Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 14881 - 14900 Napsat příspěvek
reaguje na: (=LIFTY=)
Některý ty odpovědi jsou geniální. :D
link
822268
Některý ty odpovědi jsou geniální. *:D* https://www.boredpanda.com/blog/wp-content/uploads/2022/03/1504110677463638021-png__700.jpg
822259
5 -1
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Macron to pochopil lépe, ale prostě furt Emmanuel, no :D
822267
Macron to pochopil lépe, ale prostě furt Emmanuel, no [url=https://www.tmz.com/2022/03/14/emmanuel-macron-wears-street-clothes-war-room-copying-zelensky/]:D[/url]
822259
2 -1
reagovat
822259
[url=https://www.boredpanda.com/ukraine-president-volodymyr-zelenskyy-address-us-congress-no-suit-peter-schiff-tweet/]Boha toto je kokot[/url]*:D*
9 -1
reagují: verbst, Barv666
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Pritelkyne dostala k Vanocum, docetla a uz musim kupovat Martana. Prej super. 
822253
Pritelkyne dostala k Vanocum, docetla a uz musim kupovat Martana. Prej super. 
822231
4 0
reagovat
reaguje na: connor
Potesil si ma, ja na preklad cakam uz niekolko mesiacov (mam predobjednavku) a furt to posuvaju a posledna sprava bola, ze to u nas vyjde v maji. Tak sa tesim, lebo Martan bola pecka a bavila ma vcelku aj Artemis, aj ked to bolo slabsie ako martan:+
822250
Potesil si ma, ja na preklad cakam uz niekolko mesiacov (mam predobjednavku) a furt to posuvaju a posledna sprava bola, ze to u nas vyjde v maji. Tak sa tesim, lebo Martan bola pecka a bavila ma vcelku aj Artemis, aj ked to bolo slabsie ako martan*:+*
822229
3 0
reagovat
Já zpětně beru jako chybu, že jsem na něj reagoval. Tím nemyslím haha smajlík, ten bych dal znovu. V průběhu diskuze jsem si začal připadat jakože se hádám s pětiletým dítětem, které mne přeběhlo ve frontě na limonádu.

Teď koukám, že dohrává i mou poznámku, že jsem ho kdysi rád četl.

Ach jo :)
822248
Já zpětně beru jako chybu, že jsem na něj reagoval. Tím nemyslím haha smajlík, ten bych dal znovu. V průběhu diskuze jsem si začal připadat jakože se hádám s pětiletým dítětem, které mne přeběhlo ve frontě na limonádu. Teď koukám, že dohrává i mou poznámku, že jsem ho kdysi rád četl. Ach jo *:)*
4 -1
reagovat
reaguje na: Ash_Black
Tak lidi jsou takovi i v realu, jen maji bublinu kde se navzajem poplacaj po zadech a utvrdi se jak jsou skveli a delaj to dobre. Pak jdou na soc site, kde nejsou tak chraneni (a zaroven se tam jeste vic citi jak stred vesmiru) a hned je jakykoliv nesouhlas neco strasne osobniho a pomalu treti svetova. Tuplem u jistych typu...
822238
Tak lidi jsou takovi i v realu, jen maji bublinu kde se navzajem poplacaj po zadech a utvrdi se jak jsou skveli a delaj to dobre. Pak jdou na soc site, kde nejsou tak chraneni (a zaroven se tam jeste vic citi jak stred vesmiru) a hned je jakykoliv nesouhlas neco strasne osobniho a pomalu treti svetova. Tuplem u jistych typu...
822232
6 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
On se Kamil na fb v diskuzích choval trochu jak trotl odjakživa, už v dobách kdy se jeho články ještě daly číst. Všechno tam řeší hrozně osobně a vyhroceně, no už dávno jsem si u něj zrušil sledování.

Gonzi
Asi tak... ?)
822235
On se Kamil na fb v diskuzích choval trochu jak trotl odjakživa, už v dobách kdy se jeho články ještě daly číst. Všechno tam řeší hrozně osobně a vyhroceně, no už dávno jsem si u něj zrušil sledování. [b]Gonzi [/b]Asi tak... *?)*
822202
7 -1
reagovat
reaguje na: Ash_Black
Sdílet svůj článek (který má ještě nadpis jak na novinkách tvl), uvést to tím že "borec umřel, tak je třeba si připomenout jak byl špatný" dostat tam (jen) jeden "haha" a jít do výpisu hledat kdo že si to dovolil je diagnóza. Tím bych to asi uzavřel.
Jinak naprostý souhlas... facebook je přece od toho, abych celému světu prezentoval jaký jsem, nedejbože aby na to ale celý svět mohl i reagovat...
822234
Sdílet svůj článek (který má ještě nadpis jak na novinkách tvl), uvést to tím že "borec umřel, tak je třeba si připomenout jak byl špatný" dostat tam (jen) jeden "haha" a jít do výpisu hledat kdo že si to dovolil je diagnóza. Tím bych to asi uzavřel. Jinak naprostý souhlas... facebook je přece od toho, abych celému světu prezentoval jaký jsem, nedejbože aby na to ale celý svět mohl i reagovat...
822232
8 -1
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Tak snad si tuhle parádní ódu na vědu a techniku (a možná i cosi dalšího) užiješ stejně jako já. :)
822233
Tak snad si tuhle parádní ódu na vědu a techniku (a možná i cosi dalšího) užiješ stejně jako já. *:)*
822231
2 0
reagovat
To jak tam pak dál jede ta diskuse „To jak si to interpretujete - Vaše věc, nemáte nic čím byste mě ohrozil, Váš smajlík se tu neukazoval a teď ano - už to nebudu dál řešit“ ... někdy mi připadá, že by lidi neměli tak moc „prožívat internet“. A nejvtipnější je, že často ne náctiletej, ale někdo dospělý reaguje pobouřeně, maže diskuze, zamyká, nebo nějak podobně reaguje, všechno je hned šikana atd., přijde mi to zvláštní, jak moc je to dneska přepíčeně „křehký“ v tomhle směru. Každej by hned chtěl někoho upalovat :D

Na ig ho nesleduju, ale před časem jsem někde zahlédl to s Leošem třeba. Že má i fake profily, chtěl odepsat v podstatě sám sobě :D, podpořit sám sebe, ale zapomněl se odhlásit ze svýho oficiálního. Vždyť je dospělej, co to je za blbiny.

