Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 12961 - 12980 Napsat příspěvek
reaguje na: Disketa1
A, pravda, fanatický republikán se žel stal republikánským mainstreamem.
832545
A, pravda, fanatický republikán se žel stal republikánským mainstreamem.
832543
3 -1
reagovat
reaguje na: Barv666
Je to tak. :(

Dems kolem toho dělají strašný poprask, ale bojím se, že to dopadne stejně jako Muellerem apod...

Dokud se Trumpa nezbaví samotné GOP (not likely) nebo ho nehodí pod palubu Fox s náhradníkem DeSantisem (možné vlaštovky), tak se nic nezmění.

#opileckéřeči
832544
Je to tak. :( Dems kolem toho dělají strašný poprask, ale bojím se, že to dopadne stejně jako Muellerem apod... Dokud se Trumpa nezbaví samotné GOP (not likely) nebo ho nehodí pod palubu Fox s náhradníkem DeSantisem (možné vlaštovky), tak se nic nezmění. #opileckéřeči
832542
5 -2
reagovat
reaguje na: Barv666
Proto jsem zmínil ty fanatické republikány, kteří budou Trumpovu "kariéru" nadále udržovat.
832543
Proto jsem zmínil ty fanatické republikány, kteří budou Trumpovu "kariéru" nadále udržovat.
832542
1 -3
reagují: Barv666
reagovat
reaguje na: Disketa1
Tobě připadá, že je Trumpova politická kariéra u konce a že je  závislá na nějakých faktech? 
832542
Tobě připadá, že je Trumpova politická kariéra u konce a že je  závislá na nějakých faktech? 
832541
8 0
reagují: Memphis, Disketa1
reagovat
Jestli bude svědecká výpověď Cassidy Hutchinson posledním hřebíčkem do Trumpovy politické rakve, tak to bude super. Každopádně Cassidy Hutchinson jistě bude terčem těch nejfanatičtějších republikánů. link
832541
Jestli bude svědecká výpověď Cassidy Hutchinson posledním hřebíčkem do Trumpovy politické rakve, tak to bude super. Každopádně Cassidy Hutchinson jistě bude terčem těch nejfanatičtějších republikánů. https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/donald-trump-kapitol-utok-cassidy-hutchinsonova.A220630_133309_zahranicni_aha?
2 -5
reagují: Barv666
reagovat
reaguje na: RainMakeR
832533
[url=https://twitter.com/Ian_Willoughby/status/1542230638778105860]link[/url]
832506
4 -1
reagovat
reaguje na: Gonzi
No, ma tam Variety srovnani s cisly za lonsky rok + me subjektivni vnimani nalady kolem te znacky a lidi v okoli, co si Netflix v minulych mesicich zrusili. Tim nerikam ze padnou na hubu (to se ted deje WBD, kteri dnes uz spadli na 12.8-9) nebo ze je Wall Street prestane ohodnocovat jako IT firmu, ale myslim ze jejich podil a vyznam na trhu uz bude jen klesat a klesat. ;)
832519
No, ma tam Variety srovnani s cisly za lonsky rok + me subjektivni vnimani nalady kolem te znacky a lidi v okoli, co si Netflix v minulych mesicich zrusili. Tim nerikam ze padnou na hubu (to se ted deje WBD, kteri dnes uz spadli na 12.8-9) nebo ze je Wall Street prestane ohodnocovat jako IT firmu, ale myslim ze jejich podil a vyznam na trhu uz bude jen klesat a klesat. ;)
832517
4 0
reagovat
reaguje na: The Joker
Jaký trend myslíš? Ostatní služby jsou "nové" a tak jsou teď teoreticky více in z pohledu obsahu. Z dlouhodobého hlediska je ale pro mě pořád zajímavější Netflix díky jeho random regionálním věcem.
Osobně žádné "převálcování" Netflixu nečekám, protože "sem tam pecku" může mít víceméně každý (byť by možná N měl přehodnotit kvalitativní laťku) ale z pohledu "chci u toho sedět každý den 20:00-23:00", mi Netflix přijde nejzajímavější.
Jasně, Disney si lidi koupí na pohádky pro děti. Zbytek se jen s Netflixem dělí o stejný trh.
832517
Jaký trend myslíš? Ostatní služby jsou "nové" a tak jsou teď teoreticky více in z pohledu obsahu. Z dlouhodobého hlediska je ale pro mě pořád zajímavější Netflix díky jeho random regionálním věcem. Osobně žádné "převálcování" Netflixu nečekám, protože "sem tam pecku" může mít víceméně každý (byť by možná N měl přehodnotit kvalitativní laťku) ale z pohledu "chci u toho sedět každý den 20:00-23:00", mi Netflix přijde nejzajímavější. Jasně, Disney si lidi koupí na pohádky pro děti. Zbytek se jen s Netflixem dělí o stejný trh.
832490
2 -1
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: The Joker
no pod clankem tady nedavno jsem psal, ze to platim ze setrvacnosti a cekam az me vykopnou za sharovani... no zrusil jsem to uz dnes :D
832507
no pod clankem tady nedavno jsem psal, ze to platim ze setrvacnosti a cekam az me vykopnou za sharovani... no zrusil jsem to uz dnes *:D*
832490
4 0
reagovat

