Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 15941 - 15960 Napsat příspěvek
reaguje na: SteKi
tomto playliste si určite niečo podobné nájdeš.  Hneď prvých 5 skladieb vyhovuje tvojej požiadavke. 

Fun fact - playlist sa pôvodne volal takto a  pár dní pred jeho smrťou sa stal virálnym. Preto ten nový názov a popis.

817903
V [url=https://open.spotify.com/playlist/7ib33vv3p7CBAoGxC8ub7X?si=bRtDdm3_SMOBHMHn93fKYA&utm_source=copy-link]tomto playliste[/url] si určite niečo podobné nájdeš.  Hneď prvých 5 skladieb vyhovuje tvojej požiadavke.    Fun fact - playlist sa pôvodne volal [url=https://i.kym-cdn.com/photos/images/original/002/048/743/043]takto[/url] a  pár dní pred jeho smrťou sa stal virálnym. Preto ten nový názov a popis.  
817696
3 0
reagují: SteKi
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Já jsem nestál na měsíci, neobletěl planetu zemi, nepotkal pravé neštovice ani mi globálním oteplováním nestoupl potok za barákem. U všeho ale jaksi věřím vědeckému procesu, pročež věřím, že jsme na měsíci byli, věřím že země je kulatá, věřím že vakcíny fungují a věřím že globální oteplování je problém.

Takže souhlas.

Ono to vypadá jako "hate na antivaxxery", ale být a ne/být pro/ti vakcinaci je tak strašně fundamentální pohled na věc, že to tu společnost rozdělovat musí.

PS: O míře opatření a individuálním přístupu k celé situaci samozřejmě můžeme polemizovat donekonečna. Mluvím čistě o "být vakcinovaný považuju za nebezpečnější než nebýt vakcinovaný".
817878
Já jsem nestál na měsíci, neobletěl planetu zemi, nepotkal pravé neštovice ani mi globálním oteplováním nestoupl potok za barákem. U všeho ale jaksi věřím vědeckému procesu, pročež věřím, že jsme na měsíci byli, věřím že země je kulatá, věřím že vakcíny fungují a věřím že globální oteplování je problém. Takže souhlas. Ono to vypadá jako "hate na antivaxxery", ale být a ne/být pro/ti vakcinaci je tak strašně fundamentální pohled na věc, že to tu společnost rozdělovat musí. PS: O míře opatření a individuálním přístupu k celé situaci samozřejmě můžeme polemizovat donekonečna. Mluvím čistě o "být vakcinovaný považuju za nebezpečnější než nebýt vakcinovaný".
817861
9 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Fanous21
che ted jsem si to zrovna pouštěl :D:D:D Arnold je pořád stylovej

škoda toho třetího Conana :o8)
817870
che ted jsem si to zrovna pouštěl *:D**:D**:D* Arnold je pořád stylovej škoda toho třetího Conana *:o**8)*
817869
1 -1
reagovat

Zeus

817869
https://www.youtube.com/watch?v=pxXrtoZh6_k
Zeus
2 -1
reagují: RainMakeR
reagovat
reaguje na: Snipsley
Chápu tvůj pohled na věc :+

A nebudu nic postovat. Jenom si myslím že hate na antivaxery je naprosto v pořádku. Proč ? Protože jejich názor prostě není na stejné úrovni jako ten opačný a oni jedou drtivý hate už dva roky na všechny strany. 

