Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 131081 - 131100 Napsat příspěvek
Nefalšovanejch 5* pro Isladn Trailer 3! :+
438676
Nefalšovanejch 5* pro Isladn Trailer 3! *:+*
0 0
reagovat
Já osobně teda zatim fandim tomu Nolanovskýmu Batmanovi víc než Burtonovskýmu, už jen proto, že Bale je pro mě ideálnější představitel než Keaton ;) Jestli se mi v sobotu bude film líbit, což jako doufám, že yo, tak přestanu váhat. 8) Ale mnohem raději bych v dalšim filmu viděl nějakou ženskou hrdinku, protože to co dokázala Michelle Pfeiffer v Batman Returns by si zasloužilo zopakování nebo ještě překonání. Tenhle díl mám doma poctivě na DVD a když se na něj dívám, tak se nejvíc těšim na scény Batmana s Catwoman :D
438675
Já osobně teda zatim fandim tomu Nolanovskýmu Batmanovi víc než Burtonovskýmu, už jen proto, že Bale je pro mě ideálnější představitel než Keaton *;)* Jestli se mi v sobotu bude film líbit, což jako doufám, že yo, tak přestanu váhat. *8)* Ale mnohem raději bych v dalšim filmu viděl nějakou ženskou hrdinku, protože to co dokázala Michelle Pfeiffer v Batman Returns by si zasloužilo zopakování nebo ještě překonání. Tenhle díl mám doma poctivě na DVD a když se na něj dívám, tak se nejvíc těšim na scény Batmana s Catwoman *:D*
0 0
reagovat

re

sry myslel jsem toho co zabil jeho rodice, ze uz je v batman begins mrtvy:D
438674
sry myslel jsem toho co zabil jeho rodice, ze uz je v batman begins mrtvy*:D*
re
0 0
reagovat

Marty

Ano, mohou byt z jakehokoliv traileru.
438673
Ano, mohou byt z jakehokoliv traileru.
Marty
0 0
reagovat

Marty

Chces rict v Batman Begins jsou uz mrtvi (ty rodice). Nolan i studio to bere jako prepisovani Batmanovskeho vesmiru... pokud se Nolan rozhodne natocit noveho Batmana s novym Jokerem (podstatne vernejsim comicsu), bude to definitivni a vznikne tak paralelni neburtonovsky Batman svet (pokud jste se tedy nesmirili s tim, ze vzniknul uz u prilezitosti Batman Begins ;)
438672
Chces rict v Batman Begins jsou uz mrtvi (ty rodice). Nolan i studio to bere jako prepisovani Batmanovskeho vesmiru... pokud se Nolan rozhodne natocit noveho Batmana s novym Jokerem (podstatne vernejsim comicsu), bude to definitivni a vznikne tak paralelni neburtonovsky Batman svet (pokud jste se tedy nesmirili s tim, ze vzniknul uz u prilezitosti Batman Begins ;)
Marty
0 0
reagovat

IMF

Opravdu by mě zajimalo, když na konci filmu Batman Begins, dostal Batman do ruky kartu Jokera, jestli se režisér snažil navázat na samotné Burtonovy filmu :). Protože mi na tom nesedi to, že v Batmanovi 1 zabil jeho rodiče pravě onen Joker. Kdežto v Batman Begins je už mrtvy :))
438671
Opravdu by mě zajimalo, když na konci filmu Batman Begins, dostal Batman do ruky kartu Jokera, jestli se režisér snažil navázat na samotné Burtonovy filmu *:)*. Protože mi na tom nesedi to, že v Batmanovi 1 zabil jeho rodiče pravě onen Joker. Kdežto v Batman Begins je už mrtvy *:))*
IMF
0 0
reagovat

kviz

Mohou byt v kvizu obrazky z traileru, ktere tu nejsou??)
438670
Mohou byt v kvizu obrazky z traileru, ktere tu nejsou?*?)*
kviz
0 0
reagovat

elisha

Uplne vsichni ne, nekteri jedou filmy tvorit, misto aby se na ne jenom koukali :D

