Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 131001 - 131020 Napsat příspěvek
Ne, Imf jde se mnou ;)
438769
Ne, Imf jde se mnou ;)
0 0
reagovat
Hele co tak na dalsi oldie nejaky Ghostbusters.:D
438768
Hele co tak na dalsi oldie nejaky Ghostbusters.*:D*
0 0
reagovat

Vincent

Neskoro, imf uz ide so mnou. ;)
438767
Neskoro, imf uz ide so mnou. ;)
Vincent
0 0
reagovat
Imfe, určitě už máš naplánovanej Island v příštích dnech jako že seš ten novinář nebo já nevim čim se tam prokazuješ na těch předpremiérách, takže jsem si říkal, že bych šel s tebou nebo mi nezbyde nic jinýho a moje nedočkavost to prostě bude muset vidět dřív než v září. ;)
438766
Imfe, určitě už máš naplánovanej Island v příštích dnech jako že seš ten novinář nebo já nevim čim se tam prokazuješ na těch předpremiérách, takže jsem si říkal, že bych šel s tebou nebo mi nezbyde nic jinýho a moje nedočkavost to prostě bude muset vidět dřív než v září. *;)*
0 0
reagovat

MYSTIC

Kdyz si se neprosil o nazory, tak se priste radsi neptej vubec na nic. Vsem se ulevi. Dik.
438765
Kdyz si se neprosil o nazory, tak se priste radsi neptej vubec na nic. Vsem se ulevi. Dik.
MYSTIC
0 0
reagovat

M@rty

jj taky si myslim narozdil od jinej (kocour,filip.s)
438764
jj taky si myslim narozdil od jinej (kocour,filip.s)
M@rty
0 0
reagovat

KKKT

Dete se radsi poradne vyspat a neotravujte sem se zeptal ktery film je lepsi pribehem ( a ne ktery ma lepsi zvuk nebo co at si to v kine uziju ) chcu videl dobry film a nepotrebuju k tomu kino . A radsi si stahnu DIVx a kdyz se mi to bude libit tak DVD ! a neprosil jsem o nejake nazory !! jjo a jsem chudak takhle stahuvat kdyz stahnu 20 GB mesicne filmu a potom 700 mb je to na co se rad podivam
438763
Dete se radsi poradne vyspat a neotravujte sem se zeptal ktery film je lepsi pribehem ( a ne ktery ma lepsi zvuk nebo co at si to v kine uziju ) chcu videl dobry film a nepotrebuju k tomu kino . A radsi si stahnu DIVx a kdyz se mi to bude libit tak DVD ! a neprosil jsem o nejake nazory !! jjo a jsem chudak takhle stahuvat kdyz stahnu 20 GB mesicne filmu a potom 700 mb je to na co se rad podivam
KKKT
0 0
reagovat

Mystic

Stranok, kde recenzie pisu ludia pozerajuci DivXy pre ludi pozerajucich DivXy je dost. Seriozne weby su zamerane na kino. Je v tom kapanek dost podstatny rozdiel...
438762
Stranok, kde recenzie pisu ludia pozerajuci DivXy pre ludi pozerajucich DivXy je dost. Seriozne weby su zamerane na kino. Je v tom kapanek dost podstatny rozdiel...
Mystic
0 0
reagovat

MYSTIC

To tě ale lituju... Takhle zbytečně stahovat, to jsi skutečně chudák. Jdi s tímhle tapetovat diskuze jinam ?).
438761
To tě ale lituju... Takhle zbytečně stahovat, to jsi skutečně chudák. Jdi s tímhle tapetovat diskuze jinam *?)*.
MYSTIC
0 0
reagovat

MYSTIC

To je pravda s temi recenzemi?)
438760
To je pravda s temi recenzemi*?)*
MYSTIC
0 0
reagovat

