Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 15341 - 15360 Napsat příspěvek
Jsem na tom prakticky stejně jako verbst. Od invaze nemám vůbec chuť si pouštět nějaké filmy, vůbec mě to neláká. Zvládl jsem pár písniček na YT, ale to je všechno. Celé dny mám zapnutou ČT24, události sleduju dost pozorně. Když jsem pár hodin od televize vzdálený, mám obrovskou chuť znovu tu telku zapnout. Mám pocit, že s tímhle tady asi nebudu sám...
820566
Jsem na tom prakticky stejně jako verbst. Od invaze nemám vůbec chuť si pouštět nějaké filmy, vůbec mě to neláká. Zvládl jsem pár písniček na YT, ale to je všechno. Celé dny mám zapnutou ČT24, události sleduju dost pozorně. Když jsem pár hodin od televize vzdálený, mám obrovskou chuť znovu tu telku zapnout. Mám pocit, že s tímhle tady asi nebudu sám...
4 -11
reagovat
K útokům se zřejmě přidala armáda Běloruska.

Poláci uvažují, že poskytnou letiště pro operace bojových letadel Ukrajiny.

Vypadá to čím dal hůř...
820564
K útokům se zřejmě přidala armáda Běloruska. Poláci uvažují, že poskytnou letiště pro operace bojových letadel Ukrajiny. Vypadá to čím dal hůř...
1 -2
reagovat
reaguje na: speta.jr
Budu muset. Respektive chtěl bych. Ale je to blbý, když v Melitopolu mám rodinný známý a na Krymu rodinu od bráchové manželky.
820563
Budu muset. Respektive chtěl bych. Ale je to blbý, když v Melitopolu mám rodinný známý a na Krymu rodinu od bráchové manželky.
820560
3 -2
reagovat
Na novinkách vyšel docela pěknej, základní přehled o historii zahraničních vztahů toho, co se dnes považuje za Ukrajinu. Historici mezi námi se určitě ušklíbnou, případně doplní (ano prosím!), ale pro negramoty, jako jsem já, je to určitě přínosný čtení.

EDIT: Spalo se fakt blbě, kurva. Příště na takový večerní rozpravy kašlu a zajdu si dneska do Makra pro nějakej šláftruňk. A to říkám jako jedinec, co doma ze zásady nepije.
820562
Na novinkách vyšel docela pěknej, [url=https://www.novinky.cz/valka-na-ukrajine/clanek/analyza-putinovy-fantasmagorie-o-ukrajine-a-jak-to-bylo-doopravdy-40388725]základní přehled o historii zahraničních vztahů[/url] toho, co se dnes považuje za Ukrajinu. Historici mezi námi se určitě ušklíbnou, případně doplní (ano prosím!), ale pro negramoty, jako jsem já, je to určitě přínosný čtení. EDIT: [i]Spalo se fakt blbě, kurva. Příště na takový večerní rozpravy kašlu a zajdu si dneska do Makra pro nějakej šláftruňk. A to říkám jako jedinec, co doma ze zásady nepije.[/i]
5 -1
reagovat
reaguje na: verbst
hele, nebylo by lepsi se na par dnu odstrihnout? vecer tu pises jako posledni vec, ze si budes muset vzit antidepresiva a prvni vec zase Putin. Vidim to i u sebe a mam srovnani se zacatkem kovidu, to jsem taky hltal vsechny informace, aktualizoval twitter, novinky bbc a mel apku na sireni? Co mi to dalo? Nic, jen nervy. Tohle jsem taky pres vikend docela hrotil, ale pak si to uvedomil a od vcerejska smitec.
820560
hele, nebylo by lepsi se na par dnu odstrihnout? vecer tu pises jako posledni vec, ze si budes muset vzit antidepresiva a prvni vec zase Putin. Vidim to i u sebe a mam srovnani se zacatkem kovidu, to jsem taky hltal vsechny informace, aktualizoval twitter, novinky bbc a mel apku na sireni? Co mi to dalo? Nic, jen nervy. Tohle jsem taky pres vikend docela hrotil, ale pak si to uvedomil a od vcerejska smitec.
820554
16 -1
reagují: verbst
reagovat

