Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 130561 - 130580 Napsat příspěvek

imf

To dává smysl. I ve starém Egyptě byly kočky uctívány jako strážkyně podsvětí! :D
439157
To dává smysl. I ve starém Egyptě byly kočky uctívány jako strážkyně podsvětí! *:D*
imf
0 0
reagovat

Forrest

Kdybych nebyl linej, muzu mit stejne hodnoceni jako Kocour, z jednoducheho duvodu - vsichni v redakci koukame v ramci moznosti na vsechny trailery, vetsinou az potom, se rozdeluje, kdo co napise. Ale obcas mam na praci jine veci, nez pridelovat hodnoceni (Kocour je prvni proste proto, ze drzi prestiz redakce... ma to v popisu prace ;)
439156
Kdybych nebyl linej, muzu mit stejne hodnoceni jako Kocour, z jednoducheho duvodu - vsichni v redakci koukame v ramci moznosti na vsechny trailery, vetsinou az potom, se rozdeluje, kdo co napise. Ale obcas mam na praci jine veci, nez pridelovat hodnoceni (Kocour je prvni proste proto, ze drzi prestiz redakce... ma to v popisu prace ;)
Forrest
0 0
reagovat
Ještě aby svá hodnocení upravil M@rty a imf bude mít bronzovou. To by se mu líbilo! ?)
439155
Ještě aby svá hodnocení upravil M@rty a imf bude mít bronzovou. To by se mu líbilo! *?)*
0 0
reagovat

MYSTIC

Já si toho moc necením. Ještě dvě hodnocení jsi mohl umáznout a byl by si ve statistikách až za mnou, ale takhle...Ne, pro mě je to málo :) ;)
439154
Já si toho moc necením. Ještě dvě hodnocení jsi mohl umáznout a byl by si ve statistikách až za mnou, ale takhle...Ne, pro mě je to málo :) *;)*
MYSTIC
0 0
reagovat

MYSTIC

Mozna tomu neuveris, ale fakt si toho kroku cenim...
439153
Mozna tomu neuveris, ale fakt si toho kroku cenim...
MYSTIC
0 0
reagovat

Trailery

Teď mám už obodované trailery podle skutečnosti, doufám že jedna věc je teda vyřešená. Udělal jsem chybu přiznávám.
439152
Teď mám už obodované trailery podle skutečnosti, doufám že jedna věc je teda vyřešená. Udělal jsem chybu přiznávám.
Trailery
0 0
reagovat
Huh. Dneska to bude chtít hodně piv ;)
439151
Huh. Dneska to bude chtít hodně piv ;)
0 0
reagovat

imf

Já sem fakt tu přípomínku o těch recenzích nijak špatně nemyslel, myslel jsem ji asi jako Forrest(viz.recenze), ale tomu se nic neřeklo. Prostě chcu říct, že od těch hodnoceních trailerů(co sem neviděl) se snažím nijak neprovokavat, od té doby co jste mě sprdli za psaní, snažím se psát aspoň trochu spisovně(ať se to dá aspoň přečíst) a teď se budu snažit už nepsat jaké recenze bych tu chtěl, ale až budou tak prostě budou a hotovo a potom je třeba budu moci hodnotit. OK - aspoň zas na chvíli příměří? :-|
439150
Já sem fakt tu přípomínku o těch recenzích nijak špatně nemyslel, myslel jsem ji asi jako Forrest(viz.recenze), ale tomu se nic neřeklo. Prostě chcu říct, že od těch hodnoceních trailerů(co sem neviděl) se snažím nijak neprovokavat, od té doby co jste mě sprdli za psaní, snažím se psát aspoň trochu spisovně(ať se to dá aspoň přečíst) a teď se budu snažit už nepsat jaké recenze bych tu chtěl, ale až budou tak prostě budou a hotovo a potom je třeba budu moci hodnotit. OK - aspoň zas na chvíli příměří? :-|
imf
0 0
reagovat

MYSTIC

Myslim, ze by neuskodilo chovat se trochu primereneji, pak by tu nekteri z nas nemuseli takhle "vystrelovat". To ze souhlasis s vyberem recenzi je sice fajn, ale jde to napsat i trochu pokorneji. Takhle to opravdu vyzniva, ze nam milostive dovolujes, abychom odrecenzovali zrovna tyhle tituly. Kdybych mel takovej skraloup jako ty (byl verejne obvinenej z toho, ze hodnotim neco, co jsem nikdy nevidel), asi bych zalezl do diry a jenom vsechno tise sledoval. Ale ty si kazdym svym prispevkem proste koledujes o to, aby ti nekdo odepsal v tomhle duchu...
439149
Myslim, ze by neuskodilo chovat se trochu primereneji, pak by tu nekteri z nas nemuseli takhle "vystrelovat". To ze souhlasis s vyberem recenzi je sice fajn, ale jde to napsat i trochu pokorneji. Takhle to opravdu vyzniva, ze nam milostive dovolujes, abychom odrecenzovali zrovna tyhle tituly. Kdybych mel takovej skraloup jako ty (byl verejne obvinenej z toho, ze hodnotim neco, co jsem nikdy nevidel), asi bych zalezl do diry a jenom vsechno tise sledoval. Ale ty si kazdym svym prispevkem proste koledujes o to, aby ti nekdo odepsal v tomhle duchu...
MYSTIC
0 0
reagovat

