Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 14241 - 14260 Napsat příspěvek
reaguje na: TedGeorge
  • Rytmus - Zlatokopky
  • Pitbull - Feel this Moment
  • Vanessa Carlton - A Thousand Miles 
823862
[list][*]Rytmus - Zlatokopky[/*][*]Pitbull - Feel this Moment[/*][*]Vanessa Carlton - A Thousand Miles [/*][/list]
823838
3 -2
reagovat
reaguje na: connor
To jo, radši se zastřelit než umřít na tohle, ale právě někoho jehož existence stojí na jeho komunikačních schopnostech a předvádění komplexních emocí to zlikviduje nejrychleji.
823859
To jo, radši se zastřelit než umřít na tohle, ale právě někoho jehož existence stojí na jeho komunikačních schopnostech a předvádění komplexních emocí to zlikviduje nejrychleji.
823857
2 -1
reagovat
reaguje na: HAL
Hrozný osud pro každého. 
823857
Hrozný osud pro každého. 
823855
7 0
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: the dark knight
Tak přece je to pravda s tou demencí. Hrozný osud pro herce :(
823855
Tak přece je to pravda s tou demencí. Hrozný osud pro herce :(
823850
7 -1
reagují: connor
reagovat
reaguje na: Vardant
tvl tak ten se musel nejenom ožrat ale asi i zhulit. Dělal větší bordel než Ovčáček :D8)
823854
tvl tak ten se musel nejenom ožrat ale asi i zhulit. Dělal větší bordel než Ovčáček *:D**8)*
823840
4 0
reagovat
Tak Bruce Willis je fakt nemocný a končí s herectvím. Trpí afasií, tedy poškozením řečových oblastí mozku.
823850
Tak Bruce Willis je fakt nemocný a končí s herectvím. Trpí [url=https://www.google.com/amp/s/www.hollywoodreporter.com/movies/movie-news/bruce-willis-stepping-away-from-acting-after-aphasia-diagnosis-1235122473/amp/]afasií[/url], tedy poškozením řečových oblastí mozku.
4 -2
reagují: HAL
reagovat
Neviem, ci je to zle, asi nie, ale je to najblizsie, co sa u mna da oznacit guilty pleasure, lebo je to ulet - turbo boost
Link
823848
Neviem, ci je to zle, asi nie, ale je to najblizsie, co sa u mna da oznacit guilty pleasure, lebo je to ulet - turbo boost [url=https://youtu.be/5uQ5ZFawZ14]Link[/url]
823838
2 0
reagovat
reaguje na: verbst
Ano, právě Miloshe jsem schválně v tom příspěvku zmínil :D
823843
Ano, právě Miloshe jsem schválně v tom příspěvku zmínil *:D*
823841
3 0
reagovat
Haddaway - What is Love :D link
823842
Haddaway - What is Love *:D* [url=https://www.youtube.com/watch?v=HEXWRTEbj1I]link[/url]
823838
5 0
reagovat
Milosh a Felix incoming... :D

A já, asi zblblej děckama a jejich playlistama tak klidně přihodím
Baby Shark
Ahoj, léto 
Cotton Eye Joe 
... A desítky dalších :D
823841
Milosh a Felix incoming... *:D* A já, asi zblblej děckama a jejich playlistama tak klidně přihodím Baby Shark Ahoj, léto  Cotton Eye Joe  ... A desítky dalších *:D*
823838
2 0
reagují: TedGeorge
reagovat

Ezra Miller

link

Tak to bylo rychlejší než jsem čekal :D Teď už jen počkat na reakci studia 8)
823840
https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news/ezra-miller-hawaii-restraining-order-b2047147.html Tak to bylo rychlejší než jsem čekal *:D* Teď už jen počkat na reakci studia *8)*
Ezra Miller
3 0
reagují: RainMakeR
reagovat
Kdyz uz dneska jedeme v kazdy diskuzi ty topky, tak si dame neco i tady, ne?

Tentokrat ne TOP 3, ale staci uplne jeden. Hudebni guilty pleasure, ktery vite, ze fakt neni dobry, ale stejne ho z nejakyho duvodu mate ve Spotify playlistu a pokazdy kdyz se spusti, tak ho nepreskocite.

