Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 130181 - 130200 Napsat příspěvek

The Matador

Director: Richard Shepard
Starring: Pierce Brosnan, Greg Kinnear, Hope Davis, Philip Baker Hall Trailer tady">link
439537
Director: Richard Shepard Starring: Pierce Brosnan, Greg Kinnear, Hope Davis, Philip Baker Hall Trailer tady
The Matador
0 0
reagovat

Forrest

Abych pravdu rekl, tak ja taky... ale ma to slusny momenty, i kdyz to na me nefunguje, tak jako na vetsinu ostatnich :-)
439536
Abych pravdu rekl, tak ja taky... ale ma to slusny momenty, i kdyz to na me nefunguje, tak jako na vetsinu ostatnich :-)
Forrest
0 0
reagovat

Cival

Abych pravdu řek, tak jsem čekal že "Popelku" zkritizuješ víc. Tohle není nejhorší...
439535
Abych pravdu řek, tak jsem čekal že "Popelku" zkritizuješ víc. Tohle není nejhorší...
Cival
0 0
reagovat
vincent - grrr - uz tyden doma a furt neni cas ho shlidnout...
439534
vincent - grrr - uz tyden doma a furt neni cas ho shlidnout...
0 0
reagovat
k0C0UR to pro nás určitě vykoumá, má mojí plnou důveru, a to i když si ve skutečnosti pletu kdo je kdo. ;)
Btw jsem dneska viděl zde již zmiňované Final Fantasy VII: Advent Children a nezbývá mi nic jiného, než vřele doporučit. Pro fanoušky prostředí Final Fantasy a anime vůbec je to jasnej MUST SEE. Moje osobní hodnocení je zcela zaslouženejch 9/10!
439533
k0C0UR to pro nás určitě vykoumá, má mojí plnou důveru, a to i když si ve skutečnosti pletu kdo je kdo. ;)
Btw jsem dneska viděl zde již zmiňované Final Fantasy VII: Advent Children a nezbývá mi nic jiného, než vřele doporučit. Pro fanoušky prostředí Final Fantasy a anime vůbec je to jasnej MUST SEE. Moje osobní hodnocení je zcela zaslouženejch 9/10!
0 0
reagovat

st39.6 | 21.09.2005 22:28:42

Je to dany tim, ze se nasemu provederovi ztraci sessions. S tim bohuzel nenadelam ani prd, ale slibuji do budoucna zlepseni, uz mam vykoumany alternativni zpusob prihlasovani.
439532
Je to dany tim, ze se nasemu provederovi ztraci sessions. S tim bohuzel nenadelam ani prd, ale slibuji do budoucna zlepseni, uz mam vykoumany alternativni zpusob prihlasovani.
st39.6 | 21.09.2005 22:28:42
0 0
reagovat

prihlasovani

uz je to dost proflakly tema, ale stejne si budu stezovat?) skoro pokazdy, kdyz sem du, tak se musim znova prihlasovat. neni to treba dany tim, jak z techhle stranek odchazim? obcas sem totiz pridu a aniz bych byl prihlasenej, tak sem v online a delam neco co nedelam;)...help pls
439531
uz je to dost proflakly tema, ale stejne si budu stezovat*?)* skoro pokazdy, kdyz sem du, tak se musim znova prihlasovat. neni to treba dany tim, jak z techhle stranek odchazim? obcas sem totiz pridu a aniz bych byl prihlasenej, tak sem v online a delam neco co nedelam*;)*...help pls
prihlasovani
0 0
reagovat
Ten napis vubec neni z nejakeho traileru. Ten napis znamena, že při západu slunce se musis podivat na diskuzi a ono je tam 5 sekund napsana odpoved ...:+
439530
Ten napis vubec neni z nejakeho traileru. Ten napis znamena, že při západu slunce se musis podivat na diskuzi a ono je tam 5 sekund napsana odpoved ...*:+*
0 0
reagovat
zatracenej kvíz, "when the sun goes down",odkud to může doprkvančic bejt??
439529
zatracenej kvíz, "when the sun goes down",odkud to může doprkvančic bejt??
0 0
reagovat

st39.6

jo,ten je hodně dobrej,nepustili ho pokud vím,protože toho moc ukazoval-taky je tam od druhé půlky polovina scén s Blackem a takové obrazy,jako že Harry se chystá zabít Siriuse atd.
439528
jo,ten je hodně dobrej,nepustili ho pokud vím,protože toho moc ukazoval-taky je tam od druhé půlky polovina scén s Blackem a takové obrazy,jako že Harry se chystá zabít Siriuse atd.
st39.6
0 0
reagovat

HP3

stara zalezitost, ale cert to vem. myslim, ze tenhle">link trailer v profilu neni a pritom je ze vsech absolutne nejlepsi. Povinnost!:+
439527
stara zalezitost, ale cert to vem. myslim, ze tenhle trailer v profilu neni a pritom je ze vsech absolutne nejlepsi. Povinnost!*:+*
HP3
0 0
reagovat

qt7

wow, prave sem si stahnul alt 1.62 a sjedu naprosto v pohode uz i 1080! Absolutne bez problemu. F..k apple!
439526
wow, prave sem si stahnul alt 1.62 a sjedu naprosto v pohode uz i 1080! Absolutne bez problemu. F..k apple!
qt7
0 0
reagovat

Harry potter tv spot

Tady je celej novej TV Spot ve vysokem rozlisení.
link
:D
439525
Tady je celej novej TV Spot ve vysokem rozlisení. http://69.64.51.32/~admin1/media/2005/09/goftvspot.zip *:D*
Harry potter tv spot
0 0
reagovat

zorro2

aspon, ze na plakatu je prsata Catherine, jinak by to bylo uplne na nic ;):D
439524
aspon, ze na plakatu je prsata Catherine, jinak by to bylo uplne na nic *;)**:D*
zorro2
0 0
reagovat

recenze

Ty novinarske projekce jsou fakt brzo.:o
439523
Ty novinarske projekce jsou fakt brzo.*:o*
recenze
0 0
reagovat

Legend of Zorro

Něco podobného jsem od toho čekal... A dočkal jsem se :(
439522
Něco podobného jsem od toho čekal... A dočkal jsem se :(
Legend of Zorro
0 0
reagovat

Ixi

Ano, urcite.
439521
Ano, urcite.
Ixi
0 0
reagovat

The World's Fastest Indian

máte v úmyslu sem hodit trailer na tento filmík? :) thx za odpověď
439520
máte v úmyslu sem hodit trailer na tento filmík? :) thx za odpověď
The World's Fastest Indian
0 0
reagovat
link

tady je kousek TV spotu na HP4,pár nových záběrů,ale nic pro co by se střílelo
439519
http://veritaserum.com/media/2005/09/19/gof_tv_comm.mov tady je kousek TV spotu na HP4,pár nových záběrů,ale nic pro co by se střílelo
0 0
reagovat
humus
439518
humus
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se