Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 132661 - 132680 Napsat příspěvek
Blair: Nejak jsem si nevsiml, ze by se Cormanova verze promitala jinde nez na srazech fanousku. Ale treba me opravis. ;)
436937
Blair: Nejak jsem si nevsiml, ze by se Cormanova verze promitala jinde nez na srazech fanousku. Ale treba me opravis. ;)
0 0
reagovat
Je vidět, že Sin City trailer je opravdu vyjímečný. Ještě jsem neviděl žádný trailer tady, který by se tak dlouho držel v TOP 10 a na prvním místě ;)
436936
Je vidět, že Sin City trailer je opravdu vyjímečný. Ještě jsem neviděl žádný trailer tady, který by se tak dlouho držel v TOP 10 a na prvním místě ;)
0 0
reagovat
"ale i zbrusu nová adaptace jednoho z posledních velkých comicsů, které ještě nebyly pozřeny stříbrným plátnem. Fantastic Four je pramatka comicsových týmovek" ... lež jako věž ... Fantastic Four byli už jednou zfilmováni !
436935
"ale i zbrusu nová adaptace jednoho z posledních velkých comicsů, které ještě nebyly pozřeny stříbrným plátnem. Fantastic Four je pramatka comicsových týmovek" ... lež jako věž ... Fantastic Four byli už jednou zfilmováni !
0 0
reagovat
Tentokrát byl kvíz jednoduchej :)
436934
Tentokrát byl kvíz jednoduchej :)
0 0
reagovat

Scroochy

Bohuzel ne. Shodou okolnosti jsem z tech filmu videl jen Lolitu (kdysi davno na HBO) a Vrahy (jeste driv a na Nove). U dalsich dvou jsem tuplem nevinny - lehce overitelne na CSFD :-) Ale priznavam se, ze je to kvuli tomu, abych nemusel litat kazdej tejden na postu :-)
436933
Bohuzel ne. Shodou okolnosti jsem z tech filmu videl jen Lolitu (kdysi davno na HBO) a Vrahy (jeste driv a na Nove). U dalsich dvou jsem tuplem nevinny - lehce overitelne na CSFD :-) Ale priznavam se, ze je to kvuli tomu, abych nemusel litat kazdej tejden na postu :-)
Scroochy
0 0
reagovat

Cival

to rozesilas tak pozde, protoze si to musel nejdriv skouknout vid? priznej se!! :)
436932
to rozesilas tak pozde, protoze si to musel nejdriv skouknout vid? priznej se!! :)
Cival
0 0
reagovat

kOCOUR

Ty se necháš takhle zahnat do kouta:)No tak napiš to.Já ti pomůžu...JE..TO..TRAILER:)
436931
Ty se necháš takhle zahnat do kouta:)No tak napiš to.Já ti pomůžu...JE..TO..TRAILER:)
kOCOUR
0 0
reagovat

Loco

Nejsem zbabělý... mám žízeň ;)
436930
Nejsem zbabělý... mám žízeň ;)
Loco
0 0
reagovat

kOCOUR

zbabělče;)
436929
zbabělče;)
kOCOUR
0 0
reagovat

Loco

Oni by se mnou pak nešli na pivo... takže je to teaser ;)
436928
Oni by se mnou pak nešli na pivo... takže je to teaser ;)
Loco
0 0
reagovat
Takže početní převaha nad kOCOUREM:)...nedej se a napiš,že je to trailer:)
436927
Takže početní převaha nad kOCOUREM:)...nedej se a napiš,že je to trailer:)
0 0
reagovat
Ja bych dal taky teaser. ;)
436926
Ja bych dal taky teaser. ;)
0 0
reagovat

Loco

Oficiálně je, ale přišlo mi to tak moc neříkající, že jsem to tak nějak automaticky narval do složky teaser. Projednám to ve výkonným výboru :-)
436925
Oficiálně je, ale přišlo mi to tak moc neříkající, že jsem to tak nějak automaticky narval do složky teaser. Projednám to ve výkonným výboru :-)
Loco
0 0
reagovat

error

Nelze mi stáhnout trailer na The Cooler.
436924
Nelze mi stáhnout trailer na The Cooler.
error
0 0
reagovat

Cival(Corpse Bride)

Není to náhodou trailer?
436923
Není to náhodou trailer?
Cival(Corpse Bride)
0 0
reagovat
Jak Goblin zautoci na ty prehlidce, tak se tam v davu kryje pred padajcima sutrama z toho balkonu, je tam na neho asi dvou vterinovej zaber. V DD je na zacatku, kde je Matt jeste malej a stoji na prechodu. Stan je zactenej do novin a Matt ho zastavi hulkou.
436922
Jak Goblin zautoci na ty prehlidce, tak se tam v davu kryje pred padajcima sutrama z toho balkonu, je tam na neho asi dvou vterinovej zaber. V DD je na zacatku, kde je Matt jeste malej a stoji na prechodu. Stan je zactenej do novin a Matt ho zastavi hulkou.
0 0
reagovat

Loco

Uz ho pisu. Nejdriv jsem musel splachnout skolni povinnosti :-)
436921
Uz ho pisu. Nejdriv jsem musel splachnout skolni povinnosti :-)
Loco
0 0
reagovat

to TZ

Budete tady mít trailer na Burtonovu THE CORPSE BRIDE?
436920
Budete tady mít trailer na Burtonovu THE CORPSE BRIDE?
to TZ
0 0
reagovat
A nějaký nový Batman na obzoru není? Celkem se na něj těšim ;)
436919
A nějaký nový Batman na obzoru není? Celkem se na něj těšim ;)
0 0
reagovat
Zprava pro vyherce kontaktovane mnou: Po vikendu rozesilam DVDcka (Hraci, Lolita, Najemni vrazi, Hra o cas).
436918
Zprava pro vyherce kontaktovane mnou: Po vikendu rozesilam DVDcka (Hraci, Lolita, Najemni vrazi, Hra o cas).
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se