Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 132341 - 132360 Napsat příspěvek

téma

Jednoznačně Rollerball...a ještě naprosto výbornej "camp" movie of ever....Jason X....a s tím Scary a Marsem bych taky souhlasil.
437246
Jednoznačně Rollerball...a ještě naprosto výbornej "camp" movie of ever....Jason X....a s tím Scary a Marsem bych taky souhlasil.
téma
0 0
reagovat

téma

Scary Movie 2
437245
Scary Movie 2
téma
0 0
reagovat

Téma

Nejhorší film co jste kdy viděli?-----my is Mars útočí.
437244
Nejhorší film co jste kdy viděli?-----my is Mars útočí.
Téma
0 0
reagovat
Nebo torrent, na ten je skoro vždycky spolehnutí :)
437243
Nebo torrent, na ten je skoro vždycky spolehnutí :)
0 0
reagovat
DIIIKYYYYY ;)
437242
DIIIKYYYYY ;)
0 0
reagovat
Ha, strýček kocour ho našel ;). Tahejte zde,">link než to zase klekne ;)
437241
Ha, strýček kocour ho našel ;). Tahejte zde, než to zase klekne ;)
0 0
reagovat

re:

No jo v poho,ja jsem si rikal,ze uz je pozde,ale tak myslel jsem jestli treba to tädy nekde nemate...vsak ono se to jeste objevi ;)
437240
No jo v poho,ja jsem si rikal,ze uz je pozde,ale tak myslel jsem jestli treba to tädy nekde nemate...vsak ono se to jeste objevi ;)
re:
0 0
reagovat

Casper

Bohužel, no, ten link už je dead. Snad ti to někdo z místních dobrých duší někam hodí ;)
437239
Bohužel, no, ten link už je dead. Snad ti to někdo z místních dobrých duší někam hodí ;)
Casper
0 0
reagovat

Casper

Co dodat. Prisel si pozde.
437238
Co dodat. Prisel si pozde.
Casper
0 0
reagovat

TO:aLL

Chtel jsem se optat na ten link co tady nahodil Rastr na Epizodu3,tak ten uz nefunguje? Hazi mi to ze stranku nelze najit ;( A pak myslim,ze Kocour psal, ze to mame i v profilu a nemuzu to najit ;( Pls poradte, co s tim je?
437237
Chtel jsem se optat na ten link co tady nahodil Rastr na Epizodu3,tak ten uz nefunguje? Hazi mi to ze stranku nelze najit ;( A pak myslim,ze Kocour psal, ze to mame i v profilu a nemuzu to najit ;( Pls poradte, co s tim je?
TO:aLL
0 0
reagovat

kOCOUR

mno pro ty co jsou líní je hledat. =)

BTW: viděli jste trailer na film Hooligans s Eliah Woodem?
437236
mno pro ty co jsou líní je hledat. =) BTW: viděli jste trailer na film Hooligans s Eliah Woodem?
kOCOUR
0 0
reagovat

kryšpín

A proč se tedy ptáš, jestli by se to dalo udělat? Takovou otázku bych čekal od člověka, který s nimi má nějaký záměr (minimálně je chce vidět ;).
437235
A proč se tedy ptáš, jestli by se to dalo udělat? Takovou otázku bych čekal od člověka, který s nimi má nějaký záměr (minimálně je chce vidět ;).
kryšpín
0 0
reagovat
Mno i když jsou skoro téměř identické jako trailer, ale přeci.. Nepospíchám, stejně už je mám na webu. =)
437234
Mno i když jsou skoro téměř identické jako trailer, ale přeci.. Nepospíchám, stejně už je mám na webu. =)
0 0
reagovat

Kryspin

Ne (zatim ;)
437233
Ne (zatim ;)
Kryspin
0 0
reagovat

Sin city

Daly by se do profilu Sin city, přidat i TV spoty?
437232
Daly by se do profilu Sin city, přidat i TV spoty?
Sin city
0 0
reagovat
@ Star Wars: Ten torrent, na kterej dal link Kal-El je podle mě dokonalej, díval jsem na full screenu a moc jsem si to užíval :)
437231
@ Star Wars: Ten torrent, na kterej dal link Kal-El je podle mě dokonalej, díval jsem na full screenu a moc jsem si to užíval :)
0 0
reagovat
Ja je tam normalne mam, chlapci. Hledejte pecliveji. ;)
437230
Ja je tam normalne mam, chlapci. Hledejte pecliveji. ;)
0 0
reagovat
Uff... tak ten link postovany Rastrem rychle vyuzijte (nez Movie-Listu radikalne stoupne traffic nad hranici terabytu ;), protoze dokud se neobjevi fullscreen verze nebo HD-WMV9 tak nic lepsiho neuvidite. ;) Nadhera.
437229
Uff... tak ten link postovany Rastrem rychle vyuzijte (nez Movie-Listu radikalne stoupne traffic nad hranici terabytu ;), protoze dokud se neobjevi fullscreen verze nebo HD-WMV9 tak nic lepsiho neuvidite. ;) Nadhera.
0 0
reagovat

Rastr

Díky za tip... Doufejme, že to tam nějakou dobu vydrží :). Máte to i v profilu...
437228
Díky za tip... Doufejme, že to tam nějakou dobu vydrží :). Máte to i v profilu...
Rastr
0 0
reagovat

Vincent

V jakém prohlížeči (+verze)? Já to tam tedy mám ve všech...
437227
V jakém prohlížeči (+verze)? Já to tam tedy mám ve všech...
Vincent
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se