Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 129861 - 129880 Napsat příspěvek

Vřískot 4

Nevíte někdo co bude stímhle filmečkem??? kdo ho bude točit, kdy bude, jestli půjde do českých kin atd.??? Za každou odpověď THX :-))
439906
Nevíte někdo co bude stímhle filmečkem??? kdo ho bude točit, kdy bude, jestli půjde do českých kin atd.??? Za každou odpověď THX :-))
Vřískot 4
0 0
reagovat
Svině. (a ještě mě urguje, ať ty DVD co nejrychleji odešlu - hanba hanba, třikrát hanba)
439905
Svině. (a ještě mě urguje, ať ty DVD co nejrychleji odešlu - hanba hanba, třikrát hanba)
0 0
reagovat

M@rty

Konečně ti na to přišly :-)) jsi pekná ........... no radši nic.:(
439904
Konečně ti na to přišly :-)) jsi pekná ........... no radši nic.*:(*
M@rty
0 0
reagovat

k0c0UR

jj, to je hnus :(
439903
jj, to je hnus *:(*
k0c0UR
0 0
reagovat

M@rty

Velký šéfe titulkovacího serveru, protože jsi tak neuvěřitelně hloupý a zakládáš si mulťáky, se kterými pak odpovídáš v kvízu a zabíráš ostatním poctivcům skoro polovinu TOP10, mažu ti kompletně všechny body za tohle čtvrtletí (a mulťáci taky řeknou sbohem) a bejt tebou, sekal bych teď velkou dobrotu. Tohle jednání mě s prominutím sere.
439902
Velký šéfe titulkovacího serveru, protože jsi tak neuvěřitelně hloupý a zakládáš si mulťáky, se kterými pak odpovídáš v kvízu a zabíráš ostatním poctivcům skoro polovinu TOP10, mažu ti kompletně všechny body za tohle čtvrtletí (a mulťáci taky řeknou sbohem) a bejt tebou, sekal bych teď velkou dobrotu. Tohle jednání mě s prominutím sere.
M@rty
0 0
reagovat

MYSTIC

Vyherce kvizu mas nove vzdycky u toho konkretniho zadani. Ted kuprikladu tady.">link
439901
Vyherce kvizu mas nove vzdycky u toho konkretniho zadani. Ted kuprikladu tady.
MYSTIC
0 0
reagovat
Viděl jsem právě trailer 2 na Narnii...paráda...moc se těším...
439900
Viděl jsem právě trailer 2 na Narnii...paráda...moc se těším...
0 0
reagovat

kto???

Kdo vyhrál poslední kwíz??? :-))
439899
Kdo vyhrál poslední kwíz??? :-))
kto???
0 0
reagovat

Yamato

Velmi zajímavý japonský válečný film o velmi známe bitevní lodi (své doby největší) Yamato.
link
:+:o
439898
Velmi zajímavý japonský válečný film o velmi známe bitevní lodi (své doby největší) Yamato. http://www.apple.com/jp/quicktime/trailers/toei/yamato-movie_large.html *:+**:o*
Yamato
0 0
reagovat

JJJ

JJJ úž to vypadá lépe. Tak jsem fakt zakřikl nejlepší trailer října Underworld. Teď to měním. Je to Narnia. Super super super už chci na to do kina. :+:+:+:D:D
439897
JJJ úž to vypadá lépe. Tak jsem fakt zakřikl nejlepší trailer října Underworld. Teď to měním. Je to Narnia. Super super super už chci na to do kina. *:+**:+**:+**:D**:D*
JJJ
0 0
reagovat

Novej Trailer Narnia

Tady stahujte novej trailer Narnia

link
439896
Tady stahujte novej trailer Narnia http://movies.aol.com/movie_exclusive_the_chronicles_of_narnia/trailer_extra_large
Novej Trailer Narnia
0 0
reagovat

check this out!

rowan atkinson a patrick swayze v jednom filme - keeping mum. trailer tu:
link
film nebude asi nic moc, ale ako rowanov fanusik to sem proste musim dat.
439895
rowan atkinson a patrick swayze v jednom filme - keeping mum. trailer tu: http://www.iconmovies.com.au/keepingmum film nebude asi nic moc, ale ako rowanov fanusik to sem proste musim dat.
check this out!
0 0
reagovat

film

Jednou sem kdysi hodil odkaz na video o tom, jak se může speciálně promítat jeden film (z jednoho kotouče) ve více sálech najednou. Bylo tam, jak v celé místnosti běží pavučina filmového pásu, která běží do promítaček u různých sálů. Nemáte to ještě
někdo?
439894
Jednou sem kdysi hodil odkaz na video o tom, jak se může speciálně promítat jeden film (z jednoho kotouče) ve více sálech najednou. Bylo tam, jak v celé místnosti běží pavučina filmového pásu, která běží do promítaček u různých sálů. Nemáte to ještě někdo?
film
0 0
reagovat

novoten

Jelikož zjevně víš, o co jde, tak není problém.
439893
Jelikož zjevně víš, o co jde, tak není problém.
novoten
0 0
reagovat

last quiz

chtěl bych se zeptat, jestli se u posledního kvízu uznává odpověď "Life Aquatic"
439892
chtěl bych se zeptat, jestli se u posledního kvízu uznává odpověď "Life Aquatic"
last quiz
0 0
reagovat

Vincent

Jakmile poznas z jakeho je to traileru, dojde ti to. :) (ano, vzdycky je to o poznavani traileru... to je prece zaklad, ne?)
439891
Jakmile poznas z jakeho je to traileru, dojde ti to. :) (ano, vzdycky je to o poznavani traileru... to je prece zaklad, ne?)
Vincent
0 0
reagovat
Tak já se teda ptám, co přesně chcete, když chcete víc? Nemám na to právo hm? ;)
439890
Tak já se teda ptám, co přesně chcete, když chcete víc? Nemám na to právo hm? ;)
0 0
reagovat
Coze?? Napovedy se snad v civilizovanych zemich nevedou... zvlast u tak lehkyho kvizu :-)
439889
Coze?? Napovedy se snad v civilizovanych zemich nevedou... zvlast u tak lehkyho kvizu :-)
0 0
reagovat

Prosím

prosím zkuste mi tu napsat řešení jak na to pls.:);)
439888
prosím zkuste mi tu napsat řešení jak na to pls.*:)**;)*
Prosím
0 0
reagovat

MYSTIC

ehm, az prilis jednoduchy8)
439887
ehm, az prilis jednoduchy*8)*
MYSTIC
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se