Vykopavam. Abba - One Of Us - jednoduchá pouťová odrhovačka s mizerným refrénem, ale nemůžu si pomoct - jak tam zacne po triceti vterinach zpivat, tak dostanu z nejakyho duvodu husinu.... Nemel bych, stydim se za to. link

Doufam, ze me trumfnete a nebudete si ze me delat prdel :D Jste podsvincata, znam vas :D
823838
Kdyz uz dneska jedeme v kazdy diskuzi ty topky, tak si dame neco i tady, ne? Tentokrat ne TOP 3, ale staci uplne jeden. Hudebni guilty pleasure, ktery vite, ze fakt neni dobry, ale stejne ho z nejakyho duvodu mate ve Spotify playlistu a pokazdy kdyz se spusti, tak ho nepreskocite. Vykopavam. Abba - One Of Us - jednoduchá pouťová odrhovačka s mizerným refrénem, ale nemůžu si pomoct - jak tam zacne po triceti vterinach zpivat, tak dostanu z nejakyho duvodu husinu.... Nemel bych, stydim se za to. https://www.youtube.com/watch?v=CNBeNtqyhZg Doufam, ze me trumfnete a nebudete si ze me delat prdel :D Jste podsvincata, znam vas :D
13 0
reagovat
Genialne, ceski bratia sa asi trocha zapotia, vy mate svoje Hoří. :D
823826
[url=http://www.humno.sk/2022/03/zkazka-zo-zemljankova.html?m=1]Genialne[/url], ceski bratia sa asi trocha zapotia, vy mate svoje Hoří. *:D*
6 -1
reagovat

TOP sprasené frančízy

Hoci by tento príspevok sa hodil skôr do sekcie Hry, predsa len má o čosi širší záber :))

Ak si niekto myslí, že Star Wars alebo Star Trek sú veľmi sprasené má pravdu, ale v porovnaní s tým čo sa napáchalo Warcraftu, je to stále len čajový odvar. Ani posledný zverejnený cinematik, ktorý uzavrel aktuálnu expanziu Shadowlands to zrovna nespasil, hoci musím povedať, že ortieľ nad Sylvanas Windrunner považujem za dosť zaslúžený a dobrý, len sa obávam, že ak ju zase vytiahnu o pár expanzií, tak to cele zas dojebú a to je presne najväčší problém. V Blizzarde zjavne nepoznajú definície pojmov ako kontinuita a konzistentnosť, taký bordel ako je vo Warcraft lore snáď inde ani neexistuje, aby si príbeh dlhodobo v podstate sám sebe totálne odporoval, postavy dlhodobo konali viac krát v podstate úplne protikladne bez akéhokoľvek vysvetlenia alebo logiky, absolútne nezmyselné cliffhangery, plot holes jak krava, no a k stupidite viacerých herných mechaník sa radšej ani nebudem vyjadrovať. Shadowlands je len posledný klinec do rakvy na čele s mizerným "arci" záporákom Jailerom (vykrádačka Thanosa) a "čerešničkou na torte" je taký epilóg pre Arthasa (jedna z top postáv v tomto univerze), čo teda ozaj bol už mindfuck pre mňa ako mohli také niečo urobiť.

Najhoršie je na tom to, že kým Star Wars a Star Trek v podstate prasia "cudzí" ľudia tak Warcraft je ničený jeho vlastnou materskou spoločnosťou a v podstate tým istým CEO Bobbym Kotickom a prasia to už od doby Cataclysm expanzie (kedy som to prestal aktívne hrať) čo je už viac ako 10 rokov. Chcel by som veriť, že Microsoft to tam poriadne vyčistí a dajú sa nejako dokopy, ale je to mizivá iskrička nádeje. Naozaj by bolo lepšie keby sa tá frančíza zamerala už na filmy alebo seriály (napr. adaptácia trilógie Válka prastarých by bola epická!) a nemuseli by takéto projekty nevyhnutne priamo nadväzovať na film z 2016 a kľudne by mohlo po čase ignorovať celé lore od začiatku WOWka, je tam síce niekoľko veľmi dobrých príbehov, ale radšej v tomto prípade (další) retcon a začať odznova, dokonca by som takéto projekty prijal aj v animovanej podobe... WOWko už dávno nemá taký výtlak a veľa nových MMO hier je kvalitatívne už na tom oveľa lepšie, WOW už žije iba z názvu.

Takto je môj rebríček sprznených frančíz takýto:

