Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 16561 - 16580 Napsat příspěvek
reaguje na: SteKi
Tak to je teda zklamání. My jeli západní Karibik, Key West, Kuba, Mexiko a bylo to výborné, ale říkala jsem si, že příště bych chtěla na Bahamy, protože to všichni strašně vychvalují. Každopádně ti to moc přeju, krásný výlet!! Sakra, jela bych hned :+:+ 
813306
Tak to je teda zklamání. My jeli západní Karibik, Key West, Kuba, Mexiko a bylo to výborné, ale říkala jsem si, že příště bych chtěla na Bahamy, protože to všichni strašně vychvalují. Každopádně ti to moc přeju, krásný výlet!! Sakra, jela bych hned *:+**:+* 
813283
4 -4
reagovat
reaguje na: mkubalikova
Samozrejme môžem tie miesta hodnotiť len z prístavov a miest ktoré sme tam navštívili a všade sme boli len deň. Ale ak Mexiko vyzeralo ako taký Parndorf aj ľudia tam boli fajn, tak Bahamy na mňa pôsobilo ako cigánska osada. (To isté aj Belize.) Denne im tam prístava niekoľko výletných lodí, tak človek by čakal, že to tam bude trocha reprezentatívne. Ale ako hovorím videl som len okraj a jeden ostrov, kde mali byť prasiatka a neboli tam :- :D , vedľa našej pláže niečo stavali a plechovka koly tam stála 5 dolárov. 
Úprimne, chcel som ísť pozrieť aj toho Pottera ale jedného z nás to vôbec nezaujímalo a mali sme len deň, tak sme išli tam, čo chceli vidieť všetci. Ale vôbec neľutujem. 
813283
Samozrejme môžem tie miesta hodnotiť len z prístavov a miest ktoré sme tam navštívili a všade sme boli len deň. Ale ak Mexiko vyzeralo ako taký Parndorf aj ľudia tam boli fajn, tak Bahamy na mňa pôsobilo ako cigánska osada. (To isté aj Belize.) Denne im tam prístava niekoľko výletných lodí, tak človek by čakal, že to tam bude trocha reprezentatívne. Ale ako hovorím videl som len okraj a jeden ostrov, kde mali byť prasiatka a neboli tam *:-* *:D* , vedľa našej pláže niečo stavali a plechovka koly tam stála 5 dolárov.  Úprimne, chcel som ísť pozrieť aj toho Pottera ale jedného z nás to vôbec nezaujímalo a mali sme len deň, tak sme išli tam, čo chceli vidieť všetci. Ale vôbec neľutujem. 
813268
7 -3
reagují: mkubalikova
reagovat
Ježíš krása!! Co se vám nelíbilo na Bahamách? NASA je skvělá, ale vyměnit ji za Harry Potter park? :) Z toho Spidermana mám husinu až na zadnici, kdo nezažil, nepochopí. :+:+:+
813268
Ježíš krása!! Co se vám nelíbilo na Bahamách? NASA je skvělá, ale vyměnit ji za Harry Potter park? *:)* Z toho Spidermana mám husinu až na zadnici, kdo nezažil, nepochopí. *:+**:+**:+*
813258
4 -4
reagují: SteKi
reagovat
Tyjo, tak to je pecka! Moc závidím a zároveň strašně moc přeju.
Ten Spidey musel bejt totální top. 
813262
Tyjo, tak to je pecka! Moc závidím a zároveň strašně moc přeju. Ten Spidey musel bejt totální top. 
813258
4 -2
reagovat
Parada :+ Co se tyce zklamani z jidla, pro me to byl White Castle ve Vegas, to byla fakt bida :D
813259
Parada *:+* Co se tyce zklamani z jidla, pro me to byl White Castle ve Vegas, to byla fakt bida *:D*
813258
6 -2
reagovat

