Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 16521 - 16540 Napsat příspěvek

nostalgyzone - National geographic opening theme. Dlouho jsem to neslyšel. je to boží

813819
https://youtu.be/bp-ICI-9gXs
nostalgyzone - National geographic opening theme. Dlouho jsem to neslyšel. je to boží
1 -1
reagovat
Bouřkovou sezonu bych vůbec nečetl. :)
813814
Bouřkovou sezonu bych vůbec nečetl. *:)*
2 -2
reagovat
Díky za odpovědi. :+
813779
Díky za odpovědi. *:+*
2 -1
reagovat
reaguje na: hroubek
To není Star Wars, drž se pořadí, jak to vyšlo. Napřed 2 povídkový knihy a pak ságu. Bouřková sezóna mi přišla taková časově neukotvená, že jsem nedokázal zařadit, kdy přesně se odehrává. Ale klidně si ji nech na konec, jako samostatný příběh z toho universa, který nijak neovlivní děj v hlavním příběhu.
813778
To není Star Wars, drž se pořadí, jak to vyšlo. Napřed 2 povídkový knihy a pak ságu. Bouřková sezóna mi přišla taková časově neukotvená, že jsem nedokázal zařadit, kdy přesně se odehrává. Ale klidně si ji nech na konec, jako samostatný příběh z toho universa, který nijak neovlivní děj v hlavním příběhu.
813771
3 -1
reagovat
Čti jak to vycházelo - to platí o většině děl. Ono je sice hezké že něco je chronologicky jinak, nebo to jsou jen povídky atd. ale podstatné je, že autor při psaní něco předpokládal - a je například divné si nejprve číst o borci zaklínači a pak číst pasáže o tom, že zaklínač je zmutovaný borec.
813777
Čti jak to vycházelo - to platí o většině děl. Ono je sice hezké že něco je chronologicky jinak, nebo to jsou jen povídky atd. ale podstatné je, že autor při psaní něco předpokládal - a je například divné si nejprve číst o borci zaklínači a pak číst pasáže o tom, že zaklínač je zmutovaný borec.
813771
4 -1
reagovat
reaguje na: DarkSith
813776
https://i.kym-cdn.com/photos/images/original/000/544/082/92a.gif
813772
7 -1
reagovat
Bouřkovou sezonu bych nechal na konec, na chronologii u ní tak úplně nezáleží. Takže začít Posledním přáním. 
813775
Bouřkovou sezonu bych nechal na konec, na chronologii u ní tak úplně nezáleží. Takže začít Posledním přáním. 
813771
4 -1
reagovat
Podobné dylema mám taky. Asi začnu od povídek a pak přejdu na sagu. ;)
813772
Podobné dylema mám taky. Asi začnu od povídek a pak přejdu na sagu. *;)*
813771
2 -1
reagují: Memphis
reagovat

BookZone

Jak správně číst Zaklínače??

Začít Posledním přáním, přes Meč osudu až k Paní Jezera a zakončit to Bouřkovou sezónou? Nebo začít Bouřkovou sezónou a pak pokračovat Posledním přáním. Případně začít ságou Krev elfů?? 

Díky za odpověď.
813771
Jak správně číst Zaklínače?? Začít Posledním přáním, přes Meč osudu až k Paní Jezera a zakončit to Bouřkovou sezónou? Nebo začít Bouřkovou sezónou a pak pokračovat Posledním přáním. Případně začít ságou Krev elfů??  Díky za odpověď.
BookZone
4 -1
reagují: Revan, Gonzi, HAL, DarkSith
reagovat
reaguje na: Cinefil
Škoda že to Tobey není. :(
813768
Škoda že to Tobey není. :(
813765
4 -2
reagovat
813765
[url=https://www.youtube.com/watch?v=HRnhlsrugK4]Tobey Maguire dance at the Spider-Man No Way Home Premiere. [/url] Still got the moves! *:D*
1 -7
reagují: Ne__Ty
reagovat
:o

Kdo jste neviděli jeho Dar od Boha, dejte si to.
813755
*:o* Kdo jste neviděli jeho Dar od Boha, dejte si to.
3 -1
reagovat

Diskova kronika

Jean-Marc Vallée zemřel :o:o:o:o
813745
Jean-Marc Vallée zemřel *:o**:o**:o**:o*
Diskova kronika
3 0
reagovat
Je T9 jeden z prvních druhů Terminátora?
813690
Je T9 jeden z prvních druhů Terminátora?
1 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Za mě Gandalf. ;)
813612
Za mě Gandalf. *;)*
813608
3 -1
reagovat

Bobby Ewing

nezemřel ne? Byl jen ve sprše... :D
813611
[spoiler]nezemřel ne? Byl jen ve sprše... [/spoiler]*:D*
Bobby Ewing
5 -1
reagovat
Kdo lépe zemřel pro druhé, aby pak vstal z mrtvých? Gandalf, Spock, Palpatine, Ježíš nebo Bobby Ewing ? 
813608
Kdo lépe zemřel pro druhé, aby pak vstal z mrtvých? Gandalf, Spock, Palpatine, Ježíš nebo Bobby Ewing ? 
6 -1
reagují: DarkSith
reagovat
reaguje na: Memphis
Vrchol Vianoc :+
813588
Vrchol Vianoc *:+*
813585
4 -1
reagovat
James Webb startuje už za méně než hodinu. :o

link
813585
James Webb startuje už za méně než hodinu. *:o* https://www.youtube.com/watch?v=7nT7JGZMbtM
15 -2
reagují: xnewstedx
reagovat
Dopadlo to lépe, než jsem čekal. Nádherná domácí a srdečná atmosféra, pěkné dárky a krásná půlnoční mše v Žabinách. Cítím se fakt naplněný. Láskou.
813565
Dopadlo to lépe, než jsem čekal. Nádherná domácí a srdečná atmosféra, pěkné dárky a krásná půlnoční mše v Žabinách. Cítím se fakt naplněný. Láskou.
7 -5
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se