Takže ne, já nechci zahlazovat žádné zákopy, já si chci přesně pamatovat všechny antivaxery ve svém okolí i veřejném prostoru, protože jinak bych ty jejich lži legitimizoval a hrozilo by že se budou titulovat za vítěze pandemie, což už se teď děje. A Furst je prostě antivaxer. Dal bych vědět proč, ale slíbil jsem že nebudu postovat odkazy. :D
817861
Chápu tvůj pohled na věc *:+* A nebudu nic postovat. Jenom si myslím že hate na antivaxery je naprosto v pořádku. Proč ? Protože jejich názor prostě není na stejné úrovni jako ten opačný a oni jedou drtivý hate už dva roky na všechny strany.  Takže ne, já nechci zahlazovat žádné zákopy, já si chci přesně pamatovat všechny antivaxery ve svém okolí i veřejném prostoru, protože jinak bych ty jejich lži legitimizoval a hrozilo by že se budou titulovat za vítěze pandemie, což už se teď děje. A Furst je prostě antivaxer. Dal bych vědět proč, ale slíbil jsem že nebudu postovat odkazy. *:D*
817856
6 -4
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: MKMZ
Meh, z Tomáše Fürsta se stal strašlivej Brouk Pytlík. O nějaké analýzy bych se s ním jako s matematikem asi nepřel, ale jeho interpretace jsou hrozný a bez absolutních základů biologie, i když tvrdí opak. Kdyby zůstal u modelování, neřekl by nikdo ani popel, ale on se začal cítit, že může kafrat i mimo svůj obor. Na druhou stranu jeho dzurnal.cz o kauzách na Akademii věd a univerzitách je poměrně chválihodný počin, i když je to potřeba také filtrovat.
817859
Meh, z Tomáše Fürsta se stal strašlivej Brouk Pytlík. O nějaké analýzy bych se s ním jako s matematikem asi nepřel, ale jeho interpretace jsou hrozný a bez absolutních základů biologie, i když tvrdí opak. Kdyby zůstal u modelování, neřekl by nikdo ani popel, ale on se začal cítit, že může kafrat i mimo svůj obor. Na druhou stranu jeho dzurnal.cz o kauzách na Akademii věd a univerzitách je poměrně chválihodný počin, i když je to potřeba také filtrovat.
817840
8 -2
reagovat
Abych to zkrátil, než se na mě Tony osočí s tunou linků na jeho oblíbené články a grafy o covidu a zas uvolníme diskuzi. (Jsem očkovaný 3x, roušky nosím pořád, takže mě toho prosím ušetři :D ale ne, nevím, jak pandemii řešit na vládní úrovni a názor na to nemám, protože balancovat svobodu s restrikcemi je prostě fakt těžké.)

Výsledkem tohoto bylo pro mě osobně uvědomění, že ve mně samotném kdesi tiše v nitru roste hate vůči neočkovaným. Přesně s tím jsem si to video pouštěl; že toho člověka budu nesnášet. A jeho názor na (ne)řešení pandemie by mi to palivo dal. Ale jsem rád, že jsem se od toho odprostil, protože v jeho jiných argumentech je prostě logický smysl.

Ten hate je prostě špatný pro společnost (možnost eskalace diskriminace) i pro mě jako jednotlivce (jednak je to negativita uvnitř tebe a pak je taky externí, když to vede k hádkám s rodinou či přáteli). Tak mě potěšilo, že jsem si uvědomil, že se toho chci zbavit. Toť vše.
817856
Abych to zkrátil, než se na mě Tony osočí s tunou linků na jeho oblíbené články a grafy o covidu a zas uvolníme diskuzi. (Jsem očkovaný 3x, roušky nosím pořád, takže mě toho prosím ušetři *:D* ale ne, nevím, jak pandemii řešit na vládní úrovni a názor na to nemám, protože balancovat svobodu s restrikcemi je prostě fakt těžké.) Výsledkem tohoto bylo pro mě osobně uvědomění, že ve mně samotném kdesi tiše v nitru roste hate vůči neočkovaným. Přesně s tím jsem si to video pouštěl; že toho člověka budu nesnášet. A jeho názor na (ne)řešení pandemie by mi to palivo dal. Ale jsem rád, že jsem se od toho odprostil, protože v jeho jiných argumentech je prostě logický smysl. Ten hate je prostě špatný pro společnost (možnost eskalace diskriminace) i pro mě jako jednotlivce (jednak je to negativita uvnitř tebe a pak je taky externí, když to vede k hádkám s rodinou či přáteli). Tak mě potěšilo, že jsem si uvědomil, že se toho chci zbavit. Toť vše.
9 -2
reagovat
Tam už beze srandy chybí jenom to klišoidní "zdílejte neš to zmažou"
817855
Tam už beze srandy chybí jenom to klišoidní "zdílejte neš to zmažou"
817854
7 -3
reagovat
reaguje na: Snipsley
"Schovávají důkazy. Kdo prozradí, je umlčen." 