Nemôžem zaspať, tak sa s vami trocha podelím

Dnes som sa vrátil z dovolenky. Boli sme na týždennej plavbe po Karibiku. ( Mexiko = :+ Belize a Bahamy = :- Ale plavbu veľkou vyletnou loďou ako takú vrelo odporúčam :+:+:+) Potom sme strávili tri dni v Miami (tu som bol reálne sklamaný, možno až kultúrne šoknutý :D) Pár dní v Orlande (tam už to bolo fajn, až na toho švába a špinavej vody vyvjerajucej z odtoku v sprche :D) a nakoniec týždeň v New Yorku. 
Ak budete niekedy mať šancu ísť do Orlanda, vyserte sa na Disneyland, na Universal a neviem čo všetko tam ešte je. Zoberte 50 dolárov a choďte do NASA. Úprimne, nám tam odstrelilo dekel a sánku sme si zbierali zo zeme. Ja som si pred tým než sme tam šli nič nezistoval a nevedel som čo nás tam čaká, a hovorím vám, keby som mal 12 rokov, tak po tomto čo som tam videl a ako mi to bolo odprezentované by som urobil všetko pre to aby som tam mohol pracovať. Kľudne aj ako údržbár :D To ako som prvý krát zbadal Saturn 5...na tú obrovskosť nikdy nezabudnem. Z toho ako nečakane mi ukázali raketoplán som mal zimomriavky až na prdeli. A ešte mnoho iného a iba za 50ku! Krásny zážitok :+
No a z New Yorku len dve veci. Najprv to najhoršie. Katz Deli. Extrémne sklamanie. Plesnivý strop, mäso bez chuti, najhoršie vyschnuté hranolky čo som kedy jedol. Boli sme tam štyria a nechutilo to ani jednému a to sme tam išli hladní ako psi. 
Videli sme za ten týždeň v NY toho veľa. Ale pre mňa bol najkrajší posledný deň, keď som s bratom išiel na Spidermana do IMAXU s najväčším plátnom aké som kedy videl. Bál som sa, že ľudia budú hluční, vyrušovať popcornom, mobilmi a tak. Ale bola to paráda. Takúto atmosféru som v slovenskom kine nikdy nezažil. Keď sa na plátne objavil Daredevil celá sála vybuchla potleskom a krikom a ja už som sa potom pri každej takejto scéne len viezol s nimi :D fakt som si to užil a ešte aj na najlepšom filmovom Spidermanovi, ktorý sa celý odohrával v New Yorku, ktorý som doslova celý prelozil. Malo to svoje čaro. A za to vďačím len Vincentovi že bol taký ochotný mi tie lístky kúpiť, pretože zo Slovenska to nešlo. Od teraz je to môj najlepší kamarát a na jeho počesť si kúpim iphone :D
813258
Dnes som sa vrátil z dovolenky. Boli sme na týždennej plavbe po Karibiku. ( Mexiko = *:+* Belize a Bahamy = *:-* Ale plavbu veľkou vyletnou loďou ako takú vrelo odporúčam *:+**:+**:+*) Potom sme strávili tri dni v Miami (tu som bol reálne sklamaný, možno až kultúrne šoknutý *:D*) Pár dní v Orlande (tam už to bolo fajn, až na toho švába a špinavej vody vyvjerajucej z odtoku v sprche *:D*) a nakoniec týždeň v New Yorku.  Ak budete niekedy mať šancu ísť do Orlanda, vyserte sa na Disneyland, na Universal a neviem čo všetko tam ešte je. Zoberte 50 dolárov a choďte do NASA. Úprimne, nám tam odstrelilo dekel a sánku sme si zbierali zo zeme. Ja som si pred tým než sme tam šli nič nezistoval a nevedel som čo nás tam čaká, a hovorím vám, keby som mal 12 rokov, tak po tomto čo som tam videl a ako mi to bolo odprezentované by som urobil všetko pre to aby som tam mohol pracovať. Kľudne aj ako údržbár *:D* To ako som prvý krát zbadal Saturn 5...na tú obrovskosť nikdy nezabudnem. Z toho ako nečakane mi ukázali raketoplán som mal zimomriavky až na prdeli. A ešte mnoho iného a iba za 50ku! Krásny zážitok *:+* No a z New Yorku len dve veci. Najprv to najhoršie. Katz Deli. Extrémne sklamanie. Plesnivý strop, mäso bez chuti, najhoršie vyschnuté hranolky čo som kedy jedol. Boli sme tam štyria a nechutilo to ani jednému a to sme tam išli hladní ako psi.  Videli sme za ten týždeň v NY toho veľa. Ale pre mňa bol najkrajší posledný deň, keď som s bratom išiel na Spidermana do IMAXU s najväčším plátnom aké som kedy videl. Bál som sa, že ľudia budú hluční, vyrušovať popcornom, mobilmi a tak. Ale bola to paráda. Takúto atmosféru som v slovenskom kine nikdy nezažil. Keď sa na plátne objavil [spoiler]Daredevil[/spoiler] celá sála vybuchla potleskom a krikom a ja už som sa potom pri každej takejto scéne len viezol s nimi *:D* fakt som si to užil a ešte aj na najlepšom filmovom Spidermanovi, ktorý sa celý odohrával v New Yorku, ktorý som doslova celý prelozil. Malo to svoje čaro. A za to vďačím len Vincentovi že bol taký ochotný mi tie lístky kúpiť, pretože zo Slovenska to nešlo. Od teraz je to môj najlepší kamarát a na jeho počesť si kúpim iphone *:D*
Nemôžem zaspať, tak sa s vami trocha podelím
26 -3
reagovat
reaguje na: popicipopik
Zrovna na to koukáme.
Je to totální zlato. 
813235
Zrovna na to koukáme. Je to totální zlato. 
813233
3 -3
reagovat