5. Predátor
4. Votrelec
dlho nič
3. Star Trek
2. Star Wars
dlho dlho dlho nič
1. Warcraft

Ak vie niekto o viac sprasených frančízach tak sem s tým :)
823822
Hoci by tento príspevok sa hodil skôr do sekcie Hry, predsa len má o čosi širší záber *:))* Ak si niekto myslí, že Star Wars alebo Star Trek sú veľmi sprasené má pravdu, ale v porovnaní s tým čo sa napáchalo Warcraftu, je to stále len čajový odvar. Ani posledný zverejnený cinematik, ktorý uzavrel aktuálnu expanziu Shadowlands to zrovna nespasil, hoci musím povedať, že ortieľ nad Sylvanas Windrunner považujem za dosť zaslúžený a dobrý, len sa obávam, že ak ju zase vytiahnu o pár expanzií, tak to cele zas dojebú a to je presne najväčší problém. V Blizzarde zjavne nepoznajú definície pojmov ako kontinuita a konzistentnosť, taký bordel ako je vo Warcraft lore snáď inde ani neexistuje, aby si príbeh dlhodobo v podstate sám sebe totálne odporoval, postavy dlhodobo konali viac krát v podstate úplne protikladne bez akéhokoľvek vysvetlenia alebo logiky, absolútne nezmyselné cliffhangery, plot holes jak krava, no a k stupidite viacerých herných mechaník sa radšej ani nebudem vyjadrovať. Shadowlands je len posledný klinec do rakvy na čele s mizerným "arci" záporákom Jailerom (vykrádačka Thanosa) a "čerešničkou na torte" je taký epilóg pre Arthasa (jedna z top postáv v tomto univerze), čo teda ozaj bol už mindfuck pre mňa ako mohli také niečo urobiť. Najhoršie je na tom to, že kým Star Wars a Star Trek v podstate prasia "cudzí" ľudia tak Warcraft je ničený jeho vlastnou materskou spoločnosťou a v podstate tým istým CEO Bobbym Kotickom a prasia to už od doby Cataclysm expanzie (kedy som to prestal aktívne hrať) čo je už viac ako 10 rokov. Chcel by som veriť, že Microsoft to tam poriadne vyčistí a dajú sa nejako dokopy, ale je to mizivá iskrička nádeje. Naozaj by bolo lepšie keby sa tá frančíza zamerala už na filmy alebo seriály (napr. adaptácia trilógie Válka prastarých by bola epická!) a nemuseli by takéto projekty nevyhnutne priamo nadväzovať na film z 2016 a kľudne by mohlo po čase ignorovať celé lore od začiatku WOWka, je tam síce niekoľko veľmi dobrých príbehov, ale radšej v tomto prípade (další) retcon a začať odznova, dokonca by som takéto projekty prijal aj v animovanej podobe... WOWko už dávno nemá taký výtlak a veľa nových MMO hier je kvalitatívne už na tom oveľa lepšie, WOW už žije iba z názvu. Takto je môj rebríček sprznených frančíz takýto: 5. Predátor 4. Votrelec dlho nič 3. Star Trek 2. Star Wars dlho dlho dlho nič 1. Warcraft Ak vie niekto o viac sprasených frančízach tak sem s tým *:)*
TOP sprasené frančízy
4 -3
reagovat
reaguje na: MKMZ
Tak si mě tam taky přidej. ;) O Vávrovi si dlouhodobě myslím totéž co do_Od.
823812
Tak si mě tam taky přidej. *;)* O Vávrovi si dlouhodobě myslím totéž co do_Od.
823797
8 -3
reagovat
Nemáte někdo na Vávru číslo? Asi mu utekl z výběhu fanboy. 
823798
Nemáte někdo na Vávru číslo? Asi mu utekl z výběhu fanboy. 
20 -2
reagovat
reaguje na: do_Od
Když o někom napíšeš, že je čurák, musíš unést, že jsi píčus... píčusi. :D Radši se podívej na něco rozumnýho.
823797
Když o někom napíšeš, že je čurák, musíš unést, že jsi píčus... píčusi. *:D* Radši se podívej na něco [url=https://www.youtube.com/watch?v=eUCaTmDlQMw]rozumnýho[/url].
823631
3 -17
reagují: Disketa1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Ja som u neho nastastie nic s "antivax nebo s trancendetální meditací" nezachytil. Z dostupnych dokumentov a dlhsich rozhovorov citit, cim si ako clovek presiel, celkove ponatie celebrity a osobnosti ako takej, vyznavanie stanislawskeho aj jeho depresie. Jim & Andy: The Great Beyond z toho vela zachytilo.
823783
Ja som u neho nastastie nic s "antivax nebo s trancendetální meditací" nezachytil. Z dostupnych dokumentov a dlhsich rozhovorov citit, cim si ako clovek presiel, celkove ponatie celebrity a osobnosti ako takej, vyznavanie stanislawskeho aj jeho depresie. Jim & Andy: The Great Beyond z toho vela zachytilo.
823753
4 -1
reagovat
reaguje na: Gorecki
Taky si toho v soukromí dost prožil.
823782
Taky si toho v soukromí dost prožil.
823751
4 0
reagovat
reaguje na: Gorecki
Já u něj pořád nevím, on má super citáty a vyhlášení, ale čas od času probublá něco antivax nebo s trancendetální meditací. Pořád ho nemám za takového retarda jako De Nira, ale minimálně jsem opatrný v jeho vnímání. 

Jestli mi někdo chce vmést do tváře antivax Teda Cruze a některých republikánů, má možnost. :D
823753
Já u něj pořád nevím, on má super citáty a vyhlášení, ale čas od času probublá něco antivax nebo s trancendetální meditací. Pořád ho nemám za takového retarda jako De Nira, ale minimálně jsem opatrný v jeho vnímání.  Jestli mi někdo chce vmést do tváře antivax Teda Cruze a některých republikánů, má možnost. *:D*
823751
7 -6
reagují: Gorecki
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se