Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 130261 - 130280 Napsat příspěvek

Vincent

Dneska jsi mě složil do kolen podruhé. Gratuluju :D
439457
Dneska jsi mě složil do kolen podruhé. Gratuluju :D
Vincent
0 0
reagovat

Vincent

Myslim, ze zrovna pri srovnani Douglasovych (Kokesovych) a Kocourovych recenzi ti musi byt jasne, ze je nepise stejny clovek. Uff... ;)
439456
Myslim, ze zrovna pri srovnani Douglasovych (Kokesovych) a Kocourovych recenzi ti musi byt jasne, ze je nepise stejny clovek. Uff... ;)
Vincent
0 0
reagovat

Vincent

Chlapce... tobe neni pomoci. ;)
439455
Chlapce... tobe neni pomoci. ;)
Vincent
0 0
reagovat
Douglas? Sakra to je teda bordel. Radomír Kokeš je kdo teda? :)
imf = Rybář; Cival = Cífka; Kocour = Kokeš? Tak jsem si to vždycky myslel :)
439454
Douglas? Sakra to je teda bordel. Radomír Kokeš je kdo teda? :)
imf = Rybář; Cival = Cífka; Kocour = Kokeš? Tak jsem si to vždycky myslel :)
0 0
reagovat

Vincent

Máš v tom libovej hokej :D. 3-Iron psal na Filmpub Douglas, minirecku na Crash jsem tu psal já (stejně tak 3-Iron), Cival nepsal nic z toho nikam ;)
439453
Máš v tom libovej hokej :D. 3-Iron psal na Filmpub Douglas, minirecku na Crash jsem tu psal já (stejně tak 3-Iron), Cival nepsal nic z toho nikam ;)
Vincent
0 0
reagovat
To jsem si spletl s 3-Iron ten Filmpub :) Ale máš pravdu, taky jsem zhruba věděl do čeho jdu, ale odrovnalo mě to i tak! Z týhle sorty filmů si vzpomínám na Magnolii, 21 Grams a teď zase po nějaký době přišel Crash. Zajímalo by mě, jak dlouho budu muset čekat na další takovej film.. A pokud znáte nějakej podobnej film, jako ty co jsem jmenoval, tak to tady napiště, abych se na to mohl podívat :)
439452
To jsem si spletl s 3-Iron ten Filmpub :) Ale máš pravdu, taky jsem zhruba věděl do čeho jdu, ale odrovnalo mě to i tak! Z týhle sorty filmů si vzpomínám na Magnolii, 21 Grams a teď zase po nějaký době přišel Crash. Zajímalo by mě, jak dlouho budu muset čekat na další takovej film.. A pokud znáte nějakej podobnej film, jako ty co jsem jmenoval, tak to tady napiště, abych se na to mohl podívat :)
0 0
reagovat
Na FilmPUBu zadna recenze neni (pokud se nepletu, jako ze asi ne ;)... kazdopadne u me je Crash za hezkych 9+... rozvadet to nebudu, myslim, ze cim min hypeu a informaci lidi zasahne, o to vic si ten film uzijou. Je to proste takova ta pecka, kterou necekas... (nicmene me ten film prevalcoval i v momente, kdy jsem vedel, ze je kolem nej velkej humbuk).
439451
Na FilmPUBu zadna recenze neni (pokud se nepletu, jako ze asi ne ;)... kazdopadne u me je Crash za hezkych 9+... rozvadet to nebudu, myslim, ze cim min hypeu a informaci lidi zasahne, o to vic si ten film uzijou. Je to proste takova ta pecka, kterou necekas... (nicmene me ten film prevalcoval i v momente, kdy jsem vedel, ze je kolem nej velkej humbuk).
0 0
reagovat
Imfe, a jak se tobě líbil Crash? Pokud vim, tak minirecenzi psal Cival a na Filmpubu psal recenzi k0C0UR :)
439450
Imfe, a jak se tobě líbil Crash? Pokud vim, tak minirecenzi psal Cival a na Filmpubu psal recenzi k0C0UR :)
0 0
reagovat
Cival je na dojimani alergickej. Stejne jako ja jsem alergickej na trailery k "emocemi nabitym dramatum". ;)
439449
Cival je na dojimani alergickej. Stejne jako ja jsem alergickej na trailery k "emocemi nabitym dramatum". ;)
0 0
reagovat
Já tu hudbu žeru i s navyjákem, hlavně tam celá písnička na konci, potom co dovolá Sandra s Brendanem je krásnej doják :)
439448
Já tu hudbu žeru i s navyjákem, hlavně tam celá písnička na konci, potom co dovolá Sandra s Brendanem je krásnej doják :)
0 0
reagovat