popicipopik

Jak může mít boha jeho Noc na Karlštejně jen 76% na CSFD?
Já očekával 90 a více.
Další důkaz toho jak moc zavádějící jsou tyhle weby.
Zlatej fond českýho filmu, který si s nějakou west side story vytírá ánus.
813233
Jak může mít boha jeho Noc na Karlštejně jen 76% na CSFD? Já očekával 90 a více. Další důkaz toho jak moc zavádějící jsou tyhle weby. Zlatej fond českýho filmu, který si s nějakou west side story vytírá ánus.
popicipopik
5 -5
reagují: verbst
reagovat
Pouze pro velmi odvážné jedince: link :o:-
813146
Pouze pro velmi odvážné jedince: https://www.youtube.com/watch?v=EnkCKvd1e5g *:o**:-*
2 -4
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Souhlasím. Já bral jen letošní sezónu. V té loňské, chytal taky častěji Vaněček než Samsonov. Napsat o někom, že je spíše dvojka, když má stejnou porci zápasu, a o chlup lepší statistiky, mi taky přijde úsměvné. Pokud to bereš, ale s ohledem na celkové zkušenosti, tak je pravda, že toho neodchytal tolik, nemá třeba zkušenosti s play-off.
PS. Tím končím debatu o hokeji, je to pro mne přece jen okrajový sport, a nebudí ve mě takové vášně k další diskuzi. 
813135
Souhlasím. Já bral jen letošní sezónu. V té loňské, chytal taky častěji Vaněček než Samsonov. Napsat o někom, že je spíše dvojka, když má stejnou porci zápasu, a o chlup lepší statistiky, mi taky přijde úsměvné. Pokud to bereš, ale s ohledem na celkové zkušenosti, tak je pravda, že toho neodchytal tolik, nemá třeba zkušenosti s play-off. PS. Tím končím debatu o hokeji, je to pro mne přece jen okrajový sport, a nebudí ve mě takové vášně k další diskuzi. 
813131
1 -2
reagovat
reaguje na: Papros
Grubauer chytá pravidelně a je rozchytanej. To že hraje za horší tým je věc jiná. Loni za Colorado chytal famózně. Vaněček je spíše dvojka za Samsonovem, resp mají shodnou porci zápasu ale není pořádně prověřenej. Mrázek a Ritich nechytaji. Resp jsou dvojky s minimem startů. Vejmelkovi vyšlo pár zápasů jinak Arizona je tragická... U Francouze se divím že neukončil kariéru....
813131
Grubauer chytá pravidelně a je rozchytanej. To že hraje za horší tým je věc jiná. Loni za Colorado chytal famózně. Vaněček je spíše dvojka za Samsonovem, resp mají shodnou porci zápasu ale není pořádně prověřenej. Mrázek a Ritich nechytaji. Resp jsou dvojky s minimem startů. Vejmelkovi vyšlo pár zápasů jinak Arizona je tragická... U Francouze se divím že neukončil kariéru....
813118
3 0
reagují: Papros
reagovat
Tak sám vzpomeneš Švýcary a Němce, což tak aktuálně jsou týmy naší úrovně, a ti teda taky potom nemají pořádného brankáře v NHL. Švýcaři tam snad nemají nikoho. Grubauer a Greiss zrovna taky nezáří, oba mají horší čísla, než mnou dva zmiňovaní. Nechápu co je třeba tak špatného na Vaněčkovi? Chytá pravidelně v jednom z nejlepších týmů v lize. Děláte, jako kdyby jsme tam v posledních letech měli nějaké brankářské hvězdy.
813118
Tak sám vzpomeneš Švýcary a Němce, což tak aktuálně jsou týmy naší úrovně, a ti teda taky potom nemají pořádného brankáře v NHL. Švýcaři tam snad nemají nikoho. Grubauer a Greiss zrovna taky nezáří, oba mají horší čísla, než mnou dva zmiňovaní. Nechápu co je třeba tak špatného na Vaněčkovi? Chytá pravidelně v jednom z nejlepších týmů v lize. Děláte, jako kdyby jsme tam v posledních letech měli nějaké brankářské hvězdy.
813113
1 -1
reagují: RainMakeR
reagovat
reaguje na: Papros
Tak určitě :D
813113
Tak určitě *:D*
813112
3 0
reagují: Papros
reagovat