kOCOURE

Už jsem se omluvil a tím to fakt pro mě zhasne, jestli to jde tak mi ty body v tom žebříčku nějak odeberte, ale nebudu to schazovat celé dolů (ztráta času když se v tom žebříčků o nic nesoutěží). Marty se ptal jestli nechystáte v nejbližší době nějaké recenze a já jsem říkal že bych souhlasil s těma co jsem napsal(viz.diskuze), neříkal jsem ať je teď píšete nebo proč ještě nejsou, jestli si to pochopil nějak jinak tak sorry.;]
439148
Už jsem se omluvil a tím to fakt pro mě zhasne, jestli to jde tak mi ty body v tom žebříčku nějak odeberte, ale nebudu to schazovat celé dolů (ztráta času když se v tom žebříčků o nic nesoutěží). Marty se ptal jestli nechystáte v nejbližší době nějaké recenze a já jsem říkal že bych souhlasil s těma co jsem napsal(viz.diskuze), neříkal jsem ať je teď píšete nebo proč ještě nejsou, jestli si to pochopil nějak jinak tak sorry.;]
kOCOURE
0 0
reagovat
Kocoure, nenech prchlivost cloumat svym majestatem :-) A ano, Marty, recenzujeme prakticky vsechno podstatne, co jde do kin, takze i tebou zminovane kousky se na TZ zahy objevi. Osobne muzu prislibit alespon toho Karlika, Herbie a Skeleton Key v horizontu zhruba tydne :-)
439147
Kocoure, nenech prchlivost cloumat svym majestatem :-) A ano, Marty, recenzujeme prakticky vsechno podstatne, co jde do kin, takze i tebou zminovane kousky se na TZ zahy objevi. Osobne muzu prislibit alespon toho Karlika, Herbie a Skeleton Key v horizontu zhruba tydne :-)
0 0
reagovat

koCOUR

A já bych souhlasil s Dark Water, Herbie: Fully Loaded, Must Love Dogs....:) ?)
439146
A já bych souhlasil s Dark Water, Herbie: Fully Loaded, Must Love Dogs....:) *?)*
koCOUR
0 0
reagovat

MYSTIC

Tak to je fajn, že bys souhlasil... Ale nejdřív to snad musíme vidět, ne? I když chápu, že když hodnotíš něco, cos neviděl, můžeš o tom asi i psát...
439145
Tak to je fajn, že bys souhlasil... Ale nejdřív to snad musíme vidět, ne? I když chápu, že když hodnotíš něco, cos neviděl, můžeš o tom asi i psát...
MYSTIC
0 0
reagovat

recenze

Souhlasil bych s Land of The Dead, Charlie Chocolate, Sky High, The Skeleton Key.
439144
Souhlasil bych s Land of The Dead, Charlie Chocolate, Sky High, The Skeleton Key.
recenze
0 0
reagovat

M@rty

Nech se prekvapit.
439143
Nech se prekvapit.
M@rty
0 0
reagovat

recenze

Nechystáte na nějakou z těchto filmů v nebližší době recenzi? Dark Water 2005, Herbie: Fully Loaded, Charlie Chocolate, Land of The Dead, Must Love Dogs, Sky High The Bad News Bears, The Devils Reject, The Skeleton Key
:)
439142
Nechystáte na nějakou z těchto filmů v nebližší době recenzi? Dark Water 2005, Herbie: Fully Loaded, Charlie Chocolate, Land of The Dead, Must Love Dogs, Sky High The Bad News Bears, The Devils Reject, The Skeleton Key *:)*
recenze
0 0
reagovat

M@rty

Vazne si myslis, ze ti na to budeme odpovidat? ;)
439141
Vazne si myslis, ze ti na to budeme odpovidat? ;)
M@rty
0 0
reagovat

kviz

Chci se zeptat jestli ten kvíz je opět nějak upravený. Zdá se mi, že je trochu přiblížený, protože je screen poněkud nekvalitní?).
439140
Chci se zeptat jestli ten kvíz je opět nějak upravený. Zdá se mi, že je trochu přiblížený, protože je screen poněkud nekvalitní*?)*.
kviz
0 0
reagovat
Tady">link je pro nedočkavce teaser na nového Sama Mendese dokud se někdo z kolegů nevzbudí a nespíchne ho. Dobrou.
439139
Tady je pro nedočkavce teaser na nového Sama Mendese dokud se někdo z kolegů nevzbudí a nespíchne ho. Dobrou.
0 0
reagovat

k Filmpubu

sry, ze to pisu sem, ale psal sem to pred dvouma mesice do pripominek na filpubu...zkratka mate spatne odkaz na archiv novinek na hlavni strance...pokud na to kliknu, dostanu se k archivu dvd recenzi, nikoli aktualit (staci prepsat jen jedno cislo v odkazu - z osmicky na trojku) ?)
439138
sry, ze to pisu sem, ale psal sem to pred dvouma mesice do pripominek na filpubu...zkratka mate spatne odkaz na archiv novinek na hlavni strance...pokud na to kliknu, dostanu se k archivu dvd recenzi, nikoli aktualit (staci prepsat jen jedno cislo v odkazu - z osmicky na trojku) *?)*
k Filmpubu
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se