Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 130141 - 130160 Napsat příspěvek
Byl jsme na Štěstí a před tím běžel docela vtipnej trailer na nový Morávkův film Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště. nevíte někdo náhodou, jestli se dá někde stáhnout?
439588
Byl jsme na Štěstí a před tím běžel docela vtipnej trailer na nový Morávkův film Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště. nevíte někdo náhodou, jestli se dá někde stáhnout?
0 0
reagovat

oldie

Dovolil bych si navrhnout na příští oldie Pianistu od Romana Polanskiho, když je teď premiera jeho Olivera Twista. Co vy nato?
439587
Dovolil bych si navrhnout na příští oldie Pianistu od Romana Polanskiho, když je teď premiera jeho Olivera Twista. Co vy nato?
oldie
0 0
reagovat
Usher vo filme, to si nesmíme nechat ujít :)
439586
Usher vo filme, to si nesmíme nechat ujít :)
0 0
reagovat

Štěstí

Cival dal pět hvězdiček a to je co říct. Navíc v textu nasekal tolik chyb, což svědčí o nadšení z filmu - už se nemohl dočkat až to napíše. Už se těším na Oscary... :+
439585
Cival dal pět hvězdiček a to je co říct. Navíc v textu nasekal tolik chyb, což svědčí o nadšení z filmu - už se nemohl dočkat až to napíše. Už se těším na Oscary... *:+*
Štěstí
0 0
reagovat

Emmy

Kde jsou ty časy, kdy nebylo nad Odpočívej v pokoji... :( (viz můj obrázek)
439584
Kde jsou ty časy, kdy nebylo nad Odpočívej v pokoji... :( (viz můj obrázek)
Emmy
0 0
reagovat
Jsem teda zrovna posledni serii Raymonda nevidel, ale par dilu jsem videl :) Nerikam, ze to je spatny, to naopak, ale proste jsem si predstavoval prvni Housewives :)
439583
Jsem teda zrovna posledni serii Raymonda nevidel, ale par dilu jsem videl :) Nerikam, ze to je spatny, to naopak, ale proste jsem si predstavoval prvni Housewives :)
0 0
reagovat

Emmy

No Lost za Best Comedy, to by asi bylo divny ;) Housewives jsou dobry, Raymonda jsem nevidela, tak nemuzu rict, jestli si to zaslouzi.
439582
No Lost za Best Comedy, to by asi bylo divny ;) Housewives jsou dobry, Raymonda jsem nevidela, tak nemuzu rict, jestli si to zaslouzi.
Emmy
0 0
reagovat

Vincent

LOST rules !! (nebo jak se to říká;))
439581
LOST rules !! (nebo jak se to říká*;)*)
Vincent
0 0
reagovat
hm :D
439580
hm *:D*
0 0
reagovat
Okay, dik za vysvetleni. ;) Co rikate na vysledky Emmy? Podle me meli vyhrat Best Comedy Desperate Housewives místo Raymonda hm.
439579
Okay, dik za vysvetleni. ;) Co rikate na vysledky Emmy? Podle me meli vyhrat Best Comedy Desperate Housewives místo Raymonda hm.
0 0
reagovat

Vincent

Jo, je to tak. Allenovky maj za morem posledni leta velky ekonomicky problemy a moc o ne neni zajem, coz se neda rict o Evrope (ostatne Allen si z toho sam dela srandu v Hollywood Ending). Francouzi ho maji radi, proto taky Match Point poprve uvedl v Cannes a premieru dal uz na rijen. Ten film je totiz davno hotovej, jen se otali s jeho US premierou (i tak je predsunuta uz na prosinec evidentne jen kvuli Oscarum - 25. 12. se totiz bude predstavovat dalsich xy titulu - takze se Match Point ukaze jen v par kinech a nekdy na zacatku roku se zkusi roztahnout do vetsiho poctu kin:-)
439578
Jo, je to tak. Allenovky maj za morem posledni leta velky ekonomicky problemy a moc o ne neni zajem, coz se neda rict o Evrope (ostatne Allen si z toho sam dela srandu v Hollywood Ending). Francouzi ho maji radi, proto taky Match Point poprve uvedl v Cannes a premieru dal uz na rijen. Ten film je totiz davno hotovej, jen se otali s jeho US premierou (i tak je predsunuta uz na prosinec evidentne jen kvuli Oscarum - 25. 12. se totiz bude predstavovat dalsich xy titulu - takze se Match Point ukaze jen v par kinech a nekdy na zacatku roku se zkusi roztahnout do vetsiho poctu kin:-)
Vincent
0 0
reagovat
Hm pochopil jsem něco špatně? V profilu u Match Point je US premiéra v prosinci a na Yahoo France u toho streamu je napsané datum 26. října. Francouzsky sice neumim, tak se ptám jak to teda je? :) Že by to viděli dřív Frantíci než Amíci he?
439577
Hm pochopil jsem něco špatně? V profilu u Match Point je US premiéra v prosinci a na Yahoo France u toho streamu je napsané datum 26. října. Francouzsky sice neumim, tak se ptám jak to teda je? :) Že by to viděli dřív Frantíci než Amíci he?
0 0
reagovat

Deuce Bigelow

A já od toho čekal filosofický Masterpiece... :))
439576
A já od toho čekal filosofický Masterpiece... *:))*
Deuce Bigelow
0 0
reagovat

M@rty

www.boxofficemojo.com - tam to najdeš podrobně. 8)
439575
www.boxofficemojo.com - tam to najdeš podrobně. *8)*
M@rty
0 0
reagovat
Na druhou stranu ohlasy divaku na IMDb jsou vic nez pozitivni, tak si vyber :-) (to stejny plati i pro Flihtplan - recenzenti brblaji, divaci jsou spokojeni)
439574
Na druhou stranu ohlasy divaku na IMDb jsou vic nez pozitivni, tak si vyber :-) (to stejny plati i pro Flihtplan - recenzenti brblaji, divaci jsou spokojeni)
0 0
reagovat

Marty

Bidne. Za prvni vikend 9 milionu, celkove to da tak 25. Recenze vicemene spatne. Jeden zajimavy trailer zkratka dobry film nedela, zda se :-)
439573
Bidne. Za prvni vikend 9 milionu, celkove to da tak 25. Recenze vicemene spatne. Jeden zajimavy trailer zkratka dobry film nedela, zda se :-)
Marty
0 0
reagovat

Lord of War

Nevite jak si vede tento snimek v US kinech?
439572
Nevite jak si vede tento snimek v US kinech?
Lord of War
0 0
reagovat
Tak nic.:D;)
439571
Tak nic.*:D**;)*
0 0
reagovat

Loki

Na movie-listu to není.
439570
Na movie-listu to není.
Loki
0 0
reagovat
Davidb:movielist
439569
Davidb:movielist
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se