Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 14981 - 15000 Napsat příspěvek
reaguje na: do_Od
Zaplatil som si to na tento mesiac kvôli testom a presne toto som riešil, no žiadne jednoduché riešenie nenašiel. Takže ano, jedine chromecast alebo niečo také :- ešte ma potom napadlo, že by som si to pustil na mobile a shareoval obraz na telku, ale to už som neskúšal a pozeral to na pc
821786
Zaplatil som si to na tento mesiac kvôli testom a presne toto som riešil, no žiadne jednoduché riešenie nenašiel. Takže ano, jedine chromecast alebo niečo také *:-* ešte ma potom napadlo, že by som si to pustil na mobile a shareoval obraz na telku, ale to už som neskúšal a pozeral to na pc
821784
1 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Néé. :o:-

Hurt možná v posledních letech zapadl jako herec vedlejších rolích, který občas vyskočí v nějaké marvelovce, ale začátek jeho kariéry je neuvěřitelný winning streak komplikovaných, vrstevnatých rolí. Altered States, Žár těla, Vysíláme zprávy, Big Chill, Náhodný turista, Bohem zapomenuté děti, Polibek pavoučí ženy... Jedna pecka vedle druhé. Kdo neviděl, ať si dožene. :+
821785
Néé. *:o**:-* Hurt možná v posledních letech zapadl jako herec vedlejších rolích, který občas vyskočí v nějaké marvelovce, ale začátek jeho kariéry je neuvěřitelný winning streak komplikovaných, vrstevnatých rolí. Altered States, Žár těla, Vysíláme zprávy, Big Chill, Náhodný turista, Bohem zapomenuté děti, Polibek pavoučí ženy... Jedna pecka vedle druhé. Kdo neviděl, ať si dožene. *:+*
821750
4 0
reagují: AndyKaufman
reagovat

F1 TV

Letos jsem říkal že přejdu ze Skylinku na tohle, akorát by mě zajímalo, netuší někdo jak nejpohodlněji dostat ten přenos na televizi/PS5? Appku jako takovou jsem nenašel, takže musím kupovat Chromecast nebo něco takového?
821784
Letos jsem říkal že přejdu ze Skylinku na tohle, akorát by mě zajímalo, netuší někdo jak nejpohodlněji dostat ten přenos na televizi/PS5? Appku jako takovou jsem nenašel, takže musím kupovat Chromecast nebo něco takového?
F1 TV
1 -1
reagují: Rokle, Vardant, SteKi
reagovat
Have kids they said... :D
821766
Have kids they said... *:D*
2 -3
reagovat
reaguje na: verbst
Dobře vím, jak jsou Tlapky důležitý ?)
821765
Dobře vím, jak jsou Tlapky důležitý *?)*
821764
3 -2
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Ty se směješ, ale to byla tragédie antických rozměrů.
Ještěže tam přidali Zootopii :D
821764
Ty se směješ, ale to byla tragédie antických rozměrů. Ještěže tam přidali Zootopii *:D*
821763
1 -2
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: verbst
:D
821763
*:D*
821762
2 0
reagují: verbst
reagovat
"Omlouváme se, ne všechny staronové tituly budou k dispozici hned po spuštění naší nové platformy HBO MAX.Nové tituly budou postupně přidávány do naší databáze. Prosíme vás o trpělivost."

My na to došli díky absenci Tlapkový patroly ve filmu, která na GO byla a tady nic. :D