Ryan Gosling v pražských čtvrtí MEME

Dneska ráno jsem na Twitteru najel na vlákno Ryan Gosling v pražských čtvrtí s fotkama z jeho filmů. Parodovala se právě Barbie vs Blade Runner.
Nemůžu to nikde už najít. Ale ráno jsem se u toho dost v metru smál nahlas 
832506
Dneska ráno jsem na Twitteru najel na vlákno Ryan Gosling v pražských čtvrtí s fotkama z jeho filmů. Parodovala se právě Barbie vs Blade Runner. Nemůžu to nikde už najít. Ale ráno jsem se u toho dost v metru smál nahlas 
Ryan Gosling v pražských čtvrtí MEME
2 -1
reagují: belasis
reagovat
link
A to som si myslel, že všetky tie stroje na výrobu procesorov si vyrába Intel, Samsung a iný interne. A ono nie. Zaujímavé :+
832501
https://www.techbyte.sk/2022/05/asml-firma-nepoznas-padla-padol-cely-svet/ A to som si myslel, že všetky tie stroje na výrobu procesorov si vyrába Intel, Samsung a iný interne. A ono nie. Zaujímavé *:+*
3 -1
reagovat
reaguje na: Attikus
Ci-li Netflix zije z brandu, rozsirenosti a setrvacnosti, ale ten trend je jasny...
832490
Ci-li Netflix zije z brandu, rozsirenosti a setrvacnosti, ale ten trend je jasny...
832480
4 0
reagují: Gonzi, speta.jr
reagovat
Nejaké tie dáta k spokojnosti so stream platformami
link
832480
Nejaké tie dáta k spokojnosti so stream platformami https://variety.com/2022/digital/news/netflix-lowest-value-must-have-service-survey-1235301080/?fbclid=IwAR3rCMXcvDr2UMLqyIei4NCVT1WxGP0c2P3zTYM7NiPdc2UuD0GNJEe3b-g
2 -1
reagují: The Joker
reagovat
Tyvole - R Kelly 30 let za mřížema. Masakr.
832478
Tyvole - R Kelly 30 let za mřížema. Masakr.
5 -2
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
tvl Mafie...nedávno jsme měli sraz s kámošema ze střední...řeklo se "Mafia" a naráz všichni jak debilové začali broukat tu jednu melodii z auta, která se zažrala do mozku asi každému, kdo to hrál. :D
832456
tvl Mafie...nedávno jsme měli sraz s kámošema ze střední...řeklo se "Mafia" a naráz všichni jak debilové začali broukat tu jednu melodii z auta, která se zažrala do mozku asi každému, kdo to hrál. *:D*
832325
7 -1
reagovat
reaguje na: RainMakeR
James May vypadá jako Brian May z Qeenů. :D
832440
James May vypadá jako Brian May z Qeenů. *:D*
832437
3 -1
reagovat
reaguje na: Gorecki
James May s tím dlouhým hárem vypadá jak rocková hvězda. A ten nápis na jeho autě pivo a kozy je boží :D8)
Na tenhle díl se teda moc těším 
832437
James May s tím dlouhým hárem vypadá jak rocková hvězda. A ten nápis na jeho autě pivo a kozy je boží *:D**8)* Na tenhle díl se teda moc těším 
832431
3 -1
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: RidleyCrowe
link

Tak snad to není falešný poplach.
832436
https://www.idnes.cz/auto/zpravodajstvi/jeremy-clarkson-skoda-1100-ohv.A220627_105844_automoto_fdv Tak snad to není falešný poplach.
832435
1 -1
reagovat
reaguje na: speedy.mail
Bohužial asi nie lebo Clarkson práve hodil fotku zo Slovinska na Instagram. 
832435
Bohužial asi nie lebo Clarkson práve hodil fotku zo Slovinska na Instagram. 
832432
1 -1
reagují: speedy.mail
reagovat
reaguje na: Gorecki
Po ukončení natáčení na Slovensku jedou chlapci i do ČR. :+
832432
Po ukončení natáčení na Slovensku jedou chlapci i do ČR. *:+*
832431
10 -1
reagují: RidleyCrowe
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se