Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 130921 - 130940 Napsat příspěvek

re

No mě se to taky maže, vždy to drželo, ale teď to pořád zadávám znova?).
438850
No mě se to taky maže, vždy to drželo, ale teď to pořád zadávám znova*?)*.
re
0 0
reagovat
Sakra, že by mě skřítci slyšeli jak si z nich dělám srandu? Já se ted musel taky znova prihlasit :))
438849
Sakra, že by mě skřítci slyšeli jak si z nich dělám srandu? Já se ted musel taky znova prihlasit *:))*
0 0
reagovat

no

neni spis mozny, ze ty cookies ten pocitac jednoduse nenacte?asi ne, co?pac von je desnej chudak, jen kdyz pisu text, tak treba musim cekat, nez se zobrazej ty pismenka. nechci bejt sprostej, ale je to zasranej smejd...boze, jak ja se tesim, az budu mit novej. do temporary files nelezu, zakze dost pochybuju, ze by byla chyba na me strane...achjo.."help, I need somebody, help, not just anybody..."
438848
neni spis mozny, ze ty cookies ten pocitac jednoduse nenacte?asi ne, co?pac von je desnej chudak, jen kdyz pisu text, tak treba musim cekat, nez se zobrazej ty pismenka. nechci bejt sprostej, ale je to zasranej smejd...boze, jak ja se tesim, az budu mit novej. do temporary files nelezu, zakze dost pochybuju, ze by byla chyba na me strane...achjo.."help, I need somebody, help, not just anybody..."
no
0 0
reagovat
jackieboy: Někdo ti maže naschvál cookies, když spíš? Že by cookies mazající trpaslíci hehe! :D
438847
jackieboy: Někdo ti maže naschvál cookies, když spíš? Že by cookies mazající trpaslíci hehe! *:D*
0 0
reagovat

2red

skoro pokazdy, kdyz sem du, taxe musim znova prihlasovat. pritom pokazdy zadavam automaticky. where´s the problem pls?thx
438846
skoro pokazdy, kdyz sem du, taxe musim znova prihlasovat. pritom pokazdy zadavam automaticky. where´s the problem pls?thx
2red
0 0
reagovat

F4

prekvapive sem se u toho pobavil.Akorat to nemelo grady...a misty to bylo...trochu trapny.Ehm, ale jinak dobry.
438845
prekvapive sem se u toho pobavil.Akorat to nemelo grady...a misty to bylo...trochu trapny.Ehm, ale jinak dobry.
F4
0 0
reagovat
jackieboy:Skus slovnik cizich slov.;)
438844
jackieboy:Skus slovnik cizich slov.*;)*
0 0
reagovat

kocour

tak promin no...kdyz ja se s tim jinde nez tady vetsinou nesetkavam...achjo.du koukat na fantastic four, sem teda zvedavej...
438843
tak promin no...kdyz ja se s tim jinde nez tady vetsinou nesetkavam...achjo.du koukat na fantastic four, sem teda zvedavej...
kocour
0 0
reagovat

jackieboy

Jak obvykle na internetu dohledáváš něco, o čem nic nevíš? Protože ta nejobvyklejší cesta, kterou se dávám já, vrací na otázku imho hned 2 960 000 odpovědí. Nevěřím, že tě ani jedna neuspokojila a proto se ptáš raději v diskuzním fóru na serveru o trailerech :).
438842
Jak obvykle na internetu dohledáváš něco, o čem nic nevíš? Protože ta nejobvyklejší cesta, kterou se dávám já, vrací na otázku imho hned 2 960 000 odpovědí. Nevěřím, že tě ani jedna neuspokojila a proto se ptáš raději v diskuzním fóru na serveru o trailerech :).
jackieboy
0 0
reagovat

ehm

ja vim, ze ted budu za retarda /na coz ste si uz ale urcite zvykli:-/, ale co ksakru znamena to "imho"? Ale s imfem souhlasim, je to tak.stejne to nemeni nic natom, jak se na to tesim. Ten usmev, kdyz skace z toho baraku je...mrazivej :-)
438841
ja vim, ze ted budu za retarda /na coz ste si uz ale urcite zvykli*:-*/, ale co ksakru znamena to "imho"? Ale s imfem souhlasim, je to tak.stejne to nemeni nic natom, jak se na to tesim. Ten usmev, kdyz skace z toho baraku je...mrazivej :-)
ehm
0 0
reagovat
Mimochodem ten "zaber na Neovy botasky" je snad interni joke, nebo jasny odkaz k McTeigueove minulosti (pomocny reziser totiz toci presne tenhle typ zaberu ;)
438840
Mimochodem ten "zaber na Neovy botasky" je snad interni joke, nebo jasny odkaz k McTeigueove minulosti (pomocny reziser totiz toci presne tenhle typ zaberu ;)
0 0
reagovat
Vendettu jsem psal (a dopsal, dokud jsem si nevsiml, ze to Cival udelal uz tri hodiny prede mnou ;) a vypravu jsem prirovnal az k televizni... imho to ma vsechno co delat s kulisami a designem obecne... zabery s Veckem vypadaji skvele, ale kdyz tam ten manik mluvi na screenu pres celej zaber nebo tam jsou ty vojaci, pripomina mi to TV inscenaci... mozna to tak chteli, ale imho to film potahne dolu...
438839
Vendettu jsem psal (a dopsal, dokud jsem si nevsiml, ze to Cival udelal uz tri hodiny prede mnou ;) a vypravu jsem prirovnal az k televizni... imho to ma vsechno co delat s kulisami a designem obecne... zabery s Veckem vypadaji skvele, ale kdyz tam ten manik mluvi na screenu pres celej zaber nebo tam jsou ty vojaci, pripomina mi to TV inscenaci... mozna to tak chteli, ale imho to film potahne dolu...
0 0
reagovat

