Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 15661 - 15680 Napsat příspěvek
reaguje na: DanteAlighieri
Dildo, a zadav se. Zmrde.
819976
Dildo, a zadav se. Zmrde.
819975
13 -2
reagují: DanteAlighieri
reagovat
reaguje na: verbst
Mám si k snídani koupit uherský salám, nebo křemešník?
819975
Mám si k snídani koupit uherský salám, nebo křemešník?
819974
3 -11
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: DanteAlighieri
Ty seš píča. Tupá, kreténská píča. Zdechni.
819974
Ty seš píča. Tupá, kreténská píča. Zdechni.
819973
21 -4
reagují: DanteAlighieri
reagovat
Zatím tomu dávám 40%. Čekal jsem dechberoucí záběry jak PVO nad Bagdádem kdy se i denní obloha proměnila jak silvestrovská noc, nebo alespoň záběry z mobilních telefonu z jara z mé milované země Izraelské s efektivní IRON DOME a ono zatím takřka nic. Už i ta válka není to co bejvala... kam ten svět spěje.
819973
Zatím tomu dávám 40%. Čekal jsem dechberoucí záběry jak PVO nad Bagdádem kdy se i denní obloha proměnila jak silvestrovská noc, nebo alespoň záběry z mobilních telefonu z jara z mé milované země Izraelské s efektivní IRON DOME a ono zatím takřka nic. Už i ta válka není to co bejvala... kam ten svět spěje.
4 -25
reagují: DarkSith, verbst
reagovat
reaguje na: kyller
Když má (podle vseho) totální šílenec jeden z největších jaderných arzenálu na světě tak je to trochu složitější...
819972
Když má (podle vseho) totální šílenec jeden z největších jaderných arzenálu na světě tak je to trochu složitější...
819970
3 -1
reagovat
Četl jsem teorii, že se ten zkurveny zmrd dočista pomátl během své izolace, když byl podelanej z covidu... Prohloubilo to jeho sociopatii stratil kontakt s realitou atd. 
819971
Četl jsem teorii, že se ten zkurveny zmrd dočista pomátl během své izolace, když byl podelanej z covidu... Prohloubilo to jeho sociopatii stratil kontakt s realitou atd. 
4 -1
reagovat
A zase sa hovorí len o sankciách. Proste kým Rusko nezaútočí na územie členských štátov NATO, tak na nič viac sa nik nezmôže. Veľmi smutné. :-
819970
A zase sa hovorí len o sankciách. Proste kým Rusko nezaútočí na územie členských štátov NATO, tak na nič viac sa nik nezmôže. Veľmi smutné. *:-*
5 -2
reagují: Barv666, Muf
reagovat
reaguje na: Petr77
Pos.at vtip přes písmenka je nová úroveň:D
819968
Pos.at vtip přes písmenka je nová úroveň*:D*
819966
5 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
No blbost to není, je to jen otázka měřítka, a faktu že tohle není civilní válka, ale válka dvou suverénních států.
819967
No blbost to není, je to jen otázka měřítka, a faktu že tohle není civilní válka, ale válka dvou suverénních států.
819963
2 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat
Jaký je rozdíl mezi amikem a Rusakem?Amik kam vleze tak vše posere a pak odejde a rusak kam vleze tak tam zůstane a říká zabráním územím za bratři.
819966
Jaký je rozdíl mezi amikem a Rusakem?Amik kam vleze tak vše posere a pak odejde a rusak kam vleze tak tam zůstane a říká zabráním územím za bratři.
1 -5
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: vZeč
Kdyby tam nedal ten link, reaguju jinak. Resp asi nereaguju vůbec. Nevím jestli ho myslel vážně a nebo jako trolling, ale vlastně je mi to jedno, pitomé to prostě je.
819965
Kdyby tam nedal ten link, reaguju jinak. Resp asi nereaguju vůbec. Nevím jestli ho myslel vážně a nebo jako trolling, ale vlastně je mi to jedno, pitomé to prostě je.
819960
2 -1
reagovat
Ten pocit, ked si od vojny podobne daleko ako od bratislavy:(
819964
Ten pocit, ked si od vojny podobne daleko ako od bratislavy*:(*
10 -1
reagovat
reaguje na: HAL
Hele já nic nesrovnávám, jenom je totální nonsense tvrdit že je to první velká válka v Evropě za 75 let po těch zvěrstvech v Jugloslávii a vtažení USA. 