Maj v tom bordel. 
821762
"Omlouváme se, ne všechny staronové tituly budou k dispozici hned po spuštění naší nové platformy HBO MAX.Nové tituly budou postupně přidávány do naší databáze. Prosíme vás o trpělivost." My na to došli díky absenci Tlapkový patroly ve filmu, která na GO byla a tady nic. *:D* Maj v tom bordel. 
3 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: remy
Bude 3.4. Psali na fanouškovských FCB strankach, kde se to borec dozvěděl tak, že to prý oznamovali na kabelovce HBO.
Jinak já jim psal, jestli bude kolonka "již brzy" a tato informace bude údajně předána vyšším pozicím...
821761
Bude 3.4. Psali na fanouškovských FCB strankach, kde se to borec dozvěděl tak, že to prý oznamovali na kabelovce HBO. Jinak já jim psal, jestli bude kolonka "již brzy" a tato informace bude údajně předána vyšším pozicím...
821753
1 -1
reagovat
Za mňa teda hlavne chýbajúca podpora tej appky pre "staršie" tv je uberfail. Mám LG z roku 2017 a dočítal som sa, že Max podporuje len modely od 2018 :D
821760
Za mňa teda hlavne chýbajúca podpora tej appky pre "staršie" tv je uberfail. Mám LG z roku 2017 a dočítal som sa, že Max podporuje len modely od 2018 *:D*
3 0
reagovat
reaguje na: duro
Přijde mi to divný, když tam je Peacemaker... Pravda, ta nabídka není kdovíjaká zatím, taky tam postrádam nějaký věcí, který na GO byly. Jinak Fantastický zvířata 3 tam budou taky 45 dní po premiéře ?
821758
Přijde mi to divný, když tam je Peacemaker... Pravda, ta nabídka není kdovíjaká zatím, taky tam postrádam nějaký věcí, který na GO byly. Jinak Fantastický zvířata 3 tam budou taky 45 dní po premiéře ?
821754
1 -1
reagovat
reaguje na: duro
Souhlas, Max zatím za mě ne zklamání, ale rovnou průser
821755
Souhlas, Max zatím za mě ne zklamání, ale rovnou průser
821754
6 0
reagovat
reaguje na: remy
To presne neviem, ale mal by som otázku na mnoho vecí, ktoré na Maxe nie sú, i keď boli na posratom GO. A teraz nemyslím filmy a seriály, ale rôzne info, celková prehľadnosť a pod. Oukej, vďaka za Fringe, nikdy som to nevidel a tá ústredná blondínka je ňuňu, obrazová kvalita tiež šla hore... a inak je to o dosť horšie. O tom, že je to výrazne horšie ako NF alebo AP, sa ani nemusíme baviť.
821754
To presne neviem, ale mal by som otázku na mnoho vecí, ktoré na Maxe nie sú, i keď boli na posratom GO. A teraz nemyslím filmy a seriály, ale rôzne info, celková prehľadnosť a pod. Oukej, vďaka za Fringe, nikdy som to nevidel a tá ústredná blondínka je ňuňu, obrazová kvalita tiež šla hore... a inak je to o dosť horšie. O tom, že je to výrazne horšie ako NF alebo AP, sa ani nemusíme baviť.
821753
8 0
reagují: remy, TedGeorge
reagovat
Mám dotaz, nevíte někdo, proč na HBO Max není loňskej novej Sebevražedný oddíl ?
821753
Mám dotaz, nevíte někdo, proč na HBO Max není loňskej novej Sebevražedný oddíl ?
1 -2
reagují: (=LIFTY=), duro
reagovat

Diskova kronika

William Hurt, 71 je málo...
821750
William Hurt, 71 je málo...
Diskova kronika
6 -1
reagují: the dark knight
reagovat
reaguje na: CAPS_LOCK
Jedním slovem kripl.

Jo a dávej si bacha na § 405 TZ, abys nebrečel, až ti přijde obsílka.
821737
Jedním slovem kripl. Jo a dávej si bacha na [url=http://zakony.centrum.cz/trestni-zakonik/cast-2-hlava-13-dil-1-paragraf-405]§ 405[/url] TZ, abys nebrečel, až ti přijde obsílka.
821714
10 -3
reagovat
Pls může toho rudýho zmetka už někdo zabanovat? :-
821720
Pls může toho rudýho zmetka už někdo zabanovat? *:-*
15 -4
reagovat
Nechceš jít vykouřit Putinovi, třeba by se trochu zklidnil.
821716
Nechceš jít vykouřit Putinovi, třeba by se trochu zklidnil.
821714
14 -5
reagovat
Neděkujeme za další dávku pravidelné ruské propagandy. Jo a abych nezapomněl: za smrt tohohle čečenského hrdlořeza a zrůdy v jedné osobě jsem srdečně rád.
821715
Neděkujeme za další dávku pravidelné ruské propagandy. Jo a abych nezapomněl: za smrt [url=https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-valka-na-ukrajine/706425/o-jednoho-masoveho-vraha-mene-cecensky-general-tusajev-unasel-a-mucil-homosexualy.html?fbclid=IwAR35MIuv04gDapwqtn8ByGwjFMQHpBuYD329mnnpv1UCnrv1KrpDRwS28KY]tohohle čečenského hrdlořeza a zrůdy[/url] v jedné osobě jsem srdečně rád.
821714
9 -7
reagovat
reaguje na: Barv666
Tak když nás média krmí apokalyptickými scénáři, jak Rusové propadnou panice, vezmou obchody šturmem a pak tváří v tvář prázdným regálům se srocují a vezmou šturmem Kreml...