Hlášení

Dnes odpoledne jsem zčásti přepisoval hlavní součásti TrailerZone. Pokud se na vašem přijímači vyskytne jakýkoliv problém (stránky s not found, chybové hlášky z databáze atp.), dejte prosím urychleně vědět. Dík ;)
438838
Dnes odpoledne jsem zčásti přepisoval hlavní součásti TrailerZone. Pokud se na vašem přijímači vyskytne jakýkoliv problém (stránky s not found, chybové hlášky z databáze atp.), dejte prosím urychleně vědět. Dík ;)
Hlášení
0 0
reagovat

Proof trailer

hrají: Gwyneth Paltrow, Anthony Hopkins, Jake Gyllenhaal; režie: John Madden trailer">link
438837
hrají: Gwyneth Paltrow, Anthony Hopkins, Jake Gyllenhaal; režie: John Madden trailer
Proof trailer
0 0
reagovat
Ehm nak mi to nejde.Sem to tady zaflakal a kdyz uz to nak prijatelne vypadalo, tak ten obrazek najednou nebyl zobrazovanej...no nic,imf nebo nekdo takovej by urcite nadaval, ze od toho tu neni diskuze ?) hele videl nekdo ten Stealth Comic-con trailer? To je mazec! Fakt parada, zacinam se na to docela tesit. Este by to chtelo, aby nekdo vytah comic-con ukazku Supermana, prej tam byla petiminutovka...:o
438836
Ehm nak mi to nejde.Sem to tady zaflakal a kdyz uz to nak prijatelne vypadalo, tak ten obrazek najednou nebyl zobrazovanej...no nic,imf nebo nekdo takovej by urcite nadaval, ze od toho tu neni diskuze *?)* hele videl nekdo ten Stealth Comic-con trailer? To je mazec! Fakt parada, zacinam se na to docela tesit. Este by to chtelo, aby nekdo vytah comic-con ukazku Supermana, prej tam byla petiminutovka...*:o*
0 0
reagovat
Nho jak vidíš, tak já jsem semka dostal jen náhled, abych nezasekal celou stránku jednou fotkou. ;) Ale dostal jsem to sem jednoduchym html tagem. Pamatuješ, jak jsme tě tady naučili používat odkazy s textem? :) Tak tohle je skoro to samý.

[a href="adresa odkazu"][img src="adresa náhledu obrázku"]

Místo [ a ] použiješ < a > !
438835
Nho jak vidíš, tak já jsem semka dostal jen náhled, abych nezasekal celou stránku jednou fotkou. *;)* Ale dostal jsem to sem jednoduchym html tagem. Pamatuješ, jak jsme tě tady naučili používat odkazy s textem? :) Tak tohle je skoro to samý.
[a href="adresa odkazu"][img src="adresa náhledu obrázku"]
Místo [ a ] použiješ < a > !
0 0
reagovat

Scarlett

Achchch!!!!!Kdo se mi este divi, ze se mi libi vic nez Elisha? ;)
btw nevim,kdo psal k traileru na Vendetu, ale mel zatracenou pravdu s tou vypravou...me to desne pripomina Equilibrium a nechci bejt zlovestnej, ale myslim, ze to tak i dopadne...2vincent:jax sem dostal ten pic? to se mi libi...:+
438834
Achchch!!!!!Kdo se mi este divi, ze se mi libi vic nez Elisha? *;)* btw nevim,kdo psal k traileru na Vendetu, ale mel zatracenou pravdu s tou vypravou...me to desne pripomina Equilibrium a nechci bejt zlovestnej, ale myslim, ze to tak i dopadne...2vincent:jax sem dostal ten pic? to se mi libi...*:+*
Scarlett
0 0
reagovat

Scarlett Johansson

Pár screenů z Ostrova a imfem zmiňovaná scéna z Love Song For Bobby Long. 8)

link src=link link src=link
438833
Pár screenů z Ostrova a imfem zmiňovaná scéna z Love Song For Bobby Long. *8)*

Scarlett Johansson
0 0
reagovat

VfV

Remember Remember the Fifth of November...oh yeah!
438832
Remember Remember the Fifth of November...oh yeah!
VfV
0 0
reagovat
Jo, bude hned :-)
438831
Jo, bude hned :-)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se