Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 131041 - 131060 Napsat příspěvek

Sinner

Taky mi nejede obraz :-(
438725
Taky mi nejede obraz :-(
Sinner
0 0
reagovat

Cival

No...jsou i tací... P.S.:Oldboy byl uhrančivej.
438724
No...jsou i tací... P.S.:Oldboy byl uhrančivej.
Cival
0 0
reagovat

oldboy

mna urcite ano:+:+
438723
mna urcite ano*:+**:+*
oldboy
0 0
reagovat

kfk

Koho ne?
438722
Koho ne?
kfk
0 0
reagovat

The Island trailer montage

Funguje vám The Island trailer montage z Comingsoon.net/trailers?
438721
Funguje vám The Island trailer montage z Comingsoon.net/trailers?
The Island trailer montage
0 0
reagovat

Oldboy

Koho uchvátil?
438720
Koho uchvátil?
Oldboy
0 0
reagovat
Who is Weathere Man? Me vic serou treba se Smiths nebo Island, hlavně teda Island že je až v září, se na to těšim jak malej po těch bombastickejch ukázkách! Ale Smiths je dobrá letní oddychovka, můžu doporučit, i když bych si to v kinosále užil asi ještě víc než ehm.. jinde :))
438719
Who is Weathere Man? Me vic serou treba se Smiths nebo Island, hlavně teda Island že je až v září, se na to těšim jak malej po těch bombastickejch ukázkách! Ale Smiths je dobrá letní oddychovka, můžu doporučit, i když bych si to v kinosále užil asi ještě víc než ehm.. jinde *:))*
0 0
reagovat

Marty

S tim Weather Manem to neni omyl, ale fakt. Bohuzel :-(
438718
S tim Weather Manem to neni omyl, ale fakt. Bohuzel :-(
Marty
0 0
reagovat

Hellblazer

Ocenuju tvoji kajicnost, ale e-mail s adresou (ceskou) jsem od tebe stejne porad nedostal.
438717
Ocenuju tvoji kajicnost, ale e-mail s adresou (ceskou) jsem od tebe stejne porad nedostal.
Hellblazer
0 0
reagovat

Ice Age 2 teaser

...konečně ve stáhnutelné QT verzi. Profil bude někdy během dneška ;). low">link | med">link | high.">link
438716
...konečně ve stáhnutelné QT verzi. Profil bude někdy během dneška ;). low | med | high.
Ice Age 2 teaser
0 0
reagovat

Cival

OK moja chyba:) Uz som sa ukludnil:D
438715
OK moja chyba*:)* Uz som sa ukludnil*:D*
Cival
0 0
reagovat
tak to se hodi?)
438714
tak to se hodi*?)*
0 0
reagovat
A s tema kvizarema z SK... muzou soutezit, ale vyhry jim budeme posilat jen na ceskou adresu (kamaradu, babicek, milenek) :-)
438713
A s tema kvizarema z SK... muzou soutezit, ale vyhry jim budeme posilat jen na ceskou adresu (kamaradu, babicek, milenek) :-)
0 0
reagovat
Vazeny Hellblazere, tezko ti muzu poslat DVD, dokud mi neposles svou adresu, o niz jsem te prosil v mailu z 5. 6. 2005. Takze zklidni hormon, to ze se nekde (pravdepodobne) zasekla mailova komunikace neni moje chyba a i kdyby byla neni potreba kvuli ni neco panicky vyrvavat do diskuze. Tak mi ji posli... A pro ostatni vyherce, lustitele a cekatele na DVD: byl jsem dost dlouho mimo svuj domaci rajon, takze vse (ale zas tolik restu nemame) dam snadno do kupy v druhe puli tydne, az dorazim na rodnou hroudu :-)
438712
Vazeny Hellblazere, tezko ti muzu poslat DVD, dokud mi neposles svou adresu, o niz jsem te prosil v mailu z 5. 6. 2005. Takze zklidni hormon, to ze se nekde (pravdepodobne) zasekla mailova komunikace neni moje chyba a i kdyby byla neni potreba kvuli ni neco panicky vyrvavat do diskuze. Tak mi ji posli... A pro ostatni vyherce, lustitele a cekatele na DVD: byl jsem dost dlouho mimo svuj domaci rajon, takze vse (ale zas tolik restu nemame) dam snadno do kupy v druhe puli tydne, az dorazim na rodnou hroudu :-)
0 0
reagovat
zda se mi to, nebo na predchozim prispevku mam blbe zadanej trailer">link na batmana a robina?;)
438711
zda se mi to, nebo na predchozim prispevku mam blbe zadanej trailer na batmana a robina?*;)*
0 0
reagovat
nema to skoro nic spolecnyho s oldie, ale mrknete na trailer">link na Batmana z 66 (5MB), nebo teaser">link na batman beyond, kerej je uplne o nicem...teda ten teaser (1,5MB). A kdyz uz sme u tech Batmanu, tady">link je teaser na Batman a Robin a tady">link trailer. Jenom sem se zkousel kouknout po trailerech na druhyho Burtona, ale vono to fakt nejde :o:(
438710
nema to skoro nic spolecnyho s oldie, ale mrknete na trailer na Batmana z 66 (5MB), nebo teaser na batman beyond, kerej je uplne o nicem...teda ten teaser (1,5MB). A kdyz uz sme u tech Batmanu, tady je teaser na Batman a Robin a tady trailer. Jenom sem se zkousel kouknout po trailerech na druhyho Burtona, ale vono to fakt nejde *:o**:(*
0 0
reagovat

jj

to bylo fakticky libovy.u toho sem se taky rechtal.trochu mi to pripomnelo crystalovu uvadecku oscaru.ta byla taky libova
438709
to bylo fakticky libovy.u toho sem se taky rechtal.trochu mi to pripomnelo crystalovu uvadecku oscaru.ta byla taky libova
jj
0 0
reagovat

mtv

dobry byla ta parodie na E3 a jak ten Fallon delal Jacka Blacka :D
438708
dobry byla ta parodie na E3 a jak ten Fallon delal Jacka Blacka :D
mtv
0 0
reagovat
Mne stroj casu.:D
438707
Mne stroj casu.*:D*
0 0
reagovat

mlha

to sis vsim brzo :))
koukali ste na to nekdo? me dostal hoffmanuv proslov:o
438706
to sis vsim brzo *:))* koukali ste na to nekdo? me dostal hoffmanuv proslov*:o*
mlha
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se