Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 131021 - 131040 Napsat příspěvek

Casper

Pochop.Scrooochy mě svým příspěvkem vytočil(ale nic proti němu).Mimochodem ta jeho poznámka byla urážející;-).Ba ne...jen prostě nemám rád(a ono to tak vyznělo), když jsem ihned atakován za názor.Stačí mi to, když mluvim o Alexanderovi.
438749
Pochop.Scrooochy mě svým příspěvkem vytočil(ale nic proti němu).Mimochodem ta jeho poznámka byla urážející;-).Ba ne...jen prostě nemám rád(a ono to tak vyznělo), když jsem ihned atakován za názor.Stačí mi to, když mluvim o Alexanderovi.
Casper
0 0
reagovat
NO ja si vcera dal po Batmanovi jeste Friday Night Lights a i kdyz je to klasicky sportovni drama, slintam z toho jeste tedka. Berg megarulez - tomu bych sveril Batmana :-) (a BTW samozrejme ze E3 ale mozna i ten Constantine v mych ocich netopejra predhanej... jinak samo sebou kazdemu, co jeho jest)8)
438748
NO ja si vcera dal po Batmanovi jeste Friday Night Lights a i kdyz je to klasicky sportovni drama, slintam z toho jeste tedka. Berg megarulez - tomu bych sveril Batmana :-) (a BTW samozrejme ze E3 ale mozna i ten Constantine v mych ocich netopejra predhanej... jinak samo sebou kazdemu, co jeho jest)*8)*
0 0
reagovat
Ta akce je vazne slaba... btw Cival mozna uhodil hrebicek na hlavicku. Ja dal sice devet, ale kdyz na to tak koukam zpetne, letos se opravdu radujeme z malickosti. ;) Ale neberte me vazne, Batmanovi bych dal pred Epizodou III prednost kdykoliv. ;)
438747
Ta akce je vazne slaba... btw Cival mozna uhodil hrebicek na hlavicku. Ja dal sice devet, ale kdyz na to tak koukam zpetne, letos se opravdu radujeme z malickosti. ;) Ale neberte me vazne, Batmanovi bych dal pred Epizodou III prednost kdykoliv. ;)
0 0
reagovat

kfk

Hmm me spise prijde,ze ses spatne vyspal a vybijis si to na nekom, kdo za to nemuze. A navic, az moc se vyzivas v nabubrelich frazich jako:.Tvoje stupidní glosa o MÉM názoru na Válku světů mě zcela nezajímá... ehmm nic proti aspon jsi inteligentni a tvoje prispevky davaji smysl, ale myslim, ze jsi uplne zbytecne napadl Scroochyho. A to se ho nechci zastavat... A vazne to nemyslim zle Loco
438746
Hmm me spise prijde,ze ses spatne vyspal a vybijis si to na nekom, kdo za to nemuze. A navic, az moc se vyzivas v nabubrelich frazich jako:.Tvoje stupidní glosa o MÉM názoru na Válku světů mě zcela nezajímá... ehmm nic proti aspon jsi inteligentni a tvoje prispevky davaji smysl, ale myslim, ze jsi uplne zbytecne napadl Scroochyho. A to se ho nechci zastavat... A vazne to nemyslim zle Loco
kfk
0 0
reagovat
Ja od Nolana moc necekal - kazdopadne s pohorsenim z prehravajiciho Watanabe souhlasim.
438745
Ja od Nolana moc necekal - kazdopadne s pohorsenim z prehravajiciho Watanabe souhlasim.
0 0
reagovat

scroochy

Děsně mě vyprovokovali ti stupidní smajlíci....to je asi jediná věc, kterou tady nemusim.
438744
Děsně mě vyprovokovali ti stupidní smajlíci....to je asi jediná věc, kterou tady nemusim.
scroochy
0 0
reagovat

