Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 13701 - 13720 Napsat příspěvek
reaguje na: do_Od
:D
828084
*:D*
828082
3 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
You have a problem.
828082
You have a problem.
828077
5 0
reagují: SteKi
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Slusi ji to
828081
Slusi ji to
828079
1 0
reagovat
828080
https://thedirect.com/article/mon-mothma-actress-genevieve-oreilly-returning-for-cassian-andor-series
828077
1 0
reagovat
Genevieve O'Reilly.
828079
Genevieve O'Reilly.
828077
2 0
reagují: TedGeorge
reagovat
To teď musí bejt satisfakce jak prdel. Strašně mu to přeju. 
828078
To teď musí bejt satisfakce jak prdel. Strašně mu to přeju. 
828075
2 0
reagovat
Kdo je ta zrzka? Treba v case 0min 28s...?
828077
Kdo je ta zrzka? Treba v case 0min 28s...?
828075
1 0
reagují: do_Od, verbst, Ex-SOLDIER
reagovat
Star Wars Vanity Fair Cover Shoot with Pedro Pascal, Ewan McGregor and Rosario Dawson

There's a little pee coming out of me right now.

Jinak jsem rád za Haydena, v těch nových rozhovorech přiznal, že ho ten hate 'fanoušků' tehdy dost sebral.
828075
[url=https://www.youtube.com/watch?v=eU5Vns5-XNA]Star Wars Vanity Fair Cover Shoot with Pedro Pascal, Ewan McGregor and Rosario Dawson [/url] There's a little pee coming out of me right now. Jinak jsem rád za Haydena, v těch nových rozhovorech přiznal, že ho ten hate 'fanoušků' tehdy dost sebral.
10 -1
reagují: verbst, TedGeorge
reagovat
reaguje na: l-e-t-o
Prý už oznámily turné na rok 2023 link 
828073
Prý už oznámily turné na rok 2023 [url=https://ct24.ceskatelevize.cz/kultura/3489416-poradna-show-a-uplnek-rammstein-na-koncerte-v-praze-predvedli-ocekavane]link[/url] 
828053
1 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
Ano, to je pravda, že stage je stejná jak v 2019. Taky by se dalo říct, že je možné brát letošek jako pokračování tour, která byla přerušená kvůli covidu s tím, že do ní přidali pár songů z nového alba. Proto stejná stage, proto skoro stejný setlist.
828066
Ano, to je pravda, že stage je stejná jak v 2019. Taky by se dalo říct, že je možné brát letošek jako pokračování tour, která byla přerušená kvůli covidu s tím, že do ní přidali pár songů z nového alba. Proto stejná stage, proto skoro stejný setlist.
828065
1 0
reagovat
reaguje na: l-e-t-o
Je to stejná stage jako stadium turne 2019. Kdyz se i podiváš na setlist tak tam stejné songy jsou skoro na stejných místech, jen vyměnili některé za nové z nového alba. Ty co byly už 2019 měli vždy nějaké spěšl naprogramované světla či rekvizity/scénky. Ty nové jen standardně blikali (nepočítám dehtový otvírák).
828065
Je to stejná stage jako stadium turne 2019. Kdyz se i podiváš na setlist tak tam stejné songy jsou skoro na stejných místech, jen vyměnili některé za nové z nového alba. Ty co byly už 2019 měli vždy nějaké spěšl naprogramované světla či rekvizity/scénky. Ty nové jen standardně blikali (nepočítám dehtový otvírák).
828053
1 0
reagují: l-e-t-o
reagovat
reaguje na: speta.jr
Proč myslíš, že nebyla stage a nové songy dělaná?
Viděl jsem R+ teď v neděli naživo už počtvrté (O2, 2x Eden a teď Letňany) a pokaždé to bylo super. Každopádně musím za sebe říct, že tím, jak do setlistu a vůbec "atrakcí" dali starší známé věci mi to velmi připadalo jako jejich poslední turné.
828053
Proč myslíš, že nebyla stage a nové songy dělaná? Viděl jsem R+ teď v neděli naživo už počtvrté (O2, 2x Eden a teď Letňany) a pokaždé to bylo super. Každopádně musím za sebe říct, že tím, jak do setlistu a vůbec "atrakcí" dali starší známé věci mi to velmi připadalo jako jejich poslední turné.
828049
2 0
reagují: pytlik, speta.jr
reagovat

