Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 131101 - 131120 Napsat příspěvek

novoten

Prave jsem si myslel, ze tentokrat uz ano :-):-
438656
Prave jsem si myslel, ze tentokrat uz ano :-)*:-*
novoten
0 0
reagovat

Cival

Ty Peterovi nikdy nedáš pokoj, vid??)
438655
Ty Peterovi nikdy nedáš pokoj, vid?*?)*
Cival
0 0
reagovat

NonSuch

Proč se proboha zaobíráš takovýma kravinama?;)
438654
Proč se proboha zaobíráš takovýma kravinama?*;)*
NonSuch
0 0
reagovat
Mnohem vic lame jsou IMHO triky u King Konga, dinosauri maj bliz k Uzasnakovejm nez k realny Naomi. Vysmech a bluescreen evidentni v kazdy druhy scene. Az Jackson uvidi Valku svetu tak mu asi spadne celist :-)
438653
Mnohem vic lame jsou IMHO triky u King Konga, dinosauri maj bliz k Uzasnakovejm nez k realny Naomi. Vysmech a bluescreen evidentni v kazdy druhy scene. Az Jackson uvidi Valku svetu tak mu asi spadne celist :-)
0 0
reagovat

kocourovi...

proc je to lame? no mozna kdyby se dal na filmpub odkaz (kdyz uz s nim teda tak uzce spolupracujete :) na trailerzone misto toho to tam opsat davalo by to smysl... ja myslel, ze k tomu ten hypertext je... :))
438652
proc je to lame? no mozna kdyby se dal na filmpub odkaz (kdyz uz s nim teda tak uzce spolupracujete :) na trailerzone misto toho to tam opsat davalo by to smysl... ja myslel, ze k tomu ten hypertext je... *:))*
kocourovi...
0 0
reagovat

NonSuch

Je to ten samy clovek a navic s FilmPUBem uzce spolupracujeme, takze klidek:+
438651
Je to ten samy clovek a navic s FilmPUBem uzce spolupracujeme, takze klidek*:+*
NonSuch
0 0
reagovat

NonSuch

Proč je to "hodně lame"?
438650
Proč je to "hodně lame"?
NonSuch
0 0
reagovat

opisovani?

kdo je sakra vaclav rybar a proc opisuje doslova novinky odtud na filmpub? je to nekdo kdo pise i na trailerzone? pac zase ctu filmpub a zazivam deja vu, tentokrat s king kongem, jako opsat neco doslova, to je hodne lame, i kdyby to byl stejnej clovek co to psal sem... no pokud to neni ten sam tak je to ultra smutny :)
438649
kdo je sakra vaclav rybar a proc opisuje doslova novinky odtud na filmpub? je to nekdo kdo pise i na trailerzone? pac zase ctu filmpub a zazivam deja vu, tentokrat s king kongem, jako opsat neco doslova, to je hodne lame, i kdyby to byl stejnej clovek co to psal sem... no pokud to neni ten sam tak je to ultra smutny :)
opisovani?
0 0
reagovat

re

jj mas pravdu. Uz mi to jde.:)
438648
jj mas pravdu. Uz mi to jde.*:)*
re
0 0
reagovat

M@rty

To je spíš otázka na technickou podporu www.valkasvetu.cz, ne?
438647
To je spíš otázka na technickou podporu www.valkasvetu.cz, ne?
M@rty
0 0
reagovat

valka svetu

lidi pls poradte, vlezl jsem na stranku www.valkasvetu.cz dal jsme si tu online hru, ale po kliknuti na hrat, slysim jen cink ve windows a nic se nedeje. Nevite jak na to? Java naisnt. mam.:(
438646
lidi pls poradte, vlezl jsem na stranku www.valkasvetu.cz dal jsme si tu online hru, ale po kliknuti na hrat, slysim jen cink ve windows a nic se nedeje. Nevite jak na to? Java naisnt. mam.*:(*
valka svetu
0 0
reagovat

M@rty

Tahle sada je imho plně dostačující. Zase tady z toho nechci mít diskotéku ;).
438645
Tahle sada je imho plně dostačující. Zase tady z toho nechci mít diskotéku ;).
M@rty
0 0
reagovat

smajlici

Cus kluci, smajlici jsou super a chci se zeptat jestli byste nemohli přidat nějaké další. Moc se mi líbí ty, které používají stránky typu filelist atd. nebo různá fora typu link
438644
Cus kluci, smajlici jsou super a chci se zeptat jestli byste nemohli přidat nějaké další. Moc se mi líbí ty, které používají stránky typu filelist atd. nebo různá fora typu http://forum.gtasa.cz/viewforum.php?f=5&sid=93186e5f3b54c0810f5b52d46c085734
smajlici
0 0
reagovat
V Opere to vypadá pěkně ...
438643
V Opere to vypadá pěkně ...
0 0
reagovat

filip.s

Tak to je záhada... Můj Firefox s tím nemá problém 8)
438642
Tak to je záhada... Můj Firefox s tím nemá problém *8)*
filip.s
0 0
reagovat

Proč..

..jsem nevěděl, že ten kvíz je i z trailerů, který nejsou na stránkách - k trailerům jsem se dostal až později - jsem ještě mladej...
438641
..jsem nevěděl, že ten kvíz je i z trailerů, který nejsou na stránkách - k trailerům jsem se dostal až později - jsem ještě mladej...
Proč..
0 0
reagovat
nice. (ale aj tak si este rypnem, as usual, ten zpropadeny firefox to zas nezobrazuje korektne ;) )
438640
nice. (ale aj tak si este rypnem, as usual, ten zpropadeny firefox to zas nezobrazuje korektne *;)* )
0 0
reagovat
Trochu jsem se nudil, tak jsem udělal takové malé zpestření :)).
438639
Trochu jsem se nudil, tak jsem udělal takové malé zpestření *:))*.
0 0
reagovat
co to vidí mé bystré oči? :+
438638
co to vidí mé bystré oči? *:+*
0 0
reagovat
Dostali ste moju adresu???
438637
Dostali ste moju adresu???
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se