Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 129841 - 129860 Napsat příspěvek

dvd koutek

Tak co MZ jak to vypadá s DVD koutkem? Myslíte si, že v nějaké brzké době bude zřizen? nebo ne? Určitě by to bylo super :-))
439928
Tak co MZ jak to vypadá s DVD koutkem? Myslíte si, že v nějaké brzké době bude zřizen? nebo ne? Určitě by to bylo super :-))
dvd koutek
0 0
reagovat
Doznání? ;)
439927
Doznání? ;)
0 0
reagovat
no tak to je peklo. clovek se sem po par dnech vrati a vidi ty super trailery, na kery se tesil jak maly dite. fakt jak capart. Narnie je uz ted jasna paka a Underworld I se mi libil i pres jeho pochybne kvality (to mi nezazlivejte, me se proste obcas takovy ulůety libej). No a co se nestane! Ja sem prekrocil v polovine mesice svuj limit a ted uz si nemuzu dovolit stahnout ani prd! Do konce mesice! Arrrrgh!!!!!!!! No to je teda sila. A to sem tenhle mesic nestahoval skoro zadny filmy. Chjo chjo.
439926
no tak to je peklo. clovek se sem po par dnech vrati a vidi ty super trailery, na kery se tesil jak maly dite. fakt jak capart. Narnie je uz ted jasna paka a Underworld I se mi libil i pres jeho pochybne kvality (to mi nezazlivejte, me se proste obcas takovy ulůety libej). No a co se nestane! Ja sem prekrocil v polovine mesice svuj limit a ted uz si nemuzu dovolit stahnout ani prd! Do konce mesice! Arrrrgh!!!!!!!! No to je teda sila. A to sem tenhle mesic nestahoval skoro zadny filmy. Chjo chjo.
0 0
reagovat

Le_Chuck

tu">link
439925
Le_Chuck
0 0
reagovat

Aardaman

"...Aardmani hnedle investovat do opravy svého vyhořelého studia." - je tu niekde o tom niekde niečo viac ? Dik
439924
"...Aardmani hnedle investovat do opravy svého vyhořelého studia." - je tu niekde o tom niekde niečo viac ? Dik
Aardaman
0 0
reagovat
Do profilu pridany HD kvality (kuk).">link Podekujte vy-vite-komu. ?)
439923
Do profilu pridany HD kvality (kuk). Podekujte vy-vite-komu. *?)*
0 0
reagovat
budiz kocour opet na prvnim miste ve statistikach:D
439922
budiz kocour opet na prvnim miste ve statistikach*:D*
0 0
reagovat
to Cival: sory, nevšim jsem si
439921
to Cival: sory, nevšim jsem si
0 0
reagovat

dr. orlok

A ten TV Spot uz mame davno v klipech :-)
439920
A ten TV Spot uz mame davno v klipech :-)
dr. orlok
0 0
reagovat

dr.orlok

Bezpochyby pridame, ale az ve chvili, kdy AOL vyprsi exkluzivita a objevi se i na Applu. Do ctrnacti dnu asi tezko :-/
439919
Bezpochyby pridame, ale az ve chvili, kdy AOL vyprsi exkluzivita a objevi se i na Applu. Do ctrnacti dnu asi tezko :-/
dr.orlok
0 0
reagovat

M@rty

Na muj popud (ja takovy parchanty jako ses ty tolerovat odmitam) jsme se preci jen dohodli na likvidaci tve pochybne identity ze sveta MovieZone. Budiz ti zeme lehka... a smazba v pekle dostatecne bolestiva :-)
439918
Na muj popud (ja takovy parchanty jako ses ty tolerovat odmitam) jsme se preci jen dohodli na likvidaci tve pochybne identity ze sveta MovieZone. Budiz ti zeme lehka... a smazba v pekle dostatecne bolestiva :-)
M@rty
0 0
reagovat

Dreana

Jeste porad se to projednava, kino ve kterem by se to melo odehrat ma pomerne nabity program a neni snadne se nekam "vecpat". Ale pocitame s tim... porad.
439917
Jeste porad se to projednava, kino ve kterem by se to melo odehrat ma pomerne nabity program a neni snadne se nekam "vecpat". Ale pocitame s tim... porad.
Dreana
0 0
reagovat
Vím že je to dotaz trosku mimo, ale předtím ste se tady bavili o nějaké promítačc traileru, tak z toho sešlo nebo jsem to propásla:D
439916
Vím že je to dotaz trosku mimo, ale předtím ste se tady bavili o nějaké promítačc traileru, tak z toho sešlo nebo jsem to propásla*:D*
0 0
reagovat
Nepřidáte k Narnii i jiné kvality? 52 MB je docela dost...
439915
Nepřidáte k Narnii i jiné kvality? 52 MB je docela dost...
0 0
reagovat

M @rty

Kamo ty ses peknej vul...:-
439914
Kamo ty ses peknej vul...*:-*
M @rty
0 0
reagovat
TV">link spoty na HP 4
0 0
reagovat

M@rty

Po tom, co jsi tu napsal, odmítám s tebou nadále o čemkoliv komunikovat. A pokud zaznamenám ještě jeden pokus o to, dělat tu ze sebe navoněnýho machýrka, místo toho, aby ses pokorně omluvil, mažu tě bez pardonu a ohodnoť si těch 600 trailerů, z nichž jsi dvě třetiny neviděl, klidně znova. A veřejně se ti omlouvám, že jsme si dovolili poslat ti na vlastní náklady DVD, které jsme rovněž za vlastní náklady pořídili. Frajere.
439912
Po tom, co jsi tu napsal, odmítám s tebou nadále o čemkoliv komunikovat. A pokud zaznamenám ještě jeden pokus o to, dělat tu ze sebe navoněnýho machýrka, místo toho, aby ses pokorně omluvil, mažu tě bez pardonu a ohodnoť si těch 600 trailerů, z nichž jsi dvě třetiny neviděl, klidně znova. A veřejně se ti omlouvám, že jsme si dovolili poslat ti na vlastní náklady DVD, které jsme rovněž za vlastní náklady pořídili. Frajere.
M@rty
0 0
reagovat

inf

Nj to se neda nic nedat, takovy jsme nikdy nebyl, ale ted jsem udelal velky zlom:(
439911
Nj to se neda nic nedat, takovy jsme nikdy nebyl, ale ted jsem udelal velky zlom*:(*
inf
0 0
reagovat

M@rty

Co dodat, touhle reakci se u me radis mezi zmetky. Howgh.
439910
Co dodat, touhle reakci se u me radis mezi zmetky. Howgh.
M@rty
0 0
reagovat

to all

njn co se stalo, stalo se. vzdy jsem mel smulu a chtel jsem vyhrat, tak me napadlo zalozl vice nicku a treba se povede a nakonec se povedlo, ale uz bych to vickrat neudelal, protoze jsem zjistil, ze dvd co se tu vyhravaji jsou opravdu s.... za 100kc koupitelne.
PS: vsechna cest koucoure, jak si na to prisel?
439909
njn co se stalo, stalo se. vzdy jsem mel smulu a chtel jsem vyhrat, tak me napadlo zalozl vice nicku a treba se povede a nakonec se povedlo, ale uz bych to vickrat neudelal, protoze jsem zjistil, ze dvd co se tu vyhravaji jsou opravdu s.... za 100kc koupitelne. PS: vsechna cest koucoure, jak si na to prisel?
to all
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se