Vincent: Scarlett ma jednu velice zajimavou scenu v Love Song for Bobby Long... hledej a najdes ;)
438669
Uplne vsichni ne, nekteri jedou filmy tvorit, misto aby se na ne jenom koukali *:D*
Vincent: Scarlett ma jednu velice zajimavou scenu v Love Song for Bobby Long... hledej a najdes *;)*
elisha
0 0
reagovat
imf: Tak u tebe jsem předpokládal, že to nemuselo být nutně u nás, ale klidně za hranicemi našeho malého státečku. :)) A nesnim tě neboj. ;) Nevíš kde bych našel Scarlett? Tu bych si dal k snídani, obědu a určitě i k večeři. :D A ne, opravdu nejsem kanibal a lidožrout. :))
438668
imf: Tak u tebe jsem předpokládal, že to nemuselo být nutně u nás, ale klidně za hranicemi našeho malého státečku. *:))* A nesnim tě neboj. *;)* Nevíš kde bych našel Scarlett? Tu bych si dal k snídani, obědu a určitě i k večeři. *:D* A ne, opravdu nejsem kanibal a lidožrout. *:))*
0 0
reagovat

KV

koukam ze ve stanovem mestecku se potkame vsichni ;)
438667
koukam ze ve stanovem mestecku se potkame vsichni *;)*
KV
0 0
reagovat
Mame tu v CR jenom jeden. To jsou holt ty novinarske vyhody (eat me;))
438666
Mame tu v CR jenom jeden. To jsou holt ty novinarske vyhody (eat me*;)*)
0 0
reagovat

Vincent

Ne nezdá se ti to.:)
438665
Ne nezdá se ti to.*:)*
Vincent
0 0
reagovat
V kterym, smím-li to vědět? :o
Jinak zdá se mi to nebo je Scarlett Johannson tak sexy? :D
438664
V kterym, smím-li to vědět? *:o*
Jinak zdá se mi to nebo je Scarlett Johannson tak sexy? *:D*
0 0
reagovat

Vincent

Videl jsem to v IMAXu, zkus to trumfnout. ;)
438663
Videl jsem to v IMAXu, zkus to trumfnout. ;)
Vincent
0 0
reagovat
Na Batmana se chystám v sobotu, pravda s německým dabingem, ale zase s velkym (hodně velkym) plátnem a nějakým DTS za lidových 8 € :D
imf mě ještě příjemně navnadil :+
438662
Na Batmana se chystám v sobotu, pravda s německým dabingem, ale zase s velkym (hodně velkym) plátnem a nějakým DTS za lidových 8 € *:D*
imf mě ještě příjemně navnadil *:+*
0 0
reagovat

imf

Dobrou chuť
438661
Dobrou chuť
imf
0 0
reagovat

The Island

A ještě klip.
438660
A ještě klip.
The Island
0 0
reagovat

Island

Dalsi trailer na Island? To snad nie. :);):)):D
438659
Dalsi trailer na Island? To snad nie. *:)**;)**:))**:D*
Island
0 0
reagovat
imf se ted naobedva a pak a) postne nejnovejsi Island trailer (zrejme ten nejlepsi ;) a recenzi na Batmana... velmi kladnou recenzi na Batmana. Stay tuned.
438658
imf se ted naobedva a pak a) postne nejnovejsi Island trailer (zrejme ten nejlepsi ;) a recenzi na Batmana... velmi kladnou recenzi na Batmana. Stay tuned.
0 0
reagovat

NonSuch

Jestli ti to dela problem, prestan jeden z tech webu cist. TrailerZone je FilmPUBem sponzorovana (nekdo ty ceny do kvizu platit musi), takze ma zajisteny export do vlastni trailerove rubriky + obcasne sluzbicky u velkych traileru. To bylo presne to, co se vcera stalo. Jestli s tim mas problem, zkus si ho vyresit soukrome.8)
438657
Jestli ti to dela problem, prestan jeden z tech webu cist. TrailerZone je FilmPUBem sponzorovana (nekdo ty ceny do kvizu platit musi), takze ma zajisteny export do vlastni trailerove rubriky + obcasne sluzbicky u velkych traileru. To bylo presne to, co se vcera stalo. Jestli s tim mas problem, zkus si ho vyresit soukrome.*8)*
NonSuch
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se