Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 15641 - 15660 Napsat příspěvek
Žádná invaze, Rusko má právo hájit své zájmy, tvrdí Čína. Viní USA z eskalace - iDNES.cz hmmm tak to je v prdeli, čínské komoušké svině teď ještě napadne "osvobodit" Tchaj-wan, svině zasraný komoušký! 
819996
[url=https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/cina-ukrajina-rusko-invaze.A220224_091521_zahranicni_jhr]Žádná invaze, Rusko má právo hájit své zájmy, tvrdí Čína. Viní USA z eskalace - iDNES.cz[/url] hmmm tak to je v prdeli, čínské komoušké svině teď ještě napadne "osvobodit" Tchaj-wan, svině zasraný komoušký! 
3 -1
reagují: verbst
reagovat

V 11:00

Se má k tomu vyjádřit Eman, tak to jsem zvedavej, co z něj a jeho komouských soudruhu vypadne, treba z té  svině Nejedlý...
819995
Se má k tomu vyjádřit Eman, tak to jsem zvedavej, co z něj a jeho komouských soudruhu vypadne, treba z té  svině Nejedlý...
V 11:00
2 -1
reagovat
reaguje na: Cival
Proč do Ruska? Tam je klid, mohl by se jet projevovat jako hrdina na Ukrajinu. 
819994
Proč do Ruska? Tam je klid, mohl by se jet projevovat jako hrdina na Ukrajinu. 
819993
7 -1
reagovat
reaguje na: CAPS_LOCK
Nebudu tě mazat a nechám tě tu naposledy vystavenýho pro výstrahu okolí. Zkus mezitím odtáhnout do Ruska, slovanská reconquisto.
819993
Nebudu tě mazat a nechám tě tu naposledy vystavenýho pro výstrahu okolí. Zkus mezitím odtáhnout do Ruska, slovanská reconquisto.
819985
22 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat
Mě se líbí jak zase všude valí na fb a ig atd ty ukrajinský vlajky a " že suis Ukrajina "

Přitom je to zase jen Vrtěti psem 8)
819992
Mě se líbí jak zase všude valí na fb a ig atd ty ukrajinský vlajky a " že suis Ukrajina " Přitom je to zase jen Vrtěti psem *8)*
4 -7
reagovat
Ne. Je to léčení si mindráků jednoho malého, zakomplexovaného, duševně chorého člověka.
819991
Ne. Je to léčení si mindráků jednoho malého, zakomplexovaného, duševně chorého člověka.
819985
11 -4
reagovat
:D Jak hned potvrdil půlku těch bodů co jsem napsal 
819990
*:D* Jak hned potvrdil půlku těch bodů co jsem napsal 
819985
14 -2
reagovat
reaguje na: kyller
Ono je dost obtížné reagovat na jadernou velmoc, která případně může použít deeskalaci konfliktu pomocí omezeného jaderného útoku - takhle tomu fakt říkají!
819989
Ono je dost obtížné reagovat na jadernou velmoc, která případně může použít deeskalaci konfliktu pomocí omezeného jaderného útoku - takhle tomu fakt říkají!
819970
5 -1
reagovat
Nechtěl bys aspoň jednou mlčet? Uděláš líp, když na sebe nebudeš upozorňovat.
819988
Nechtěl bys aspoň jednou mlčet? Uděláš líp, když na sebe nebudeš upozorňovat.
819985
5 -4
reagovat
Jo, sorry, ten link jsem nejak vyfiltroval po pul vterine, kdy jsem zjistil, ze je to zas to samy dokola
819987
Jo, sorry, ten link jsem nejak vyfiltroval po pul vterine, kdy jsem zjistil, ze je to zas to samy dokola
1 -1
reagovat
Kolik z těch Tonyho šesti bodů sis právě odšrtnul? 
819986
Kolik z těch Tonyho šesti bodů sis právě odšrtnul? 
819985
8 -2
reagovat
Slovanská reconquista. Nebudu zastírat, že mne to nepřekvapilo, ale i tak mají máslo na hlavě všichni, někteří  možná více než ostatní. Ono Ukrajina, skutečná Ukrajina bez příkras, není takový med, jak nám ličí obecný mediální narativ-  začalo to šokujícím puchem shořelých těl v Domě odborů v Oděse a gradovalo širokou podporou Banderova kultu, pro nás těžko představitelný antisemitismus a romské pogromy v podobě, jakou jsme tady nikdy za celou historii nezažili a samozřejmě jedna západní vojenské kolona za druhou mířící k hranicím Ruska. A u tohoto bodu ať si každý vzpomene, o čem že byla Kubánská krize... Nic z toho bohužel nepomáhá k utišení válečného běsnění. A válka je svině, bez rozdílu a pro všechny. :-
819985
Slovanská reconquista. Nebudu zastírat, že mne to nepřekvapilo, ale i tak mají máslo na hlavě všichni, někteří  možná více než ostatní. Ono Ukrajina, skutečná Ukrajina bez příkras, není takový med, jak nám ličí obecný mediální narativ-  začalo to šokujícím puchem shořelých těl v Domě odborů v Oděse a gradovalo širokou podporou Banderova kultu, pro nás těžko představitelný antisemitismus a romské pogromy v podobě, jakou jsme tady nikdy za celou historii nezažili a samozřejmě jedna západní vojenské kolona za druhou mířící k hranicím Ruska. A u tohoto bodu ať si každý vzpomene, o čem že byla Kubánská krize... Nic z toho bohužel nepomáhá k utišení válečného běsnění. A válka je svině, bez rozdílu a pro všechny. *:-*
1 -33
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Vynechal jsi to co teď razí sám Putin - žádná Ukrajina neexistuje, je to historicky Rusko a každý kdo tvrdí opak je separatista, fašista a agent západu.

