Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 14541 - 14560 Napsat příspěvek
Ten Elliot jaký trpaslík :D
823181
Ten Elliot jaký trpaslík *:D*
2 -1
reagovat
reaguje na: Disketa1
Neslo o gesto. Ten Oscar je plne zasluseny
823180
Neslo o gesto. Ten Oscar je plne zasluseny
823179
7 -1
reagovat
Jenom poznámka na okraj: I když jsem film CODA neviděl, jsem rád za Oscara pro Troye Kotsura jakožto neslyšícího herce. Je to velmi důležité gesto pro neslyšící a špatně slyšící lidi, ke kterým se také řadím.
823179
Jenom poznámka na okraj: I když jsem film CODA neviděl, jsem rád za Oscara pro Troye Kotsura jakožto neslyšícího herce. Je to velmi důležité gesto pro neslyšící a špatně slyšící lidi, ke kterým se také řadím.
3 -3
reagují: pepo
reagovat
SPOILER? link
823178
SPOILER? https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10161572364137437&id=184788482436
1 -1
reagovat
Pořád nemůžu z toho Timothéeho obleku - je to frajer. :+
823177
Pořád nemůžu z toho Timothéeho obleku - [url=https://trendfool.com/wp-content/uploads/2022/03/1648423307_timothee-chalamet-oscars-2022-hp-768x511.jpg]je to frajer[/url]. *:+*
3 -2
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Uz len kvoli tebe dufam, ze vyhra. Dalo by ti to konecne relevanciu:D:D:D:D:D:D
823176
Uz len kvoli tebe dufam, ze vyhra. Dalo by ti to konecne relevanciu*:D**:D**:D**:D**:D**:D*
823175
3 -1
reagovat
No nic, pakonove. Jdu chrapat, kdyz vyhraje Coda, tak mi pepo zavolej a vzbud me, dik :D
823175
No nic, pakonove. Jdu chrapat, kdyz vyhraje Coda, tak mi pepo zavolej a vzbud me, dik *:D*
3 -1
reagovat
reaguje na: HAL
Krasny film
823174
Krasny film
823170
2 -1
reagovat
Minuta ticha za Ukrajinu aneb jsem rád, že to jde zařídit maximálně důstojně.
823173
Minuta ticha za Ukrajinu aneb jsem rád, že to jde zařídit maximálně důstojně.
4 -1
reagovat
A Drive my car extrémně zaslouženě, výborný film :+
823172
A Drive my car extrémně zaslouženě, výborný film *:+*
3 -1
reagovat
Ta nominovaná píseň o naději je skvělá. :+

Přenos zatím pěkně šlape, žádné zádrhely.
823171
Ta nominovaná píseň o naději je skvělá. *:+* Přenos zatím pěkně šlape, žádné zádrhely.
2 -1
reagovat
reaguje na: pepo
Ani neznám, to doženu.
823170
Ani neznám, to doženu.
823166
3 0
reagovat
No tak tá Mila nič moc. Mohla sa do toho aj viac oprieť. Ale ako sa hovorí, keď neprší tak aspoň kvapká :+
823169
No tak tá Mila nič moc. Mohla sa do toho aj viac oprieť. Ale ako sa hovorí, keď neprší tak aspoň kvapká *:+*
823166
3 -1
reagovat
Když Oscaři chtějí bojovat proti rasismu, možná by bylo dobré začít tím že se všichni černoši kteří se dostanou na stage nebudou chovat jako otravní kreténi... fakt nevím, ať už je to ta moderátorka, nebo teď ta uvaděčka, to je tak těžký se tam chovat trochu důstojně?
823168
Když Oscaři chtějí bojovat proti rasismu, možná by bylo dobré začít tím že se všichni černoši kteří se dostanou na stage nebudou chovat jako otravní kreténi... fakt nevím, ať už je to ta moderátorka, nebo teď ta uvaděčka, to je tak těžký se tam chovat trochu důstojně?
6 0
reagovat
prvé miesto v diváckych momentoch - flash v snyder cute - zďaleka to najvtipnejšie celého večera :+
823167
prvé miesto v diváckych momentoch - flash v snyder cute - zďaleka to najvtipnejšie celého večera *:+*
3 0
reagovat
Ja uz bohom zapudnutych deti, kde dostala oscara:D ale v CODE som ju nespoznal
823166
Ja uz bohom zapudnutych deti, kde dostala oscara*:D* ale v CODE som ju nespoznal
823163
1 -1
reagují: HAL, FallenMaia
reagovat
Flemming na Deadline: "Troy was on the verge of quitting when he got this role. Marlee Matlin and Sian Heder were asked to cast his role with a star pretending to be
deaf, and Marlee walked and so did Sian. And then they made the film
with one third of the money. This movie would never have been in the
Best Picture mix, had they cast Troy's part and the role Daniel Durant
played, with anything but deaf actors."
823165
Flemming na Deadline: "Troy was on the verge of quitting when he got this role. Marlee Matlin and Sian Heder were asked to cast his role with a star pretending to be deaf, and Marlee walked and so did Sian. And then they made the film with one third of the money. This movie would never have been in the Best Picture mix, had they cast Troy's part and the role Daniel Durant played, with anything but deaf actors."
3 -1
reagovat
Jo, ta jeho manželka byla taky dobrá, z té jsem byl nadšený už ve West Wing.
823163
Jo, ta jeho manželka byla taky dobrá, z té jsem byl nadšený už ve West Wing.
823162
1 -1
reagovat
Pamatam ako som po kukani filmu povedal zene, aka je skoda, ze ti rodicia nedostanu oscara, lebo ten film je iba Tedova tlacenka, ktora nikoho nezaujima :D:D:D:D
823162
Pamatam ako som po kukani filmu povedal zene, aka je skoda, ze ti rodicia nedostanu oscara, lebo ten film je iba Tedova tlacenka, ktora nikoho nezaujima *:D**:D**:D**:D*
823160
2 -1
reagují: HAL
reagovat
jj, zaslouzene
823161
jj, zaslouzene
823160
1 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se