Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 15521 - 15540 Napsat příspěvek
reaguje na: TedGeorge
Francuzi sa uz doobeda vyjadrili, ze oni to neblokuju, ale vitaju. Takze uz len Nemecko a USA...
Ruska hovorkyna zahranicnych veci pred par hodinami odkazala Svedsku a Finsku, ze ak sa pokusia vstupit do NATO, tak to pre nich bude mat vojenske dosledky.
Ak si naozaj niekto mysli, ze toto je len o Ukrajine, a ze ak nebodaj Ukrajina padne tak Putin si povie, ze to mu staci, tak musi byt naozaj totalne prijebany.
820161
Francuzi sa uz doobeda vyjadrili, ze oni to neblokuju, ale vitaju. Takze uz len Nemecko a USA... Ruska hovorkyna zahranicnych veci pred par hodinami odkazala Svedsku a Finsku, ze ak sa pokusia vstupit do NATO, tak to pre nich bude mat vojenske dosledky. Ak si naozaj niekto mysli, ze toto je len o Ukrajine, a ze ak nebodaj Ukrajina padne tak Putin si povie, ze to mu staci, tak musi byt naozaj totalne prijebany.
820159
11 -1
reagují: TedGeorge, Barv666, Cobretti
reagovat
No jasně, to my máme oba s manželkou účty vedle a tady jen tu hypotéku.
Ale fakt budu muset přehodnotit to, čemu věřím že je možný, či nikoliv. Tenhle tejden je moc. 
820160
No jasně, to my máme oba s manželkou účty vedle a tady jen tu hypotéku. Ale fakt budu muset přehodnotit to, čemu věřím že je možný, či nikoliv. Tenhle tejden je moc. 
1 0
reagovat
Jinak Německo konečně před pár chvílema začalo couvat se SWIFT banem. Snad to co nejdřív odsouhlasí. Po Británii a Německu už věřím, že by se připojila i naprostá většina Evropy link
820159
Jinak Německo konečně před pár chvílema začalo couvat se SWIFT banem. Snad to co nejdřív odsouhlasí. Po Británii a Německu už věřím, že by se připojila i naprostá většina Evropy https://www.devdiscourse.com/article/headlines/1937959-germany-open-to-cutting-russia-off-swift-but-must-weigh-consequences---fin-min
6 -1
reagují: studo
reagovat
reaguje na: verbst
Neplaš sa. Ako píše Ted. Rýchlo si založ druhý účet keď tak, tam si daj posielať výplatu a na Sberbank posielaj len prachy na splátky hypo
820158
Neplaš sa. Ako píše Ted. Rýchlo si založ druhý účet keď tak, tam si daj posielať výplatu a na Sberbank posielaj len prachy na splátky hypo
820154
2 -1
reagovat
Ale tak pokud tam mas hypoteku, tak je to sice neprijemny, ale nejak na existenci te to neohrozi, ne? Da se predpokladat, ze tenhle problem bude resit vic lidi a nejak systemove se to poresi...
820157
Ale tak pokud tam mas hypoteku, tak je to sice neprijemny, ale nejak na existenci te to neohrozi, ne? Da se predpokladat, ze tenhle problem bude resit vic lidi a nejak systemove se to poresi...
820154
3 -1
reagovat
nevim co presne tim myslis, ale ta pada cely den. Kazdopadne ja si ji asi pred 2 lety zalozil, ale kdyz jsem zjistil, ze to je Ruske, tak jsem tam realne nikdy peniz neposlal (plus jeste debilni token k tomu). Ted mi zbyly nejake penize na mimoradnou splatku na hypoteku v kvetnu a urok meli pekny... rikam, co se muze za 4 mesice stat.... long story short, v pondeli jsem ty prachy stahl zpet.
820156
nevim co presne tim myslis, ale ta pada cely den. Kazdopadne ja si ji asi pred 2 lety zalozil, ale kdyz jsem zjistil, ze to je Ruske, tak jsem tam realne nikdy peniz neposlal (plus jeste debilni token k tomu). Ted mi zbyly nejake penize na mimoradnou splatku na hypoteku v kvetnu a urok meli pekny... rikam, co se muze za 4 mesice stat.... long story short, v pondeli jsem ty prachy stahl zpet.
820154
5 -1
reagovat
Typičo, padá Sberbank. 
Už se to u mě sešlo z více zdrojů :o
820154
Typičo, padá Sberbank.  Už se to u mě sešlo z více zdrojů *:o*
3 -1
reagují: SteKi, TedGeorge, speta.jr
reagovat
Jéé, strejda už mi nebude posílat řetězové emaily s odkazy na protiproud a aeronet. No tak ještěže mu zbyl ten sputnik a parlamentní listy.
820152
Jéé, strejda už mi nebude posílat řetězové emaily s odkazy na protiproud a aeronet. No tak ještěže mu zbyl ten sputnik a parlamentní listy.
8 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Britské listy mají napojení na Rusko konkrétně jaké?
820150
Britské listy mají napojení na Rusko konkrétně jaké?
820149
3 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
Zoufalé tam chybí Parlamentní listy , Blisty a Zvedavec.org
820149
Zoufalé tam chybí Parlamentní listy , Blisty a Zvedavec.org
6 -2
reagují: Barv666, HAL
reagovat
reaguje na: The Joker
No, snad ted nebudou z těch webu chodit sem :)
820148
No, snad ted nebudou z těch webu chodit sem :)
820147
6 -1
reagovat
Jeste by to chtelo par dalsich ale aspon neco... To tady melo byt uz dva roky. Nebo, lip, od sestrelu MH17. :(
820147
Jeste by to chtelo par dalsich ale aspon neco... To tady melo byt uz dva roky. Nebo, lip, od sestrelu MH17. :(
820145
9 -1
reagují: TedGeorge
reagovat
Sputnik bohužel stále funguje. Ale jinak potvrzuju, že zmíněné weby jsou skutečně zablokované.
820146
Sputnik bohužel stále funguje. Ale jinak potvrzuju, že zmíněné weby jsou skutečně zablokované.
820145
7 -2
reagovat
Internetové sdružení CZ.NIC po konzultacích s bezpečnostními složkami státu a na základě doporučení vlády zablokovalo osm dezinformačních
webů.  
Zablokované jsou weby Aeronet.cz, Protiproud.cz ,Ceskobezcenzury.cz, Voxpopuliblog.cz, Prvnizpravy.cz,
Czechfreepress.cz, Exanpro.cz a Skrytapravda.cz.  :)):+
820145
[b]Internetové sdružení CZ.NIC po konzultacích s bezpečnostními složkami státu a na základě doporučení vlády zablokovalo osm dezinformačních webů.  [/b]Zablokované jsou weby Aeronet.cz, Protiproud.cz ,Ceskobezcenzury.cz, Voxpopuliblog.cz, Prvnizpravy.cz, Czechfreepress.cz, Exanpro.cz a Skrytapravda.cz.  *:))**:+*
23 -3
reagují: The Joker, Disketa1
reagovat
====== Trumpa nad touto čarou mažu. ======
PS: ne, fakt mě nebaví, že se tady v době invaze Zmrdska do Ukrajiny řeší Has been kretén. To je dezinformace už jen tím, že to odpoutává pozornost... Tony.
820140
====== Trumpa nad touto čarou mažu. ====== PS: ne, fakt mě nebaví, že se tady v době invaze Zmrdska do Ukrajiny řeší Has been kretén. To je dezinformace už jen tím, že to odpoutává pozornost... Tony.
15 -3
reagovat
Jaké dezinformace máš na mysli přesně ? Na tvrzení že nejel tvrdou zahraniční politiku jsem nalinkoval BBC a CNN.:)

