Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 130401 - 130420 Napsat příspěvek

scroochy

Vyrazis na Ostrov? Zabudol si? There is no island! ;)
439341
Vyrazis na Ostrov? Zabudol si? There is no island! ;)
scroochy
0 0
reagovat

the island

juhuu, dneska vyrazim na Ostrov, to sem zvedavej, moc moc...michal zatoka rulez ;)
439340
juhuu, dneska vyrazim na Ostrov, to sem zvedavej, moc moc...michal zatoka rulez *;)*
the island
0 0
reagovat

15JASON15

...nic proti tobě...
439339
...nic proti tobě...
15JASON15
0 0
reagovat

...

Jason X?Jason X?!!!Jason X?!!!!!Jak může někdo mít ikonku s Jasonem X?!Vždyť ten film znásilňuje dobrej vkus!!!Jak může někdo vytvořit takovej film?!Vždyť to by ani takhle nedokázal ztupit největší tupec ztupeným detupilátorem, který ztupil takový tupec jako je Redžína!!!
439338
Jason X?Jason X?!!!Jason X?!!!!!Jak může někdo mít ikonku s Jasonem X?!Vždyť ten film znásilňuje dobrej vkus!!!Jak může někdo vytvořit takovej film?!Vždyť to by ani takhle nedokázal ztupit největší tupec ztupeným detupilátorem, který ztupil takový tupec jako je Redžína!!!
...
0 0
reagovat

imf

Njn.:D
439337
Njn.*:D*
imf
0 0
reagovat
Mystic zase prebral ;)

Vincent, Scroochy: Chlapci... doprejte nam trochu sarkasmu... nemame ho kde jinde ventilovat. :)
439336
Mystic zase prebral ;)
Vincent, Scroochy: Chlapci... doprejte nam trochu sarkasmu... nemame ho kde jinde ventilovat. :)
0 0
reagovat

SRy

Už ho má spravený!!! Sem si nevšim že už psal do diskuze.?)
439335
Už ho má spravený!!! Sem si nevšim že už psal do diskuze.*?)*
SRy
0 0
reagovat

MYSTIC

HO znám ho můj kámoš, teď tu není a nebude asi 5dnů, se mu pokakal počítač, jinak tu sem tam podle mě bude chodit.;)
439334
HO znám ho můj kámoš, teď tu není a nebude asi 5dnů, se mu pokakal počítač, jinak tu sem tam podle mě bude chodit.*;)*
MYSTIC
0 0
reagovat
Souhlasim se scroochym :)
439333
Souhlasim se scroochym *:)*
0 0
reagovat

oli.G, k0c0ur

nechte ho, chudaka :)
439332
nechte ho, chudaka :)
oli.G, k0c0ur
0 0
reagovat

15JASON15

Sakra, ty si to videl? Moj bratranec tam hral taku mensiu rolu (zomrie pomerne skoro), a ani on sa k tomu este nedostal. Ake to je? Skus kontaktovat niekoho z adminov trailerZone, mozno radi publikuju tvoju recenziu alebo od teba odkupia kopiu (za slusne peniaze).
439331
Sakra, ty si to videl? Moj bratranec tam hral taku mensiu rolu (zomrie pomerne skoro), a ani on sa k tomu este nedostal. Ake to je? Skus kontaktovat niekoho z adminov trailerZone, mozno radi publikuju tvoju recenziu alebo od teba odkupia kopiu (za slusne peniaze).
15JASON15
0 0
reagovat

15JASON15 | 31.08.2005 23:14:30

Už byl někde k vidění?
439330
Už byl někde k vidění?
15JASON15 | 31.08.2005 23:14:30
0 0
reagovat

Doom

Podle me to je pecka film.Urcite ho radim mezi lepsi filmy.:+
439329
Podle me to je pecka film.Urcite ho radim mezi lepsi filmy.*:+*
Doom
0 0
reagovat
aaa kua. to je na pytel, pac treba zrovna Batman B v 1080p jede ve wmv jak po masle (a to sem pri nem stahoval tri...ehm, soubory a vypaloval cdecko) a v qt pri mensim datovym toku se to mrsi...nikdy by me nenapadlo, ze reknu slava wmv. akorat me stve, ze ty licencovany musim ject pres Mp. A to mi nektery licencovat ani nejdou, coz je uplne mimo me chapani...
439328
aaa kua. to je na pytel, pac treba zrovna Batman B v 1080p jede ve wmv jak po masle (a to sem pri nem stahoval tri...ehm, soubory a vypaloval cdecko) a v qt pri mensim datovym toku se to mrsi...nikdy by me nenapadlo, ze reknu slava wmv. akorat me stve, ze ty licencovany musim ject pres Mp. A to mi nektery licencovat ani nejdou, coz je uplne mimo me chapani...
0 0
reagovat
jackieboy: zatim mas smulu, pokud vim, tak tu ochranu jeste nikdo neprolomil.
439327
jackieboy: zatim mas smulu, pokud vim, tak tu ochranu jeste nikdo neprolomil.
0 0
reagovat
nevi nekdo jak se vyhnout tomu podelanymu DRM u wmvhd? de to pustit jen pres wmp a pokazdy si to stahuje podelany licence.pls help
439326
nevi nekdo jak se vyhnout tomu podelanymu DRM u wmvhd? de to pustit jen pres wmp a pokazdy si to stahuje podelany licence.pls help
0 0
reagovat

Loki

Já vím, ale tam nefunguje link.;)
439325
Já vím, ale tam nefunguje link.*;)*
Loki
0 0
reagovat

MYSTIC

Na Back to the future bohužel odkaz neznám.
439324
Na Back to the future bohužel odkaz neznám.
MYSTIC
0 0
reagovat
Skus se podivat do oldies.;)
439323
Skus se podivat do oldies.*;)*
0 0
reagovat

Rastr

A neznáš ještě linky na Back to the Future 1,2,3?
439322
A neznáš ještě linky na Back to the Future 1,2,3?
Rastr
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se