Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 14141 - 14160 Napsat příspěvek
reaguje na: RainMakeR
832533
[url=https://twitter.com/Ian_Willoughby/status/1542230638778105860]link[/url]
832506
4 -1
reagovat
reaguje na: Gonzi
No, ma tam Variety srovnani s cisly za lonsky rok + me subjektivni vnimani nalady kolem te znacky a lidi v okoli, co si Netflix v minulych mesicich zrusili. Tim nerikam ze padnou na hubu (to se ted deje WBD, kteri dnes uz spadli na 12.8-9) nebo ze je Wall Street prestane ohodnocovat jako IT firmu, ale myslim ze jejich podil a vyznam na trhu uz bude jen klesat a klesat. ;)
832519
No, ma tam Variety srovnani s cisly za lonsky rok + me subjektivni vnimani nalady kolem te znacky a lidi v okoli, co si Netflix v minulych mesicich zrusili. Tim nerikam ze padnou na hubu (to se ted deje WBD, kteri dnes uz spadli na 12.8-9) nebo ze je Wall Street prestane ohodnocovat jako IT firmu, ale myslim ze jejich podil a vyznam na trhu uz bude jen klesat a klesat. ;)
832517
4 0
reagovat
reaguje na: The Joker
Jaký trend myslíš? Ostatní služby jsou "nové" a tak jsou teď teoreticky více in z pohledu obsahu. Z dlouhodobého hlediska je ale pro mě pořád zajímavější Netflix díky jeho random regionálním věcem.
Osobně žádné "převálcování" Netflixu nečekám, protože "sem tam pecku" může mít víceméně každý (byť by možná N měl přehodnotit kvalitativní laťku) ale z pohledu "chci u toho sedět každý den 20:00-23:00", mi Netflix přijde nejzajímavější.
Jasně, Disney si lidi koupí na pohádky pro děti. Zbytek se jen s Netflixem dělí o stejný trh.
832517
Jaký trend myslíš? Ostatní služby jsou "nové" a tak jsou teď teoreticky více in z pohledu obsahu. Z dlouhodobého hlediska je ale pro mě pořád zajímavější Netflix díky jeho random regionálním věcem. Osobně žádné "převálcování" Netflixu nečekám, protože "sem tam pecku" může mít víceméně každý (byť by možná N měl přehodnotit kvalitativní laťku) ale z pohledu "chci u toho sedět každý den 20:00-23:00", mi Netflix přijde nejzajímavější. Jasně, Disney si lidi koupí na pohádky pro děti. Zbytek se jen s Netflixem dělí o stejný trh.
832490
2 -1
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: The Joker
no pod clankem tady nedavno jsem psal, ze to platim ze setrvacnosti a cekam az me vykopnou za sharovani... no zrusil jsem to uz dnes :D
832507
no pod clankem tady nedavno jsem psal, ze to platim ze setrvacnosti a cekam az me vykopnou za sharovani... no zrusil jsem to uz dnes *:D*
832490
4 0
reagovat

