Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 130381 - 130400 Napsat příspěvek
kruci není tam vidět Kevin Spacey
439368
kruci není tam vidět Kevin Spacey
0 0
reagovat

Superman returns

439367
http://www.supermanimagery.com/SRmovies/Superman_Returns_Teaser_Trailer.mov
Superman returns
0 0
reagovat

ehm

mohl bych moderatory pozadat o rename na st39.6? gracias
439366
mohl bych moderatory pozadat o rename na st39.6? gracias
ehm
0 0
reagovat

M@rty

...a ako vidis na IMDb, tak ten Redeu-ai sa v anglictine nevola Red Eye, ale Redeye. Kazdopadne vyzera zaujimavo.">link ;)
439365
...a ako vidis na IMDb, tak ten Redeu-ai sa v anglictine nevola Red Eye, ale Redeye. Kazdopadne vyzera zaujimavo. ;)
M@rty
0 0
reagovat

M@rty

Yop. Thriller Red">link Eye a horror Redeu-ai.">link
439364
Yop. Thriller Red Eye a horror Redeu-ai.
M@rty
0 0
reagovat

Memoirs of a Geisha

Trailer v lepší kvalitě tady">link
439363
Trailer v lepší kvalitě tady
Memoirs of a Geisha
0 0
reagovat

doom 720p

proč">link ne? (něco málo přes 100mega)
439362
proč ne? (něco málo přes 100mega)
doom 720p
0 0
reagovat

red eye

Chci se zeptat abych v tom mel jasno. Film Red Eye, na ktery tu mate profil je USA 2005 a je tez Red Eye 2005, ktery vznikl v Korey?
439361
Chci se zeptat abych v tom mel jasno. Film Red Eye, na ktery tu mate profil je USA 2005 a je tez Red Eye 2005, ktery vznikl v Korey?
red eye
0 0
reagovat
mno lidi, ocenil bych tu odvahu.a nakonec, proc ne. me se tam, libily k..zy jedny ty zensky, cert vy jaky.a taky ty minireplikanti, hehe.no vidite, jiste kvality ten film ma...jo a taky byla pekna ta velka maceta:D
439360
mno lidi, ocenil bych tu odvahu.a nakonec, proc ne. me se tam, libily k..zy jedny ty zensky, cert vy jaky.a taky ty minireplikanti, hehe.no vidite, jiste kvality ten film ma...jo a taky byla pekna ta velka maceta*:D*
0 0
reagovat

MYSTIC

Jo maš pravdu každý má jiný názor.Mě se to líbilo.Není to zas tak špatný.A moje ikonka se mi líbi a budu ji tam mít.
439359
Jo maš pravdu každý má jiný názor.Mě se to líbilo.Není to zas tak špatný.A moje ikonka se mi líbi a budu ji tam mít.
MYSTIC
0 0
reagovat

MYSTIC

Jsou názory a názory...můžeš si podat ruku s imfem:).
439358
Jsou názory a názory...můžeš si podat ruku s imfem:).
MYSTIC
0 0
reagovat
Good Night, And Good Luck ma vyborny trailer a teraz ho este velmi pozitivne prijali na festivale v Benatkach... zacinam sa tesit.
439357
Good Night, And Good Luck ma vyborny trailer a teraz ho este velmi pozitivne prijali na festivale v Benatkach... zacinam sa tesit.
0 0
reagovat

kfk

Kfk každý má jiný názor a já vcelku žeru celou sérii Pátju 13tého, tedy i Jason X!!! A nemyslín že je to kravina, i když to není nejlepší film na světě.
439356
Kfk každý má jiný názor a já vcelku žeru celou sérii Pátju 13tého, tedy i Jason X!!! A nemyslín že je to kravina, i když to není nejlepší film na světě.
kfk
0 0
reagovat
Tak dneska jsem měl normálně filmovej zážitek hned ve 2 chodech. Prvně jsem si pustil Crash a pak ještě 3-Iron! Nevim jestli mě dostalo víc Crash nebo Bin Jip, ale obojí je nadmíru působivé a pod kůži zalézající ;)
439355
Tak dneska jsem měl normálně filmovej zážitek hned ve 2 chodech. Prvně jsem si pustil Crash a pak ještě 3-Iron! Nevim jestli mě dostalo víc Crash nebo Bin Jip, ale obojí je nadmíru působivé a pod kůži zalézající ;)
0 0
reagovat

jackieboy

Telesync je snímaný kamerou v kině. Telecine je záznam nasnímaný přes speciální zařízení z filmových kotoučů. Takže Telecine je kvalitnější, ale v podstatě je to obojí :-
439354
Telesync je snímaný kamerou v kině. Telecine je záznam nasnímaný přes speciální zařízení z filmových kotoučů. Takže Telecine je kvalitnější, ale v podstatě je to obojí *:-*
jackieboy
0 0
reagovat

help

jakej je pls rozdil v Tele-sync a TeleCine? a jaky sou to vubec kvality? danke
439353
jakej je pls rozdil v Tele-sync a TeleCine? a jaky sou to vubec kvality? danke
help
0 0
reagovat

k0C0UR

Dik moc:+
439352
Dik moc*:+*
k0C0UR
0 0
reagovat

Rick Deckard

If">link you have to ask, you're not ready to know yet.
0 0
reagovat

killerzeli

Uprimne, vo filme mi tiez dala zabrat. :) Chcel som tym len tolko, ze az taka sracka, ako Bollove filmy to bude len velmi tazko, a kedze som zrovna dopozeral trailer na KB2, napadla mi prave tato veta.

imf: np, citaty odteraz do uvozdoviek ;)
439350
Uprimne, vo filme mi tiez dala zabrat. :) Chcel som tym len tolko, ze az taka sracka, ako Bollove filmy to bude len velmi tazko, a kedze som zrovna dopozeral trailer na KB2, napadla mi prave tato veta.
imf: np, citaty odteraz do uvozdoviek *;)*
killerzeli
0 0
reagovat

Phone Booth

Nevite nekdo funkcni link na trailer telefoni budky??
439349
Nevite nekdo funkcni link na trailer telefoni budky??
Phone Booth
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se