Ohrazoval jsem se pouze a jen vůči té blbosti o první velké válce, protože to blbost je...

PS: Fakt ti to nefunguje, jelikož mělo USA tehdy násobně silnou armádu než dnešní Rusko ( NATO ještě víc) a spojená Jugoslávie byla o fous silnější než dnešní Ukrajina. 

Nic nesrovnávám, nic nezlehčuju, ale je totální nonsense tvrdit že je to první velká válka v Evropě po WW2 ffs. 
819963
Hele já nic nesrovnávám, jenom je totální nonsense tvrdit že je to první velká válka v Evropě za 75 let po těch zvěrstvech v Jugloslávii a vtažení USA.  Ohrazoval jsem se pouze a jen vůči té blbosti o první velké válce, protože to blbost je... PS: Fakt ti to nefunguje, jelikož mělo USA tehdy násobně silnou armádu než dnešní Rusko ( NATO ještě víc) a spojená Jugoslávie byla o fous silnější než dnešní Ukrajina.  Nic nesrovnávám, nic nezlehčuju, ale je totální nonsense tvrdit že je to první velká válka v Evropě po WW2 ffs. 
819949
7 0
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: vZeč
Ja som nereagoval na otázku ale na ten link
819961
Ja som nereagoval na otázku ale na ten link
819960
4 -2
reagovat
Kdyz budete takhle chytracky picovat na nekoho, kdo se jen na neco zepta, i kdyz vam to bude pripadat pitomy, tak to ted fakt nicemu nepomuze. Vetsina lidi vi uplny kulovy o nejakych okolnostech ohledne jakehokoliv tematu. Je opravdu hodne genia v takove dobe ty lidi poslat do hajzlu, ze jsou idioti. To je fakt cesta no. Sorry, ale to se tu deje kazdou chvili a nechapu to.
819960
Kdyz budete takhle chytracky picovat na nekoho, kdo se jen na neco zepta, i kdyz vam to bude pripadat pitomy, tak to ted fakt nicemu nepomuze. Vetsina lidi vi uplny kulovy o nejakych okolnostech ohledne jakehokoliv tematu. Je opravdu hodne genia v takove dobe ty lidi poslat do hajzlu, ze jsou idioti. To je fakt cesta no. Sorry, ale to se tu deje kazdou chvili a nechapu to.
8 -4
reagují: HAL, SteKi
reagovat
Tak se nasrat hned po ránu. Popravdě jsem nevěřil, že to Putin udělá. Poslal bych na něj bojový dron. :(
819959
Tak se [spoiler]nasrat[/spoiler] hned po ránu. Popravdě jsem nevěřil, že to Putin udělá. Poslal bych na něj bojový dron. *:(*
4 -1
reagovat
reaguje na: HAL
Díky!
819957
Díky!
819955
2 -1
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Já to klidně napíšu i ve zlém - pls omez se na postování holek do vedlejší diskuze, tam hloupost tvých postů tolik nebolí.

Btw just fyi - jo, Ukrajina má i ropu, druhé největší zásoby v Evropě, resp třetí když budeme počítat i to Rusko.
819955
Já to klidně napíšu i ve zlém - pls omez se na postování holek do vedlejší diskuze, tam hloupost tvých postů tolik nebolí. Btw just fyi - jo, Ukrajina má i ropu, druhé největší zásoby v Evropě, resp třetí když budeme počítat i to Rusko.
819953
13 -2
reagují: mkubalikova
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Ty si retardovaný kokot.... Nič v zlom. 
819954
Ty si retardovaný kokot.... Nič v zlom. 
819953
14 -3
reagovat

Asi tolik k Rusko ukrajinské válce

link

Spíš by mě zajímalo proč ten Putin tu Ukrajinu tak chce? To tam objevil nějaký zázračný doly na zlato nebo diamanty nebo ropu? Vždyť tam jsou jen lesy a Pole.
819953
https://youtu.be/ZJn-of6nTvE Spíš by mě zajímalo proč ten Putin tu Ukrajinu tak chce? To tam objevil nějaký zázračný doly na zlato nebo diamanty nebo ropu? Vždyť tam jsou jen lesy a Pole.
Asi tolik k Rusko ukrajinské válce
2 -22
reagují: HAL, SteKi
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se