Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 16461 - 16480 Napsat příspěvek
reaguje na: TedGeorge
To ne MMA nerozumím a všechny ty bojový umění, co mají název jako vietnamská polívka, neuznávám. 
814545
To ne MMA nerozumím a všechny ty bojový umění, co mají název jako vietnamská polívka, neuznávám. 
814543
2 -3
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: mkubalikova
Nějak to zastřešit bojovým uměním všeobecně?
814543
Nějak to zastřešit bojovým uměním všeobecně?
814532
3 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
box = 32 :D
814532
box = 32 *:D*
814512
6 -2
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Gonzi
Zapomněl jsi na mě?!? :D Já sama sobě palec dolů dát nemohu, ale již ve svém původním příspěvku jsem se k tomu hrdě přihlásila. Takže 49 lidí vloni vidělo 10 lepších filmů. Gratuluju :D

Moc Ti děkuji za report a všem za hlasování. Přeji vám vše dobré v roce 2022, co nejvíce (kvalitních) filmů, ať máme na co koukat a o čem debatovat. 
814530
Zapomněl jsi na mě?!? *:D* Já sama sobě palec dolů dát nemohu, ale již ve svém původním příspěvku jsem se k tomu hrdě přihlásila. Takže 49 lidí vloni vidělo 10 lepších filmů. Gratuluju *:D* Moc Ti děkuji za report a všem za hlasování. Přeji vám vše dobré v roce 2022, co nejvíce (kvalitních) filmů, ať máme na co koukat a o čem debatovat. 
814520
5 -1
reagovat
Aha takže ono se hlasovalo o Snydercutu a ne o uživateli Snyder? Tak to jsem nějak přehlídl :D
814525
Aha takže ono se hlasovalo o Snydercutu a ne o uživateli Snyder? Tak to jsem nějak přehlídl *:D*
4 -3
reagovat
reaguje na: Gonzi
Za sebe se přiznám, že za rok 2021 jsem udělil hodnocení 23 počinům.

Tři z toho jsou věci staršího data.

Dva z toho jsou seriály.

Hodnocení 2/5 a nižší jsem daroval sedmi filmovým kouskům.

Takže zbývá 11 kousků a ZSJL má 3/5 spolu s novým SS a čtvrtým Matrixem, takže se to prostě matematicky do top 10 vešlo. Holt jsem neměl to štěstí vidět v loňském roce dostatek dobrých filmů :D
814524
Za sebe se přiznám, že za rok 2021 jsem udělil hodnocení 23 počinům. Tři z toho jsou věci staršího data. Dva z toho jsou seriály. Hodnocení 2/5 a nižší jsem daroval sedmi filmovým kouskům. Takže zbývá 11 kousků a ZSJL má 3/5 spolu s novým SS a čtvrtým Matrixem, takže se to prostě matematicky do top 10 vešlo. Holt jsem neměl to štěstí vidět v loňském roce dostatek dobrých filmů *:D*
814520
3 0
reagují: Gonzi
reagovat
Já ty Snyder-cut-ovi příspěvky už ani nečtu, jen mě baví jeho vytrvalost :+ Od dob uživatele MichaelBay tu nebyl takový nadšenec :D
814522
Já ty Snyder-cut-ovi příspěvky už ani nečtu, jen mě baví jeho vytrvalost *:+* Od dob uživatele MichaelBay tu nebyl takový nadšenec *:D*
4 -1
reagovat
reaguje na: mkubalikova

Výsledky ankety

Snydera má v top 10 těchto 12 lidí:
Attikus, BranoZ, Clavius, Gonzi, Hitman_47, hroubek, kyller, Muf, Ne__Ty, pepo, SHUTTER, verbst