Oproti tomu je argumentace Trump man bad. 
820139
Jaké dezinformace máš na mysli přesně ? Na tvrzení že nejel tvrdou zahraniční politiku jsem nalinkoval BBC a CNN.*:)* Oproti tomu je argumentace Trump man bad. 
820134
2 -9
reagovat
Co samozrejme nic nemeni na veci, ze je to sociopaticky narcisticky retard, ktory si mysli, ze by sa USA isli vylodit na Ukrajinu, ze by o takom tajnom plane vedela Laura Ingraham a este by o tom bliakala do eteru.8)
820137
Co samozrejme nic nemeni na veci, ze je to sociopaticky narcisticky retard, ktory si mysli, ze by sa USA isli vylodit na Ukrajinu, ze by o takom tajnom plane vedela Laura Ingraham a este by o tom bliakala do eteru.*8)*
820129
5 -3
reagovat
reaguje na: xnewstedx
Díky!
820136
Díky!
820103
2 -2
reagovat
Můžeš s tím Trumpem jít do p*dele? Díky.
820135
Můžeš s tím Trumpem jít do p*dele? Díky.
820130
6 -8
reagovat
Me fascinuje, ze clovek jako ty, kterej tu roky a mesice bojoval proti dezinformacim s covidem (a ja osobne mu za to docela fandil), tu najednou rozjizdi dezinformace ohledne toho, jak byl Trump tvrdej vuci Rusku a jake mel uspechy v zahranicni politice s Putinem...

On by byl mimochodem ten posledni (a jsem si tim jistej!), kdo by kvuli svym kamaradickum z byznysu neodstrihnul aspon ty ruske banky v US. To prece musi videt a tusit vsichni. Nadavejte si na Bidena, jak chcete, ale kdyby byl tedka v čele Trump, tak je to naprosta katastrofa.

Jinak jeste co se tech uspechu-neuspechu s politice s Ruskem tyce - tady treba zajimavej vycet z CNN. 
link

Ty si Tony vážně neviděl, jak si Putin a spol. celou dobu chrochtali, ze tam je?
820134
Me fascinuje, ze clovek jako ty, kterej tu roky a mesice bojoval proti dezinformacim s covidem (a ja osobne mu za to docela fandil), tu najednou rozjizdi dezinformace ohledne toho, jak byl Trump tvrdej vuci Rusku a jake mel uspechy v zahranicni politice s Putinem... On by byl mimochodem ten posledni (a jsem si tim jistej!), kdo by kvuli svym kamaradickum z byznysu neodstrihnul aspon ty ruske banky v US. To prece musi videt a tusit vsichni. Nadavejte si na Bidena, jak chcete, ale kdyby byl tedka v čele Trump, tak je to naprosta katastrofa. Jinak jeste co se tech uspechu-neuspechu s politice s Ruskem tyce - tady treba zajimavej vycet z CNN.  https://edition.cnn.com/2019/11/17/politics/trump-soft-on-russia/index.html Ty si Tony vážně neviděl, jak si Putin a spol. celou dobu chrochtali, ze tam je?
820130
24 -3
reagují: AndyKaufman
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se