Sleduje tady někdo Nepo vs Carlsen? 
Šachy
1 -1
reagují: do_Od
reagovat

F1

Co na dnesni zavod rikaji mistni fanousci?
Ja jsem z toho tezce frustrovanej, hrozna trat a z toho plynoucich asi 30 crashu a safety caru, Hamilton i Verstappen uz se ani jeden nedokazou udrzet na uzde a je hrozny to sledovat, race director a stewardi nevi vubec jak tyhle situace resit a rozdavaji a rusi penalizace uplne nahodne.
A to ze rezie ukazuje jak HAM jede sam po okruhu misto abychom videli souboj o treti ani nekomentuju.
810997
Co na dnesni zavod rikaji mistni fanousci? Ja jsem z toho tezce frustrovanej, hrozna trat a z toho plynoucich asi 30 crashu a safety caru, Hamilton i Verstappen uz se ani jeden nedokazou udrzet na uzde a je hrozny to sledovat, race director a stewardi nevi vubec jak tyhle situace resit a rozdavaji a rusi penalizace uplne nahodne. A to ze rezie ukazuje jak HAM jede sam po okruhu misto abychom videli souboj o treti ani nekomentuju.
F1
6 -2
reagují: Vardant
reagovat
Asi součastnost od Flanagana. 
810994
Asi součastnost od Flanagana. 
810991
3 -1
reagovat
Raději bych dal přednost dobové klasice z 19. st. ;)
810992
Raději bych dal přednost dobové klasice z 19. st. *;)*
810991
4 -1
reagovat

Večerná polemika

Nechali by ste si páčiť Vianočnú koledu od Wana alebo Flanagana?! Dobová klasička z 19. st. alebo zasadenú do súčasnosti? 
810991
Nechali by ste si páčiť [i][b]Vianočnú[/b] [b]koledu[/b] [/i]od [i]Wana [/i]alebo [i]Flanagana[/i]?! Dobová klasička z 19. st. alebo zasadenú do súčasnosti? 
Večerná polemika
4 0
reagují: CAPS_LOCK, hroubek, DarkSith
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Po treninku na Wolverina? :O
810988
Po treninku na Wolverina? :O
810971
1 -1
reagovat
810971
[url=https://www.instagram.com/p/CXGfzL7FsEP/?utm_medium=copy_link]To musela být pořádná jehla ..[/url]
3 -1
reagují: speta.jr
reagovat
reaguje na: xnewstedx
To by byl zlatý důl. :D:D:D
810956
To by byl zlatý důl. *:D**:D**:D*
810935
1 -2
reagovat
reaguje na: xnewstedx
Tyvolé :D:D:D
810943
Tyvolé *:D**:D**:D*
810935
1 -2
reagovat
Som z recesie zdieľal na jednej FB skupine plnej antivaxerov tie scripta od Fuksa co tu hodil Pe7er a teraz mi chodia správy, že kde sa to dá kúpiť dpc :D
810935
Som z recesie zdieľal na jednej FB skupine plnej antivaxerov tie [url=https://www.mediar.cz/galerie-reklamy/fuksa-skripta-vysoke-skoly-zivota-vytezek-z-nft-pujde-zdravotnikum/]scripta od Fuksa[/url] co tu hodil Pe7er a teraz mi chodia správy, že kde sa to dá kúpiť dpc *:D*
18 -1
reagují: DarkSith, verbst
reagovat

Sběratelský koutek

Možná časem budou k dostání figurky ze Vzpoury mozků :+:+                             
810920
Možná časem budou k dostání figurky ze [url=https://www.facebook.com/stlzcreations/posts/264457275737163]Vzpoury mozků[/url] *:+**:+*                             
Sběratelský koutek
1 -3
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Kde? Asking for a friend :D
810906
Kde? Asking for a friend *:D*
810842
2 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se