:(
819984
Vynechal jsi to co teď razí sám Putin - žádná Ukrajina neexistuje, je to historicky Rusko a každý kdo tvrdí opak je separatista, fašista a agent západu. *:(*
819982
7 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Jako asi jo, zbytečná diskuze, když se zjevně neshodnem na vnímání pojmu "velká" v tomhle kontextu. V téhle válce jsou země co mají dohromady 200 milionů lidí, jedny z největších armád světa, jaderné zbraně, a Putin skrytě vyhrožuje že pokud se NATO nějak zapojí, tak zaútočí i na nás - tzn rozpoutá třetí světovou válku. To je "velká".

Jo, co se dělo v Jugoslávii (v několika různých válkách, ne jedné) byla tragedie, s naprosto šílenými zvěrstvy. Ale proti tomu co se děje teď a k čemu to přinejhorším může dospět to byla jen lokální událost celosvětově relativně malého významu.
819983
Jako asi jo, zbytečná diskuze, když se zjevně neshodnem na vnímání pojmu "velká" v tomhle kontextu. V téhle válce jsou země co mají dohromady 200 milionů lidí, jedny z největších armád světa, jaderné zbraně, a Putin skrytě vyhrožuje že pokud se NATO nějak zapojí, tak zaútočí i na nás - tzn rozpoutá třetí světovou válku. To je "velká". Jo, co se dělo v Jugoslávii (v několika různých válkách, ne jedné) byla tragedie, s naprosto šílenými zvěrstvy. Ale proti tomu co se děje teď a k čemu to přinejhorším může dospět to byla jen lokální událost celosvětově relativně malého významu.
819981
4 -2
reagovat
Na FB jsem sepsal v naštvání reakce, které teď budou v táboře rusofilů převažovat: 

1) Podělala to USA / EU svou diplomacií a provokací nebo sankcemi. Prostě to podělal senilní Biden.
2) Whataboutismus "ale co Kosovo?" "Co demonstrace v Kanadě?" Nebo fajnšmekři vytáhnou Texas a Mexiko.
3) Je to distrakce od reálných problémů, green deal, bééééé :(((
4) Putin k tomu byl natlačený západem.
5) Putin se jenom brání fašistům na Ukrajině, protože Banderovci před 80 lety.
6) Ukrajinci jsou svoloč, znám je z koleje nebo mi dělali barák a do teď nedoléhají kachličky, proto si to zaslouží.

Vynechal jsem něco?
819982
Na FB jsem sepsal v naštvání reakce, které teď budou v táboře rusofilů převažovat:  1) Podělala to USA / EU svou diplomacií a provokací nebo sankcemi. Prostě to podělal senilní Biden. 2) Whataboutismus "ale co Kosovo?" "Co demonstrace v Kanadě?" Nebo fajnšmekři vytáhnou Texas a Mexiko. 3) Je to distrakce od reálných problémů, green deal, bééééé :((( 4) Putin k tomu byl natlačený západem. 5) Putin se jenom brání fašistům na Ukrajině, protože Banderovci před 80 lety. 6) Ukrajinci jsou svoloč, znám je z koleje nebo mi dělali barák a do teď nedoléhají kachličky, proto si to zaslouží. Vynechal jsem něco?
13 -2
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: HAL
Měřítko? 140 tisíc mrtvých. Vyšší stovky tisíc aktivně působících vojáků v konfliktu, 9 let. Co chceš víc, abys uznal že ta válka byla velká? 

Uplně zbytečná diskuze tohle. :-
819981
Měřítko? 140 tisíc mrtvých. Vyšší stovky tisíc aktivně působících vojáků v konfliktu, 9 let. Co chceš víc, abys uznal že ta válka byla velká?  Uplně zbytečná diskuze tohle. *:-*
819967
3 0
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: verbst
Dobře tak ťapinky.
819980
Dobře tak ťapinky.
819978
2 -5
reagovat
reaguje na: DanteAlighieri
Jestli schvaluje útok na suverénní stát, kde budou umírat jen obyčejní lidé tak seš svině. Válku v Iráku jsem odsuzoval a budu odsuzovat i tuto válku. Ale lidé jako ty jsou nejhorší.  
819979
Jestli schvaluje útok na suverénní stát, kde budou umírat jen obyčejní lidé tak seš svině. Válku v Iráku jsem odsuzoval a budu odsuzovat i tuto válku. Ale lidé jako ty jsou nejhorší.  
819973
15 -1
reagovat
reaguje na: DanteAlighieri
"Holky..." je mi to jasný.
819978
"Holky..." je mi to jasný.
819977
5 -1
reagují: DanteAlighieri
reagovat
reaguje na: verbst
Bohužel mám jen masážní hlavici AkuWand II, holky jsou z ní ale paf.
819977
Bohužel mám jen masážní hlavici AkuWand II, holky jsou z ní ale paf.
819976
2 -9
reagují: verbst
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se