Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 130081 - 130100 Napsat příspěvek
Ten kino výhled na úvodnej stránke je trochu blbý čo sa týka filmov v USA8)
439661
Ten kino výhled na úvodnej stránke je trochu blbý čo sa týka filmov v USA*8)*
0 0
reagovat
Jo, jo, Domino, Domino. Taky se nemůžu dočkat až ji uvidím. Jinak tak jako ostatní chválím novou úpravu ve vzhledu a v obsahu. Vynikající.
439660
Jo, jo, Domino, Domino. Taky se nemůžu dočkat až ji uvidím. Jinak tak jako ostatní chválím novou úpravu ve vzhledu a v obsahu. Vynikající.
0 0
reagovat

Domino

Na Domino sa velmi tesim len dufam ze to nebude debilny pribeh v peknom kabatiku
439659
Na Domino sa velmi tesim len dufam ze to nebude debilny pribeh v peknom kabatiku
Domino
0 0
reagovat

Vincent

Souhlasím, libi se mi jak Tony pouziva stejny zpusob nataceni jako v Man of Fire,
takze to bude opet bomba.:+;)
439658
Souhlasím, libi se mi jak Tony pouziva stejny zpusob nataceni jako v Man of Fire, takze to bude opet bomba.*:+**;)*
Vincent
0 0
reagovat

Vincent

Je to jeden z tech filmu, u kterych se neni cemu divit ;)
439657
Je to jeden z tech filmu, u kterych se neni cemu divit *;)*
Vincent
0 0
reagovat
Domino uz je za dvermi. Skoda, ze je to zase jeden z filmu, u ktereho v zadnem pripade nevydrzim cekat do CZ premiery! ?)
439656
Domino uz je za dvermi. Skoda, ze je to zase jeden z filmu, u ktereho v zadnem pripade nevydrzim cekat do CZ premiery! *?)*
0 0
reagovat

Marty

jedna z veci, na kterou jsme decentne zapomneli a kterou hodlame v pristich dnech resit. jen muzu upozornit, ze posledni kviz (s Krtkem o Hlas more) vyhral MrHlad.
439655
jedna z veci, na kterou jsme decentne zapomneli a kterou hodlame v pristich dnech resit. jen muzu upozornit, ze posledni kviz (s Krtkem o Hlas more) vyhral MrHlad.
Marty
0 0
reagovat

kviz

Jak poznam kdo vyhral a kdo vsechno uhadl posledni kolo v kvizu?
439654
Jak poznam kdo vyhral a kdo vsechno uhadl posledni kolo v kvizu?
kviz
0 0
reagovat
Van Helsing - shit film :)
439653
Van Helsing - shit film :)
0 0
reagovat

MovieZone

Výborne, výborne a ešte raz výborne. GRATULUJEM
439652
Výborne, výborne a ešte raz výborne. GRATULUJEM
MovieZone
0 0
reagovat

btw...

k0C0URovi pochvala, okrem ineho, za 100% funkcnost v Opere a Firefoxe, grafikovi za cool design (hlavne tie ikonky v sekcii Klipy sa mi moc pacia :D) a celemu trojhlavemu movieZone staff drzim palce pri kontrolovani vlastnej "zidle" (slovencina sucks ;))... neviem ako ostatni, ale ja osobne nevidim dovod citat FilmPub dalej. :)
439651
k0C0URovi pochvala, okrem ineho, za 100% funkcnost v Opere a Firefoxe, grafikovi za cool design (hlavne tie ikonky v sekcii Klipy sa mi moc pacia *:D*) a celemu trojhlavemu movieZone staff drzim palce pri kontrolovani vlastnej "zidle" (slovencina sucks *;)*)... neviem ako ostatni, ale ja osobne nevidim dovod citat FilmPub dalej. :)
btw...
0 0
reagovat

Aleq

Vnutorny hlas mi hovori, ze "Databaze titulku je technickych duvodu docasne vypnuta. Na odstraneni problemu pracujeme.". ;)
439650
Vnutorny hlas mi hovori, ze "Databaze titulku je technickych duvodu docasne vypnuta. Na odstraneni problemu pracujeme.". ;)
Aleq
0 0
reagovat

HUSTY!!!!

VYBOOOOORNY!!!!!! novy vzhled stranek vazne kewl =)
439649
VYBOOOOORNY!!!!!! novy vzhled stranek vazne kewl =)
HUSTY!!!!
0 0
reagovat

ceskeitulky.com

Nemate nekdo tuseni co se stalo s cesketitulky.com?
439648
Nemate nekdo tuseni co se stalo s cesketitulky.com?
ceskeitulky.com
0 0
reagovat

Vincent

Abychom na tebe porad nezapominali. Nikdo z redakce zatim P.P. nevidel (alespon pokud vim)
439647
Abychom na tebe porad nezapominali. Nikdo z redakce zatim P.P. nevidel (alespon pokud vim)
Vincent
0 0
reagovat

mystic

napada me jenom final destination 2 (a samozrejme serial Higher Grounds)
439646
napada me jenom final destination 2 (a samozrejme serial Higher Grounds)
mystic
0 0
reagovat

A.J.Cook

Nevíte v jakých filmech co se dají u nás sehnat hrála herečka A.J.Cook ??? Kromě Šílenci na Prknech.
439645
Nevíte v jakých filmech co se dají u nás sehnat hrála herečka A.J.Cook ??? Kromě Šílenci na Prknech.
A.J.Cook
0 0
reagovat

imf

Se omlouvám, jen jsem usuzoval jak jste měli v novinkách to Z, které jaksi obsahovali barvy FilmPubu. Proto mi to tak přišlo, ale tď když to vidím celý, tak vidím, že jsem se hluboce zmýlil. Přijměte moji omluvu a zároveň gratulaci.
439644
Se omlouvám, jen jsem usuzoval jak jste měli v novinkách to Z, které jaksi obsahovali barvy FilmPubu. Proto mi to tak přišlo, ale tď když to vidím celý, tak vidím, že jsem se hluboce zmýlil. Přijměte moji omluvu a zároveň gratulaci.
imf
0 0
reagovat

Moviezone

Gratuluju nový desing je super i když aspoň pro ze začátku trošku nepřehledný, ale všechno je o zvyku. PS: Hodně štěstí do budoucna.:))
439643
Gratuluju nový desing je super i když aspoň pro ze začátku trošku nepřehledný, ale všechno je o zvyku. PS: Hodně štěstí do budoucna.*:))*
Moviezone
0 0
reagovat
Chválim novej design a vůbec Váš odvážnej krok osamostatnit se. A koukam, že to funguje jak má i ve Firefoxu, tzn. že neni v diskuzi pod nejnovějším příspěvkem mezera jak osmipatrovej panelák. ;) Takže ještě jednou, přeju Vám ať vykročíte tou správnou nohou.. a my konec konců s Váma! :)
PS: Už jste viděli Pretty Persuasion nebo jak se to píše? :)
439642
Chválim novej design a vůbec Váš odvážnej krok osamostatnit se. A koukam, že to funguje jak má i ve Firefoxu, tzn. že neni v diskuzi pod nejnovějším příspěvkem mezera jak osmipatrovej panelák. ;) Takže ještě jednou, přeju Vám ať vykročíte tou správnou nohou.. a my konec konců s Váma! :)
PS: Už jste viděli Pretty Persuasion nebo jak se to píše? :)
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se