Mlha

Setkani v aute bylo urcite jednim z nejemotivnejsich zazitku v mym divackym zivote. Ale presto zustavam "jen" na 80%, to okolo mi prislo sice pekny, ale na muj vkus az prilis "hladky" (a navic to dojimani hudbou bylo nekdy az prilis pruhledny :-)
439447
Setkani v aute bylo urcite jednim z nejemotivnejsich zazitku v mym divackym zivote. Ale presto zustavam "jen" na 80%, to okolo mi prislo sice pekny, ale na muj vkus az prilis "hladky" (a navic to dojimani hudbou bylo nekdy az prilis pruhledny :-)
Mlha
0 0
reagovat

Crash

Rozhodně skvělej film.Myslel jsem,že sem napíšu scénu,která mi nejvíc dostala,ale i po několika minutovém přemýšlení se nemůžu rozhodnout.Bylo jich hodně....:+
439446
Rozhodně skvělej film.Myslel jsem,že sem napíšu scénu,která mi nejvíc dostala,ale i po několika minutovém přemýšlení se nemůžu rozhodnout.Bylo jich hodně....*:+*
Crash
0 0
reagovat
Cival na hrad!:+
439445
Cival na hrad!*:+*
0 0
reagovat
Dle libosti. Tady">link je :-)
439444
Dle libosti. Tady je :-)
0 0
reagovat

Cival

Ne, že bych byl had a už vůbec ne, že bych měl problémy s usínáním, ale nemůžeš sem dát alespoň odkaz na trailer k Jaru, létu, podzimu, zimě a zase jaru? :))
439443
Ne, že bych byl had a už vůbec ne, že bych měl problémy s usínáním, ale nemůžeš sem dát alespoň odkaz na trailer k Jaru, létu, podzimu, zimě a zase jaru? *:))*
Cival
0 0
reagovat
Jen pro informaci, už je u nás k dostání na DVD fantastickej film CRASH, takže se na to všichni hezky podívejte, protože to stojí za to!
439442
Jen pro informaci, už je u nás k dostání na DVD fantastickej film CRASH, takže se na to všichni hezky podívejte, protože to stojí za to!
0 0
reagovat

st39.9

Mne stve, ze to tomu bere p=otencialni energicnost.
439441
Mne stve, ze to tomu bere p=otencialni energicnost.
st39.9
0 0
reagovat

TS

zvlastni, prave Sverakuv voiceover se mi na tom traileru desne libi...
439440
zvlastni, prave Sverakuv voiceover se mi na tom traileru desne libi...
TS
0 0
reagovat

Cival

V pohode.. Rad sem zavzpominal na Ethana Hunta..;)
439439
V pohode.. Rad sem zavzpominal na Ethana Hunta..*;)*
Cival
0 0
reagovat

Rick Deckard

Protoze Divoke vcely nam prisly jako komercni sebevrazda, Jaro,leto, podzim, zima jako uspavani hadu, Wenders se na netu moc nevyskytuje, stejne jako dobre ruske trailery, takze nez lepit na KKDuka nasilne nejakou technicky nekvalitni Koreu, vytahli jsme radsi vybornou ukazku na M:I. Ale neboj, premysleli jsme o tom hodne dlouho a prosli asi dvacet traileru od Ceska po Asii (Tmavomodry svet ale neprosel kvuli voice-overu Zdenka Sveraka :-)
439438
Protoze Divoke vcely nam prisly jako komercni sebevrazda, Jaro,leto, podzim, zima jako uspavani hadu, Wenders se na netu moc nevyskytuje, stejne jako dobre ruske trailery, takze nez lepit na KKDuka nasilne nejakou technicky nekvalitni Koreu, vytahli jsme radsi vybornou ukazku na M:I. Ale neboj, premysleli jsme o tom hodne dlouho a prosli asi dvacet traileru od Ceska po Asii (Tmavomodry svet ale neprosel kvuli voice-overu Zdenka Sveraka :-)
Rick Deckard
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se