Brankáři

Pravidelně chytá Vejmelka i Vaněček, jasně ani jeden nepatří k tomu nejlepšímu v lize, ale rozhodně svojí kvalitu mají. 
813112
Pravidelně chytá Vejmelka i Vaněček, jasně ani jeden nepatří k tomu nejlepšímu v lize, ale rozhodně svojí kvalitu mají. 
Brankáři
813101
1 -4
reagovat
Pešán nebo ne, my už ty hokejisty pomalu nemáme. Pár let a jsme na úrovni fotbalu. Prostě jsme to extrémně dojebali. Mrzí to. 
813108
Pešán nebo ne, my už ty hokejisty pomalu nemáme. Pár let a jsme na úrovni fotbalu. Prostě jsme to extrémně dojebali. Mrzí to. 
5 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Ti hráči za to bohužel nemůžou že mají tak blbý vedení. A Pešan je fakt kokot co nic neumí a nic nedokázal a ani nedokáže.... měl by jít trénovat do Bulharska 8)
813104
Ti hráči za to bohužel nemůžou že mají tak blbý vedení. A Pešan je fakt kokot co nic neumí a nic nedokázal a ani nedokáže.... měl by jít trénovat do Bulharska *8)*
813102
4 0
reagovat
My máme hlavně Pesana. Místo toho kretena bych tam snad dal i Langmajera aby zahrál Hrouzka, aspoň by byla prdel. 

RIP Říha.
813102
My máme hlavně Pesana. Místo toho kretena bych tam snad dal i Langmajera aby zahrál Hrouzka, aspoň by byla prdel.  RIP Říha.
813101
5 -1
reagovat

Olympiáda bez hráčů NHL

Nám by to stejně nepomohlo. Určitě bych rád viděl ty zápasy Ruska vs Canada vs USA vs Švédsko. Tyhle týmy mají top hráče a gólmany v NHL.

My s těma tragedama z Evropy sotva postoupime do čtvrtfinále...

Takový Švýcaři a Němci by nás s hráčema z NHL rozsekali. Ba co hůř. My ani nemáme pořádnýho gólmana v NHL co chytá pravidelně.  Hrubec by ten nápor útoku od hráčů z NHL nezvladnul.

RIP Český hokej...
813101
Nám by to stejně nepomohlo. Určitě bych rád viděl ty zápasy Ruska vs Canada vs USA vs Švédsko. Tyhle týmy mají top hráče a gólmany v NHL. My s těma tragedama z Evropy sotva postoupime do čtvrtfinále... Takový Švýcaři a Němci by nás s hráčema z NHL rozsekali. Ba co hůř. My ani nemáme pořádnýho gólmana v NHL co chytá pravidelně.  Hrubec by ten nápor útoku od hráčů z NHL nezvladnul. RIP Český hokej...
Olympiáda bez hráčů NHL
3 -2
reagují: Papros, AndyKaufman
reagovat

World war Izrael

Kdo cetl knížku World war Z tak vy že Izrael byl v těch opatřeních tak nějak napřed. Navíc ta knížka strašně moc připomíná aktuální covidovou pandemii. Jestli se už Izrael teď brání 5. Vlně omicronu tak my jsme fakt ještě hodně vpiči.
U nás to sice klesá ale mám takovej pocit že se to přes Vánoce a Silvestr zase hezký promoří....
812954
Kdo cetl knížku World war Z tak vy že Izrael byl v těch opatřeních tak nějak napřed. Navíc ta knížka strašně moc připomíná aktuální covidovou pandemii. Jestli se už Izrael teď brání 5. Vlně omicronu tak my jsme fakt ještě hodně vpiči. U nás to sice klesá ale mám takovej pocit že se to přes Vánoce a Silvestr zase hezký promoří....
World war Izrael
3 0
reagovat
reaguje na: Cinefil
Taky jsem si na něj vzpomněl :D
812714
Taky jsem si na něj vzpomněl *:D*
812691
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se