Ryan Gosling v pražských čtvrtí MEME

Dneska ráno jsem na Twitteru najel na vlákno Ryan Gosling v pražských čtvrtí s fotkama z jeho filmů. Parodovala se právě Barbie vs Blade Runner.
Nemůžu to nikde už najít. Ale ráno jsem se u toho dost v metru smál nahlas 
832506
Dneska ráno jsem na Twitteru najel na vlákno Ryan Gosling v pražských čtvrtí s fotkama z jeho filmů. Parodovala se právě Barbie vs Blade Runner. Nemůžu to nikde už najít. Ale ráno jsem se u toho dost v metru smál nahlas 
Ryan Gosling v pražských čtvrtí MEME
2 -1
reagují: belasis
reagovat
link
A to som si myslel, že všetky tie stroje na výrobu procesorov si vyrába Intel, Samsung a iný interne. A ono nie. Zaujímavé :+
832501
https://www.techbyte.sk/2022/05/asml-firma-nepoznas-padla-padol-cely-svet/ A to som si myslel, že všetky tie stroje na výrobu procesorov si vyrába Intel, Samsung a iný interne. A ono nie. Zaujímavé *:+*
3 -1
reagovat
reaguje na: Attikus
Ci-li Netflix zije z brandu, rozsirenosti a setrvacnosti, ale ten trend je jasny...
832490
Ci-li Netflix zije z brandu, rozsirenosti a setrvacnosti, ale ten trend je jasny...
832480
4 0
reagují: Gonzi, speta.jr
reagovat
Nejaké tie dáta k spokojnosti so stream platformami
link
832480
Nejaké tie dáta k spokojnosti so stream platformami https://variety.com/2022/digital/news/netflix-lowest-value-must-have-service-survey-1235301080/?fbclid=IwAR3rCMXcvDr2UMLqyIei4NCVT1WxGP0c2P3zTYM7NiPdc2UuD0GNJEe3b-g
2 -1
reagují: The Joker
reagovat
Tyvole - R Kelly 30 let za mřížema. Masakr.
832478
Tyvole - R Kelly 30 let za mřížema. Masakr.
5 -2
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
tvl Mafie...nedávno jsme měli sraz s kámošema ze střední...řeklo se "Mafia" a naráz všichni jak debilové začali broukat tu jednu melodii z auta, která se zažrala do mozku asi každému, kdo to hrál. :D
832456
tvl Mafie...nedávno jsme měli sraz s kámošema ze střední...řeklo se "Mafia" a naráz všichni jak debilové začali broukat tu jednu melodii z auta, která se zažrala do mozku asi každému, kdo to hrál. *:D*
832325
7 -1
reagovat
reaguje na: RainMakeR
James May vypadá jako Brian May z Qeenů. :D
832440
James May vypadá jako Brian May z Qeenů. *:D*
832437
3 -1
reagovat
reaguje na: Gorecki
James May s tím dlouhým hárem vypadá jak rocková hvězda. A ten nápis na jeho autě pivo a kozy je boží :D8)
Na tenhle díl se teda moc těším 
832437
James May s tím dlouhým hárem vypadá jak rocková hvězda. A ten nápis na jeho autě pivo a kozy je boží *:D**8)* Na tenhle díl se teda moc těším 
832431
3 -1
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: RidleyCrowe
link

Tak snad to není falešný poplach.
832436
https://www.idnes.cz/auto/zpravodajstvi/jeremy-clarkson-skoda-1100-ohv.A220627_105844_automoto_fdv Tak snad to není falešný poplach.
832435
1 -1
reagovat
reaguje na: speedy.mail
Bohužial asi nie lebo Clarkson práve hodil fotku zo Slovinska na Instagram. 
832435
Bohužial asi nie lebo Clarkson práve hodil fotku zo Slovinska na Instagram. 
832432
1 -1
reagují: speedy.mail
reagovat
reaguje na: Gorecki
Po ukončení natáčení na Slovensku jedou chlapci i do ČR. :+
832432
Po ukončení natáčení na Slovensku jedou chlapci i do ČR. *:+*
832431
10 -1
reagují: RidleyCrowe
reagovat
Keby niekto mal v Bratislave pocit, ze mu je particka troch dochodcov nejaka povedoma, Clarkson & spol. tocia na Slovensku.;)
832431
Keby niekto mal v Bratislave pocit, ze mu je particka troch dochodcov nejaka povedoma, [url=https://www.youtube.com/watch?v=pTz1DrTJ-NM]Clarkson & spol. tocia na Slovensku[/url].*;)*
9 -1
reagují: RainMakeR, speedy.mail
reagovat
Zjistil jsem, že co by kamenem dohodil od Tchořovic leží obec Buzice a jenom kousínek od ní - na vrchu Křesovec - leží Kostel Proměnění Páně. Tohle už nebude náhoda, protože je také zavřený a já bych se vůbec nedivil exodu křeštanů z tohoto pozoruhodného kraje.
832397
Zjistil jsem, že co by kamenem dohodil od Tchořovic leží obec Buzice a jenom kousínek od ní - na vrchu Křesovec - leží Kostel Proměnění Páně. Tohle už nebude náhoda, protože je také zavřený a já bych se vůbec nedivil exodu křeštanů z tohoto pozoruhodného kraje.
6 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Shots fired :D:D
832390
Shots fired *:D**:D*
832389
2 -3
reagovat
Umírám link
832389
Umírám https://www.facebook.com/photo/?fbid=1969994439876017&set=a.141733636035449
7 -3
reagují: verbst
reagovat
Apple (takmer) zabil.:D (a vyhral zlato v Cannes)
832383
[url=https://www.youtube.com/watch?v=lJ3Vu8INg8U]Apple (takmer) zabil.[/url]*:D* (a vyhral zlato v Cannes)
8 -2
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se