Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 133001 - 133020 Napsat příspěvek

loki

ja zas dufam, ze uz konecne vyhram.
inak vsetkym vsetko dobre v roku 2005.
436614
ja zas dufam, ze uz konecne vyhram. inak vsetkym vsetko dobre v roku 2005.
loki
0 0
reagovat

7NEO7

matrix - *****
matrix reloaded - *****
matrix revolutions - *****
BEZKONKURECNE!
436613
matrix - ***** matrix reloaded - ***** matrix revolutions - ***** BEZKONKURECNE!
7NEO7
0 0
reagovat
Na Matrix mi nikdo nešahejte, jakejkoliv, je Vám to všem jasný doufám ;]
Hodnotim filmy, takže 1 má 100 %, 2 takových 99.9 % a trojka jasných 85 %, takže skvělá trilogie :]
436612
Na Matrix mi nikdo nešahejte, jakejkoliv, je Vám to všem jasný doufám ;]
Hodnotim filmy, takže 1 má 100 %, 2 takových 99.9 % a trojka jasných 85 %, takže skvělá trilogie :]
0 0
reagovat
Dooky:Ja to uhodl hned ale jak znam svoje stesti tak zase nevyhraju.
436611
Dooky:Ja to uhodl hned ale jak znam svoje stesti tak zase nevyhraju.
0 0
reagovat

Acheron

Na otazku ohledne moji osoby ti tedka nejlip odpovi mistni miniprofilek :-) Navrhum na Oldie naslouchame (staci vzpomenout na Forresta), ale jinak plati zlata slova IMFa. Na kauzu Weather Man vs. XXX2 jsem uz nekolikrat odpovidal - aby bylo navzdy jasno, u me XX2 Trailer 77%, Weather Man 80%. Tesnota :-) A k Nemovi: Primarni cilovkou jsou samozrejme deti, ale dospeli divaci se nad nim rozplyvaji snad jeste vic. Proto ty poznamky.
436610
Na otazku ohledne moji osoby ti tedka nejlip odpovi mistni miniprofilek :-) Navrhum na Oldie naslouchame (staci vzpomenout na Forresta), ale jinak plati zlata slova IMFa. Na kauzu Weather Man vs. XXX2 jsem uz nekolikrat odpovidal - aby bylo navzdy jasno, u me XX2 Trailer 77%, Weather Man 80%. Tesnota :-) A k Nemovi: Primarni cilovkou jsou samozrejme deti, ale dospeli divaci se nad nim rozplyvaji snad jeste vic. Proto ty poznamky.
Acheron
0 0
reagovat

Qvíz

Tak se těšim na další qvíz, tenhle mi tal trochu zabrat.
436609
Tak se těšim na další qvíz, tenhle mi tal trochu zabrat.
Qvíz
0 0
reagovat

7NEO7

Zkus to trochu rozvést..je jsné z tvého příspěvku,že chceš ospravedlnit komerční nezdar Revolutions.Tak prosím tě pouč nás.
436608
Zkus to trochu rozvést..je jsné z tvého příspěvku,že chceš ospravedlnit komerční nezdar Revolutions.Tak prosím tě pouč nás.
7NEO7
0 0
reagovat
Myslím, že čtenářská je jasná ;-) A pokud ne, tak se o to postarám. =)
436607
Myslím, že čtenářská je jasná ;-) A pokud ne, tak se o to postarám. =)
0 0
reagovat
Statistiky se teprve chystaji. Nejdriv vyuzijeme tenhle TOP na hlasovani o nejoblibenejsi trailer roku. Uz zitra vyhlasime redakcni petku a vy pak budete hlasovat o tu ctenarskou.
436606
Statistiky se teprve chystaji. Nejdriv vyuzijeme tenhle TOP na hlasovani o nejoblibenejsi trailer roku. Uz zitra vyhlasime redakcni petku a vy pak budete hlasovat o tu ctenarskou.
0 0
reagovat
Můžu vidět, který trailer je nejoblíbenější u uživatelů celkově? Nebo musím koukat každému zvlášť, že Sin city je best of? ;-)
436605
Můžu vidět, který trailer je nejoblíbenější u uživatelů celkově? Nebo musím koukat každému zvlášť, že Sin city je best of? ;-)
0 0
reagovat

Matrix 3 sux

Tak to ste oba blazni!
436604
Tak to ste oba blazni!
Matrix 3 sux
0 0
reagovat

7NEO7

S jakym hodnocenim? Ja si za svym petihvezdickovym hodnocenim stojim :-)
436603
S jakym hodnocenim? Ja si za svym petihvezdickovym hodnocenim stojim :-)
7NEO7
0 0
reagovat

Zpráva

Pro všechny kdo milují film Matrix a nesouhlasí s hodnocením posledního dílu!Tak ať se přihlásí!
436602
Pro všechny kdo milují film Matrix a nesouhlasí s hodnocením posledního dílu!Tak ať se přihlásí!
Zpráva
0 0
reagovat

Loco

Oldie uz je vybrany :-)
436601
Oldie uz je vybrany :-)
Loco
0 0
reagovat
Thomasi skvělej nápad, kdo by chtěl taky ještě mít jako příští oldie DarkCity?(me too!)
436600
Thomasi skvělej nápad, kdo by chtěl taky ještě mít jako příští oldie DarkCity?(me too!)
0 0
reagovat
Pekne vylepseni, kluci, pochvala :) Jeste pridejte do oldie trailery na T2, DarkCity a Blade II a budu mit TOP5 podle predstav :)
436599
Pekne vylepseni, kluci, pochvala :) Jeste pridejte do oldie trailery na T2, DarkCity a Blade II a budu mit TOP5 podle predstav :)
0 0
reagovat
Acheron Neboj se, nezavrhl jsem tě na věčné časy, možná za 2 dny si na to ani nevzpomenu ;) *joke* Apropo profil, taky ho mám upravený k obrazu svému, hlavně jsem tam krásně napsal něco o mě :]
436598
Acheron Neboj se, nezavrhl jsem tě na věčné časy, možná za 2 dny si na to ani nevzpomenu ;) *joke* Apropo profil, taky ho mám upravený k obrazu svému, hlavně jsem tam krásně napsal něco o mě :]
0 0
reagovat
Tak už jsem si upravil taky profil =)
436597
Tak už jsem si upravil taky profil =)
0 0
reagovat

Scrytcher

:))
436596
:))
Scrytcher
0 0
reagovat
koukam, ze se tady z toho zacina stavat cstd.cz :-)
436595
koukam, ze se tady z toho zacina stavat cstd.cz :-)
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se