Harry jdu do baráku, je hláška z

820559
https://youtu.be/x-brCd0PeHc *:D**:D**:D**:D**:D**:D*
Harry jdu do baráku, je hláška z
11 0
reagují: Cobretti
reagovat
Někdo by měl dát vědět Somálcům

Ale pěkné kocábky, jen co je pravda.
820557
[url=https://twitter.com/scottbix/status/1497719365445296133?t=7eK-2eeU4-Hy27AhIftUkg&s=19]Někdo by měl dát vědět Somálcům [/url] Ale pěkné kocábky, jen co je pravda.
4 -1
reagovat
Tohle jsou myslím věci, na kterejch si Putin zakládal nejvíc a nejvíc ho serou :D

„World Taekwondo důrazně odsuzuje brutální útoky na nevinné lidi na Ukrajině, které jsou v rozporu s hodnotami respektu a tolerance organizace. V tomto ohledu se World Taekwondo rozhodlo odejmout čestný černý pás 9. dan udělený panu Vladimiru Putinovi v listopadu 2013. Na akcích World Teakwondo nebudou hrány běloruské ani ruské státní hymny a vyvěšovány vlajky těchto států. Nebudou organizovány ani uznávány akce Taekwondo v Rusku a Bělorusku,“ informovala organizace.
820554
Tohle jsou myslím věci, na kterejch si Putin zakládal nejvíc a nejvíc ho serou *:D* „World Taekwondo důrazně odsuzuje brutální útoky na nevinné lidi na Ukrajině, které jsou v rozporu s hodnotami respektu a tolerance organizace. V tomto ohledu se World Taekwondo rozhodlo odejmout čestný černý pás 9. dan udělený panu Vladimiru Putinovi v listopadu 2013. Na akcích World Teakwondo nebudou hrány běloruské ani ruské státní hymny a vyvěšovány vlajky těchto států. Nebudou organizovány ani uznávány akce Taekwondo v Rusku a Bělorusku,“ informovala organizace.
4 -1
reagují: speta.jr
reagovat
reaguje na: CAPS_LOCK
Ekonomicky negramotný bolševik, za ty desítky let se nezměnilo vůbec nic. 

edit: Slovo ekonomicky jsem pravděpodobně použil navíc, omlouvám se ti. 
820550
Ekonomicky negramotný bolševik, za ty desítky let se nezměnilo vůbec nic.  edit: Slovo ekonomicky jsem pravděpodobně použil navíc, omlouvám se ti. 
820546
10 -2
reagovat
reaguje na: Memphis
Nj, jake publikum takovy ucinkujici... :/ Nicmene stejny krok podnikl i Disney a Sony. A nejspis tam i prijdou o Netflix (v Rusku zhruba milion uctu): "Netflix Inc. said it has no plans to add any Russian channels to its service in Russia despite a regulation that would require the streaming giant to carry several state-run broadcasters."
820548
Nj, jake publikum takovy ucinkujici... :/ Nicmene stejny krok podnikl i Disney a Sony. A nejspis tam i prijdou o Netflix (v Rusku zhruba milion uctu): "Netflix Inc. said it has no plans to add any Russian channels to its service in Russia despite a regulation that would require the streaming giant to carry several state-run broadcasters."
820545
4 -1
reagovat
Netflix je od dnes podľa ruských zákonov povinný streamovať ruskú propagandu a Netflix sa im na to vysral.

Inak tie atómovky, ak by predsa len padli, tak skôr na nejaké základne v mori. Nemusíte sa baliť a robiť paniku.
820547
Netflix je od dnes podľa ruských zákonov povinný streamovať ruskú propagandu a Netflix sa im na to vysral. Inak tie atómovky, ak by predsa len padli, tak skôr na nejaké základne v mori. Nemusíte sa baliť a robiť paniku.
9 -2
reagovat

