Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 130341 - 130360 Napsat příspěvek

Trailer night

to by si chipsik nenechal ujit :)
439401
to by si chipsik nenechal ujit :)
Trailer night
0 0
reagovat

Trailery

Jestli budu mít volno,rozhodně se přijedu podívat.Díky za skvělej nápad!
439400
Jestli budu mít volno,rozhodně se přijedu podívat.Díky za skvělej nápad!
Trailery
0 0
reagovat

Trailery

Zdravím taky přeju všechno nejlepší. A chci říci možná bych taky šel na to promítaní. Jinak teď si dělám pořádek v trailerech. Mám jich spoustu asi tak 7-9 dvd bude plné trailerů,tv spotu,teaserů,feattures atd. z posledních 5-6 let. :D
439399
Zdravím taky přeju všechno nejlepší. A chci říci možná bych taky šel na to promítaní. Jinak teď si dělám pořádek v trailerech. Mám jich spoustu asi tak 7-9 dvd bude plné trailerů,tv spotu,teaserů,feattures atd. z posledních 5-6 let. *:D*
Trailery
0 0
reagovat

Kryspin

Kasli na e-mail, vyuzi RSS. Viac info na ICQ. ;)
439398
Kasli na e-mail, vyuzi RSS. Viac info na ICQ. ;)
Kryspin
0 0
reagovat

GRATULACIA

Tak vsetko najlepsie k narodkam "TZ boys" :-) :+ nech vam optimizmus, elan a chut do prace vydrzui aj nadalej! :-)
A za "noc plnu traileru" sa hlasim aj ja! Count me in :-)
439397
Tak vsetko najlepsie k narodkam "TZ boys" :-) *:+* nech vam optimizmus, elan a chut do prace vydrzui aj nadalej! :-) A za "noc plnu traileru" sa hlasim aj ja! Count me in :-)
GRATULACIA
0 0
reagovat
zdar, ten nápad promítání trailerů se mi líbí, kdyby to vyšlo určitě bych přišel,jen pak uveďte kde by to bylo;)
439396
zdar, ten nápad promítání trailerů se mi líbí, kdyby to vyšlo určitě bych přišel,jen pak uveďte kde by to bylo*;)*
0 0
reagovat
nazdar kluci, ten nápad s tím promítáním trailerů je dogrej, pokud by se to povedlo, rád bych na to zašel:D
439395
nazdar kluci, ten nápad s tím promítáním trailerů je dogrej, pokud by se to povedlo, rád bych na to zašel*:D*
0 0
reagovat
jsem pro promítání trailerů v kině, když mi bude vyhovovat termín. Ale mám ještě dotaz, já si dal posílání novinek e-mailem a nic mi nepřichází. Jsem si myslel, že nic ani neposíláte.
439394
jsem pro promítání trailerů v kině, když mi bude vyhovovat termín. Ale mám ještě dotaz, já si dal posílání novinek e-mailem a nic mi nepřichází. Jsem si myslel, že nic ani neposíláte.
0 0
reagovat

imf

Mam rovnaku zostavu, len CPU mam o takych 200MHz vyssie a 720 to celkom zvlada... a 1080p mi pri mojom rozliseni ani netreba. :)
439393
Mam rovnaku zostavu, len CPU mam o takych 200MHz vyssie a 720 to celkom zvlada... a 1080p mi pri mojom rozliseni ani netreba. :)
imf
0 0
reagovat
Jen se hlaste... potrebujeme naplnit stavy. ;)

Mimochodem uz vysel full QT 7 pro PC. Umi totez co sestka, ale ta podpora HD proste suxx... mam ted doma 2800+,1GB RAM, R9600PRO, ale 720 bezi tak-tak... pres WMV-HD jedu bezproblemove i 1080i (a co se tyce bitratu a kvality, zadne extremni rozdily ve prospech QT jsem neregistroval).
439392
Jen se hlaste... potrebujeme naplnit stavy. ;)

Mimochodem uz vysel full QT 7 pro PC. Umi totez co sestka, ale ta podpora HD proste suxx... mam ted doma 2800+,1GB RAM, R9600PRO, ale 720 bezi tak-tak... pres WMV-HD jedu bezproblemove i 1080i (a co se tyce bitratu a kvality, zadne extremni rozdily ve prospech QT jsem neregistroval).
0 0
reagovat

trailerMarathon

Ak by vyhovoval termin, urcite. ;)
439391
Ak by vyhovoval termin, urcite. ;)
trailerMarathon
0 0
reagovat

trailer night

samozrejme ze zajem by byl :D
439390
samozrejme ze zajem by byl *:D*
trailer night
0 0
reagovat

hardcore trailer night...

no to si piste, ze bych prijel :):+
439389
no to si piste, ze bych prijel :)*:+*
hardcore trailer night...
0 0
reagovat

Trailerova noc

Myslim, ze takova akce se neodmita.... Jednoznacne pro noc plnou traileru.....:+
439388
Myslim, ze takova akce se neodmita.... Jednoznacne pro noc plnou traileru.....*:+*
Trailerova noc
0 0
reagovat
ano ano ano!!!!!!!!! genialni napad s projekci traileru v prazskem kine plne podporuji!!!! hola! hola! kino vola!!!!
439387
ano ano ano!!!!!!!!! genialni napad s projekci traileru v prazskem kine plne podporuji!!!! hola! hola! kino vola!!!!
2
0 0
reagovat

3-Iron

Mě se to taky moc líbilo, hlavně ty golfový vložky :)
439386
Mě se to taky moc líbilo, hlavně ty golfový vložky :)
3-Iron
0 0
reagovat

3-Iron

Kim Ki-duk forever and ever!
439385
Kim Ki-duk forever and ever!
3-Iron
0 0
reagovat

Marty

Ale pravda, doted me to nenapadlo to lustrovat (na druhou stranu, doted mi am od sebe nikdy nikdo nepsal:-) takze to budu checkovat :-)
439384
Ale pravda, doted me to nenapadlo to lustrovat (na druhou stranu, doted mi am od sebe nikdy nikdo nepsal:-) takze to budu checkovat :-)
Marty
0 0
reagovat

M@rty

Vetsinou pise Civalovi a z mailu, ktery je uveden v jeho profilu. Pokud nekdo necha se svym mailem operovat cizi osoby, muze si za pripadne nedorozumeni sam, tudiz jsme jak se rika z obliga. ;)
439383
Vetsinou pise Civalovi a z mailu, ktery je uveden v jeho profilu. Pokud nekdo necha se svym mailem operovat cizi osoby, muze si za pripadne nedorozumeni sam, tudiz jsme jak se rika z obliga. ;)
M@rty
0 0
reagovat

imf

Ahoj, Imfe jak poznas, ze ti o cenu pise skutecne ten kdo uhadl ten kviz??)
439382
Ahoj, Imfe jak poznas, ze ti o cenu pise skutecne ten kdo uhadl ten kviz?*?)*
imf
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se