Zatímco těchto 49 lidí neví co je dobré (:D):
(=LIFTY=), Altaire, AndyKaufman, anubiskt, Barv666, belasis, Cinefil, connor, DarkSith, do_Od, dreamy, Ex-SOLDIER, Godlike, Gorecki, HAL, Jardus, Kostěj, l-e-t-o, Mack., Madly, marian27, MarvinP, Maverick, Memphis, mkubalikova, Mr. Hlad, Papros, Pav.Pet, Pe7er, Perry-, PetaBlack, peterel, PraSiteL, Reuel, Revan, Sigi, slord, Snipsley, speta.jr, SteKi, StenXP, studo, TedGeorge, the dark knight, thomopulus, xnewstedx, Xyrus, yeniczek, zepp

Takže asi 1/5 ano a 4/5 ne. Vizualizace (:D:D:D):

XXXXX 00000000000000000000

Chudák Zack. :D
814520
Snydera má v top 10 těchto 12 lidí: Attikus, BranoZ, Clavius, Gonzi, Hitman_47, hroubek, kyller, Muf, Ne__Ty, pepo, SHUTTER, verbst Zatímco těchto 49 lidí neví co je dobré (*:D*): (=LIFTY=), Altaire, AndyKaufman, anubiskt, Barv666, belasis, Cinefil, connor, DarkSith, do_Od, dreamy, Ex-SOLDIER, Godlike, Gorecki, HAL, Jardus, Kostěj, l-e-t-o, Mack., Madly, marian27, MarvinP, Maverick, Memphis, mkubalikova, Mr. Hlad, Papros, Pav.Pet, Pe7er, Perry-, PetaBlack, peterel, PraSiteL, Reuel, Revan, Sigi, slord, Snipsley, speta.jr, SteKi, StenXP, studo, TedGeorge, the dark knight, thomopulus, xnewstedx, Xyrus, yeniczek, zepp Takže asi 1/5 ano a 4/5 ne. Vizualizace (*:D**:D**:D*): XXXXX 00000000000000000000 Chudák Zack. *:D*
Výsledky ankety
814014
18 0
reagují: mkubalikova, Clavius
reagovat
Zdravím vespolek, 

právě jsem se registroval na vakcinaci, mám jeden dotaz, myslíte, že má smysl si dát posilovací dávku od Moderny, když prví dvě mám od Pfizeru? Zaznamenal jsem několik studií, které tvrdí, že je pak ochrana proti onemocnění vyšší.

Děkuji všem za odpověď.
814517
Zdravím vespolek,  právě jsem se registroval na vakcinaci, mám jeden dotaz, myslíte, že má smysl si dát posilovací dávku od Moderny, když prví dvě mám od Pfizeru? Zaznamenal jsem několik studií, které tvrdí, že je pak ochrana proti onemocnění vyšší. Děkuji všem za odpověď.
2 -4
reagují: Disketa1
reagovat
reaguje na: Maverick
Jestli tam není box, tak by měl Ted položit funkci kronikáře v Tonyho muzeu rekordů a kuriozit.
814512
Jestli tam není box, tak by měl Ted položit funkci kronikáře v Tonyho muzeu rekordů a kuriozit.
814488
7 0
reagují: mkubalikova
reagovat
reaguje na: verbst
oficiálně ano, prakticky je to šumák, autem to nikdo nekontroluje a v Těšíně, by se z toho zbláznili :D i jinde v pohraničí, protože v Polsku vychází benzín cca o 5 kč levněji, takze jezdí všichni tam.
814505
oficiálně ano, prakticky je to šumák, autem to nikdo nekontroluje a v Těšíně, by se z toho zbláznili :D i jinde v pohraničí, protože v Polsku vychází benzín cca o 5 kč levněji, takze jezdí všichni tam.
814487
4 0
reagovat
Keď chcete môže na vás reagovať Igor Matovič, stačí len  správne napísaný príspevok na FB :))
814504
Keď chcete môže na vás reagovať Igor Matovič, stačí len  správne napísaný príspevok na FB *:))*
4 0
reagovat
Ano, bez problému. link
814494
Ano, bez problému. https://www.mzv.cz/warsaw/cz/zpravy_a_udalosti/zmeny_v_podminkach_cestovani.html
814487
3 0
reagovat
Neviem presne kto robí factchecking zoznamu expertíz, box už je na zozname? 
814488
Neviem presne kto robí factchecking zoznamu expertíz, box už je na zozname? 
814482
10 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
BTW - jen jestli to čtu správně - do Polska a zpět během jednoho dne stačí bejt očkovanej, že?
A pak příjezdovej formulář? 
Potřebuju se tam ve středu vydat na pohřeb...
814487
BTW - jen jestli to čtu správně - do Polska a zpět během jednoho dne stačí bejt očkovanej, že? A pak příjezdovej formulář?  Potřebuju se tam ve středu vydat na pohřeb...
2 -1
reagují: okkac, Fanous21
reagovat
Tak to je taky pecka :D:+
814484
Tak to je taky pecka *:D**:+*
814482
3 -3
reagovat
Počítá se, jak mi tu jednou odpověděl Jiří Strach? :D Kdo to nezná, tak jsem tu před 7 lety napsal naštvanej příspěvek "Můžete mi někdo vysvětlit proč, film jako Osmy nešel do kina?" No a za chvíli mi přišlo do vzkazníku odůvodnění, které končilo ".... Hezké svátky, Jirka"