Reálně ale Rusku nehrozí žádný nedostatek a už vůbec ne nekonečné fronty na jídlo a hladové bouře. Rusko je nejenom plně potravinově soběstačné, ale patří k největším vývozcům tradičních evropských potravin, pšenice a ostatního obilí, olejů, luštěnin, brambor a ryb, takže kdyby Západ zablokoval dovoz potravin, budou nám samozřejmě chybět různé exotické pochutiny, banány, citrony, káva a čaj, ale bez toho se dá žít. Z grafů se dá naopak vyčíst, že důvěra v Putina a premiéra Mišustina se za poslední dva válečné týdny zvýšila o 10 procentních bodů, Rusům totiž zcela upřímně vadilo Ukrajinské nedodržování Minských dohod a celková situace na Donbasu ústící do čtrnácti tisíc mrtvých v té době ještě občanské válce.

Já si naopak dovolím tvrdit, že o tom vím docela dost a spíše bych si přál vědět o hodně méně. Současná válečná konfrontace se dala očekávat, když né od Bělověžské dohody 1991, tak zcela jistě ano od Oranžové revoluce 2004. Mezinárodní válka ve smyslu konfliktu prvního světa se třetím světem je to již teď, Západ si odsouhlasil nasazení profesionálních bojovníků z francouzské Cizinecké legie, dále dobrovolných litevců dislokovaných k praporu Ajdar, před ruskou intervencí mezinárodně obviněného z těžkých válečných zločinů na Donbase, britů a kanaďanů bránících Kyjev. Rusové naopak povolávají syrské bojovníky věrné Bašáru Asadovy, další čečence, středoafrické a proíránské milice, srbské dobrovolníky a v neposlední řadě speciály Hizballáhu z praporu Radwan. Ti již operují v Mariupolu a mají mít velkou zásluhu na ruském postupu vpřed, s Vagnerovci měli obsadit centrum města, přístav a ukrajince zcela vytlačit až do panelákového prstence na okrajích města

Píšu si se svými ukrajinskými přáteli a skutečný rozsah tamnější tragédie je ještě horší, než co se sem dostane v médiích. Momentální rozsah války způsobený neústupností a fatálně absentujícím hlasem rozumu u všech stran může bleskově způsobit expanzi za hranice Ukrajiny a já osobně se velice obávám, že je to jen otázku času.
821714
Tak když nás média krmí apokalyptickými scénáři, jak Rusové propadnou panice, vezmou obchody šturmem a pak tváří v tvář prázdným regálům se srocují a vezmou šturmem Kreml... Reálně ale Rusku nehrozí žádný nedostatek a už vůbec ne nekonečné fronty na jídlo a hladové bouře. Rusko je nejenom plně potravinově soběstačné, ale patří k největším vývozcům tradičních evropských potravin, pšenice a ostatního obilí, olejů, luštěnin, brambor a ryb, takže kdyby Západ zablokoval dovoz potravin, budou nám samozřejmě chybět různé exotické pochutiny, banány, citrony, káva a čaj, ale bez toho se dá žít. Z grafů se dá naopak vyčíst, že důvěra v Putina a premiéra Mišustina se za poslední dva válečné týdny zvýšila o 10 procentních bodů, Rusům totiž zcela upřímně vadilo Ukrajinské nedodržování Minských dohod a celková situace na Donbasu ústící do čtrnácti tisíc mrtvých v té době ještě občanské válce. Já si naopak dovolím tvrdit, že o tom vím docela dost a spíše bych si přál vědět o hodně méně. Současná válečná konfrontace se dala očekávat, když né od Bělověžské dohody 1991, tak zcela jistě ano od Oranžové revoluce 2004. Mezinárodní válka ve smyslu konfliktu prvního světa se třetím světem je to již teď, Západ si odsouhlasil nasazení profesionálních bojovníků z francouzské Cizinecké legie, dále dobrovolných litevců dislokovaných k praporu Ajdar, před ruskou intervencí mezinárodně obviněného z těžkých válečných zločinů na Donbase, britů a kanaďanů bránících Kyjev. Rusové naopak povolávají syrské bojovníky věrné Bašáru Asadovy, další čečence, středoafrické a proíránské milice, srbské dobrovolníky a v neposlední řadě speciály Hizballáhu z praporu Radwan. Ti již operují v Mariupolu a mají mít velkou zásluhu na ruském postupu vpřed, s Vagnerovci měli obsadit centrum města, přístav a ukrajince zcela vytlačit až do panelákového prstence na okrajích města Píšu si se svými ukrajinskými přáteli a skutečný rozsah tamnější tragédie je ještě horší, než co se sem dostane v médiích. Momentální rozsah války způsobený neústupností a fatálně absentujícím hlasem rozumu u všech stran může bleskově způsobit expanzi za hranice Ukrajiny a já osobně se velice obávám, že je to jen otázku času.
821712
4 -25
reagují: Jardus, Barv666, Disketa1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se