+ je to zakládající člen SMIS, což jsou antivaxeři, myslím, že se můžeme s klidným svědomím rozejít. 
817854
"Schovávají důkazy. Kdo prozradí, je umlčen."  + je to zakládající člen SMIS, což jsou antivaxeři, myslím, že se můžeme s klidným svědomím rozejít. 
817848
10 -4
reagují: Jardus
reagovat
No nepomáhá mu, že duckduckgo o něm vyplivne nahoře článek na Parlamentních listech :D

Sám s ním nesouhlasím, že se s covidem má vláda vypořádat tak, že nijak, a nechat to na jednotlivých lékařích a pacientech. K tomu došel na základě dat, která si nějak interpretoval.

Ale když se úplně odprostíš od samotné problematiky řešení pandemie, upozorňovat na nevhodný způsob, jak by se mělo řešení hledat, je naprosto v pořádku, pokud prostě objektivně nedává smysl.
817852
No nepomáhá mu, že duckduckgo o něm vyplivne nahoře článek na Parlamentních listech *:D* Sám s ním nesouhlasím, že se s covidem má vláda vypořádat tak, že nijak, a nechat to na jednotlivých lékařích a pacientech. K tomu došel na základě dat, která si nějak interpretoval. Ale když se úplně odprostíš od samotné problematiky [i]řešení [/i]pandemie, upozorňovat na nevhodný způsob[i], [/i]jak by se mělo řešení [i]hledat[/i], je naprosto v pořádku, pokud prostě objektivně nedává smysl.
3 -2
reagovat
Komentáře jsou zapnuté? Jinak tvá zkušenost se imho teď na tohle nevztahuje (šel jsem do toho s úplně stejným předpokladem), ale při rychlosti 1,75x ten rozhovor utekl rychle a ten člověk ani moderátor nemluví mimo.
817848
Komentáře jsou zapnuté? Jinak tvá zkušenost se imho teď na tohle nevztahuje (šel jsem do toho s úplně stejným předpokladem), ale při rychlosti 1,75x ten rozhovor utekl rychle a ten člověk ani moderátor nemluví mimo.
817846
4 -2
reagovat
Nic ve zlém a neviděl jsem to, ale z mé zkušenosti když se někdo tituluje otevíráním očí, tak jsou to konspirační shity, kor na obskurním kanálu "Inovace Republiky" LOL!! s vypnutými komentáři. 

tldr: Člověk který říká, že mluví pravdu jí neříká. 
817846
Nic ve zlém a neviděl jsem to, ale z mé zkušenosti když se někdo tituluje otevíráním očí, tak jsou to konspirační shity, kor na obskurním kanálu "Inovace Republiky" LOL!! s vypnutými komentáři.  tldr: Člověk který říká, že mluví pravdu jí neříká. 
817840
10 -4
reagují: Snipsley
reagovat
Jak jsem to pochopil já: Vlastně říká to, že všechna data umí být dost zavádějící sama o sobě a pak taky výkladem. A podle toho by se měli ti, co mají rozhodovat (vláda), chovat. A ne rozhodnutí dělat z nesprávných empirických dat či dokonce na základě vyslovených logických lapsů. Uvedl příklad, kdy se to stalo. Současně si je vědom, že jeho role jakožto akademika není ta rozhodnutí dělat, ale hledat objektivní pravdu.

Stále zuří pandemie viru, který je pořád relativně neznámý, takže nějak se s tím bojovat musí (tohle jsou čistě moje slova). Ale to nynější rozdělování společnosti na očkovaní / neočkovaní a diskriminace jedné skupiny přímo od vládnoucí vrstvy je nebezpečné kvůli případné eskalaci. To se musí pro udržení svobodné společnosti naprosto minimalizovat. (Zde můžeme každý z nás dělat svůj part - nenechat se strhnout bouřlivými emocemi.)