Anebo možná - možná za mě beru v potaz, že cokoliv dáváš na net, namaloval jsi obrázek, něco jsi vytvořil, napsal, máš nutkání se vyjádřit atd. se přeci automaticky nemusí potkat s nadšením. Což se zas moc nekamarádí v situaci, kdy furt někdo nesnese „negativní vlny“. Ta samolepka na balíčky „Pozor křehké“ by se mohla lepit pomalu i na lidi.
822232
To jak tam pak dál jede ta diskuse „To jak si to interpretujete - Vaše věc, nemáte nic čím byste mě ohrozil, Váš smajlík se tu neukazoval a teď ano - už to nebudu dál řešit“ ... někdy mi připadá, že by lidi neměli tak moc „prožívat internet“. A nejvtipnější je, že často ne náctiletej, ale někdo dospělý reaguje pobouřeně, maže diskuze, zamyká, nebo nějak podobně reaguje, všechno je hned šikana atd., přijde mi to zvláštní, jak moc je to dneska přepíčeně „křehký“ v tomhle směru. Každej by hned chtěl někoho upalovat *:D* Na ig ho nesleduju, ale před časem jsem někde zahlédl to s Leošem třeba. Že má i fake profily, chtěl odepsat v podstatě sám sobě *:D*, podpořit sám sebe, ale zapomněl se odhlásit ze svýho oficiálního. Vždyť je dospělej, co to je za blbiny. Anebo možná - možná za mě beru v potaz, že cokoliv dáváš na net, namaloval jsi obrázek, něco jsi vytvořil, napsal, máš nutkání se vyjádřit atd. se přeci automaticky nemusí potkat s nadšením. Což se zas moc nekamarádí v situaci, kdy furt někdo nesnese „negativní vlny“. Ta samolepka na balíčky „Pozor křehké“ by se mohla lepit pomalu i na lidi.
822202
4 -1
reagují: The Joker, Gonzi
reagovat
reaguje na: connor
Spasitele zrovna posloucham audioknizku a zacina to velmi zajimave :)
822231
Spasitele zrovna posloucham audioknizku a zacina to velmi zajimave :)
822229
6 0
reagují: Godlike, connor
reagovat

Bookzone

Dočten Project Hail Mary (v češtině pod názvem Spasitel). Nevím se dočkat adaptace, podobně skvělá knížka jako Marťan. :+
822229
Dočten Project Hail Mary (v češtině pod názvem Spasitel). Nevím se dočkat adaptace, podobně skvělá knížka jako Marťan. *:+*
Bookzone
6 0
reagovat
Super, no, tak teď jsem si přečetl doplněný článek a málem jsem se poblil a ku*evsky nasral :(
822224
Super, no, tak teď jsem si přečetl doplněný článek a málem jsem se poblil a ku*evsky nasral *:(*
3 -1
reagovat
reaguje na: Gonzi
Předtím tam bylo jen: "PŘIPRAVUJEME PODROBNOSTI" tak pardon že jsem se nechal unést
822222
Předtím tam bylo jen: "PŘIPRAVUJEME PODROBNOSTI" tak pardon že jsem se nechal unést
822220
4 -2
reagovat
reaguje na: Muf
"Později televize Putinův projev znovu odvysílala, tentokráte i s ovacemi."

"Na videích ze sociálních sítích můžeme vidět, jak prezident Putin svůj proslov bez problémů pronesl, poté poděkoval a odešel."

Já chápu, že by to člověka potěšilo, ale přečíst si článek před tím, než jej šířím není snad tak těžké ne? :D
822220
"[i]Později televize Putinův projev znovu odvysílala, tentokráte i s ovacemi.[/i]" "[i]Na videích ze sociálních sítích můžeme vidět, jak prezident Putin svůj proslov bez problémů pronesl, poté poděkoval a odešel.[/i]" Já chápu, že by to člověka potěšilo, ale přečíst si článek před tím, než jej šířím není snad tak těžké ne? *:D*
822218
7 -2
reagují: Muf
reagovat
Ruská televize náhle přerušila vysílání Putinova projevu na stadionu - iDNES.cz Velice nepravděpodobné ale prosím, ať toho zmrda někdo sejmul...
822218
[url=https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ruska-televize-prerusila-putinuv-projev-luzniky-moskva-vlastenecky-koncert.A220318_144523_zahranicni_remy]Ruská televize náhle přerušila vysílání Putinova projevu na stadionu - iDNES.cz[/url] Velice nepravděpodobné ale prosím, ať toho zmrda někdo sejmul...
5 -5
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: Gonzi
jj máš to v SZ :)
822216
jj máš to v SZ *:)*
822212
1 -1
reagovat
počkej, to jako fakt? :-D jdu se přidat :-D
# link
822212
počkej, to jako fakt? :-D jdu se přidat :-D # https://www.youtube.com/watch?v=q34Qxl5HINg
822202
2 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
Tak to je jak byt fanouskem Warrena z Neco na te Mary je. :)
822211
Tak to je jak byt fanouskem Warrena z Neco na te Mary je. :)
822210
3 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se