Rammstein

Produkce TOP of the world. Akorat slo videt, ze stage nebyla na nove songy delana. 60k lidi jsem na jednom miste v zivote nevidel a rikal jsem jake to muselo byt v 90-tých letech na Strahově. Všude řady, takže sem se už na začátku rozhodl, že budu střízlivý. Což, včetně vzdálenosti od podia a tomu nesmyslu začínat takový koncert za světla, vedlo k tomu, že jsem si to neužil, jak bych mohl. Každopádně jestli se na to vykašlou, tak jsem rád, že jsem to... skoro viděl. :D 
828049
Produkce TOP of the world. Akorat slo videt, ze stage nebyla na nove songy delana. 60k lidi jsem na jednom miste v zivote nevidel a rikal jsem jake to muselo byt v 90-tých letech na Strahově. Všude řady, takže sem se už na začátku rozhodl, že budu střízlivý. Což, včetně vzdálenosti od podia a tomu nesmyslu začínat takový koncert za světla, vedlo k tomu, že jsem si to neužil, jak bych mohl. Každopádně jestli se na to vykašlou, tak jsem rád, že jsem to... skoro viděl. *:D* 
Rammstein
6 0
reagují: l-e-t-o
reagovat
Kdyby tohle nenapsal sám život, tak by si všichni mysleli, že takový film by byl přitažený za vlasy. link :D:D:D
828048
Kdyby tohle nenapsal sám život, tak by si všichni mysleli, že takový film by byl přitažený za vlasy. https://twitter.com/PetrObrovsky/status/1526463598947708928?fbclid=IwAR2ad7VLR2RikHfsxd9KLMc7qgk4s5eL5AiNUbnDzt2AR3xRz9sZf873LBE *:D**:D**:D*
3 0
reagovat

Diskova kronika

Zemřel Josef Abrhám.
828043
Zemřel Josef Abrhám.
Diskova kronika
12 -1
reagovat
až na ten chcanec v noci tak letos štajni velká paráda, trsátko doma a moje nejoblíbenější fotka
828040
až na ten chcanec v noci tak letos štajni velká paráda, trsátko doma a moje nejoblíbenější [url=https://www.instagram.com/p/CdktHpDqF6k/?utm_source=ig_web_copy_link]fotka[/url]
4 0
reagovat
Hodně pozitivní na tom celém je, že jsem znovu našel respekt k Deppovi... který jsem tak trochu ztratil potom co přestal točit role divných outsiderů v malých filmech a začal dělat předražené blbiny pro děti, a já měl pocit že žije už jen pro slávu a prachy.
828030
Hodně pozitivní na tom celém je, že jsem znovu našel [url=https://www.youtube.com/watch?v=BJPA3uVvvfw]respekt k Deppovi[/url]... který jsem tak trochu ztratil potom co přestal točit role divných outsiderů v malých filmech a začal dělat předražené blbiny pro děti, a já měl pocit že žije už jen pro slávu a prachy.
828021
2 0
reagovat
Objednal jsem si trilogii Kmotr na Blučkách. Přesněji řečeno, první dva díly na BD. Třetí díl, v novém Coppolově sestřihu, u nás vychází pouze na DVD, protože BD třetího Kmotra z neznámých důvodů neobsahuje české titulky. Hrozný bizár a nechápu, že Paramount tohle vůbec dopustil. :-
828028
Objednal jsem si trilogii Kmotr na Blučkách. Přesněji řečeno, první dva díly na BD. Třetí díl, v novém Coppolově sestřihu, u nás vychází pouze na DVD, protože BD třetího Kmotra z neznámých důvodů neobsahuje české titulky. Hrozný bizár a nechápu, že Paramount tohle vůbec dopustil. *:-*
7 -1
reagovat
Měla týden na přípravu a nevypadne z ní nic lepšího než "důkazy (fotky) mám, předala jsem je svým právníkům a zbytek není moje starost", aniž by je jmenovaní u soudu použili jako důkazní materiál/argument v její prospěch:D.

Viděl jsem už hodně seriálů/filmů ze soudního prostředí, ale tohle je úplně jiný level obhajoby:D. Zatím co výrok, to perla a teď už bych se fakt nedivil, kdyby ji v Aquamanovi v přetáčkách kompletně recastli jako Spaceyho v All the Money in the World.
828025
Měla týden na přípravu a nevypadne z ní nic lepšího než "důkazy (fotky) mám, předala jsem je svým právníkům a zbytek není moje starost", aniž by je jmenovaní u soudu použili jako důkazní materiál/argument v její prospěch*:D*. Viděl jsem už hodně seriálů/filmů ze soudního prostředí, ale tohle je úplně jiný level obhajoby*:D*. Zatím co výrok, to perla a teď už bych se fakt nedivil, kdyby ji v Aquamanovi v přetáčkách kompletně recastli jako Spaceyho v All the Money in the World.
828021
4 0
reagovat
Určitě jdu do 3D (když ne v IMAXu, tak kde jinde dostat pořádný vícedimenzionální zážitek, že:D) a se zvukem to mám tak, že když se netřese podlaha, tak to není ono:). Je ale fakt, že od určitého levelu to už může být nepříjemný, než cokoliv jiného. Tak snad budu mít štěstí a zvukový mix bude ok. Každopádně opět díky za další tipy:+.
828022
Určitě jdu do 3D (když ne v IMAXu, tak kde jinde dostat pořádný vícedimenzionální zážitek, že*:D*) a se zvukem to mám tak, že když se netřese podlaha, tak to není ono*:)*. Je ale fakt, že od určitého levelu to už může být nepříjemný, než cokoliv jiného. Tak snad budu mít štěstí a zvukový mix bude ok. Každopádně opět díky za další tipy*:+*.
2 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se