Cival

Jasně...hudba složená skvěle a zakomponovaná taktéž...Ona ta "rutinní psychologická sešlost" byla právě mnou očekávána a taky se mi tam moc líbila.....ale(a to alibisticky si připouštím) že za debilní charakter Ras Al Ghula může S.Goyer.A ke všemu mi v očích klesl Ken Watanabe, i když měl málo prostoru a prakticky žádný dialog....mohl alespoň působit neploše a charismaticky,což se tak nestalo-koukalo se na něj hrozně. P.S.:Upřímně řečeno...scénář a příběhová linie mi připadaly trošičku chaotičtější. Stračně moc jsem od Nolana čekal.
438743
Jasně...hudba složená skvěle a zakomponovaná taktéž...Ona ta "rutinní psychologická sešlost" byla právě mnou očekávána a taky se mi tam moc líbila.....ale(a to alibisticky si připouštím) že za debilní charakter Ras Al Ghula může S.Goyer.A ke všemu mi v očích klesl Ken Watanabe, i když měl málo prostoru a prakticky žádný dialog....mohl alespoň působit neploše a charismaticky,což se tak nestalo-koukalo se na něj hrozně. P.S.:Upřímně řečeno...scénář a příběhová linie mi připadaly trošičku chaotičtější. Stračně moc jsem od Nolana čekal.
Cival
0 0
reagovat

kfk

No me teda Batman, taky kdovijak nenadchl. Na CSFD jsem napsal tohle - doufam, ze celkove sterilni dojem je z toho patrnej:-) "Zas takové terno to tedy není. Hlavně v kontaktních soubojích Nolan naprosto selhává, a i když ho musím pochválit za atmosféru a některé pompézní přílety (podtržené úžasnou hudbou dvojice Zimmer – Howard), celkový výplod jeho filmařského umu je pro mě v podstatě zklamáním. Žádná božská scéna, kterou bych toužil znovu prožít, žádný vizuální klenot, jenž by plejádu výborných herců povýšil z rutinní psychologické sešlosti na skutečnou comicsovou pecku. Úvod je sice výborný, ale likvidace padouchů a vůbec celá gothamská mise si koledují i o sešup s už tak roztřesených čtyř hvězdiček. I tak se na pokračování těším, protože Nolan a spol. se evidentně neflákali." Hlaskam o nejlepsim comicsu se pouze soustrastne usmivam. Asi je to z toho letosniho sucha, ze se lidi spokoji s malem.8)
438742
No me teda Batman, taky kdovijak nenadchl. Na CSFD jsem napsal tohle - doufam, ze celkove sterilni dojem je z toho patrnej:-) "Zas takové terno to tedy není. Hlavně v kontaktních soubojích Nolan naprosto selhává, a i když ho musím pochválit za atmosféru a některé pompézní přílety (podtržené úžasnou hudbou dvojice Zimmer – Howard), celkový výplod jeho filmařského umu je pro mě v podstatě zklamáním. Žádná božská scéna, kterou bych toužil znovu prožít, žádný vizuální klenot, jenž by plejádu výborných herců povýšil z rutinní psychologické sešlosti na skutečnou comicsovou pecku. Úvod je sice výborný, ale likvidace padouchů a vůbec celá gothamská mise si koledují i o sešup s už tak roztřesených čtyř hvězdiček. I tak se na pokračování těším, protože Nolan a spol. se evidentně neflákali." Hlaskam o nejlepsim comicsu se pouze soustrastne usmivam. Asi je to z toho letosniho sucha, ze se lidi spokoji s malem.*8)*
kfk
0 0
reagovat

kfk

prosimte klid, ja ti tvuj nazor neberu, tak se hned necerti...:o
438741
prosimte klid, ja ti tvuj nazor neberu, tak se hned necerti...*:o*
kfk
0 0
reagovat

scroochy

Ušetři mě hněvu spravedlivých.Tvoje stupidní glosa o MÉM názoru na Válku světů mě zcela nezajímá.
438740
Ušetři mě hněvu spravedlivých.Tvoje stupidní glosa o MÉM názoru na Válku světů mě zcela nezajímá.
scroochy
0 0
reagovat

kfk

a panska jizda se ti nelibila? :D:D
438739
a panska jizda se ti nelibila? *:D**:D*
kfk
0 0
reagovat