Sankce

Je pravda, že ekonomické sankce tak, jak jsou momentálně nastavené, vyčerpaly západní možnosti v tomto ohledu a skutečně mohou být pro Rusko fatální. Nicméně, právě takové kroky nabízejí Rusku možnost ve spolupraci s Čínou implementovat takové finanční řešení, které by z dolaru učinilo historii. Nepovažuji totiž za náhodné, že zhruba někdy před týdnem vznikl v Rusku jako reakce na chystané sankce návrh regulačního rámce pro kryptoměny. Mimochodem Čína, ta v průběhu minulého roku zkoupila většinu světových zásob pšenice a surovin, které by jí mohly při údajně očekávaném výpadku zásobování v letošním roce chybět ve velkém...
Nechci v některých krocích hledat možnou sladěnost a připravenost na cosi velkého, co nás možná teprve čeká, ale trošku mě to děsí. :-:-
820546
Je pravda, že ekonomické sankce tak, jak jsou momentálně nastavené, vyčerpaly západní možnosti v tomto ohledu a skutečně mohou být pro Rusko fatální. Nicméně, právě takové kroky nabízejí Rusku možnost ve spolupraci s Čínou implementovat takové finanční řešení, které by z dolaru učinilo historii. Nepovažuji totiž za náhodné, že zhruba někdy před týdnem vznikl v Rusku jako reakce na chystané sankce návrh regulačního rámce pro kryptoměny. Mimochodem Čína, ta v průběhu minulého roku zkoupila většinu světových zásob pšenice a surovin, které by jí mohly při údajně očekávaném výpadku zásobování v letošním roce chybět ve velkém... Nechci v některých krocích hledat možnou sladěnost a připravenost na cosi velkého, co nás možná teprve čeká, ale trošku mě to děsí. *:-**:-*
Sankce
3 -15
reagují: AndyKaufman
reagovat
Warneři v Rusku zrušili premiéru Batmana. :+

Vážně si začínám představovat, co si teď říká běžný Rus. Jestli už se aspoň začíná drbat na hlavě a přemýšlí, co že se to teda vlastně děje.

A pak mi dojde, že si asi poslechne hodného taťku Voloďu se strýčkem Lavrovem a řekne si, jak je ten západ prohnilej a zmanipulovanej fašistickou propagandou. A je mi zase smutno.
820545
Warneři v Rusku zrušili premiéru Batmana. *:+* Vážně si začínám představovat, co si teď říká běžný Rus. Jestli už se aspoň začíná drbat na hlavě a přemýšlí, co že se to teda vlastně děje. A pak mi dojde, že si asi poslechne hodného taťku Voloďu se strýčkem Lavrovem a řekne si, jak je ten západ prohnilej a zmanipulovanej fašistickou propagandou. A je mi zase smutno.
11 -1
reagují: The Joker
reagovat

Postradatelní na Ukrajině

Ti veteráni z Anglie, USA atd. tam nakopou těm mladejm Rusům zadky. 
To bude slušný Rambo/Komando/ Ztraceni v akci/Delta Force kombo 8):D:+
820541
Ti veteráni z Anglie, USA atd. tam nakopou těm mladejm Rusům zadky.  To bude slušný Rambo/Komando/ Ztraceni v akci/Delta Force kombo *8)**:D**:+*
Postradatelní na Ukrajině
2 -5
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Vidim to podobne... Na Zemi a i v Rusku je az prilis mnoho lidi, kteri se maji uzasne a z toho sveta by se jim fakt nechtelo, proto cekam ze ani tohle konec nebude. Spis je ubijejici ze par tydnu zpatky jsem na NatGeo sledoval Apokalypsa: Valka svetu a rusaci a spol. se za 60+ let mentalitou nepohnuli snad ani o milimetr, takze vsechny tyhle potize jdou z mist, kde by to cekal kazdy, ale ucet pak zaplati uplne vsichni na planete - dusevnim zdravim i tim fyzickym, penezma a nekteri i zivotem. :/

"We really did have everything, didn't we? I mean, when you think about it."
820538
Vidim to podobne... Na Zemi a i v Rusku je az prilis mnoho lidi, kteri se maji uzasne a z toho sveta by se jim fakt nechtelo, proto cekam ze ani tohle konec nebude. Spis je ubijejici ze par tydnu zpatky jsem na NatGeo sledoval Apokalypsa: Valka svetu a rusaci a spol. se za 60+ let mentalitou nepohnuli snad ani o milimetr, takze vsechny tyhle potize jdou z mist, kde by to cekal kazdy, ale ucet pak zaplati uplne vsichni na planete - dusevnim zdravim i tim fyzickym, penezma a nekteri i zivotem. :/ [i] "We really did have everything, didn't we? I mean, when you think about it."[/i]
820519
11 -1
reagovat