Takže nikomu to těžké rozhodování nezávidím. :D
817844
Jak jsem to pochopil já: Vlastně říká to, že všechna data umí být dost zavádějící sama o sobě a pak taky výkladem. A podle toho by se měli ti, co mají rozhodovat (vláda), chovat. A ne rozhodnutí dělat z nesprávných empirických dat či dokonce na základě vyslovených logických lapsů. Uvedl příklad, kdy se to stalo. Současně si je vědom, že jeho role jakožto akademika není ta rozhodnutí dělat, ale hledat objektivní pravdu. Stále zuří pandemie viru, který je pořád relativně neznámý, takže nějak se s tím bojovat musí (tohle jsou čistě moje slova). Ale to nynější rozdělování společnosti na očkovaní / neočkovaní a diskriminace jedné skupiny přímo od vládnoucí vrstvy je nebezpečné kvůli případné eskalaci. To se musí pro udržení svobodné společnosti naprosto minimalizovat. (Zde můžeme každý z nás dělat svůj part - nenechat se strhnout bouřlivými emocemi.) Takže nikomu to těžké rozhodování nezávidím. *:D*
817840
4 -1
reagovat
Můj bývalý učitel se vyjadřuje k tomu, jak to (nejen) v ČR funguje při ohledu na současnou /koronavirovou/ situaci. Třeba to někomu otevře oči. Ale pozor, tady není prostor pro dojmy nebo názory, jen striktní data a logika. :+
817840
Můj bývalý učitel [url=https://www.youtube.com/watch?v=nm48LjLlL70]se vyjadřuje[/url] k tomu, jak to (nejen) v ČR funguje při ohledu na současnou /koronavirovou/ situaci. Třeba to někomu otevře oči. Ale pozor, tady není prostor pro dojmy nebo názory, jen striktní data a logika. *:+*
5 -8
reagovat
reaguje na: Milosh
Potvrzuji. Už mi to jede asi po desátý.
817734
Potvrzuji. Už mi to jede asi po desátý.
817730
2 -2
reagovat

Adele Easy On Me 1988

To je pecka ale toto link
817730
To je pecka ale toto https://www.youtube.com/watch?v=PjriVZqPqWs
Adele Easy On Me 1988
5 -3
reagují: verbst
reagovat
Musím říct, že tohle se slovenské policii hodně povedlo. :D:+
817708
Musím říct, že tohle se slovenské policii hodně [url=https://www.facebook.com/hoaxPZ/photos/a.317666309061243/1134783227349543/]povedlo[/url]. *:D**:+*
3 -3
reagovat

musiczone

link
Prosím pomóc. Potrebujem viac takejto hudby v mojom živote. Toto si buď pustíš na plné pecky alebo si to nepúšťaj vôbec. Ráno si to púšťam v aute na prebudenie keď idem 5:15 do práce. Kto vie čo si myslia ľudia keď ma vidia v spätnom zrkadle. Let's go!!! :D
Ale vážne nepoznáte niečo podobné? 
817696
https://open.spotify.com/track/0F2HHSZSypzw1jvXzsKD2o?si=5cd13dc1256946f0 Prosím pomóc. Potrebujem viac takejto hudby v mojom živote. Toto si buď pustíš na plné pecky alebo si to nepúšťaj vôbec. Ráno si to púšťam v aute na prebudenie keď idem 5:15 do práce. Kto vie čo si myslia ľudia keď ma vidia v spätnom zrkadle. Let's go!!! *:D* Ale vážne nepoznáte niečo podobné? 
musiczone
4 0
reagují: malern
reagovat
reaguje na: Milosh
Money rules the world... It always has. It always will.
817676
Money rules the world... It always has. It always will.
817663
4 -2
reagovat
Pokud alespoň zběžně sledujete ten hnus co se děje kolem Rogana, tak doporučuji toto video link
817663
Pokud alespoň zběžně sledujete ten hnus co se děje kolem Rogana, tak doporučuji toto video https://www.youtube.com/watch?v=Z-AEmqvyikM
3 -5
reagují: verbst
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se