M@rty,Cival

To zase ne!Tu akci jsem tam nepotřeboval.To bylo dobře, že jí tam bylo málo.Jde o to, že motivace Ras Al Ghula(nebo jak se jmenoval) mi až moc připomínala comics, a to je to, co jsem nechtěl.Zatím nevím, jak bych Batmana ohodnotil....Asi jsem si představoval, že by celej Batman mohl vypadat jako první polovina.Ale pořád to je nadprůměr...jen jde o to, že se to mohlo držet více při zemi(ani nevim, jak to myslim)....P.S.:War of the Worlds dopadlo tak, jak jsem čekal-špatně.celé mi to připadalo jako velmi špatnej katastrofickej film.
438738
To zase ne!Tu akci jsem tam nepotřeboval.To bylo dobře, že jí tam bylo málo.Jde o to, že motivace Ras Al Ghula(nebo jak se jmenoval) mi až moc připomínala comics, a to je to, co jsem nechtěl.Zatím nevím, jak bych Batmana ohodnotil....Asi jsem si představoval, že by celej Batman mohl vypadat jako první polovina.Ale pořád to je nadprůměr...jen jde o to, že se to mohlo držet více při zemi(ani nevim, jak to myslim)....P.S.:War of the Worlds dopadlo tak, jak jsem čekal-špatně.celé mi to připadalo jako velmi špatnej katastrofickej film.
M@rty,Cival
0 0
reagovat

scroochy

Ja uz to taky nehledam a kdyz nevim tak se na neco podivam a pak to tipnu - treba ted mi to vyslo ...
438737
Ja uz to taky nehledam a kdyz nevim tak se na neco podivam a pak to tipnu - treba ted mi to vyslo ...
scroochy
0 0
reagovat

killerzeli

to neres, ja je taky nevim :) driv bych se to mozna snazil vykoumat, ale ted uz na to kaslu :D jedno dyvko sem si uz vyhral 8) a soutezim jenom pokud si sem jistej odpovedi a nemusim ji nekde hledat...
438736
to neres, ja je taky nevim *:)* driv bych se to mozna snazil vykoumat, ale ted uz na to kaslu *:D* jedno dyvko sem si uz vyhral *8)* a soutezim jenom pokud si sem jistej odpovedi a nemusim ji nekde hledat...
killerzeli
0 0
reagovat
Ja sem asi blbej ale ty dva nahore nevim ...
438735
Ja sem asi blbej ale ty dva nahore nevim ...
0 0
reagovat

kviz

Panove, tenhle kvíz je krása:D:+.
438734
Panove, tenhle kvíz je krása*:D**:+*.
kviz
0 0
reagovat

re CIVAL

Přesně, Mr and Mrs Smith se mi líbily moc. Za to na Batmana jsem čekal od minulého května už když byli na světě první obrázky Batmobilu a výsledek byl ten, že jsem kroutil hlavou nad vysoce ohodnocenou recenzí:o. Moc dlouho se to rozjíždí, akcí je tam málo, a Batman skoro vůbec nevyužije všechny svoje udělátka:)) Snad to spraví dvojka v přípravě.
438733
Přesně, Mr and Mrs Smith se mi líbily moc. Za to na Batmana jsem čekal od minulého května už když byli na světě první obrázky Batmobilu a výsledek byl ten, že jsem kroutil hlavou nad vysoce ohodnocenou recenzí*:o*. Moc dlouho se to rozjíždí, akcí je tam málo, a Batman skoro vůbec nevyužije všechny svoje udělátka*:))* Snad to spraví dvojka v přípravě.
re CIVAL
0 0
reagovat

kfk

Ja se na nej neprijemne hodne tesim, takze se trpchu obavam, ze budu zitra zklamanej. Ale snad ne :-) BTW dneska jsem videl potreti Smithovi a asi budu muset napsat proti kolegum recenzicku - ustalil jsem se na 8/10 :-)
438732
Ja se na nej neprijemne hodne tesim, takze se trpchu obavam, ze budu zitra zklamanej. Ale snad ne :-) BTW dneska jsem videl potreti Smithovi a asi budu muset napsat proti kolegum recenzicku - ustalil jsem se na 8/10 :-)
kfk
0 0
reagovat

7NEO7

TY trailery jsou stream, jestli jsem dobre koukal.
438731
TY trailery jsou stream, jestli jsem dobre koukal.
7NEO7
0 0
reagovat

Cival

Tak jsem byl na novém Batmanovi a musím říct, že jsem z něj velmi rozpačitej. Možná jsem čekal od Nolana víc, než jen legendu.Chtěl bych vědět, jestli se shodnem.Dík.
438730
Tak jsem byl na novém Batmanovi a musím říct, že jsem z něj velmi rozpačitej. Možná jsem čekal od Nolana víc, než jen legendu.Chtěl bych vědět, jestli se shodnem.Dík.
Cival
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se