Ted Lasso

link

V Leedsu mají americkými trenéra fotbalu :D8):+:+:+
820537
https://twitter.com/LUFC/status/1498418626671656961?t=Wt4sCr8pefKgDLrwTwM3Dg&s=19 V Leedsu mají americkými trenéra fotbalu *:D**8)**:+**:+**:+*
Ted Lasso
2 -1
reagovat

Ukrajinské letectvo

Tvl jestli ty zprávy nejsou fake. Tak rusáci jsou opravdu hodně špatní. Když Amíci vtrhli do zálivu tak vpodstatě přes noc eliminovali všechny letiště aby měli vzdušnou nadvládu.
Ukrajinci mají furt funkční letiště.
Tohle věděl i Hitler a proto se snažil ničit letiště a výrobní haly před invazí do Anglie. 

Mám takovej dojem že rusové vůbec neumí válčit a hlavně si mysleli že se z nich vsichni poserou resp z jejich velikosti a ono kulový hovno 8)
Fakt bych chtěl vidět nějaký záběry z těch vzdušných soubojů. Radši bych Ukrajinský top gun než ten Cruisuv který letos zase neuvidíme...
820536
Tvl jestli ty zprávy nejsou fake. Tak rusáci jsou opravdu hodně špatní. Když Amíci vtrhli do zálivu tak vpodstatě přes noc eliminovali všechny letiště aby měli vzdušnou nadvládu. Ukrajinci mají furt funkční letiště. Tohle věděl i Hitler a proto se snažil ničit letiště a výrobní haly před invazí do Anglie.  Mám takovej dojem že rusové vůbec neumí válčit a hlavně si mysleli že se z nich vsichni poserou resp z jejich velikosti a ono kulový hovno *8)* Fakt bych chtěl vidět nějaký záběry z těch vzdušných soubojů. Radši bych Ukrajinský top gun než ten Cruisuv který letos zase neuvidíme...
Ukrajinské letectvo
1 -6
reagovat
reaguje na: DarkSith
Imo bez peněz nemůžeš vést válku. Musíš platit vojáky, policii, hasiče, zdravotníky atd. A taky státní úředníky.
Tohle je ekonomická válka.
A dopad na Rusko bude mít větší než na Ukrajinu. Te naopak budou země pomáhat. Na Rusko se vyserou všichni. Krom činy. Ta tam začne kupovat vše co bude možný...
820535
Imo bez peněz nemůžeš vést válku. Musíš platit vojáky, policii, hasiče, zdravotníky atd. A taky státní úředníky. Tohle je ekonomická válka. A dopad na Rusko bude mít větší než na Ukrajinu. Te naopak budou země pomáhat. Na Rusko se vyserou všichni. Krom činy. Ta tam začne kupovat vše co bude možný...
820533
2 0
reagovat
reaguje na: verbst
S těm dětmi. U mě je to tak, že se nám má narodit prvni potomek v srpnu a nechci fakt zažít to, že by se narodilo do celosvetove války.
820534
S těm dětmi. U mě je to tak, že se nám má narodit prvni potomek v srpnu a nechci fakt zažít to, že by se narodilo do celosvetove války.
820526
4 -1
reagovat
Pokud Putina svrhne armáda s podporou oligarchů mohl by se k moci dostat možná ještě někdo horší. Například nějaký generál a zavést polovojenský režim. Až podne rubl tak se snad třeba vzbouřit obyčejní lidé a ozbrojené složky se k nim možná přidají. Otázka je, kdo z ruské opozice toho využije k tomu, aby se dostal k moci. Putin je podle mě vyřízenej a dřív nebo později dopadne jako Kaddáfí. 
820533
Pokud Putina svrhne armáda s podporou oligarchů mohl by se k moci dostat možná ještě někdo horší. Například nějaký generál a zavést polovojenský režim. Až podne rubl tak se snad třeba vzbouřit obyčejní lidé a ozbrojené složky se k nim možná přidají. Otázka je, kdo z ruské opozice toho využije k tomu, aby se dostal k moci. Putin je podle mě vyřízenej a dřív nebo později dopadne jako Kaddáfí. 
3 0
reagují: RainMakeR
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se