M@rty

jj a v recenzi kolikrat reknou veci jak neni film vymecnej a nakonec lituju kazdy mb co jsem stahl !!
asi si stahnu tu sveraci kazajku :-)
438759
jj a v recenzi kolikrat reknou veci jak neni film vymecnej a nakonec lituju kazdy mb co jsem stahl !! asi si stahnu tu sveraci kazajku :-)
M@rty
0 0
reagovat

MYSTIC

No já nevím, stáhni si oboje, každý je nějak vyjímečný a má své kouzlo (ale žádný z nich není dokonalý).
PS: Zkus si číst recenze:D
438758
No já nevím, stáhni si oboje, každý je nějak vyjímečný a má své kouzlo (ale žádný z nich není dokonalý). PS: Zkus si číst recenze*:D*
MYSTIC
0 0
reagovat

Sveraci Kazajka

hej hej videl nekdo tenhle film ??
poradte jestli si to mam stahnou nebo radsi hostage !!! ale fast and furious specham :D:))
438757
hej hej videl nekdo tenhle film ?? poradte jestli si to mam stahnou nebo radsi hostage !!! ale fast and furious specham :D*:))*
Sveraci Kazajka
0 0
reagovat

The Matrix

Pokud někomu chybí trailer nebo TV spot na některý film z trilogie Matrix, tak pak je možné stáhnout tady">link
438756
Pokud někomu chybí trailer nebo TV spot na některý film z trilogie Matrix, tak pak je možné stáhnout tady
The Matrix
0 0
reagovat
Nolan se v akcnich scenach ztracel pokazdy, ale bathonicka byla vyborna, v porovnani s vezenskou bitkou v uvodu. ;)
438755
Nolan se v akcnich scenach ztracel pokazdy, ale bathonicka byla vyborna, v porovnani s vezenskou bitkou v uvodu. ;)
0 0
reagovat

kOCOUR

Měla skvělej lehce depresivní feeling, jenže chvílema se mi zdálo jakoby se v tom akčním střihu Nolan ztrácel.
438754
Měla skvělej lehce depresivní feeling, jenže chvílema se mi zdálo jakoby se v tom akčním střihu Nolan ztrácel.
kOCOUR
0 0
reagovat
Tak SawII vyzerá zaujímavo ale možno až moc podobne jednotke. Len dúfam že to nebude typicky pokazené pokračovanie. Hlavne tie reči o vyššom rozpočte a o tom že to bude väčšie atd. ma znepokojujú
438753
Tak SawII vyzerá zaujímavo ale možno až moc podobne jednotke. Len dúfam že to nebude typicky pokazené pokračovanie. Hlavne tie reči o vyššom rozpočte a o tom že to bude väčšie atd. ma znepokojujú
0 0
reagovat

scroochy

A ještě jeden příspěvek a dost;-)...Mě prostě jen ta tvá poznámka trochu vytočila a ke všemu jsem na ni neměl náladu. P.S.:Vyzněla tak, že mi ten názor bereš;-).
438752
A ještě jeden příspěvek a dost;-)...Mě prostě jen ta tvá poznámka trochu vytočila a ke všemu jsem na ni neměl náladu. P.S.:Vyzněla tak, že mi ten názor bereš;-).
scroochy
0 0
reagovat

kfk

Mně se zdála ve světle všeho ostatního úplně v pohodě a rozhodně bych ji při výčtu pozitiv vypíchl na přední pozice.
438751
Mně se zdála ve světle všeho ostatního úplně v pohodě a rozhodně bych ji při výčtu pozitiv vypíchl na přední pozice.
kfk
0 0
reagovat
No, v případě E3 jasně rozhodnu ve prospěch lítající krysy, ale u Constantina nevim....P.S.:Komu se taky ta honička s Batmobilem zdá nějak zběsile stříhaná?
438750
No, v případě E3 jasně rozhodnu ve prospěch lítající krysy, ale u Constantina nevim....P.S.:Komu se taky ta honička s Batmobilem zdá nějak zběsile stříhaná?
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se