Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 131581 - 131600 Napsat příspěvek

Kočičák

dík stahuju! a pak jako už můžu normal si stáhnout Trailer i bez toho že to nepůjde? jsou zatím 4% kenom tak nevím jak to dopadne já se vzsadím,že tak na 20% že to asi nevyjde ,No uvidím 15% TO NENÍ MOC DOBRÉ ...
438059
dík stahuju! a pak jako už můžu normal si stáhnout Trailer i bez toho že to nepůjde? jsou zatím 4% kenom tak nevím jak to dopadne já se vzsadím,že tak na 20% že to asi nevyjde ,No uvidím 15% TO NENÍ MOC DOBRÉ ...
Kočičák
0 0
reagovat

kfk

tipuju ji takovejch 11.vic bych neveril. nebo je opravdu z jiny planety...par takovejch lidi znam...Gross...ehm, spatnej priklad. 2red:hodite sem SITH HAPPENS klip?sw
438058
tipuju ji takovejch 11.vic bych neveril. nebo je opravdu z jiny planety...par takovejch lidi znam...Gross...ehm, spatnej priklad. 2red:hodite sem SITH HAPPENS klip?sw
kfk
0 0
reagovat

Buffy

Tohle není možný...ne prostě ne...tobě nemůže být třiadvacet.
438057
Tohle není možný...ne prostě ne...tobě nemůže být třiadvacet.
Buffy
0 0
reagovat
Cože? Ježiš.
438056
Cože? Ježiš.
0 0
reagovat

Buffysangel

Quicktime stahuj zde.">link Žádný děkovačky. Hlavně ať už je klid a není tu 1357 příspěvků během dvanácti minut.
438055
Quicktime stahuj zde. Žádný děkovačky. Hlavně ať už je klid a není tu 1357 příspěvků během dvanácti minut.
Buffysangel
0 0
reagovat

no jo+Kočičák

kfk
no jo nic si z toho nedělej:)
--------------------
Kočičáku jdu otravovat můžu?nevadí ti to?
Něl bys prosím na vypálení cd do pc filmeček
Buffy přemožitelka upírů?"
Díky moc
438054
kfk no jo nic si z toho nedělej:) -------------------- Kočičáku jdu otravovat můžu?nevadí ti to? Něl bys prosím na vypálení cd do pc filmeček Buffy přemožitelka upírů?" Díky moc
no jo+Kočičák
0 0
reagovat

kfk | 17.05.2005 19:28:56

To by mohl... Pokud ho někde najdu, v nejbližší době dodám. A asi i s minirecenzí, už jsem to viděl ;)
438053
To by mohl... Pokud ho někde najdu, v nejbližší době dodám. A asi i s minirecenzí, už jsem to viděl ;)
kfk | 17.05.2005 19:28:56
0 0
reagovat
Mno...
438052
Mno...
0 0
reagovat
scrOOchy, i'm a individual of many faces and names ;)
438051
scrOOchy, i'm a individual of many faces and names ;)
0 0
reagovat

TZ

Nedávno jsme byl v kině, kde jsem shlédl ukázku na Francouzský film s Gérardem Depardieum, 36 Quai des Orfèvres(Válka policajtů)...trailer byl jaksi zajímaVÝ, nebyl by ke stáhnuTÍ?
438050
Nedávno jsme byl v kině, kde jsem shlédl ukázku na Francouzský film s Gérardem Depardieum, 36 Quai des Orfèvres(Válka policajtů)...trailer byl jaksi zajímaVÝ, nebyl by ke stáhnuTÍ?
TZ
0 0
reagovat

Vincent

a kdo ty ses? sry, jestli te znam :) ale ted nejak netusim...:)
438049
a kdo ty ses? sry, jestli te znam :) ale ted nejak netusim...:)
Vincent
0 0
reagovat
Holka, ty mě děsíš.;-)
438048
Holka, ty mě děsíš.;-)
0 0
reagovat

:/

Lidi to nejde zadávám(Quicktime)
a nic...... ale já dám to www zkusím
438047
Lidi to nejde zadávám(Quicktime) a nic...... ale já dám to www zkusím
:/
0 0
reagovat

buffy

no primej odkaz mas tady nahore, ale jak rikam - lepsi je alternative: www.stahuj.cz vpravo nahore si zadej ve vyhledavani slovo: QUICKTIME, vyjede se ti novy okno a v tom si najdi ten alternativni prehravac. Menuje se to myslim primo Alternative, proste jakmile nekde tohle slovo uvidis, tak na nej klikni, pak jen klikni na Chci zdarma stahnout... a ono se ti to stahne. Ale taky to musis nainstalovat, to uz snad zvladnes...
438046
no primej odkaz mas tady nahore, ale jak rikam - lepsi je alternative: www.stahuj.cz vpravo nahore si zadej ve vyhledavani slovo: QUICKTIME, vyjede se ti novy okno a v tom si najdi ten alternativni prehravac. Menuje se to myslim primo Alternative, proste jakmile nekde tohle slovo uvidis, tak na nej klikni, pak jen klikni na Chci zdarma stahnout... a ono se ti to stahne. Ale taky to musis nainstalovat, to uz snad zvladnes...
buffy
0 0
reagovat

jackieboy

hm nemám,to bude asi ten problém.s tím že mi to nejde,prosím tě pokud jsem tu na někoho byla zlá,tak se omlouvám,ale mám mamku v nemocnici a štve mě to.....

PROSÍM TĚ Jackieboy:))
nemáš www,kde si mohu ti Quicktime stáhnout?
438045
hm nemám,to bude asi ten problém.s tím že mi to nejde,prosím tě pokud jsem tu na někoho byla zlá,tak se omlouvám,ale mám mamku v nemocnici a štve mě to..... PROSÍM TĚ Jackieboy:)) nemáš www,kde si mohu ti Quicktime stáhnout?
jackieboy
0 0
reagovat

buffy

a mas stazenej quicktime? pokud jo, tak si stahni alternativ, treba na stahuj cz, to je jedno kde
438044
a mas stazenej quicktime? pokud jo, tak si stahni alternativ, treba na stahuj cz, to je jedno kde
buffy
0 0
reagovat

jackieboy

Nevím stáhnout jdou,ale nejde spustit:(
438043
Nevím stáhnout jdou,ale nejde spustit:(
jackieboy
0 0
reagovat
Scroochy, místo chatování raději udělej titulky na Forever, yup? ;)
438042
Scroochy, místo chatování raději udělej titulky na Forever, yup? ;)
0 0
reagovat

buffy

"Já když se do něčeho pustím to stojí za to!!!"...tak to teda mas pravdu. pustila ses tedka do nas a pokud mam mluvit za sebe, tak uz mi uprimne lezou na nervy tvoje -prinejmensim divny - prispevky. Polovine nerozumim a navic porad nechapu, jak ti muze nejit Stahnout trailer.....btw:ono je ji triadvacet?
438041
"Já když se do něčeho pustím to stojí za to!!!"...tak to teda mas pravdu. pustila ses tedka do nas a pokud mam mluvit za sebe, tak uz mi uprimne lezou na nervy tvoje -prinejmensim divny - prispevky. Polovine nerozumim a navic porad nechapu, jak ti muze nejit Stahnout trailer.....btw:ono je ji triadvacet?
buffy
0 0
reagovat

buffy, scroochy

presne pre tieto pripady bol pred nejakou dobou vytvoreny CHAT...
link
438040
presne pre tieto pripady bol pred nejakou dobou vytvoreny CHAT... http://trailerzone.net/chat.php
buffy, scroochy
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se