Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 130161 - 130180 Napsat příspěvek

kvíz

Nenarazil jste někdo na trailer k tomu, z čeho ten obrázek pochází? :))) (Na Movie-listu není ?) )
439557
Nenarazil jste někdo na trailer k tomu, z čeho ten obrázek pochází? :))) (Na Movie-listu není *?)* )
kvíz
0 0
reagovat

rss

Nevím, jestli vás o to už třeba někdo nežádal, ale myslím, že by nebylo od věci poskytnout rss kanál také pro komentáře k trailerům - osobně bych to třeba velmi ocenil... ;)
439556
Nevím, jestli vás o to už třeba někdo nežádal, ale myslím, že by nebylo od věci poskytnout rss kanál také pro komentáře k trailerům - osobně bych to třeba velmi ocenil... *;)*
rss
0 0
reagovat

killerzeli

Dobrej nápad... :)
439555
Dobrej nápad... :)
killerzeli
0 0
reagovat

Derailed

Starring: Clive Owen, Jennifer Aniston, Vincent Cassel. Trailer tady">link
439554
Starring: Clive Owen, Jennifer Aniston, Vincent Cassel. Trailer tady
Derailed
0 0
reagovat

Forrest

Ja nevidel ani jednoho, ale zburcoval jsem vsechny lidi co znam aby mi ho pujcili...

Zacinam se bat co se tam objevi priste
439553
Ja nevidel ani jednoho, ale zburcoval jsem vsechny lidi co znam aby mi ho pujcili... Zacinam se bat co se tam objevi priste
Forrest
0 0
reagovat
Myslim ze neprotlačíš.:D
439552
Myslim ze neprotlačíš.*:D*
0 0
reagovat

killerzeli

Tak co říkáš kvízu? Sledoval jsi to? Já si na to matně vzpomínám, ale jak se to jmenovalo, toť otázka... ?)
439551
Tak co říkáš kvízu? Sledoval jsi to? Já si na to matně vzpomínám, ale jak se to jmenovalo, toť otázka... *?)*
killerzeli
0 0
reagovat

návrh

Jsem dostal nápad...nechcete trailerzone.net rozšířit o videoklipy? IMO mají k trailerům formou hodně blízko a s trochou nadsázky by se daly brát jako část filmovýho umění...Nemluvim o tom, že by se tu ukázal každej klip co se někde vyloupne, spíš jsem myslel s frekvencí podobnou oldie dávat odkazy na zajímavý kousky...napadlo mě to když jsem streamoval aktuální klip k Benzin od Rammstein, kterýhož závěr je naprosto luxusní :D
439550
Jsem dostal nápad...nechcete trailerzone.net rozšířit o videoklipy? IMO mají k trailerům formou hodně blízko a s trochou nadsázky by se daly brát jako část filmovýho umění...Nemluvim o tom, že by se tu ukázal každej klip co se někde vyloupne, spíš jsem myslel s frekvencí podobnou oldie dávat odkazy na zajímavý kousky...napadlo mě to když jsem streamoval aktuální klip k Benzin od Rammstein, kterýhož závěr je naprosto luxusní *:D*
návrh
0 0
reagovat

novy kviz

narez :+:))
439549
narez *:+**:))*
novy kviz
0 0
reagovat

Ewanie

Cival se s tebou dohodne po mailu, o DVD rozhodně nepřijdeš ;). Trpělivost :).
439548
Cival se s tebou dohodne po mailu, o DVD rozhodně nepřijdeš ;). Trpělivost :).
Ewanie
0 0
reagovat
teda je mi to blbý se takhle do placu ptát, ale kde se mám přihlásit o to dvd co sem vyhrála?
439547
teda je mi to blbý se takhle do placu ptát, ale kde se mám přihlásit o to dvd co sem vyhrála?
0 0
reagovat

killerzeli

Dik, opraveno.
439546
Dik, opraveno.
killerzeli
0 0
reagovat
V kvizu vam chybi napsana spravna odpoved .... btw: Takhle uchylnej kviz sem este nevidel...
439545
V kvizu vam chybi napsana spravna odpoved .... btw: Takhle uchylnej kviz sem este nevidel...
0 0
reagovat
no jasne. pro me sou to hvezdy. pred nima mam misto uz jen pro Iana McKellena, to je takovej muj favourite actor...kdyz nezapocitam veverku z Ice Age ;)
439544
no jasne. pro me sou to hvezdy. pred nima mam misto uz jen pro Iana McKellena, to je takovej muj favourite actor...kdyz nezapocitam veverku z Ice Age *;)*
0 0
reagovat
Crowe je genius, o tom zadna. A bez vykyvu i identickych roli. Takovej min rozjivenej Depp :-)
439543
Crowe je genius, o tom zadna. A bez vykyvu i identickych roli. Takovej min rozjivenej Depp :-)
0 0
reagovat
ja myslim, ze Crowem to tak trochu bude. co si budem povidat, ten proste umi. co si vzpomenu - insider, cista duse, m&c, popelka, gladiator, romper stomper..vsude bezva, nevidim duvod neprikladat mu "za vinu" dobry vysledek filmu...
439542
ja myslim, ze Crowem to tak trochu bude. co si budem povidat, ten proste umi. co si vzpomenu - insider, cista duse, m&c, popelka, gladiator, romper stomper..vsude bezva, nevidim duvod neprikladat mu "za vinu" dobry vysledek filmu...
0 0
reagovat

Cival

:D Zvláštní, třeba u Master and Commander to neplatí. To je "hotovej" Masterpiece i když na plátně zrovna není Crowe. To bude režií...
439541
*:D* Zvláštní, třeba u Master and Commander to neplatí. To je "hotovej" Masterpiece i když na plátně zrovna není Crowe. To bude režií...
Cival
0 0
reagovat

Forrest

Akorat ze tady je Crowe mnohem min napadnej, protoze nehraje schizofrenika, ale normalniho typka se zlomenou hnatou :-)
439540
Akorat ze tady je Crowe mnohem min napadnej, protoze nehraje schizofrenika, ale normalniho typka se zlomenou hnatou :-)
Forrest
0 0
reagovat

Cival

Už v traileru to vypadalo, že ten film bude držet nad vodou právě Crowe. Když tak přemýšlím, Čistá duše by byla průměrný film, nebýt právě výkonu Crowea (bohužel bez Oscara). Tohle bude asi stejné...
439539
Už v traileru to vypadalo, že ten film bude držet nad vodou právě Crowe. Když tak přemýšlím, Čistá duše by byla průměrný film, nebýt právě výkonu Crowea (bohužel bez Oscara). Tohle bude asi stejné...
Cival
0 0
reagovat

Sinner

Diky, uz je to v profilu :-)
439538
Diky, uz je to v profilu :-)
Sinner
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se