Ještě před více lety mi na FB odpověděl Terry Crews, který psal nějaký oduševnělý status o lidech z totalitních zemí, tak jsem mu ve zkratce shrnul, jak to fungovalo v Československu, lajknul to napsal něco ve stylu "Didnt know that, thanks man"

Ale asi největší radost mi udělal člověk, kterého nikdo neznáte, bývalý americký boxer Peter McNeeley, který měl docela slavný zápas s Mikem Tysonem mi v jedné boxerské skupině na FB pochválil vloni rozbor boxerského zápasu.  To se přiznám jsem si málem dal na tričko :D
814482
Počítá se, jak mi tu jednou odpověděl Jiří Strach? *:D* Kdo to nezná, tak jsem tu před 7 lety napsal naštvanej příspěvek "Můžete mi někdo vysvětlit proč, film jako Osmy nešel do kina?" No a za chvíli mi přišlo do vzkazníku odůvodnění, které končilo ".... Hezké svátky, Jirka" Ještě před více lety mi na FB odpověděl Terry Crews, který psal nějaký oduševnělý status o lidech z totalitních zemí, tak jsem mu ve zkratce shrnul, jak to fungovalo v Československu, lajknul to napsal něco ve stylu "Didnt know that, thanks man" Ale asi největší radost mi udělal člověk, kterého nikdo neznáte, bývalý americký boxer Peter McNeeley, který měl docela slavný zápas s Mikem Tysonem mi v jedné boxerské skupině na FB pochválil vloni rozbor boxerského zápasu.  To se přiznám jsem si málem dal na tričko *:D*
10 -7
reagují: Maverick, verbst
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Ještě splatit hypotéku a pak jo. :D:D
814478
Ještě splatit hypotéku a pak jo. *:D**:D*
814477
4 0
reagovat
můžeš s klidem umřít :D:D:D:D
814477
můžeš s klidem umřít *:D**:D**:D**:D*
814476
2 0
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Mně kdysi retweetnul a lajknul Bear McCreary, pak mi odpověděl Mark Hamill a naposledy velkej úspěch, když jsem dokoukal první řadu Ted Lasso, tak Sudeikis lajknul a Bill Lawrence odpověděl :D:D
To je pocit :D:D
814476
Mně kdysi retweetnul a lajknul Bear McCreary, pak mi odpověděl Mark Hamill a naposledy velkej úspěch, když jsem dokoukal první řadu Ted Lasso, tak Sudeikis lajknul a Bill Lawrence odpověděl *:D**:D* To je pocit *:D**:D*
814420
5 -3
reagují: RainMakeR
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se